176909
banner
  • Kaplan
    "Az a baj, h nem tudsz velem vitatkozni :D"

Az a baj, hogy nem is akarok, szóval ezt most igen csúnyán benézted. :)
  • Pacal17
    mind1 haggyuk
  • Ragnar360
    Firtassuk, de semmi hulyeséget nem irtam, max csak ezt a részt érthettétek félre "hdmi nem hdmi(aranyozott) és csak a színben volt egy kis eltérés meg világosabb volt picivel."

Az a baj, h nem tudsz velem vitatkozni :D
  • Aleksz
    HDMI kábelre h lehet xboxot kötni? A videókimenetele teljesen más alakú mint a HDMI! Am nekem a x360hoz adtak kábelt ami HDMI állítólag/lehet nem HDTV-n is használni/. Az mibe különbözik a HDMI kábel-től? Rosszabb a kép? Nem hiszem. Akk minek HDMI kábellel öszekötni ha azzal is jó amit adnak hozzá?
  • Kaplan
    Szerintem inkább ne firtassuk mert megint csak rosszul jössz ki a dologból. Emlészel múltkor is mi volt:(
  • Ragnar360
    Csupa fül vagyok. Meik?
  • MaSzKa
    ez meg minek?

veszel 1 sima HDMi to DVI kábelt 2500Ft-ért bármelyik pc boltba kapni
  • Pacal17
    :D nem bántom csak mondott egy lol dolgot ami szerintem lol.
  • Kaplan
    Ne bántsd már Őt! Ő mindenkilegjobbanszeretettavilágmindenséglegjobbjaRagnar360 :)
  • buldozer99
    ilyen átalakitót hol lehet venni?:)
  • Pacal17
    .... nc
  • Ragnar360
    Mosthogy mondod, érdekesek az összehasónlító képeid, legalábbis az utóbbiak, mert míg a fullos HDMI-t mutatod ellenben a legratyibb VGA minöséggel szemben.
    Komponens-el is csinálj már egyet.

Mert komponens vs hdmi közt nem nagy már a különbség. Tegnap beszéltük az 1ik haverral, hogy nemrég nézték FULL HD-s tvn a dolgokat hdmi nem hdmi(aranyozott) és csak a színben volt egy kis eltérés meg világosabb volt picivel.

720p vs 1080p -re azt mondta, h a 1080p-nél fakóbbak a színek, de ezáltal élesebb a kép.
  • Alwares
    Nem kell semmit se csinálni vele, csak ráteszed a gépre és örülsz ;)
  • Denes888
    HA tudok venni xbox arcadeot és vezsek bele egy 20gb-os HDD-t akkor azzal menni fog, és nem kell semmit telepíteni a hddre?
  • Katun
    Hát ammeg minek kell neked? Moddolgatunk Moddolgatunk?
  • DanielT
    Így van. Én is VGA val használom. Egyszerűen jobb. Nincs méretezési hiba, ami pl a HDMI -s képen az autó köré vonja a fekete kontúr. Ha VGA kávelt használsza akkor nem a Tv hanem a grafikus chip méretezi megfelelőre a képet és ennek jobb az eredménye.
  • LordAndrew
    Sima 72-es CRT-vel kezdtem én is Boxozni. Nem csúnya úgy sem, bőven élvezhető azon is. Viszont ha érzékenyebb a szemed, akkor a sima katódcsöves TV-n való játéktól kegyetlen fejfájást kaphatsz. Én azért cseréltem le a tévémet LCD-re, mert 1 óra játék után úgy fájt a fejem, mintha fúrógépet nyomtak volna az agyamba a szememen keresztül. (Érdekes módon filmnézésnél, tévézésnél soha nem fájdult meg a fejem, csak játéknál... Fura.) Mindenesetre a sima tévén sem rossz a Box képe (persze HD felbontásban sokkal-sokkal jobb)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok
    A lost odyssey-ben felvettem egy gyűrűt-- még a játék eleje-- Azóta harcnál ha támadok a karddal, akkor valamilyen kör alakul ki az ellenség körül, majd azt írja Bad-- Ilyenkor mit kell, vagy mit lehet csinálni ?
  • Xenu
    Hát nem tudom.. nekem a jobb oldali kép szimpatikusabb. Színesebb, kontrasztosabb. Köszi mindenesetre!
  • greyfox
    hejh, ezt a vikinget jól lehúzták mindenhol 5/6 pont :/
  • Kandurex
    nekem is sima visa electron és teljesen használható, salz..
  • hunter21
    Sziasztok nem tudja valaki, hogy honnan tudok letölteni DMI, PFI, SS file-okat játékok javításához???? Köszi;-)
  • Ragnar360
    Hagyjad, ha nem képes felfogni a különbséget és csak BEMAGYARÁZZA magának akkor nincs mit tenni/segíteni, vagy a fáradtságot venni rá ?:P :D
  • Ragnar360
  • Alwares
    Az SDTV-ékről annyit, hogy szerintem van ameily játék kifejezetten ronda és élvezhetetlen rajta van amelyik pedig épp ellenkezőleg. Nekem a Halo 3 meg talán még a PGR 4 is jobban tetszett SD-én, meg a Bioshock-al se volt gond. A többi meg olyan elmegy volt...
  • KG21
    én játszottam SDTV-n először a Burnout Paradise-al, és rohadtul zavart, hogy alig látom a távolban hol bukkan elő egy autó. Élvezhetetlen... rákötöttem a számítógépmonitorra inkább, sokkal jobb így.
  • Denes888
    MÉg 1 kérdés. MOst kinéztem egy Premium Packot amiben még van Forza 2 + Viva Pinata LINK és azt írja, hogy HDMI. Ebben a csomagban van HDMI kábel? Ha nincs akkor hol tudok olyat venni?
  • Pacal17
    Ezzel én is így vagyok, ha jó a játék nem nagyon érdekel a grafika. De nem árt ha szép ;)
  • Pacal17
    Ja tényleg van 50-nér is ilyen mini HD Ready-s ami a szobámba még talám elférne (2 tv 1 szobában hehe). Azt én nagyon kinéztem magamnak, csak sajna boxra is épphogy összejön a lóvé. Na nembaj, azért kössz a tanácsokat!
  • dienesoft
    Nekem SDTV-m van, de valahogy olyan mindegy, hogy monitoron vagy tv-n játszok, mert ha engem leköt egy játék, egyszerűen nem figyelek oda a grafra...csak ha nagyon csúnya, de nekem valahogy ez nem tűnik fel. És szerintem SDTV-n sem kimondottan csúnya, hanem csak nem olyan szép, mint HD-n. Ez tény.
  • Istencsászár
    Nemtudom miért kell egyből a csillagos égbe kotorászni:), vannak pofás kis tévék... ha csak boxra kell... persze ha nappaliba a régi helyett valami nagyobb masina akkor az más.
  • Pacal17
    ja a szövegek szarok, ez igaz. Hát, nemtudom. Sajnos asszem olyan a hangszóróm hogy nem tudok rá ilyen Xboxos cuccot kötni. Monjuk veszek újat azt csá, de még nemtudom hogy lesz. (lesz-e) De elivileg apám akar venni HD Readyset mert most vmi 20 %kos akciója van a metróba. Baszott nagy és vmi 250 rugó.
  • Istencsászár
    Messziről még szarab ott még ennyit sem látsz... hogyan is látnál ha nem képes tisztán megjeleníteni... ezen a távolság nem segít, arról nem is beszélve h az irások, szövegek olvashatatlanok lehetnek, nomeg rece-fice, életlen, halovány kép...
  • Pacal17
    Huh, kössz a képet. Mondjuk a "messziről nem olyan szar" elméletem továbbra is fennáll.
  • DanielT
    Ég és föld, nincs mit ragozni rajta.
  • Istencsászár
    SD trágyakupac

HD szép éles kép
  • Pacal17
    Ááh, mindenki ezt mondja de én valahogy nem tudom elhinni hogy annyira ronda. Amúgy a HDTV !messziről! nem nagyon különbüzik a sima tv től. Saturnba megfigyeltem. :) (legalábis Én így vettem észre)
  • DanielT
    Mázlid van!
  • Denes888
    MOst megnéztem, és hál istennek van olyan beállítása a monitornak, hogy 16:9. Eddig wiinél nem is használtam,csak nyújtott képen játszotttam. Egyébként most akarom eladni a wiimet és abból venni x360-at.
  • DanielT
    Sima tévén atomgáz. Inkább akkor a monitor.