176898

-
A Rock Band vagy a Guitar Hero a jobb? -
1360x768 ra tedd. Az lesz a legkevésbé szar. -
Grizzly4x4 #40470 Légyszi valaki válaszoljon hogy milyen felbontást állítsak a boxnak egy 19 colos Wide Lcd monitoron asszem 1400*900 vagy ilyesmit tud a monitor. A Box engedi az 1300*768-at meg ami alatta van, most 1280*720-on van épp de fogalmam sincs hogy melyikre lenne inkább érdemes állítani melyikkel jobb a kép? Előre is köszi -
Leky #40469 Router nélkül nem lehet megoldani valahogy? -
A hűtésmodd + Overcool az ugyanolyan hátásos mint az x-median lévő hűtőborda + kisebb mértékű hűtésmodd? -
Jó az kilencnek! -
hűtőbordát hol lehet venni? -
Köszi.
Talán a napokban lesz egy eladó, ha valakit érdekel, szóljon ! -
3,5-4k -
Kérdésem lenne: egy 256MB-os memóriakártyát mennyiért lehetne eladni manapság ? -
- nem fog
- hardverileg a ps3
- 300k-s kateg pc már lehagyja 1-2 játéknál, de konzol árkateg pc még jóóóóóó ideig nem fogja lehagyni
-
Kalozoner #40461 hát a ps3-nak nem kilenc hanem 6+1 magja van ha jól tudom, és bár picsa erős a cell, sokan azt mondják hogy nem fog elhúzni a boxtól nagyon,a pc meg már akkor előrébb járt mikor a box kijőtt, minden csak pénz kérdése... -
Hello!
Én most tervezek venni Xbox 360-t. És az érdekelne,hogy nem fog számítani a jövőben hogy a PS3-nak 9 magos, az X360-nak meg csak 3 magos a CPU-ja?? Szóval melyik időt állóbb szerintetek? Ja meg PC-s graf mikor hagyja le a konzolt?(ha le nem hagyta már)
Előre is köszi a válaszokat. -
Demóból, 1 pályából, 10 perc játékból nem mindig tudod megállapítani, hogy jó-e valami. Simán volt olyan, hogy a második-harmadik pályán a harmadik lejátszott óra után kezdtem érezni, hogy unok valamit. Hogy valami megfoghatatlan dolog hiányzik. Hogy nem rossz-nem rossz, de nem teszem be többet és nem játszom vele... Ha ez retardáltság, vállalom
-
tihibaby #40458 Nekem a múltkor vmi hasonlót írt ki.Szarozott a net,meg ráadásul routeren keresztül csatlakozok a box-al.Beletellt egy fél du.-ba de visszahoztam az élők sorába a LIVE-omat,és azóta is műxik.Nézz át minden hibalehetőséget! -
Nem vettél mostanában használt memóriakártyát / vinyót?
-
Bulashit. IP re nem bízhatják a szűrést. -
Ban Közép-Európa? Azért az túlzás lenne.. -
Hmm, az érdekes akkor. Hallottam már olyanról, hogy valakit azért bannoltak, mert az országban nincs hivatalosan LIVE és az IP cím alapján megállapították, hogy ő biza jogosulatlanul használja. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja, de elképzelhető. -
nehogymár ne tudd megítélni egy demó, a rengeteg neten fellelhető ingame jeleneteket felvonultató- nagyon részletesen, mindenre kitérő online értékelésekből, hogy az a te játékod vagy sem.
Én is csak azokat a címeket veszem meg, amik tuti bejönnek. Ez két havonta 1 játék. kb havi 4 ezer forint.
Ha ennyiből nem tudod megítélni, hogy bejönne -e a játék vagy sem, imho retardáltság.
De inkább az újabb kibúvóról és álindokról van szó szerintem... -
Akkor ez szopa. Próbáld meg felhívni az ügyvélszolgálatot és cseszd le őket jól! :) Ha valóban nem flash-elt a géped, akkor szerintem van rá mód, hogy visszaállítsák. Legalábbis nagy kib*szás lenne, ha nem lenne. -
Attis38 #40451 Aham,az érdekes,mivel ártatlan a gépemnek a lelke:D -
Szeszmester #40450 Ez így van egyébként. -
Ridegen közöltem a rideg tényeket. :D -
nyers -e vagy? :D -
Banoltak a p*csába. -
Attis38 #40446 Sziasztok,ma délelőtt megpróbáltam csatlakozni a Live-ra,hogy 1hónapra meghosszabítsam az online játék adta örömöket a család számára.DE! Ez az üzenet fogadott connection failed,majd a test connectiont végig futtatva minden oké,csak az Xbox Live nem.Staus error-ra ezt dobta ki:
W0000-000B
x0000-F001
Y00A8-6820
Z8015-190D
Ha valaki tudna segíteni,mi a konkretisz problem,annak tyenkjú verimács! -
A legtöbbször az van, hogy ígéretesnek tűnik egy cím, letöltöm, kiírom és játszom vele 1-3 órát (eljutok az első-második pálya/fejezet végéig) aztán rájövök, hogy ez is egy átlagos vacak és megy a levesbe. Nagyon kevés progit viszek végig (ahogy öregszem egyre kevesebb tetszik igazán. Az eredeti ötleteket hiányolom). Amit végigviszek és csettintek a nyelvemmel, hogy "ez igen, ezt folytatni kéne, kár hogy vége lett", azt megveszem. Ez kábé évi 1-2 játék. -
"A többit, aminél nem érdekel, hogy lesz-e belőle újabb, persze nem veszem meg"
Jézusom... akkor minek játszol velük? ha nem tetszik, le se tőtöd, ki se irod, végig se játszod... ja de igen.. bocs a fejlesztők nevében is. -
Egyetértek. Igazival sem fílingesebb játszani... Pont ugyanolyan. A boxba rakva meg nem látszik, hogy Verba vagy eredeti lemez pörög.
Az más kérdés, hogy szerintem jó taktika támogatni azt a kevés játékot, ami tényleg jó. Én évente 1-2 játékot veszek meg (ennyi jó van): olyanokat, amelyekből szeretnék folytatást. Azt remélem ilyenkor, hogy a bevétel, ami megjelenik a kiadónál arra fogja ösztönözni őket, hogy folytassák a progit... A többit, aminél nem érdekel, hogy lesz-e belőle újabb, persze nem veszem meg... Ha csődbe mennek, hát csődbe mennek, kibírom nélkülük... Persze ez nem követendő, mindenki azt csinál, amit akar, nem akarok flamewart indítani. -
geristar #40442
Köszönöm a válaszod. Kicsit megnyugodtam azért! Ha kijön a gta4 feltétlenül felmegyek. Aki fog majd multizni vele, kérem írjon privit nekem, felveszem a haverlistára és nyomhatnánk együtt, csak élvezetesebb lenne mintha angol meg német szövegeket gügyögnének a fülünkbe. -
geristar #40441
Először is kellene egy fasza router amivel összekötöd a szgépet és az xboxot. A szgépen az inteneted tulajdonágánál automatikus ip címnek kell lennie és így lesz jó sztem. Vagy ha a router fix ip-s akkor annak az ip címét kell megadni. -
Persze, minden más szórakozás és szenvedély fontosabb mint egy játék... azokra eltud költeni ennyi pénzt, de játékra nem... -
és hány olyan embert látok, aki elpöfékeli a havi 20k-t és warezol. :D
néha hányok ettől az országtól :D -
szívemből szóltál:)
én egy "egyszerű" ember vagyok, Nekem tökéletesen megfelel a Verbatim lemez.Na jó néha Fuji vagy TDK... -
Jó de aki megveszi 16k-ért az meg is érdemli. A leges legújabb játékok a megjelenéskor 13-ért megvehetők külföldről ebayen. Ha meg nem a megjelenés napján akarod már tolni akkor kis türelemmel 10 körül megkapod a játékok nagy többségét. Régebbieket meg 4-6 ezerért is. És akkor még nem is beszéltünk a használtakról. A lehetőség adott mindekinek. Nem rinyálni kellene, hanem élni vele. -
Azt hiszem félreértesz. Én nem támogatom a warezt, pl pc-n is ha van egy játék amivel huzamosabb ideig játszok, megveszem.
Ugyanakkor azokat is megértem, akik nem veszik meg, mert egyszerűen elképesztő ez a 16k-s árszabás ebben az országban. És ebben a helyzetben szerintem inkább a cégeknek (ms) kellene lépniük, hogy megszerezzék maguknak a vásárlókat, nem pedig azt várni, hogy az ember inkább éhezik, de megveszi a legújabb játékokat. (Ez túlzás term., még mielőtt belémkötne vki.) -
ebay
Én is 8-ért vettem. -
Akkor rosszul csinálsz valamit:), megjelenés napján megyek a GTA4-ért, átveszem a cuccost a bótba, s izgatottan tépek haza hogy a gépbe helyzehessem A lemezt:) -
Gabe18 #40433 Egyszerübb? Hát már hogy lenne egyszerübb? Tudod te mennyi hibalehetőség van mire a megjelenéstől a gépbe kerül szegény játék.Letölteni,jó lemezt venni,jól kiírni,stb...
Ehhez képest a boltból hazahozni,vagy a postástól átvenni a megrendelést,tiszta kényelem...
Az "Ezt a hülyeséget nem tudom ki találta ki.." nem konkrétan neked szólt,mert már régebben mástól,máshol láttam hasonló véleményt,de akkor se értettem vele egyet.Előnye van,azt elismerem (meg ugye az a legális) ,de a nagyobb " feeling" engem még egyszer se csapott meg játékvásárlás után.