176898

-
ja! :) meg ez a rész elsősorban single kampányra lesz készítve. -
A játék nem ér annyit hogy ezen idegeskedjen az ember:DD -
De legalább egy kicsit vissza vett az arcból az EA a bad company-t illetően, de még ez így is köcsögség a Gold edition miatt! -
Ez az ami engem is nagyon felidegesít... 
-
Amely játékhoz járművek vannak, 90% hogy pénzért lehet venni hozzá letölthető extra modelleket... ez már létezik és van. -
Ez a jövő? "Olcsóért adom a játékot: tessék csak tessék, 5500 Forintért elviheted.Távcső kell a mesterlövész puskádra? Vegyél egyet: csak 300 MS pont. M3-as BMW kell a Need For Speedbe? Vegyél egyet: csak 500 MS pont..." Hmmmm.... Ez nem tetszik nagyon. -
spammer #40546 Forza 2-ben sehogy nem lehet az ablakra matricákat tenni? Vinyl, betűk, logok stb.. Mert így elég gáz :S -
Gyakorlatilag ezzel van kitapétázva az egész, ne lámulj már. -
"Az eredeti forgatókönyv szerint a Battlefield: Bad Company megjelenése után azok a játékosok, akik a Gold edition helyett a sima változatra ruháznának be, egyes fegyverekhez csak némi pénzmag leszurkolása után juthatnának hozzá az Xbox Live, vagy a PSN rendszerén keresztül. Mindez akkor derült ki, amikor a multiplayer bétát útnak indították. A felháborodott játékosok tiltakozása odáig vezetett, hogy a döntést visszavonták. A játékosok tehát szintlépés során juthatnak majd hozzá minden fegyverhez, kivéve a Gold edition vásárlóit, akik már kezdéskor elérik a teljes kínálatot." -
dobozon a vonalkód körül keresd! de rajta van a box hátulján , és a táp alján is! -
SlickAdam #40542 doboz? papírok? ... -
de hova van ráírva?
hátlap, trafó, alaplap? -
amdrula #40540 Szerintem is hagyjuk a témát ekkora téveszmék ellen hiába érvel bárki is :D -
Rá van írva? -
és azt honnan tudom mennyit fogyaszt?
-
értettem főnök
-
175w-ot fogyaszt? Akkor tuti az. -
hogy lehet megállapítani hogy Falcon alappos az xbox?
van 1 arcade és kis heat-pipe rajta Qimonda ramok és Hana chip
ez az?
-
Mivel a téma warezhoz kapcsolódik, meg amugyis felesleges, épeszű tisztességes user ugyse gányolja a gépét a téma le van zárva:), kérdezd a boltokat vagy máshik fórumokon érdeklődj. -
"golemkonzol garancia"
Te jó ég.. -
Most az zavar hogy informálódni szeretnék vagy csak hogy ez a téma? -
geristar #40531
Nem!! Nekem is az volt a probléma hogy nem volt routerem. Még az internetszolgáltatónak is szólni kellett, hogy ugyanmár +600ft-ért engedje már meg hogy megosztást használjak, annyi hogy ők adták a routert. Nekem borsodweb internetem van (tetőre antenna, víztornyon a vevője). Ha a tiéd is ilyen akkor ez a megoldás. -
A garancia a flash-re vonatkozik, nem a gépre... Nesze semmit, fogd meg jól. Ha moddolod, gari ugrik... -
Ok. Csinálj amit akarsz. Arra viszont megkérnélek, hogy ezt a kínszarást gyorsan fejezd be itt. -
Naja... ez tervezési hiba, azon hogy ott a magnál vagy környékén mekkora hők keletkeznek, azt egyik hűtés sem tudja orvosolni -
Gabe18 #40527 De viszont ha hűtöd,akkor a melegedés nem lesz akkora,tehát az ingadozás is kisebb lesz.
Hát a ki-be kapcsolgatás az szerintem is öngyilkos cselekedet. -
A HANA chip nem szakad fel hanem egyszerüen csak elbaszódik. -
Ahol én venném (GolemKonzol) ott 1 év GolemKonzolos garancia van rá. Ha mielőt elküldenék rakatok NÁLUK bele egy hűtésmodd+overcoolt akkor ugyanúgy megvan az egy év garancia. Szal nekem nem veszik el.
DanielT: Jobb félni mint megiedni... Amúgy még mindig nem tudom hogy lesz-e benne valami hűtés módosítás vagy nem. Sőt még az se 100 hogy lesz Xbox :D -
Értsétek már meg, hogy a HIBÁT NEM A TÚLMELEGEDÉS OKOZZA, hanem a hőmérséklet ingadozás miatti tágulás, méretváltozás. Emiatt szakadnak fel a forrasztások. Ezen semmilyen hűtő nem segít.
A legnagyobbakat akkor röhögök, amikor egyesek azt tanácsolják, hogy x időközönként kapcsold ki kicsit a gépet, hadd hüljön. Ezzel épp azt mondja az RROD-nak, hogy gyeremááábaszki, tegyed tönkre a gépem, most! -
bllo #40523 Én bevallom, tényleg nem értem. Adott egy rossz konstrukciójú hardver, amely a túlmelegedés hatására hajlamos meghibásodni. Az én logikám szerint ez esetben a hűtés (ami a melegedés elméleti negáltja) fokozása igenis javítja a gépek túlélési esélyét/élettartamát.
És egyértelmű, hogy aki a gépét eredeti szoftverekkel akarja használni, annak nem logikus ezzel garanciavesztést előidéznie, de akinek a garancia már nem szempont, az szerintem igenis bölcsen teszi, ha a megelőzést választja. -
és kiket ne kerüljek? -
nagy ívben -
http://www.konzolstudio.hu-éknál ajánlott a vásárlás vagy inkább kerüljem őket? :) -
Majd amikor felfogjatok végre, hogy nem a hutes mod fogja a gépeteket megmenteni, akkor nem lesznek ilyen beszelgetesek. -
Grizzly4x4 #40518 Remélem igazad van én is bizom a 360-ban és nekem sokkal jobban bejön mint a Ps3. Mióta megvan a box én nem nyúltam Pc-hez játék téren még egy újjal sem remélem ez még jódarabig így is lesz! -
Nem, a 360 erősebb grafikailag. Ezt egy erősen PS3 elfogult oldal írta. Meglepődnék, ha nem lenne ugyanolyan a kettő, de inkább szebb lesz a 360. Nem kell aggódni. Vagy lehet PS3-at vásárolni:) -
Grizzly4x4 #40516 Hali mindenkinek olvastam egy hírt mely szerint a Ps3-as GTA4 szebb lesz mint az Xbox360-as verzió. Ez most szerintetek lehetséges vagy csak valami kacsa én eddig végig abban a tudatban éltem hogy a két nextgen konzol ugyanazt tudja grafika terén. -
amdrula #40515 A logikádból kiindulva a védőoltás is egy baromság.
BTW "vagy tönkremegy vagy nem" a dolog a legnagyobb baromság, mivel a tönkremenetlnek van egy oka, és az ok egyszerű, szépen be van pakolva a gép egy kicsi dobozba, ami nincs jól hűtve, ennyi. (valszeg a dvd meghibásodásokat más okozza, de GPU problémáknak és most az új hdmi chip problémáknak is ez a legfőbb oka) -
Freedy #40514 Amúgy elakadtam gears of war-ban:D megyek egy világos helyre, és egyszer megszólal a társam. minden sötét.. és meghalok. de amikor odamentem a helyre, akkor meg minden világos volt:S és másmerre nem is tudok mennni. Na mindegy, majd rájövök a megoldásra. remélem... ha nem jobban körülírom a helyzetet. Amúgy majd valakit felvehetek live-ra, hogy játszunk valamit?:D pl gow, vagy pgr4(jelenleg ezek a játékok vannak meg) vagy majd gta 4? -
Freedy #40513 Van benne valami... De ha egyszerűen nincs már neki gar? Azt remélem te is elismered, hogy plussz bordával, ventifelhúzással nem árt semmit a gépnek. Ha nincs rá gar, akkor már nem tökmindegy, hogy milyen plussz hűtési dolgokat rak bele?mert ezek túlmelegedési, összerakási hibák elismerten léteznek, és az is kööztudott, hogy ezekkel a moddokkal nem lehet 100%-ben elkerülni a meghibásodást, de késleltetni sok estben igen. Ha meg nincs rá gari(szal ha elromlik, fizetni kell a javításért, vagy esetleg meg se lehet javítani), hadd próbálja már meg késleltetni a hiba megjelenését.