176898
banner
  • SpeedXHUN
    Nagyon hangos lehet ahogy itt írjátok most elbizonytalanodtam:(
  • Aguinaga
    Hja, tényleg, szükségem lenne egy VGA-kábelre.
    Nincs valakinek eladó ? Vagy ajánljatok egy nem túl drága fajtát (nem kell eredeti MS) !
  • aricsi
    Szerintetek Mo.-on mikor lehet majd kapni majd az új jasper alaplapos 360-at?
  • Aguinaga
    4 tekercs cellux (fektetve) a négy sarka alá, aztán kész :)
  • Pacal17
    Szerintem ennyi modd fölösleges, úgyse lesz tökéletes a box.
  • Alwares
    Hát nemtom, nekem így is elbaszódott az olvasó, úgy hogy nem is volt piszkálva. Szal... De most majd kapok egy szép kis Benq meghajtót, azt mondják ez már sokkal jobb mint a samu...
  • Minstrel
    jaigen, 5x sebességű a régi,akkor az azért halk :)
  • Minstrel
    ja én is gondoltam erre, hogy miért nincs sebesség állító funkció benne, amúgy a régi se hajtja max.-on, vagy lehet abban még olyan lassú van, hogy a max se hangos, talán 8x
  • Istencsászár
    A töltési idő, de a textura pop upokban ez mennyire jelent többlet időt? annál szánalmasabb nincs mint hogy várnod kell amig előtted kirakja a dolgokat...
  • Istencsászár
    Hétvégén nem is fognak neked válaszolni abban biztos lehetsz, ha megnézed az MS honlapján kivan irva nagy betűkkel hogy csak munkanapokon!
  • arty
    már most vannak olyan firmwarek, amik 4-6-8x sebességgel pörgetik csak a korongot ... igy halkabb. de a garit is elbukod a mod miatt :(

pedig a töltési idők nem nőnek arányaiban, én lemértem a saját samsungomét:
    4x - forza2 pályabetöltés 21mp
    12x - forza2 pályabetöltés 17mp

cserébe hangtalan! 8x talán jo kompromisszum lehetne, gondolom ott a sebességveszteség elhanyagolható lenne
  • Minstrel
    majd lesz dvd olvasó csapágy-mod 15.000-ért
  • Tomy Lee
    Ismerősöm konzolboltjában szinte 1 napon lett 3 ledes kettő gép(1 premium és 1 arcade).MS szervíz péntek délutántól egészen eddig képtelen válaszolni és a telót sem veszik fel.
    Nagyon kiváncsi vagyok a lefutási,javítási időre.A gépek meg lesznek jelölve mielőtt felküldenék őket.
    Számlát kell küldeni hozzá?
  • Istencsászár
    Rakass bele nemtudom mennyiért ( 20-30? ezer ) vízhűtést, attól a DVD olvasó nem lesz halk!, nem a gép hangos, hanem amikor pörög az olvasó...
  • Pacal17
    Nálam valszeg az lesz hogy semmi hűtés gányolás. 1 év teljeskörü gari, sztem ha 1 év után nem romlik el akkor ki bír az még többet. Ha meg nem akkor 10-20 ezerér megcsináltatom. Valaki montda hogy a hűtésmodd 'olyan mint a halottnak a csók'.
  • dienesoft
    Ez engemet nagyon is tud zavarni, néha már a fejem fáj tőle...pedig hangosan játszok, mgé is idegesít...mondjuk most kitaláltam valamit...egy kis asztalra letéve és alá pedig hungarocelből, vagy akármiből egy tartó, ami közvetlen nem tudja átvenni az gép zörgését (ezáltal a kis asztal is zörögne) Én így oldottam meg, sokkal elviselhetőbb...bár este már nem játszok vele, sajnos túl hangos...amúgy gondolom a vízhűtéses rendszerű xbox nem hangos, nem?
  • arty
    Hajszárito. Megnyugszol, amikor végre kikapcsolod.
  • arty
    Ha te a tévédet 1080i -ben hajtod, akkor nem csodálkozom, h szar lett a kép. HDReady tévét 720p-ben kell hajtani HDMI-n. FullHD-t pedig 1080p-ben.

Komponens fos, ha nálad az szebb akkor a tévéd/beállitásaid rosszak.
  • WII001
    Hali..2napja Kaptam egy 360-at de nemigazán tudom még kezelni. eddig Nintendo és ps-em volt..Lenne egy pár kérdésem..Vlaki megadhatná az msn cimét..Megköszöném
  • DanielT
    Másold egy cd vagy dvd tartalmát max sebességgel a vinyódra a pc-vel. Pont olyan hangos a 360 driveja, vagy talán kicsit hangosabb, mert nem annyira jól szigetelt, de már látni fogod miről van szó.
  • Minstrel
    igaz régi xboxm van, de a pc-mben 8 ventilátor van, olyan 1000-1500rpm között van a sebességük, de ha bekapcsolom a régi xbox-ot akkor simán elnyomja az egész gép hangját, viszont ha játszok vagy filmet nézek xbox-on akkor meg a játék/film hangja nyomja el annak a hangját :)

remélem a 360-as se hangosabb sokkal a réginél
  • SpeedXHUN
    Köszi!:D
    Mostmár csak bekell szereznem 1 x360 at:D
  • Istencsászár
    :) maga a gép nem hangos, persze PS3hoz mérten igen, főleg játék után ahol jobban pörögnek a ventik, a nagyobb hangot a DVD olvasó pörgése adja, de ha nem halkan játszol hanem élvezhető hangerőn akkor nem hallod... én 5.1 mellett alacsony hangerően nem hallom a gépet gémelés közbe medig itt van mellettem... plusz ott van még a lehetőség hogy fejhallgatóval játszol akkor meg pláne nem... szóval hangos a DVD miatt.
  • SpeedXHUN
    Akkor mint egy hajszárító?:D:D
  • Denes888
    Én akkor lettem rohadt ideges mikor Virtua Figtherben volt a szőke csávó akit nem tudtam legyőzni, mert ő simán leüt ha védekezek, én viszont a legerősebb ütésemmel sem sértem meg mikor védekezik. Végül sikerült elvernem úgy, hogy olyan gyorsan rugtam p*csön folyamatosan, hogy védekezni sem tudott XD .
  • Istencsászár
    Vga-val mégjobb, használd azzal ha tudod.
  • Denes888
    Ma nagyon durva dologra lettem figyelmes. Vettem még annó egy hdmi kábelt x360-hoz, és olyan csúnyának tűnt a kép 1080iben. Talán még 720ban is szebb volt. És amikor vissza emlékeztem, hogy az MM-ben meg saturnban mennyivel szebbvolt, tettem egy kísérletet, és az alap hdtv/av kábelt kötöttem be. Hát jó nagy a különbség. 1. componens kábellel valósabbak a színek(nálam :) )
    2. HDMI-nél úgy nézett ki a gém, mintha nem lenne élsimítás, mostmár szép sima.
    3. Tök fölöslegesen vettem aranyozott végű HDMI kábelt 3,5k-ért, mert componensel szebb.
  • Istencsászár
    Sugárhajtású vadászgép azért elnyomja:)
  • SpeedXHUN
    de semmihez nem lehet mérni olyan hangos?
  • Istencsászár
    Én neked egy 486os gépre is rakok olyan hűtést ami hangos:D, de egy highend pécére is:D tovább nem kell magyaráznom azthiszem ( pécénél döntően a hűtéseks záma szabja meg hogy milyen hangos... procira olyat veszel amit akarsz... van nagyon drága ami halk, meg jó meg fél emelet magas:D és 4 kilós, de valszeg a VGA kártáykon levő turbina a fő zajforrás, bár nemtudom nekem nincs 200ezer ftps paksom.
  • Minstrel
    irj a DOA supportnak
  • SpeedXHUN
    Egy 12V ra hűtésmoddolt xbox 360 hangosabb egy nagyteljesítményű sz.gépnél?
    Vagy mihez lehet hasonlítani?
  • Istencsászár
    És akkor mi a helyzet hogy földhöz vágtam a kontrollert és a bal felső gomb nem kattog? ( valszeg betört vagy valami:D, csak érintkezésre megy, de nehezen ):DDDD jah DOA-ztam az baszott fel ennyire, azóta már nem játszok vele:D
  • tihibaby
    Ööööö....hát igen.
  • Minstrel
    semmi bizonyitékot nemkérnek? akkor át is lehet verni őket simán...
  • tihibaby
    Felhívod az MS supportot,hogy rossz a joy,kapsz egy újat,és a régit sem kell átadni,megmarad pluszba.
  • rayx
    Hello nézétek meg ezt az oldat még új de Xbox360-as: http://xbox360jatekok.mindenkilapja.hu/
  • edios
    Igen, a legelső alaplap van benne. (ui. első Zephyr-esek 2007 márciusban jöttek ki az Elite-el)
  • Evogordon
    Nekem 2006 végén gyártották a box-ot magyarul a legelső alaplap van benne? Ha 3 ledes lesz akkor már falcon alaplapot tesznek bele?
  • Silius
    Mi a teendő akkor, ha a joystick-nek a jobb oldali joy-a néha félrehúz jobbra, és mondjuk egy fps/tps játékban ez eléggé idegesítő?