176898

-
Ha Premiumot vettél akkor kellett, hogy adjanak hozzá komponens kábelt.
Így néz ki, csak szürke. Kell lenni a gépbe csatlakozó részén egy kapcsolónak, hogy "TV-HDTV" ezt kell átkapcsolni HDTV-re és utána a menü utolsó oldalán a console settings, display részében beállítani, hogy 720p.
Ha ilyen 3 ágút kaptál hozzá mint ami a képen van, akkor átkúrtak.
-
retek683 #40915 pls help -
Nem kell belerakni, csak rá.
Így néz ki és bármikor rárakható utólag az Arcade-ra.
-
eztet kérdeztem én is, arcade-ba raknék vinyót. -
retek683 #40910 sziasztok még nagyon új vagyok xbox terén .. a következő kérdésem lenne .. van gey elég komoly samsung plazma tv-m 115 centis 300 ropi volt vettem hozzá egy xbox 360 premiumot, na az lenne a kérdésem hogy ha Én ezzen 720-be szeretnék vagy 1080 p szeretnék jáccani akkor ahhoz HDMi-n keresztül kell csatlakozni? mer így amit kaptam hozzá kábelt csak 480p-be engedi az xbox de a tv bírja az 1080 at is .. vennem kell egy hdmi csatlakozót? vagy ez miért van hogy ien pocsék a felbontás is jobbat nem enged -
Azért én már várom a negyedik matinét is.
-
kisaba #40908 Sziasztok
Na vettem egy HDMI kábelt a plazmáhz, gondoltam kipróbálom, de nincs más csak fekete kép. Megnéztem a tv manualját, erre ott valami olyasmit ír,hogy HDMI-DVI kábel kell, csak úgy lesz jó? Most akkor ez a kábel mégsem jó nekem, vagy csak elrontottam valamit? -
Jah, jó lesz ez, csak jöhetne már valami friss videó is belőle. Nem véletlenül csúszott a játék majd egy évet. -
nyilván nem gariidő alatt cserélném, csak ha kinyúvad, pl 2-3 év múlva. :) -
cserélni nem, és a low cost modellbe utólag rakni? -
ez egy 'korai' video még (tavalyi), azért 'bugos' :)
a fizika elsőben is jo volt, itt is javitják őszre szvsz... hatalmas szabadság, eksön, rombolhatoság, vezethető jármüvek - nekem ez utobbi a lényeg :) gta ehez képest egy nyugis matiné :D -
kvanta #40903 Ma én is megvettem a Boxot (Arcade pack). Igaz még csak a hozzá adott arcade játékokkal "nyomulok" abból tetszik a szörfös de jó lenne minél hamarabb valami igazi autós játék is ( nagyon jó lenne egy Forza 2, azt tervezem beszerezni) Ha máshogy nem megy akkor postafordultával az emlegetett honlapról, de jobb lenne ha lenne valaki helybeli, tehát ha van valakinek eladó aki ráadásul Nyiregyházi vag ymegoldható itt az átadás akkor várom a jelentkezést :D Most pedig megyek vissza -
pedig nem lenne ez rossz, majd meglátjuk -
egy guitar hero III demo linket tudnátok adni? -
Hát nemtudom:) olyan Just Cause félének tünik, szar fizikával, jármű irányítással, fákon fennakadó tankal, hegyről leugratással... szar minőségű, idétlen karakter mozgással. HD videón a grafika csak egy közepes(közepe)... nem győzött meg... -
akkor még1x:
-
nemértem miért nem megy, flash tagek közé raktam az url-t, ahogy kell :(
akkor ittvan jobb minőségben:
GT - Mercenaries2 -
Úgy rémlik, h hülyevagyokban sokkal inkább 47, mint 55. -
Nem lehet cserélni a vinyót. -
Hát pasz:) Én még nem cseréltem, de a HDD-t szerintem lehet mert az nem látszik. A DVDt meg ha te cseréled (ha lehet) az meglátszana, gari ugrana. -
hmm... alakul. mindkettőt házilag? mármint hdd csere, alapon. format gond, mint sima xbox? -
A HDD az sata2. A dvdt lehet cserélni. -
köfi. /anti is/
hdd sima ide, és hello? vagy spéci format... dvd ha kipurcan, cserélhető?
asszem most 55k talán médiában. v láttatok mást? -
Xbox 360 Arcade Pack (XBOX360)
Súly: 6.5 kg
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék!
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább.
Minden mást tudsz hozzá venni később ami ebben a packban nincs benne. -
gyakorlatilag mindent vehetsz hozzá:) -
uff
ha megveszem a legolcsóbb x360-at / jó magyar szokás, occo../
melyek a lehetőségeim? hdd, egyebek.. -
:) szval vannak 48 órás Live kódjaim. Azt írtam be:) -
"Beírtam a 48h live kódot" mit? -
Beírtam a 48h live kódot el is fogadta, de mégse GOLD a kapcsolatom:( akkor most mi van? -
Nézd meg magad. -
dark sector jo cucc? -
persze 360-on:) -
ps3 meg x360-am is van:) szal bátran vegyetek gyengébbek kedvéért ismét a RepliedCloud ezen a néven futok én az isten:P:P -
nekem a kanapé majdnem 4 méterre van a tévétől ... tévézni oké(ugyse szoktam...), de h a játékok apro feliratait nézzem esetenként az nem az igazi :) meg az élmény is más, ha a látomező nagyobb részét teszi ki a játék, ezt pedig vagy nagyobb képmérettel vagy közelebb üléssel lehet előidézni. a kanapét értelemszerűen nem viszem közelebb :D
most 1 méterről nézem a 26"-ot, nekem igy perfekt. -
Ez az...
Én is igy vagyok a 22"-es Monitorommal szemben van egy fotel, abba bele ülök és kb 2-3 méterrel tökéletessen, látom és ott is ugyan ugy megvan a feeling mintha kanapén ülnék!
Bár az is igaz hogy egy 104cm-es vagy netán nagyobb HDTV előtt lévő kanapén bisztos hogy jobb, de hát amikor az ember nem engedheti meg magának akkor ez is jobb mint egy sima Monitor, vagy egy sima TV. -
Hát ja ez a gond...
Me nekem sajna csak 2x engette meg... -
A ps3 id-je más mint amit írt szóval az lehet hogy ez a lájv akkontja -
csak 2x, vagy 3x, de megy a dolog ez amolyan feature, mert 3 után már kapod a bant (no nem a tiltást), csak, hogy több kedvezmény nincs -
hát oké, felveszünk,...az mondjuk nem tudom téged mennyire zavar be, hogy ez itt az X360 részleg, neked meg PS3 van..
-
Emberek ha már van profilom amin anno lenyomtam az egy hónapos gold live-ot,azóta már párszor feltöltöttem,itt olvastam vmi olyasmit hogy ha új profilt hozok létre akkor megint lesz egy hónap goldom?
Ez müxik így?
És ha igen akkor meglesz a régi profilom rendesen és lesz egy másik amin meg lesz egy hónap gold előfizu?
köszi a válaszokat