176898
banner
  • MaSzKa
    D-sub-ra ha kötöd a digitális jel analóggá alakul át és a monitorelektronikája az anaglog jelből csinál digitálisat

ezért rosszabb lesz a kép pl életlenebb homályosabb
  • Katun
    ÉS a hang hogy megy át?
    méghogy szar lesz a kép...
  • MaSzKa
    ilyen kábelt nevegyél szar lesz a kép

ha van DVI vagy HDMi a mocsidon és HDmi-s az xfosod akkor 2500Ft-ért ezt kell megvenned:

• Minstrel
    a legjobb az lenne ha minden gámát fel lehetne másolni vinyóra, amikor tdu demoval játszottam, akkor már fura is volt, hogy nincs dvd zúgás, de megtudnám szokni
  • Grove4
    anélkül h kialakulna a 3 led?
  • Grove4
    Sziasztok az lenne a kérdésem,hogy mennyi az esélye annak h három ledes hiba alakul ki a boxon,ha az vízhűtéssel van szerelve?Valamint mennyit lehet vízhűtéssel játszani egyhuzamban?
  • joshua
    Fúj engem meg leszar:( Ez már lassan perverzió
  • detoxic
    "akinek meg Arcadeja van(vinyó nélkül), megmondom öszintén leszarom"
    Nekem Premium-om van....még szerencse.huhhh.
    Nem akarok lexarva lenni
  • Zsoltika 007
    Nesze neked blúréj :D
  • Katun
    Szegény mi, csak DVD ről játszhatunk SZÖRNYŰ :D:D:D
  • ellington
    empátia rulz. akinek arcade van, az szopjon!
  • Laci08
    köszi a segítséget
  • Istencsászár
    Ugyan az, viszont fele annyiért vehető vagy még olcsóbban.
  • retek683
    akkor csak HDMI kábelel fog 720 p be menni a játék?
  • Katun
    Kivételesen kábelből vettem eredetit, controllerből nem szabad utángyártottat venni. Azok gagyik és olyan anyagból van hogy 10 méterről látod hogy noname hulladék :D
  • Ragnar360
    Több hete keringett először egy olyan pletyka, hogy a GTA IV Xbox360-as verzióját is lehetne installálni opcionálisan, akárcsak a PS3-nál, viszont ott kötelező jellegel lesz a dolog. (PS3-sok ugyis megszokták, mind1). Én már akkor is nagyon örültem ennek a hírnek, hiszen ettől csak mégjobb lesz a játékélmény, stabilabban fog futni stb., akinek meg Arcadeja van(vinyó nélkül), megmondom öszintén leszarom, azok miatt nem akarok szívni. Na szal visszatérve, még akkor azt mondták, hogy az MS-nek ezért lépnie kéne vmit egy esedleges Update formájában. Ez most nagyon úgynéz ki, hogy megis történt, ugyanis még eddig ilyen nem vlt 360-on, muszály volt hozzá készíteni egy kódsort v vmit.
    Azóta egyre több helyen szerepelt már ez a állítás, de sajnos 100%-os megerősítést nem kaptuk, lehet hogy már csak akkor tudjuk meg, ha berakjuk a lemezt.

http://gtaplace.hu/forum/viewforum.php?f=4
    (bár ezt most nem onnan írtam, csak nézzetek szét nyugodtan :P)
  • Ragnar360
    Olcsóbb, de jobban bízok az eredeti MS tartozékokba.
  • Istencsászár
    De nem ilyet hanem utángyártottat.
  • Katun
    Xbox 360 VGA HD Cable <-- ilyet kell venned:
  • Laci08
    Szeretnék venni egy arcade csomagot és aza a kérdésem hogy milyen kábel kell még hozzá hogy tft monitorhoz hozzá lehessen kötni? előre is köszi
  • Th0m
    hali! az a kérdésem lenne , ha flashelt xboxom van , és pl leakarom tölteni a doomot (xboxra) liverol akkor is lebannolhatnak? vagy cask ha játszom?
  • Freedy
    A 720p az 1280*720-as felbontást jelent.
  • kisaba
    Ja egyébként az a tv pontos típusa:

PS-42C67HD
  • kisgabo
    jah, de gondolom ez sokkal olcsóbb, mintha vennék egyet a bótban....
  • kisaba
    hát nem tudom
    mert elméletileg a tv 1024x valamilyen felbontást tud adni. ez meg nem tudom 720p-e?
    Csak azt nem értem akkor minért van rajta HDMI bemenet?
  • Freedy
    de az vga-n... nemhiszem, hogy a felbontás miatt nem menne. azthiszem x-en a 720P az alapértelmezett. azt meg simán kéne vinnie egy hdready-s tv-nek.
  • kisaba
    akkor gondolom a tv felbontását kéne változtatni.
    Csak azt nem tudom hogy azt hol kell
  • retek683
    DanielT : Neked is kösz
  • retek683
    ok az lesz kösz
  • Freedy
    vga kábelnél írt ki nekem ilyet samsung tv, amikor olyan felbontás volt beállítva rajta, amit a tv nem bírt el vga-n keresztül.
  • kisaba
    A tv egy HDready-s samsung plazma. Pontos típusszámot nem tudok mondani. Próbáltam mindent beállítani rajta: még játék módot is, de sehogy nem akar működni... fekete a kép és azt írja ki, hogy üzemmód nem támogatott.. Ezt most nem annyira értem.
    Sima kábellal amit kaptam az arcade-hez nincs gond azzal rögtön viszi gond nélkül.
    Most akkor vlaszeg a kábel a rossz?
  • arty
    nem kell semmit allitani, bedugod és lesz kép - feltéve, h jó a kábeled és a boxod és a tévéd :) ha van rá lehetőséged, vidd el valahova és másik TVn, esetleg másik kábellel probáld ki a gépet! vhogy ki kell zárni a hibás eszközt a három lehetségexből!

(amugy mi a tv pontos tipusa?)

retek683: vegyél egy HDMI kábelt és a boxot 720p-re állitsd a menüjében majd (1280x720)
  • retek683
    értem sorry
  • retek683
    hm? mien kábelt kelett volna kapni?
  • retek683
    miért miet kelett volna?
  • retek683
    oan 3 ágút kaptam hozzá igen
  • Katun
    Úgy látszik mostanában szar HDMi kábeleket árulnak amiknem jók :D
  • kisaba
    Segítsetek plíz!!!

Ha sima mezei HDMI kábellal összekötöm a boxot a tv-vel, kell valamit állítani még vagy be kéne hogy jöjjön a kép, mert nekem nem nagyon akar....
  • DanielT
    Igen.
  • Katun
    Vagyis ha Arcade csomagot vettél akkor vegyél egy HDMi kábelt,ami max 1500 pénz és nem kell 15.000 pézét komponens kábelt venned, bár mondjuk használtan is lehet olcsón venni, ÉN LÁTTAM :D:D:D