176898

-
mit nem értesz? szerintem kérdésemre egyszerű a válasz, arcade házilag nem bővithető, csak MS gyártotta vackokkal.
ennyit kb 50 hsz után leszűrtem, de egyértelműen senki nem irta le.
van asztali gépem, azt remekül bővitgetem ám.
-
Grizzly4x4 #40995 kisgabo nem értem mit variálsz? Tök értelmetelnül fogalmazol, először inkább ülj be egy nyelvtanórára. A lényeg az, hogyha még mindig nem világos, hogy hiába érezzük mindannyian lehúzásnak hogy 20 gigás vinyóért ennyi pénzt elkér az MS, attól még az xbox360 csak és kizárólag MS vinyóval hajlandó eggyütműködni. Tehát nem tudsz rápattintani vagy rábarkácsolni más fajta külső vinyót csak azt amit az Ms direkt hozzá gyártott!!! Egyébként nekem Arcade-om van és nemrég vettm bele használtan vinyót 12k-ért és nagyon jól megvagyok vele, de megvoltam nélküle is amig 256 megás memcarim volt pedig az tényleg kurva kévés! -
ezzek a second mondattal meg kifejezetten vonzani fogod a magyar scene -t -
akkor felvesztek??
aztán ha gondoljátok gearsofba tolhatunk egyet megmutatom hogy kell játszani:P -
Nem arra célzott, hanem hogy vehetsz nyugodtan vinyót, de nem fog akármilyen, akárhogy működni a 360-nal. -
tudom menyi a 20 gigás, de nem az a kérdés, 12é nem 20 gigás van, ha nem MS cuccot erőltetsz. -
neked mi lenne jó?
-
ebay-en szállítással együtt mennek 12K-ért újonan a 20gigás vinyók -
webadam #40988 Hol lehet 15ezerért venni 20gigásat? -
Inkább vegyél egy jobb videókártyát a gépedbe, jobb lesz mindenkinek... -
nagyon el vagy te tévedve... -
-
de vegyél MS-től 20gigást,az 15ezer -
istenem... de nem mindegy, hogy ms termék 40k-é, vagy simán veszek egy wd laptopvinyót 10é, és beszerelem. -
Ki mondta hogy van? venni kell külön. -
aszonta 576 bótban arc, hogy arcadeba házilag nix vinyó. ezesetben ms, suck. -
SlickAdam #40980 haligallér!
van rá lehetőség, hogy pendrive-ról frissítsem a Box fimrware-ét? avit akartam nézni, de kiírja, hogy cuppanjak fel online, de ez sajna nem lehetséges... jó lenne pc-vel leszedni. -
www.sini.hu -
Aleksz #40978 és hol lehet 2 rugóért venni? pls linket
-
20gb vinyó sztem elég. 12kból megvan! (használtam persze) -
webadam #40976 Ha van minimum HD Ready-s tv-d akkor vegyél hozzá egy HDMI kábelt.2ezer forint és szinte összehasonlíthatatlan a sima SDTV-vel. -
hehe, a gyári 40k. bótba meg max 15-20, márkától függően.
akkor nem túl nyerő az arcade...
-
Aleksz #40974 hd kábellel mennyire szebb a kép mint RGB-vel? érdemes venni hd kábelt? -
de csak gyárit lehet -
lehet! -
ellington #40971 lehet. -
urak
akkor mondana valaki egy állásfoglalást, x360 arcade-ba lehet utólag vinyót tenni? nem a gyári 120-as 40k árú modellre gondoltam... -
Márint a tévé beállításokkal, én adtam neki egy ki kontrasztot máris jó lett, azóta is ütöm a falba a fejem hogy miért komponeneset használtam fél évig hdtévén... -
Felbontás beállításnál "Expanded" re kell kapcsolni a 360 menüjében, ha VGA kábelt használsz. Valóban "fakóbb" kicsit, de ezt tudod ellensúlyozni beállításokkal. -
Grizzly4x4 #40967 Srácok van egy észrevételem. Hétvégén szabad volt nálunk a nappali egyedül voltam itthon igy a nappaliban nyomtam a boxot hd-tv-n. Eddig is volt már ilyen de még nem probáltam meg hogy milyen VGA kábellel. Na most nálam a VGA kábel képe sokkal élettelenebb és fakóbb volt mint a componeten és nem tudtam ugy állítani hogy egyforma szép legyen a kép bár az is igaz mintha a VGA felbontása kicsit jobb lett volna mert élesebbnek tűnt néhány dolog de lehet csak beképzeltem!!! -
hát akkor megszoptam :D -
Én is erre gondoltam... -
Jissi #40964 Ezzel a második mondatoddal szerintem mágnesként fogod vonzani a magukat normálisnak tartó magyar játékosokat. -
-
Szerintem már nemfog előjönni, vagy ha ujra beadja akkor soká valamikor miután kitoltad a gémet és még tovább nyomod, legalábbis PGR4ben igy van, de hogy ott ujra beadja majd a meghívásos versenyeket amiket elbuktam nemtudom... szívás. -
Hali!
PGR4-ben a 3. seasonban Rank 1-be kerültem, de az FXX-et nem nyertem még meg, mert nem volt invitational.
Elkezdődött a season 4, megcsináltam pár versenyt és hopp, jött az invitational.
3 kör oválpályán és meg kelett dönteni egy időt. Első körben meg is volt, gondoltam akkor driftelgetek, hogy kudot szerezzek. 9ezer kudonál jártam már és elkezdni visszaszámolni, hogy time out. mondom picsába, úgyhogy kinyomtam gyorsan az xboxot. Visszakapcsolom és látom hogy átugrott az invitationalen és persze a kocsit nem nyertem meg.
újhotthogy ki is kapcsoltam a boxot mert jól felbaszta az agyam...
Na most akkor mi van? Mikor jön elő legközelebb invitational-ként az FXX? -
RepliedCloud..ezen a néven vegyetek már föl friend listbe 360-on ..
unom má a külföldi csicskákat faszom.. -
Most akkor azt akarjátok mondani, hogy akkor nem is láttam még a szép képet? Fasza:(
-
Aha:), legaláb nem lesz fűrészes és fekete körvonalas mint a hdmin:), én HD tévémen is VGA kábelt használok mert szebb a kép, tisztább, simább... a színek rajta nem olyan erősek alapból, mint pl komponensen, de a kijelzőn ezt állítani lehet igy semmi veszteség az eredmény meg magáért beszél... -
amugy nekem ilyen volt kb 1800Ft