176898

-
vágecka bájbájka naon pápácska magyaul megtanulszocska érteni fogjucska mit ugatszocska. -
jah már vágec..am nem naon szoktam sg-n nyomulni tudjátok én inkább játszok
a gúnyolódás meg hogy kihagytam azt h mindenkit leverek hm
csak annyit h nem hiába mondom.
csak ti csicskák vagytok és nem jöttök játszani.kb többet döglötök sg-n a pc mellett mint a konzolotok mellett..(gyíkok):) -
Jah. Ez volt a legolcsóbb angliából. KATT
Arra figyelj honnan küldik mert eu-n belül nincs rá vám. -
Aham, hát jó gondoltam erre, csak hát, valami könyebb utat akartam keresni... 
Na mind1 akkor majd ha nem lessz mit játszani, akkor majd nyomatom azt Realisticon. -
Dévids #41032 Szisztok!
Van olyan köztetek aki az ebay-ről rendelte meg a gta4-et?Aki igen az tudna nekem link-et adni hogy ő melyiket rendelte?
Előre is kösz! -
Ha figyelnéd az üzeneteket, tudnád hogy ma karbantartás miatt nincs live.
-
The Last Revelation-ig tetszett a széria és az megis van origibe, utána valahogy, más lett, nem volt meg az a hangulat, egészen az Anniversary-ig:) -
Igy van! Legend könnyed játszadozás az Anniversaryhoz képest :)
(Legend előtt egyébként 486oson játszottam a TR1-el legutobb :D ) -
Legendel nem játszottam, de ahogy hallottam ezek a a Tombok nem igazán hardkórok... Anniversary-ben az tetszik hogy nehéz és hajamat tépem miatta:) ez a Tomb feeling:) -
Kihagytad, hogy ha lenne live, akkor mindenkit szétaláznál. -
cshásztok! délbe kb 11-körül gondoltam liveozok egy kicsit..
de kb így nincs net de még gamestore sincs..
ti hogy vagytok ezzel? mert én kb 4 napja fizetem elő a goldért.és leis telt volna az 1 év?:O:D -
boxon valoban iszonyatosan szaggat és mivel PC-n is azonosan néz ki, egyértelmü a választás! (azt nem tudom, h a Legendben ugye pcn lehetett kapcsolni 'nextgen' effekteket, Anniversaryban lehet/kell-e külön? Mert csak ugy szép (a legend legalábbis), ahoz pedig iszonyat erős pc kell(ett)) -
A demót nem érdemes graf szempontból figyelembe venni mert kihagyták a nagyobb, részletesebb textúrákat a méret csökkentése miatt. -
Akkor nemtom, valamit hallottam, vagy csak álmodtam akkor és másik gammáról van szó. -
"In the months from the initial release of Tomb Raider: Anniversary on the PC and PS2 to its arrival on the Xbox 360, Crystal Dynamics appears to have done little, if anything, to change the experience. The graphics are on par with the PC version, though we did notice a few, isolated instances of frame rate chop, despite the fact that there's nothing in here that should be taxing the 360 hardware for that to occur." -
Szentem a PC verzió demóját (ha volt), azt néztem én is, de mintha boxon a legend engine-jét használná és az azért jobb. -
Én a Pc verziót láttam valahol, iszonyatosan steril volt. -
De ugye totál más engine van alattuk a két gépen, szal. nem árt ránézni, hogy melyik hogy néz ki (én így hallottam valahol... :D). -
Tomb Raider Anniversary nagyon jó, csak kár hogy boxra 10 ezer vagy több... pécére meg 2-3 ezer:) de ahogy hallom boxon nemjó a frém, ellenben pécén néztem és ott meg szűrőkkel tökéletes volt az én szaromon is, szóval meg kellene venni, nagyon jó. -
Tudsz élni:) -
erről jut eszembe, tegnap vagy 5 órát nyomtam, teljesen hozza az első részt: én imádom, h világosban kell menni, szeretem látni, mire lövök :) egyetlen bug(vagy ez fycsör?), h a checkpointtol már az aktuális fegyberrel kell menni, ha meghalsz, nem pedig amid akkor volt. realisticon sztem még minimuzm van benne vagy 8-10 óra játékidő, sztem ez a rész sem rövid (elsőt még pcn toltam)
viszont tegnap a Tomb Raider Anniversary felidegelt, leestem egy lyukba, fekete kép, de tudtam lőnmi meg minden ... kinyirni nem tudtam magam, ki kellett lépni menüig majd vissza és elveszett a teljes pálya, amit haltadtam röpke 1.5 óra alatt(mentés is ki volt szürkölve a 'lyukban' ) :((((((( (görög pálya) - ráadásul az eleje full ügyességi baromkodás :(((( -
Át. Semmit. -
Hali egy kérdés:
-Ha új boxot veszek (arcade) a régiből (premium) át tudom-e rakni a vincsit? Kell-e ilyenkor valamit csinálni (formázás, valamilyen setup)?
-
Ha a single-t végignyomod realisticon, szinte teljesen ki tudod maxolni a 3 fő tulajdonságot(marksman, stb.), és akkor megnyitja az összes fegyvert.
A ranghoz jó, ha van live, de ott az előrelépésnél már csak ruhákat és páncélt kapsz. -
Te az autó mögé kötöd magadat és úgy xboxozol?!! Nemtom, ezt én szobábban szoktam. Igaz, az én hunyadimban is jóakul mutatott 37"-es display, amit alig tudtunk belegyömöszölni levett csomagolással (se), de nem kísértett meg az ultramobil (itt ugye maga az autó) konzol gondolata. :DDD -
sztem vegyél VGA kábelt, azzal megy az 1024*768 is, csak állitsd át widescreenbe majd
dvi/hdmi-n a 720p kellene, h menjen, de ha hdmi helyett csak dvi bemenete van, akkor ez egy korábbi modell és bármi lehet :) -
detoxic #41010 
-
hell yeah!!!!!
-
Scooby87 #41008 a tv-n van DVI és vga meg komponens bemenet is..hdmi-n más cucc van...várom a válaszotokat... -
Scooby87 #41007 ha egy plazma tv csak 1024*768-at tud...arra a boxot hogy köttöm rá...,mert az úgyebár nem 720p....hanem kevesebb...
A boxon be lehet állítani vhol,hogy az 1024*768-at 16:9be rakja ki a tv-re? -
Hali!
A Vegas 2-höz nincs valami cuccos, amivel feloldod az összes fegyvert, meg pajzsot meg mindent???
Me nincs Live-om és csak ott bírnám fullra kilőni a fegyvereket, meg mindent. -
Jissi #41005 A stabil meleg fickó egy szürke pólós szőke, az iskola főépület előtt áll mindig nap közben. Fiúknak viszont mintha nem kellett volna a virág.
Fogasd el magad a tanárokkal/rendőrökkel, hátha nem csak a tárgyaidat veszik el, hanem a virágot is. -
Jissi #41004 Ha megcsináltad az Art5-öt, akkor nem lesz könnyű dolgod, mert a lányoknak már nem tudsz virágot adni, így nem birod kiüríteni az inventory-t. Nem emlékszem már, hogy menüből vajon ki tudod-e dobni a nálad levőket.
-
Kösz a választ! De, hogy tudom, hogy kik a buzi fiúk? A lányoknak nem tudok virágot adni, mert csak a csók ikon jelenik meg. -
a virágokat add oda a buzi fiúknak, azzal együtt csókot is lophatsz tőlük...
ha kifogy az inventorydból a sok virág, akkor a női kolesz előtt meg a könyvtár előtt tudsz felszedni magadnak
hát így hogy a végére hagytad, jó hosszadalmas lesz őket megcsinálni :) -
Statisztika, a játék kimaxolása, összehasonlítási alap... másra használhatatlan. -
ezeket az achievement pontokat be lehet váltani valamire?
vagy csak úgy jó nézni, hogy sikerült összegyűjteni?
-
Hello!
A Bully 2 archievementjének a megszerzéséhez szeretnék segítséget kérni. Az egyik az amikor össze kell gyűjteni 50 virágot, a másik meg az amikor meg kell csókolni 20 fiút. A virágokat nem tudom felszedni, mert az invertorymban foglalt mid a 10 hely és nem tudok senkinek virágot adni. Kösz a segítséget már csak ez a kettő kellene az 1000 ponthoz. -
Aki akar felvesz, kár ezen erőlködni. -
De ezt már asszem Daniel a második HSZ után is elmondta neked, te meg itt téped a többiek idegeit. Nem szép dolog ám :P