176898

-
-
szabzol #41166 Értem én...
Szóval a sok hülye warezos már játszhat a GTA IV-el mától (de csak PAL-os gépen). Bekaphassák
Így már jó?
-
na, gta gameplay:
-
Lehet...legalábbis én ezt olvastam. És mintha olyan is rémlene h magától cseréli a ruháit nehogy 2 hónapig ugyanabba legyen:) -
A gta IV-ben a ruhákat lehet majd cserélni ? Ha jol emléxem valahol azt hallottam hogy csak akkor ha a story akarja...Ez igaz ? -
hát én ebből nem látom, h 'húúú de baró lett volna, ha ilyen' ... egy minimum 5 perces gameplay movie talán, de egy korai trailer miatt gondolod/gondoljátok, h kihagyott ziccer ??? -
EZ -
detoxic #41160 GTA IV-kicsit másképp
Ez giga LOL! -
törölni kéne pár kommentet ... jópárat :(
zsoltika007: mi volt az eredeti koncepcio?
Amugy a tápegységben van egy ventilátor, az is zughat ill. a tekercsek szoktak ciripelni. Csere nem minden esetben segit :( PC fronton is vannak ilyen tápok, még az olyan nevesebb gyártoknál, mint az FSP vagy Zalman is előfordul :( Egy MS terméknél pedig tényleg nincs min csodálkozni ... hálistennek az enyém nem csinálja. -
Nekem már azóta kérdéses volt mióta lecserélték az eredeti koncepciót. Aztán megláttam az újat és tudtam hogy ez tényleg egy hulladék lett.. -
Mi a baj vele? -
detoxic #41154 És milyen?Nagyon gyenge?
Én meg ma próbáltam ki az Iron Man demót....áhhh,gaggyiii! -
Ma kaptam meg a Dark Sector c. jatekot. A fejlesztő ceg QA osztalyat, egy az egyben kirugnam. Vagy azt a barmot aki ezt így zold útra engedte. -
Enyiért itthon is veszel. Nálunk 3600Ft és nem kell rizikózni... -
detoxic #41151 "nem" 

Ez így reggel nagyon bejött,köszi a mosolyt az arcomra
-
Inkább azért nem, mert semmilyen lemezmeghajtónak nem tesz jót, ha állítva használják. -
Állítva állítólag azért nem jó, mert kifolyhat a hővezető paszta a GPU alól...
-
szekrész=szekrény
-
Nekem is zizeg. Csak akkor hallani, ha este csönd van és nagyon rákoncentrálok, de mindenképpen zizeg. 50 herzes búgással, amit egy picit felerősít az alatta álló szekrész. így megy már egy éve... Na bumm, zizegjen. -
egy jobb fajta utángyártott kábelnek tűnik, szvsz megéri az árát
vám nem lesz rajt, 1900Ft-nál többet nem kell érte fizetned -
Laci08 #41145 http://cgi.ebay.com/X04-VGA-cable-2-RCA-HD-AV-4-Microsoft-Xbox-360-ii_W0QQitemZ200216631659QQihZ010QQcategoryZ122517QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem
Ezt a típust megéri ennyiért? Ha kínából rendelem lesz rajt vám vagy esetleges költség? -
Mivel a leegő hátul kifelé megy, ezért valahol be kell mennie. Az alján van rések fele, így ha ráteszed kevesebb levegő tud beáramolni. Nem ettől fog kinyiffanni ugyan, de így a kevésbé rossz. -
és mért nem jó állítva ??
mert nekem mondják állítva jó áááá nem hanem fektetve -
Fektetve. -
na még egy kérdés a box-ot állítva vagy fektetve jó használni?? -
SlickAdam #41140 home video embeeeeeeer!:P -
Hát ha filmet írsz, akkor az is warez tökugyanúgy, sőőt... ;P -
ez sztem nem warez nem pont játékra értem mivan a filmet írott filmet rakok be -
Mielőtt belelendülnél figyelmesen olvasd el a bannerban fellelhető piros színes szavakat, s értelmezd a további bonyodalmak elkerülése véget. -
nem -
hello vettem egy Box 360-at és azt meglehet e csinálni hogy vigye a írott lemezeket ?? -
kvanta #41134 Már próbáltam a telefont. Igaz hogy 20:00 a határidő de 50 körül már senki nem vette fel. Tehát erről lecsúsztam... későn kezdtem el... saját hiba. Ez van. Holnap marad a személyes találkozás. Mindesetre a fejleményeket leírom, hátha segíthetek ezzel valakinek, köszönöm a javaslatokat. -
Én a helyedben már ma telefonálnék abba a MM be ahová vinném és jelezném, hogy mi van. Kérd hogy jegyezzék fel és te is kérj el ember nevet akivel beszéltél. -
SlickAdam #41132 majd írd már meg a fejleményeket, már kiváncsivá tettél. most néztem én is, ha a gépbe nincs csatlakoztatva, akkor valóban nem sípol...:S -
kvanta #41131 Tudom de nem csak én hallom direkt kipróbáltam ismerőseimen. Bejöttek a szobámba és azonnal kérdezték mi ez a sípoló hang. Tehát nem hiszem hogy csak én vagyok rá érzékeny. Tehát holnap meló után irány a MM, ha nem cserélik (holnap lesz 4 napos nekem is) akkor telefonálok.. -
SlickAdam #41130 megjegyzem nem mindenki érzékeny az ilyen hangokra... -
SlickAdam #41129 egyébként nekem ez eddig nem tűnt hibának, ha nem írod akkor simán azt hiszem mindenkinek ilyen. csak egy baszott nagy tápról van szó, azok búgnak általában. (3 nap csere pont ma járt le:D) -
kvanta #41128 Pontosan ezt hallom én is. Most megnéztem, ha csak a tápot dugom be, azaz nincs összedugva a táp a Boxal akkor nincs semmi hangja a tápnak. Csak akkor van ha össze van kötve a kettő... érdekes dolog számomra. lehet akkor nem is a tápban van a hiba -
SlickAdam #41127 nekem is ezt csinálja, szombaton vettem a gépet. de én eleve áramtalanítom ha nem jáccok vele. magas sípoló hangról van szó. (persze nem üvölt, csendben hallani este) -
Ha 3 napon belül van akkor nyugodta vidd vissza. Ha már túl vagy rajta akkor cserélni úgysem fogják, hanem ha vannak olyan kedvesek,akkor rendezik a szervizt. Na ilyenkor köszönd meg szépen a segítséget és inkább hívd fel magad a mikrofos ügyfélszolgálatot, hogy tőled vigye, neked hozza a futár a cuccost, nem kell neked hogy a MM bekavarjon meg elódázza a dolgot