176898
banner
  • kill3r21
    kicsit több mint 1 éves...
  • VLB
    vki próbálta a gta4 et vinyó nélküli gépen? tapasztalatot plz....
  • dienesoft
    Forza 2 volt, meg a Viva Pinata, engem annyira nem kötöttek le. Aztán egy hónapig csak Fight Night 3, fater a mai napig is avval játszik..
  • edios
    Szokták javítani. By the way mennyi idős a gép?
  • kill3r21
    elöjött a 3 piros led...mit lehet tenni? javithato vagy dobjam a kukába? (Flashelt)
  • Scooby87
    akkor nyugodtan vehettem az arcade-t meg egy VGA Hd Av Cable kábelt a tft moncsival való öszekötéshez...én így értelmeztem...

amúgy azt is megtudakoltam már,hogy ha esetleg a plazmára kötöm azon is van vga bemenet,de a felbontása csak 1024*768...akkor a boxon beállítom,hogy 1024*768 és 16:9-es képfelbontás....tehát nem lessz lapított kép,hanem rendes 16:9ben fognak menni a gémek.

remélem akkor mindent jól tudok és holnap megrendelhettem végül sztem az arcade packot a golemkonzolnál és legalább ott megtudom venni a VGA Hd Av Cable-t is...

ha valamiben tévednék akkor írjatok.

már csak azt kell eldönteni milyen gémeket probáljak ki elöször...mondjuk a gow az tuti...gta 4et meg majd ha 9k körül kapni...

• Alwares
    Nekem az első játék ami lenyűgözött, nevessetek csak de az Airbone demó volt. Ott láttam elösször életemben sheader 3-at :D Aztán ami tényleg durva volt és első játék az a Bioshock mindenképp...
  • arty
    akkor ahogy istencsászár is irta, boxot vga-ra, pc-t dvi-ra kell kötni
    (elmentem a tény mellett, h dsub is van rajta :D )

első game, amit itthoni körülméyek közt láttam a boxon: forza2 - pc-s szemmel mellbevágo volt, de mamár van, amit szebbnek tartok (jobbnak nem)
  • Scooby87
    sztem neked ez jó,mert így modolva van a gép és így válalnak gart rá...tehát ha elcseszödik a gép akkor gariba kell cserélniük....
  • Istencsászár
    Nekik biztos jó:), neked nem fogja garantálni azt ami oda van írva, nem ezen múlik.
  • Istencsászár
    Gírsz of wór, Loszt Plánet, Víva Pináta, Pégéerr, Hálóhárom, Fórza Motorsport kettő, Ded ór Ölájv négy, Fájt Nájt három, Krekkdáon, Thö Dárknessz, Kámeó

:) elsőre aztán jöhet a többi
  • Krisztofer45
    akkor ezt most jó vagy rossz??
  • Scooby87
    csak úgy gondoltam,hogy nincs hdmi rajta.....csak vga meg dvi.....amúgy kinek mi volt az első játéka a boxára ami nagyon bejött nekem....gta 4el nincs pofám kezdeni :D
  • Scooby87
    van rajta vga meg dvi is....
  • Istencsászár
    Géphez használható, de a monitorhoz nem ( mármint ha a tieden nincs VGA kimenet ), bár ahhoz is mert van VGA-DVI átalakító:) de ha csak DVI van akkor DVI-HDMI az okos választás.
  • Scooby87
    amúgy hol találtál 1200ért hdmi-dvi átalakítot...amúgy akkor konzol --itt a VGA Hd Av Cable 3500ért akkor az nem használható az arcade géphez?
  • Scooby87
    merész kijelentés,de azért valószinűbb,hogy nem megy galyra a gép...amúgy én is tölük akarok rendelni..az arcade változatot és tft moncsin majd nyomatom...
  • AntiHero
  • Istencsászár
    ránéz az oldalra

"A gép kikapcsolása után még 5percig hűtik a ventillátorok a gépet. Ezzel és a Hűtésmódositással garantáltan nem lesz 3LED-es a géped!"

kacag:)
  • Krisztofer45
    innen rendelt már vki vmi konzolt vagy szerintetek megbízhatóak mert innen rendelnékKatt
  • arty
    veszel egy hdmi->dvi átalakitot ezerkettőér'
  • Scooby87
    érdeklődnék,hogy az arcade packnél a hdmi-s változatot,hogy tudom rákötni tft monitorra ha azon csak dvi van?....
    VGA Hd Av Cable----ott is lehet ezt a kábelt használni?....csak mert nem tudom,hogy nézz ki a csati a gépen hátulján ilyenkor...

tom elég láma kérdés...,de sak most terveztem el,hogy veszek egy boxot és webshopból rendelem...
  • Alwares
    Pedig már azt hittem beveszi valaki
  • CSOCSO
    mivan???lol
  • Krisztofer45
    Hoppá bocs de nem tudtam meg azt akarom kérdezni hogy ez a honlapt legálisKatt
  • joshua
    Azt jelenti amire a fenti nagy piros betűk vonatkoznak.
  • szabzol
    "Hiába merül tehát fel sokadszorra is a téma, a Metal Gear Solid 4 továbbra is PlayStation 3 exkluzív a dolgok hivatalos állása szerint."

Forrás: Gamer 365
  • Alwares
    Igen. Csak az MGS4 lesz játszható Xbox360-on. Viszont az csak ezen.
  • spidey
    Üdv! A Metal Gear Solid 2 jól látom, hogy nem játszható Xbox360-on?
  • Okami Amaterasu
    bénák
  • Darth Razor
    Pont most akartam írni.
  • joshua
    Szerk.: És csak vinyóval:)
  • Darth Razor
    Szerk.: Bár nem mindegyiket...
  • Darth Razor
    Ha feltelepíted a backward compatibility updatet akkor igen.
    Innen szedheted.
  • Soldiers
    halljátok a 360-an viszi a sima Xbox játékokat?
  • AntiHero
    Nekem Arcade packom van. Vettem hozzá vinyót szval semmi gond:)
  • Alwares
    Merevlemez még sok mindenhez ajánlott. Szerintem arcade csak annak jü aki 1 (egy) játékkal játszik. Nekem már csak a forza pakkokkal eggyüt foglal 500 megát. Nem beszélve arról, hogy a GTA IV-ben állítólag még opciós telepítés is van, de erre mondjuk nem vennék mérget.
  • james69holden
    srácok 48órás Live kódokat honnan lehet szerezni?
  • AntiHero
    nem
  • mate317
    Csao! Szeretnék x06-ot, de nem tudom, megéri-e a prémium! Annyi csak a különbség, hogy a merevlemezére tudok demókat letölteni?