176898

-
kicsit több mint 1 éves... -
vki próbálta a gta4 et vinyó nélküli gépen? tapasztalatot plz.... -
Forza 2 volt, meg a Viva Pinata, engem annyira nem kötöttek le. Aztán egy hónapig csak Fight Night 3, fater a mai napig is avval játszik.. -
Szokták javítani. By the way mennyi idős a gép? -
elöjött a 3 piros led...mit lehet tenni? javithato vagy dobjam a kukába? (Flashelt) -
Scooby87 #41203 akkor nyugodtan vehettem az arcade-t meg egy VGA Hd Av Cable kábelt a tft moncsival való öszekötéshez...én így értelmeztem...
amúgy azt is megtudakoltam már,hogy ha esetleg a plazmára kötöm azon is van vga bemenet,de a felbontása csak 1024*768...akkor a boxon beállítom,hogy 1024*768 és 16:9-es képfelbontás....tehát nem lessz lapított kép,hanem rendes 16:9ben fognak menni a gémek.
remélem akkor mindent jól tudok és holnap megrendelhettem végül sztem az arcade packot a golemkonzolnál és legalább ott megtudom venni a VGA Hd Av Cable-t is...
ha valamiben tévednék akkor írjatok.
már csak azt kell eldönteni milyen gémeket probáljak ki elöször...mondjuk a gow az tuti...gta 4et meg majd ha 9k körül kapni...
-
Nekem az első játék ami lenyűgözött, nevessetek csak de az Airbone demó volt. Ott láttam elösször életemben sheader 3-at :D Aztán ami tényleg durva volt és első játék az a Bioshock mindenképp... -
akkor ahogy istencsászár is irta, boxot vga-ra, pc-t dvi-ra kell kötni
(elmentem a tény mellett, h dsub is van rajta :D )
első game, amit itthoni körülméyek közt láttam a boxon: forza2 - pc-s szemmel mellbevágo volt, de mamár van, amit szebbnek tartok (jobbnak nem) -
Scooby87 #41200 sztem neked ez jó,mert így modolva van a gép és így válalnak gart rá...tehát ha elcseszödik a gép akkor gariba kell cserélniük.... -
Nekik biztos jó:), neked nem fogja garantálni azt ami oda van írva, nem ezen múlik. -
Gírsz of wór, Loszt Plánet, Víva Pináta, Pégéerr, Hálóhárom, Fórza Motorsport kettő, Ded ór Ölájv négy, Fájt Nájt három, Krekkdáon, Thö Dárknessz, Kámeó
:) elsőre aztán jöhet a többi -
Krisztofer45 #41197 akkor ezt most jó vagy rossz?? -
Scooby87 #41196 csak úgy gondoltam,hogy nincs hdmi rajta.....csak vga meg dvi.....amúgy kinek mi volt az első játéka a boxára ami nagyon bejött nekem....gta 4el nincs pofám kezdeni :D -
Scooby87 #41195 van rajta vga meg dvi is.... -
Géphez használható, de a monitorhoz nem ( mármint ha a tieden nincs VGA kimenet ), bár ahhoz is mert van VGA-DVI átalakító:) de ha csak DVI van akkor DVI-HDMI az okos választás. -
Scooby87 #41193 amúgy hol találtál 1200ért hdmi-dvi átalakítot...amúgy akkor konzol --itt a VGA Hd Av Cable 3500ért akkor az nem használható az arcade géphez? -
Scooby87 #41192 merész kijelentés,de azért valószinűbb,hogy nem megy galyra a gép...amúgy én is tölük akarok rendelni..az arcade változatot és tft moncsin majd nyomatom... -
-
ránéz az oldalra
"A gép kikapcsolása után még 5percig hűtik a ventillátorok a gépet. Ezzel és a Hűtésmódositással garantáltan nem lesz 3LED-es a géped!"
kacag:) -
Krisztofer45 #41189 innen rendelt már vki vmi konzolt vagy szerintetek megbízhatóak mert innen rendelnékKatt -
veszel egy hdmi->dvi átalakitot ezerkettőér' -
Scooby87 #41187 érdeklődnék,hogy az arcade packnél a hdmi-s változatot,hogy tudom rákötni tft monitorra ha azon csak dvi van?....
VGA Hd Av Cable----ott is lehet ezt a kábelt használni?....csak mert nem tudom,hogy nézz ki a csati a gépen hátulján ilyenkor...
tom elég láma kérdés...,de sak most terveztem el,hogy veszek egy boxot és webshopból rendelem... -
Pedig már azt hittem beveszi valaki
-
mivan???lol -
Krisztofer45 #41184 Hoppá bocs de nem tudtam meg azt akarom kérdezni hogy ez a honlapt legálisKatt -
Azt jelenti amire a fenti nagy piros betűk vonatkoznak. -
szabzol #41181 "Hiába merül tehát fel sokadszorra is a téma, a Metal Gear Solid 4 továbbra is PlayStation 3 exkluzív a dolgok hivatalos állása szerint."
Forrás: Gamer 365 -
Igen. Csak az MGS4 lesz játszható Xbox360-on. Viszont az csak ezen. -
Üdv! A Metal Gear Solid 2 jól látom, hogy nem játszható Xbox360-on? -
bénák -
Darth Razor #41177 Pont most akartam írni.
-
Szerk.: És csak vinyóval:) -
Darth Razor #41175 Szerk.: Bár nem mindegyiket... -
Darth Razor #41174 Ha feltelepíted a backward compatibility updatet akkor igen.
Innen szedheted. -
halljátok a 360-an viszi a sima Xbox játékokat? -
Nekem Arcade packom van. Vettem hozzá vinyót szval semmi gond:) -
Merevlemez még sok mindenhez ajánlott. Szerintem arcade csak annak jü aki 1 (egy) játékkal játszik. Nekem már csak a forza pakkokkal eggyüt foglal 500 megát. Nem beszélve arról, hogy a GTA IV-ben állítólag még opciós telepítés is van, de erre mondjuk nem vennék mérget. -
srácok 48órás Live kódokat honnan lehet szerezni? -
nem -
mate317 #41168 Csao! Szeretnék x06-ot, de nem tudom, megéri-e a prémium! Annyi csak a különbség, hogy a merevlemezére tudok demókat letölteni?