176898

-
Igazad van, minek belepiszkálni a box-ba, ha tönkre megy a MS tesz bele új lapot akkor meg mit félnek annyira
-
Hali!
Az érdekelne, hogy ha veszek egy kábelt amivel rákötöm a box-ot a monitorra, és ami azon a kábelen vagy csatlakozó azzal milyen hangra tudom rákötni?
THX! -
Részemről a legjobb FPS konzolra. Konzolra. FPS. Nagyon ott van, főleg multiban, de a single is nagyon jó a fasza AI miatt. Mindenképpen ajánlom, nem érdemes kihagyni. -
Köszi a választ, ki is próbálom. -
ja elég jó már akinek -
SlickAdam #41323 Halo 3 jó játék emberek? Még egyik résszel se nyomultam. Tudnék most olcsóér... -
te egy akkora egy nyomorult pöccs vagy mért nem tudsz rendesen válaszolni
Krisz: sztem csak egy hűtésmód elég -
Szerintem rakass még bele vízhűtést, extra házkivágás is alap hogy kell, aztán ott vannak még a plusz hűtőbordák. Én biztos nem nyugodnék meg addig amíg teljesen szét nem baszok egy hibátlanul működő új gépet és nem költöm rá az árának kétszeresét.
Hajrá!
-
Krisztofer45 #41320 nem 81 hanem 71 ezer sorry -
Krisztofer45 #41319 Holnap vagy hétfőn veszek egy Xbox 360 Premiumot lesz benne
-Hütésmod
-Hütés késleltetés
összesen 81 ezer forintba kerül szerintetek megéri??
-
1280x1024-et javasolok, ha bírja a monitor. A játék felbontása nem ennyi, de legalább a legmagasabb felbontást fogja tolni a box. -
képzeld láttam -
Sziasztok!
Milyen felbontáson érdemes használni, ha monitoron játszok az Xbox-on? Van egy Fujitsu-Siemens 17" ScenicView XE17-4-es monitorom, de sima 1024-ben még eléggé gyenge az élsimítás, a többi felbontáson, amin próbáltam, meg már túlságosan szét van nyúlva a kép és egyáltalán nem jók az arányok... Mi a teendő? Köszönöm a segítséget! -
Osztod a tippeket, de nem tudod mennyire hangos egy felhúzott venti? Gépet láttál már élőben, vagy csak Media Markt szórólapon? -
Nagyon. nagyon. -
mennyire hangos? -
Nekem alapbol overclockolt hutesem van benne. Igaz nagyon hangos de a X alig melegszik :D -
3 ledes hibád hogyan kerülhetjük el?
Megfelelő hűtéssel és jó szellőzéssel. A legjobb megoldás a gyári belső ventilátorok fordulatszámának növelése. -
ha melegszik megcsináltatod hogy a hűtásrendszert növeljék -
Hi all!
Most fogok venni egy Xbox 360 Elitet. Olvasgattam itt a topikba dolgokat, tippeket...stb. Egyéb tudni való ha van akkor leírnátok? Pl.: azt nem tudom még, hogy az Elite mennyire melegszik? -
aha értem akko -
nincs -
és oan nincs hogy mind a kettőt vigye? -
NTSC boxot kell venni. -
mit kell csinálni hogy vigye a NTSC lemezeket?? -
TDU azért csöppet komolyabb fizikával és vezetési élménnyel bír mint egy GTA autókázás amit még árkédnak sem mondanák mert köze sincs hozzá, nem autós játék, de én nem akarlak erről lebeszélni, csak furcsa:) hajrá! -
Ha ez a legfontosabb kriterium,akkor ajanlom egy XboX classic beszerzeset XBMC-el! =] -
peti79 #41301 Azért lenne jó a kormány, mert ahhoz vagyok szokva. Sokkal jobban megy nekem a vezetés kormánnyal, mint kontrollerrel. De ez biztos csak szokás kérdése. Egyébként a TDU kezeli a két eszközt egyszerre. Pl. a térképnél csak azzal tudok zoomolni, vagy a szalonba körbejárni az autókat. De mindegy, szoktatom magam a kontrollerhez...:)Ettől nagyobb bajom remélem nem lesz.:) -
nem, ezt egyik konzol sem tudja egyelőre -
Most filmlejátszót akarsz vagy játékkonzolt?:) filmekre ott a pécé. -
Miért kell ahhoz kormány? egyszerűen feleseleges... nem kormányra van kitalálva, gyorsan kell reagálni gyorsan kell irányokat váltani, a kormány nem erre való, nem ilyen szinten... kormányt a PGRhez meg Forzához, Dirthez kell máshoz nem. -
Lalli1423 #41297 Sziasztok! Konzolt szeretnél vásárolni, egyelőre a ps3 és a box közt hezitálok. Kérdésem az lenne, hogy a box-szal le tudom játszani az mkv formátumot?
Köszi! -
peti79 #41296 Sziasztok! Van a boxomhoz egy Logitech kormány, ami vezetékes. Azt meg lehet oldani egy játékban (pl. gta4), hogy az emberkét a kontrollerről, az autót a kormányról irányíthassam? Én csak addig jutottam, hogy vagy ez, vagy az működött, de a kettő együtt nem.... -
gta4 mar megvan amugy.. holnap majd jatszom vele.. ma nem volt ra idom.. nah bye -
huhh.. aszem nem... esetleg valahogy media centeren athuzva a filmet de ha jol emlexem meg ugy sem lehetett. -
vhogy meglehet oldani hogy berakja a box a
feliratokat az avik melle? -
:).. minek játszol úgy egy játékkal, h gyorsan végig vidd?:) -
csak vitz akart lenni :P -
Gondolom ugyan ugy...
-
robbantsd felXD