176895
banner
  • Darth Razor
    Hogy ne bántsa a szemed a kisképernyő!
  • Darth Razor
    Hát ha van kedved játszani is, akkor a PC-t felejtsd el... Csak hogy pár példa is legyen: GTA IV, Star Wars Force Unleashed, Gears of War 2 stb. És persze hosszútávon olcsóbb is. Azt mondtam már, hogy megéri?
  • edios
    Nyugi teljesen jóaz, csak arra gondolt, hogy nagyobb képernyőn jobban lehet élvezni. (Én 17-esen játszok, és abszolúte élvezhető így is.)
  • Énvagyokazapád
    19" lcd monitor nem jó? :s
    vagy miért létszükséglet ez a 26"? :]
  • Firerock
    Xboxot akarok mindenképp(persze ha a szüleim is úgy akarják és pénzem is lessz)
    Van lenn egy nagy Hd readys Tv itt fönn nálam egy kisseb nem hd-readys.
  • edios
    Ha még 486-ost használsz, akkor inkább pc-t vegyél, csak játék miatt viszont hihetetlenül fölös fejleszteni pc-t.

Ha a kék színt szereted jobban, akkor pc, ha a piros jön be jobban akkor box
  • Kandurex
    attól függ, ha úgy döntesz, hogy minden új játékkal szeretnél játszani, és nem akarsz minimál grafika mellett haladni, vagy csak egyszerűren nem akarsz félévente gépet venni, vagy unoda kékhalált...őőő...igen szerintem érdemes beruházni egyre.

az árak:

használt kategória:

20.000 Ft - 40.000 Ft - 60.000 Ft vehetsz PS3 és Xbox 360 -at is

új kategória:

PS3: 80.000 Ft XBOX360 65.0000 Ft

valamint vannak kisebb gépek is, arcade, vagy 20GB PS, de azokra nem éri meg beruházni, valamint fontos: minimum 26" LCD TV hd-ready KÖTELEZŐ!
  • Firerock
    szerintetek megéri venni egy ilyet új pc helyett?
  • Firerock
    nemtudom:S
  • Kandurex
    használt vagy új?
  • Firerock
    mennyiért kapok legolcsóbban normális gépet?
  • Doog
    Köszi !

#41474 : Tudom, hogy hüly kérdés XD
  • MaSzKa
    lol :D
  • DanielT
    4 évig MINIMUM jó vagy vele.
  • Doog
    Az Xbox360 mikor került forgalomba ? És még kb meddig adnak ki rá játékot ?

Mert attól félek, hogy beleölök jó sok pénzt aztán már ki is dobták a legújabb boxot.
  • BiG G
    sziasztok!

az lenne a kérdésem, hogy miképpen lehet egy x360-at lcd monitorra kötni? milyen átalakítót keressek? illetve a másik, hogyha a monitornak nincs beépített hangszórója, akkor a hangot hogyan tudom leválasztani és külső hangfalakra kötni?
  • Alwares
    Nem ekkora de ez a legnagyobb amit láttam. GTA IV meg egyértelműen jobban fut winyóval a mostani Xbox-okon.
  • Énvagyokazapád
    nemtudtam hogy ekkora egy mentés, így már érthető.
    #41464: csak a gta 4hez kapcsoltam, hogy mindenki hdd-t akar mostanság venni, amikor megjelenik a játék
  • Énvagyokazapád
    ezen mi a lol?
  • PoisonChihuahua
    Azért nekem van a HDD mellett egy 64-es Memory Unit, biztos ami biztos.
  • fishBNS
    lOl
  • Alwares
    A memókártya semmire se elég. Gondolj csak bele, egy Bioshock mentés 50 mega... Egy 256-os kártya hamar betelik, a memkártya már a múlté, prevgen...
  • PoisonChihuahua
    Összekötni összekötheted, de csak a médiáid (zene, kép, videó) tudod így megosztani, másra nem tudod használni. (Pl. mentés, demó, arcade játékok, stb.)
    Ezt meg nem értem:
    "hát nem tudom, a winchester mire jó? mármint warezen kívül természetesen"
    Mi olyan természetes a warez és a HDD között? Talán lemaradtam valamiről?
  • Kaplan
    Nem oldható meg. A memkártya meg valszeg nem igen, főleg ha LIVE-on is igazán akarod tolni.
  • Énvagyokazapád
    és a memóriakártya nem elég?
    mert úgyis monitorhoz kötném a boxot, és itt van mellette a szgép ház, gondolom megoldható hogy összekössem a szgép memóriájával vagy nem? :s
  • Kaplan
    A HDD-t Xboxnál arra használják, hogy azon tároljuk a saját profilunkat, a mentéseinket, és például a LIVEról leszedett demokat, videókat, különböző kiegészítéseket a játékokhoz és az Arcade játékokat. Szóval mindenképp kell egy HDD.
  • Énvagyokazapád
    hát nem tudom, a winchester mire jó? mármint warezen kívül természetesen, inkább neten, sokáig szeretnék játszani egy-egy játékkal.
  • Kaplan
    Hát attól függ milyen típusút akarsz venni.
    Mint tudod van az Arcade (20 GB-os HDD nélkül van, de adnak hozzá 256Mb-os memkártyát.) a Prémium (Ez HDDvel, headsettel) és az Elite (fekete kiszerelés, 120 GB-os HDDvel.)
    Arcade 47-50 körül mozog, Premium 62-66 és az Elite 83-86 ezer között.

Konzolstúdióban jók az árai a gépeknek (de csak megvenni érdemes a gépet ott mást nem amúgy szutyok egy hely.), Platinumshop. Vagy esetleg körül lehet nézni a neten.
  • Énvagyokazapád
    valami boltot esetleg tudtok ajánlani?
  • Énvagyokazapád
    oké, köszi, már csak olcsón kéne xboxt beszerezni :)
  • Istencsászár
    Ilyen gond nincsen, akármire rálehet kötni, csak a megfelelő kábelek átalakítók kellenek.
  • Énvagyokazapád
    ah, köszi :]
  • Alwares
    Lehet, VGA kábelt kell hozzá külön venni.
  • Énvagyokazapád
    üdv, nagyon egyszerű kérdésem lenne, xboxot monitorra rá lehet kötni? :]
  • Alwares
    Áh 2010-ben még biztos 360 lesz, 11 már viszont kérdéses...
  • Pacal17
    sztem előbb is
  • Alwares
    Hát mondjuk a nyitott pályás játékok sosem néztek ki úgy mint a lineális FPS-ek. Azok továbbra is állejtős szépek lesznek. De majd én még megnézem jövőre a Maffia 2-öt, hogy, hogyan fog kinézni és utána nyilatkozom. Egy 3 év múlva szerintem úgyis lesz már új Xbox..
  • KG21
    Lehet Niko rövidlátó :) Bár vettem szemüveget neki a boltban, de nem javult meg, távolra még mindig homályosan lát szegény :)
  • arty
    szvsz ez a homályositás csak ront a frémréten :(
    igy a vérpistikék szerint 'szebb', mert nem látnak tőle semmit, de a vegas1 is 'szebb' mint a 2 ...
  • AntiHero
    Sztem ennyit. Max egy nagyon picit lehetne jobbat kihozni belőle. (magasabb framerate, nagyobb textúrák)