176898

-
remélem ez, nem warez, mert eredeti játékról beszélek:
ha flashelve van a gép, és egy eredeti játékkal felmegyek livera, azt is kibannolhatják? -
akinek van XCM high speed coolerje nincs vagy nem volt olyan gondja vele hogy a hátsó ventillátorbol kifolyik a zsír és ilyen csörgő hangot ad ki? kb. 1-2 hónapja vettem és nekem ilyen gondom van vele. -
Ez engem is érdekelne, hogy akinek Benq drive-os arcade gépe van(HDD nélkül) és írott lemezzel popupolt annak milyen eredetivel. (már ha van itt most ilyen) -
ellington #41613 ja, épp ezért kérdeztem. -
Ha volna VGA bemenet a TV-den, de ugye NINCS. -
ellington #41611 ez a vga kábel miféle tv-hez jó? sima sd-re is? úgyértem, hogy ez egy alternatíva, hogy kicsit tuningoljam a mezei sd tévémet? -
valaki játszik eredeti GTA-val itt arcade gépen? -
Egy újabb megtérő:)
"(a recét sikerült picit minimalizálnom a VGA kábellel így már nem is anynira csúnya és kezdem megszokni az elmosódást már nem zavar.)" -
juventus #41608 Megvan a bibi és mégis kretén vagyok:D Sorry. Kéne vennem hozzá mág egy 2RCA - jack átalakító kábelt és azt kéne a tv-be dugnom , de a farkam sem fog venni , a kép ezekkel a beállításokkal amit mondtatok , nem az igazi. Lehet hogy komponenssel vannak recék de én nem fél méterről nyomom , így nem látom őket.Köszi a segítséget. És tényleg eladó egy 1 napos VGA kábel:) Console corneres:) 3k-ért vihető. -
:o -
juventus #41606 Nem dugtam rossz helyre, ennyire még én sem vagyok kretén , egyszerűen nincs hang és kész. Szerintem a kábel a bibi. -
kollega electrowroldben 11 (!!!) ezerért vett zsir uj winyot ... egy telefont megér, aki környékén van ilyen -
Hozzánemértő. Egyszer már volt egy hasonló 'értelmes jelenésed' itt ugy rémlik...
1. boxon a dashboardban kell feltolni a szint 'expanded'-re
2. a samu tévéd megjegyzi a vga bemeneten a beallitott kontraszt/stb értékeket, ez nem befolyásolja a hdmi/tévé/svideo stb bemenetek beallitasait
3. a hangot rosszul/rossz helyre dugtad, ez evidens - ajánlom áttanulmányozásra a tévéd használati utmutatoját
anyám ... -
wadarr. ha olvasol.. kuldtem mailt a gmailes cimedre! -
vagyis? -
kössz egyik haverom mondta a golemkonzol.hu oldal se rossz -
#41564 -
#41567 -
Krisztofer45 #41598 Szerintetek meik konzolos boltból kéne rendelnem úgy értem meikek a megbíszhatók?? -
Nekem is olyan HDMI kábellel :D -
hali!
HD-Ready TV-re a VGA kábel jobb,mint a HDMI??
(miért?)
-
Képről nem, de élőben meg lehet simán mondani. -
17000Ft, egy HDD újonnan már 25 körül mozog -
Áh mi az már pár helyen megkapták a GTA IV-et? Mert a Live nekem már most be van halva :S -
árak közöt menniy a difi? -
jaaa vagom.. gta4 eleg szepen reces. villog minden meg vibral.. mikor a faszom vasut alatt megyek es az arnyek az aszfaltra vetodik nah az egyenesen gusztustalan latvany.. tiszta griz az egesz ut. -
Ha valami zsizseg akkor tök mind1 honnan lesed... az AA nélküli jericho komponanesen és VGA kábelen teljesen más képet ad... míg egyiken hihetetlen mértékű a rece zizegése a másikon már nézhető a cucc. -
Mondom. Igényesség kérdése. Én semmiben nem érem be kevesebbel mint a legjobb ami számomra elérhető. -
De pont ott van a lényeg amit leírtál. Lehet, hogy szep meg élesebb meg jobb, de 2 méterről már nem látszik annyira, ha csak nem vagy super igényes. És azért meg mindek dobjon ki 3k-t, hogy 2 vagy több méterről ugyan azt a minőséget lássa? -
A GTA IV grafikája szar, de a legtrágyább HD kábel neked megfelelő. Értem.
-
Kit érdekel, hogy mi látszik 2 méterről? A tény attól még tény marad... Igényesség kérdése, hogy ki viseli el, hogy tudja, hogy szar amit néz, csak messze van és nem látja annyira a különbséget.
-
KonzolStudio
Xbox 360 Arcade Pack
Tartozékok:
- Digitális HDMI kimenet!
- Microsoft Xbox360 256MB memóriakártya!
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 Av kábel
- 5db Arcade játék!
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább.
Xbox 360 Premium Pack (HDMI)
Tartozékok:
- Microsoft Xbox360 20GB merevlemez
- Microsoft Xbox360 vezeték nélküli joypad
- Microsoft Xbox360 fejhallgató
- Microsoft Xbox360 előlap
- Microsoft Xbox360 component HD-Av kábel
- HDMI digitális kimenet
- Egy hónap ingyenes XBOX Live! Gold előfizetés, amely lejárat után Silver előfizetésként üzemel tovább. -
aham.. koszke. en maradok a komponens kabeleknel.. nekem teljesen jo. -
Komponensnél is lehet látni a recéket ahogy HDMIn is a VGA-val szemben... 2 méterről is... ezvan. -
Én megmondom. kb 4 naponta cserélgetem a 2 kábelt. A hdmi a recésebb, de élesaebb kép. -
csinalj mar egy ugyanilyen kepet ket meterrol.. kivancis vagyok melyik sasszemu mondja meg hogy melyik melyik -
Pár tartozék nincs benne a lista ittvan + prémiumhoz kapsz Viva Pinata, Forza 2őt egyes helyeken. -
ez tök ugyanaz mintha vennék 1 Premiumot vinyó nélkül? -
Nekem 2006 szeptemberi gépem van. Elég sokat, nyűstölöm és még se bann, se 3 led nem volt. -
ha 2005ben vetted a gépet akkor lehet 3 éves, de ha jóltudom ez csak szeptember-októberre esedékes:) akkor tegyé bele, csak nehagy attól dögöljön meg:), ha meg flesselt akkor teljesen mind1 mit gányolsz, ha meghalásra ítéltetett akkor csak idő kérdése, ha pedig nem akkor hűtésgány nélkül is tökéletesen fog menni.