176898
banner
  • arty
    általában a monitorokon a vga melletti másik bemenet DVI-D(csak digit bemenet!) szokott lenni, azaz arra az analog vga nem csatlakoztatható, átalakitoval sem

ilyen monitoron a boxot vga-n, a pc-t dvi-on kell használni és kész
  • SpeedXHUN
    Golemkonzolnál:1 év teljeskörű gari,szal ha a 3Leden kívül vmi más behalt azt is megjavítják bármi legyen az.Ha lejár az 1 év gari még 2 év marad,de az csak a 3Ledre semmi másra nem.
  • itharius
    juteszembe, az inside xbox gombra ha rányomsz asszem találsz is 1 videót h hogy kell csinálni hc-n ha még nem túl régi a hír, de szerintem megtalálod
  • itharius
    nem nehéz aaz (ha az endgame boss-ról beszélsz)
    valami robbanóanyaggal szedd le róla a kryll-t aztán heccsát snipával, és közben maradj a fényben (ha nem hc-n nyomod a társad nembaj ha meghal, ha hc-n vagy akkor szedd fel mert jól jön ha ottvan)
  • Deviance
    jovoheten meg elsz az xboxom :))))
  • fanatifo
    Sztem meg az euro 2008 grafikailag nagyon ottvan a toppon csak nekem picit nehezen ment a góllövés:)))
    Sztem egyáltalán nem rossz
  • detoxic
    Ez a GOW már kiborít!!!!
    A nagy melákot egyszerűen nem bíromkiirtani!
    ui:kipróbáltam az UEFA 2008-at...Pfffff,gáz...
    Pedig a FIFA-t szeretem,de ez olyan félkész...
  • Istencsászár
    Nemtudom, ezért ehhez nemis tudok hozzászolni, én mindig személyesen találkozok azzal akitől használt cuccot veszek, csak megbízható boltoktól rendelek postán vagy futárral.
  • Kandurex
    Én nem értem ezt a postai úton való átbaszást. Ha utánvéttel fizetsz és valami gond van a játékkal még mindig kényelmesen felhívhatod a rendőrséget vagy srácot (csajt) akitől vásároltad és még meg sem kapta érte a pénzt, pár hatósági kollega már kopogtat is az ajtón.
  • Istencsászár
    Emberektől függ, személyesen kell találkozni és megnézi mit veszel, komolya emberekkel kell üzletelni akik ugy állnak a dolgokhoz mint ahogy te... voltak már átverések, postai uton nem egy, de hát vannak ilyen szánalmas emberek... nekem pl semmi bajom nemvolt egyik üzletemmel sem.
  • Pacal17
    jatekcsere.hu megbízható?
  • jAsOn VoOrHeEs
    Hűtésmodosítás náluk nem jár garancia vesztéssel. 1 évig biztosan nem. Az egy év letelte után pedig már csak 2 év MS garanciát biztosítanak.

És én úgy tudom, hogy flashelt, buherált gép esetén is vállalnak garanciát 3led-re. Visszaalakítják a gépet, és úgy küldik MS-nek. A lényeg, hogy ne legyen bannolva.

Fórumukra szerintem látogass el. Sok hasznos információt megtudhatsz ott.
  • Evogordon
    Azt kell csinálni mint a Mi venni játékot használtan aztán ha megunod eladod vagy elcseréled és sokkal jobban érzed magad hogy nem vagy warezhuszár van 3 év gari a gépedre, felléphetsz internetre játszani, nem kell semmitől se félni sokkal jobb érzés :)
  • Kandurex
    Ne módosítsd és lesz rá garancia, méghozzá Pihe-Puha típusú ami azt jelenti, hogy ingyen jön érte a futár, ingyen van a javítás és természetesen ingyen is hozza vissza.
  • grebber
    Nem attól ilyedtem meg hogy behalhat és nincs rá gar.
  • Kandurex
    Nem, a gond ott van, hogy warezolni akarsz rajta és megijedtél a ténytől, hogy bizony fizetni kell érte.
  • grebber
    Hát így ebben az esetben amiket hallok az xbox 360-ak meghibásodásáról az 58.000Ft-ot inkább gépemre költöm.
    Akkor az xbox360-as álmomnak is vége :(
    Pedig jó lett volna egy .
  • Kandurex
    Eleve hibádzik az eszmefutattás. Nem ad a Golemkonzol garanciát, ha módosítja a géped, ez lehet flash, vagy ventillátor húzogatás (ez utóbbinak semmi értelme).

A Golem kizárólag a flash -elésre adja a garanciát (ecte valami gond van, új wire, dash update bármi, akkor lehet vinni hozzájuk egy évig és újra flas -elik a legújabbnak megfelelően). De ha megdöglik a konzol, pl. kimegy a DVD drive, 3LED vagy winchester adja meg magát, akkor bizony bukta van és viheted magaddal a házibarkács műhelyekbe és fizethetsz kemény ezreseket a bizonytalan javításért.

A Pihe-Puha 3 éves garancia csak akkor érvényes, ha semmilyen módosítás nem történik a gépen, egyéb esetbén minden garancia elszáll.
  • Evogordon
    Jaja van egy boxod gar nélkül mert a MS nem fog neked gépet javítani mert tört játékokkal játszottál. Én is így tudom.
  • grebber
    Most akkor nemértem.
    Van ugye az xbox 360 amire van 3 év gar ha jól vettem ki.
    Ők flesselve adják amire 1 év garit adnak.

1,Honnan tudom hogy a gépnek nem a flesseléstől lett baja?
    2, Ugye ha behal a gép (nem flesselés miatt) akkor MS gari alapból nem müködik a flesh miatt igaz?
    Tehát akkor gyakorlatilag van egy boxon gar nélkül ?
  • Evogordon
    Ha flash-elve beszarik és nincs már rá gari akkor aszem 2 választás van: kuka vagy valahova elviszed megcsináltatni(buherba) de szerintem az nem mindig jön össze. Ja vagy eladod külön az alkatrészeit :D
  • Kandurex
    Grebber valamit félreértettél, nincs garancia a gépre, ha flashelik, a garancia magára a flashelésre vonatkozik!
  • grebber
    Golemkonzol-nál flesselve garral adják 1 évet ők + 3 év microsoft. Bár ezt nem ha 1 év után szarodik be akkor mi van ?
  • Evogordon
    De flesh-elve rajta marad a gari úgy megbírják csinálni vagy akitől veszed az válal rá garit?
  • grebber
    Nekem jó meguszom ingyen a gameket 1 év gar az jó rá bőven!
  • Evogordon
    65-ért vegyél új premiumot aztán egy vga kábelt meg egy GTA4-et és szevasz. Nem jó az ha buherálva van egy gép..
  • Mityu91
    Sziasztok majd az utóbbi #41775 kérdésemre is szeretnék választ kapni de tudom, h ez nem chat tehát semmi gond de az új az, hogy amikor még néztem régebben a topikot akkor volt ugye az, hogy lehetett új meghajtót venni azaz HDdvd vagy mi?:D
    Nem tudom, hogy ez az új kiadásokban már alap vagy mennyire szükségszerű?
    Köszönöm a válaszokat!!
  • grebber
    Köszönöm.Már gyakorlatilag megvan minden info ami kell hogy elgyen xbox360-am már csak lélekben kéne elintéznem hogy vegyek is már végre (58k a premium (buherálva garral)
  • Istencsászár
    HDMI, VGA vagy DVI-set külön kell venni, pár ezer ( 2-3 ) ftért.
  • Johnny23
    köszi....nos akkor eredeti Microsoft HDMI kábel eladó 8k
  • grebber
    Ezek közül xbox 360 primium csomagba van valamelyik vagy külön kell venni?
  • DanielT
    DVI-VGA átalakító kell ha VGA kábellel kötöd és HDMI-DVI ha HDMI kábellel kötöd. Eccerű.
  • grebber
    Ahhoz hogy xbox 360-at rátudjam kötni ftf-re ami DVI-os kell valami átalakító? Ha igen milyen?
  • DanielT
    Én például nem véletlen használom azzal. Sokszor volt már berakva összehasonlító kép, huszadszor nem teszem be.

Kevesebb rece, nyugodtabb kép.
  • detoxic
    Köszi,most már menni fog ;)
    Aztán végigtolom a GRAW2-t,aztán pedig az Army Of Two-t(bár az annyira nem jön be...kicsit olyan összecsapott....),stb-stb.
  • Johnny23
    #41681 -re lécci vki
  • Istencsászár
    Bármit lehet:)
  • Voltan
    Valaki??????
    Tervezgetnék venni egy 360-at, de egyebeknek híján vagyok.
    Rá lehet kötni monitorra a masinát, és hangot is ki lehet belőle csiholni ilyen megoldással (PC-s hang-apparát van) Sajnos TV, pláne ehhez szükséges TV nem áll rendelkezésre...
  • Grizzly4x4
    Hát barátom az már a legeslegvége a GOW-nak!!! Utána jön még egy kisebb movie és vége a gamenek. Annak idején nekem sem sikerüt megcsinálni de itt javasoltak hogy a youtuben nézzem meg és ott vannak fenn videok amik többféle verzióban mutatják hogyan lehet hatékonyan kinyírni a főgonoszt. Szoval ott nézd meg és utána szvsz simán menni fog!
  • porkesz
    Sziasztok!
    Eladó egy garanciális xbox 360 premium minden tartozékával és 5 eredeti játékkal!
    A gép nem módosított csak az eredeti játékok futnak rajta!
    A játékok:
    -Forza2 (bundle)
    -Pinata (bundle)
    -Pgr3 (bundle)
    -Fight Night 3
    -Gears of War
    Az ajánlatokat privatba várom!