176895

-
És mi a difi a Live GOLD és SILVER között? -
Deviance #41894 es akor leszoljak h milyen kevesen veszik mo. me latszik liveon es dragabann adjak....
-
Igen sajnos ez van :( -
Értem! Tehát FAKE acc.al kell Regelni! :S Szemetek! -
Nincsen. Másik ország adatait kell használni. -
Magyarországon van X360 Live? -
jaok, LAN-t félreértettem, sry :) -
és mi a biznisz abban, h egy 100ezres notit járatsz h legyen neted? :O
vszeg inkabb vennék egy routert, ami AP client is tud lenni... (gondolom ez a feltétele)
csoola: LCD/TFT-n nem gond a 60hz, csak CRT-n eléggé vibrál - a boxon hz-et csak 50/60hz közt lehet allitani
ethernet portja van a boxnak, ha van routered akkor sima DHCP kliensként kap IP cimet és játszhatsz is ... ha nincs routered, akkor meg be ekll konfigolni a netes szolgáltatodnak/modemednek megfelelően. ha wireless kliensként akarod használni, akkor az MS drága adapterét kéne megvenni, ezzel érdemes inkabb trükközni kicsit -
Tomy Lee #41887 Igen,csak System Link-nek hívják(nekem nagy kedvencem:)
Annyit még tudnod kell,hogy csak azoknál a gémeknél van amik támogatják ezt.
Tehát ha rá van írva vagy infó mutatja,hogy system link akkor azt tudod használni Lan-ként. -
csoola #41886 ugyanugy van LAN boxnál is mint PCnél? -
csoola #41885 köszi szépen! de ha katódos monitoron 60 Hz-el megy akkor sima CRT TV-n se több gondolom :S TFT-nél változtatható? -
http://youtube.com/watch?v=qtJcxq9vfZQ
Itt egy,van egy csomó youtube-on. -
Hé, hé ez érdekel! Dobjatok privit, légyszi. (vagy linket) -
Nálam is tök jól megy, bár én asztali gépbe kötöttem. -
megerősítem, nincs lag, nálam is így megy a box, a notim wireless NET -ét használja -
Na gyorsan leírok egy tájékozatót:
Átköltöztettem a boxot a szobámba,így a netre nem tudtam már rádugni.Szerencsére van router így wirelessbe mehetett volna ha lenne adapter.Utána néztem neten hogy van e vmi alternatíva,hogy ne kelljen megvennem a 20 000-res microsoft-os wireless adaptert,és talátam egy módszert.Ha van otthon laptop amivel lehet wirelessbe netezni,akkor könnyedén megoldható hogy összedugja az ember a laptoppal a boxot és a laptopon a wireless kapcsolattal kell buherkodni és megy.Most toltam haverral egy meccset euro 2008-ban.Nincs lagg.Azt nem tudom hogy olyan multi hogy megy ahol sokan vannak,de egynek nem rossz a módszer.
Youtube-on van egy csomó hasznos videó:)
Gondolom nem nagy újdonság,de hátha pár embernek jól jön. -
CRT monitoron necces a box, mivel 60hz-en kell nezned es az ugye elegge villog... szal ezzel szamolj!
elsimitas sok jatekban van, de altalaban csak 2x!
egyelore arkadot vegyelk, winyot meglatod kell-e... es igy sem lesz dragabb, mintha alapbol premiumot vennel!
hiaba multizol eredetivel, ha jart masolat a boxban 'allitolag' csatlakozaskor lejelenti ... ergo nem 100% h nem lesz ban ... mazli kerdese. a ban egyetlen biztos elkerulesi modja a moddolatlan konzol. -
Deviance #41878 11helyre irtam emailt xboxal kapcsolatba :D -
Deviance #41877 haverome is olyan mint egy orosz hajszarito :) -
normális, 20 perc után felejti el az időt. -
jó a golemkonzol én is onnan rendeltem -
csoola #41874 aztakurva... :O ezt nem gondoltam volna... de ha egyszer ott a mikrofos gari én tutira nem fogom felhuzatni, föleg ha olyan állat hangja lesz... -
Deviance #41873 most hangos legyen vagy 3ledes? :) -
Az előző gépem nekem is föl volt húzva hűtés ügyileg, mindig jöttek át este, hogy mi a francért porszívózok ilyenkor.. :DD
Azt hiszem ez mindent elárul.. -
Jah, nagyon hangos lesz. Olyan mintha egy gyengébb porszíót járatnál. -
Aleksz #41870 yó de hűtésmodtól sokkal hangosabblesz nem?
-
Ez akkora marhaság. Minden okos azt mondja itt, h 3led javítás után már nem lesz valami stabil a rendszer.
De könyörgöm! Előtte az volt?
-
Kuka. Ezt elhiheted. -
csoola #41867 nincs az alaplajukon ezeknek is elem mint a PC-knél? -
csoola #41866 sztem ütésmod mert akkor az terhelés alatt jobban hüti a gépet, vagy nem? -
Az lenne a gondom, hogyha az x360 tápját kihúzom a konnektorból, akkor a legközelebbi használatkor elfelejti a dátum/óra beállításokat! Ez normális? -
Aleksz #41864 Hellocsak egy kérdés: hűtésmod v overcool? garancia már nincs. -
csoola #41863 azért kell kérdezni mert nekem moddingos FW-vel kell és golemkonzolnál ez igy elvileg 48k, és tudod nekem még elég sokat kell izzadni nyáron minden ezresért, szoval 5 000 pénzekkel nem dobálozhatok csak ugy :) -
Mi olcsóbb? -
mer' a gamestore olcsóbb :D Tudod én is csak magyar vagyok... -
Már leirtuk, über, platinum. Miért ezeket kell állandóan kérdezni? -.- -
csoola #41859 and a golemkonzol? -
gamestore.hu megbízható? -
X-media -át is ki lehetne rakni a FAQ-ba 3ledes MSgépes x360 javítás hivatalosan -
Itt