176895
banner
  • BB7
    És mi a difi a Live GOLD és SILVER között?
  • Deviance
    es akor leszoljak h milyen kevesen veszik mo. me latszik liveon es dragabann adjak....
  • Alwares
    Igen sajnos ez van :(
  • BB7
    Értem! Tehát FAKE acc.al kell Regelni! :S Szemetek!
  • Alwares
    Nincsen. Másik ország adatait kell használni.
  • BB7
    Magyarországon van X360 Live?
  • arty
    jaok, LAN-t félreértettem, sry :)
  • arty
    és mi a biznisz abban, h egy 100ezres notit járatsz h legyen neted? :O
    vszeg inkabb vennék egy routert, ami AP client is tud lenni... (gondolom ez a feltétele)

csoola: LCD/TFT-n nem gond a 60hz, csak CRT-n eléggé vibrál - a boxon hz-et csak 50/60hz közt lehet allitani

ethernet portja van a boxnak, ha van routered akkor sima DHCP kliensként kap IP cimet és játszhatsz is ... ha nincs routered, akkor meg be ekll konfigolni a netes szolgáltatodnak/modemednek megfelelően. ha wireless kliensként akarod használni, akkor az MS drága adapterét kéne megvenni, ezzel érdemes inkabb trükközni kicsit
  • Tomy Lee
    Igen,csak System Link-nek hívják(nekem nagy kedvencem:)
    Annyit még tudnod kell,hogy csak azoknál a gémeknél van amik támogatják ezt.
    Tehát ha rá van írva vagy infó mutatja,hogy system link akkor azt tudod használni Lan-ként.
  • csoola
    ugyanugy van LAN boxnál is mint PCnél?
  • csoola
    köszi szépen! de ha katódos monitoron 60 Hz-el megy akkor sima CRT TV-n se több gondolom :S TFT-nél változtatható?
  • Waczkor
    http://youtube.com/watch?v=qtJcxq9vfZQ

Itt egy,van egy csomó youtube-on.
  • PoisonChihuahua
    Hé, hé ez érdekel! Dobjatok privit, légyszi. (vagy linket)
  • Denes888
    Nálam is tök jól megy, bár én asztali gépbe kötöttem.
  • Kandurex
    megerősítem, nincs lag, nálam is így megy a box, a notim wireless NET -ét használja
  • Waczkor
    Na gyorsan leírok egy tájékozatót:

Átköltöztettem a boxot a szobámba,így a netre nem tudtam már rádugni.Szerencsére van router így wirelessbe mehetett volna ha lenne adapter.Utána néztem neten hogy van e vmi alternatíva,hogy ne kelljen megvennem a 20 000-res microsoft-os wireless adaptert,és talátam egy módszert.Ha van otthon laptop amivel lehet wirelessbe netezni,akkor könnyedén megoldható hogy összedugja az ember a laptoppal a boxot és a laptopon a wireless kapcsolattal kell buherkodni és megy.Most toltam haverral egy meccset euro 2008-ban.Nincs lagg.Azt nem tudom hogy olyan multi hogy megy ahol sokan vannak,de egynek nem rossz a módszer.

Youtube-on van egy csomó hasznos videó:)

Gondolom nem nagy újdonság,de hátha pár embernek jól jön.
  • arty
    CRT monitoron necces a box, mivel 60hz-en kell nezned es az ugye elegge villog... szal ezzel szamolj!

elsimitas sok jatekban van, de altalaban csak 2x!

egyelore arkadot vegyelk, winyot meglatod kell-e... es igy sem lesz dragabb, mintha alapbol premiumot vennel!

hiaba multizol eredetivel, ha jart masolat a boxban 'allitolag' csatlakozaskor lejelenti ... ergo nem 100% h nem lesz ban ... mazli kerdese. a ban egyetlen biztos elkerulesi modja a moddolatlan konzol.
  • Deviance
    11helyre irtam emailt xboxal kapcsolatba :D
  • Deviance
    haverome is olyan mint egy orosz hajszarito :)
  • Mollaka
    normális, 20 perc után felejti el az időt.
  • Soldiers
    jó a golemkonzol én is onnan rendeltem
  • csoola
    aztakurva... :O ezt nem gondoltam volna... de ha egyszer ott a mikrofos gari én tutira nem fogom felhuzatni, föleg ha olyan állat hangja lesz...
  • Deviance
    most hangos legyen vagy 3ledes? :)
  • Kaplan
    Az előző gépem nekem is föl volt húzva hűtés ügyileg, mindig jöttek át este, hogy mi a francért porszívózok ilyenkor.. :DD

Azt hiszem ez mindent elárul..
  • Alwares
    Jah, nagyon hangos lesz. Olyan mintha egy gyengébb porszíót járatnál.
  • Aleksz
    yó de hűtésmodtól sokkal hangosabblesz nem?
  • edios
    Ez akkora marhaság. Minden okos azt mondja itt, h 3led javítás után már nem lesz valami stabil a rendszer.
    De könyörgöm! Előtte az volt?
  • DanielT
    Kuka. Ezt elhiheted.
  • csoola
    nincs az alaplajukon ezeknek is elem mint a PC-knél?
  • csoola
    sztem ütésmod mert akkor az terhelés alatt jobban hüti a gépet, vagy nem?
  • Xenu
    Az lenne a gondom, hogyha az x360 tápját kihúzom a konnektorból, akkor a legközelebbi használatkor elfelejti a dátum/óra beállításokat! Ez normális?
  • Aleksz
    Hellocsak egy kérdés: hűtésmod v overcool? garancia már nincs.
  • csoola
    azért kell kérdezni mert nekem moddingos FW-vel kell és golemkonzolnál ez igy elvileg 48k, és tudod nekem még elég sokat kell izzadni nyáron minden ezresért, szoval 5 000 pénzekkel nem dobálozhatok csak ugy :)
  • Istencsászár
    Mi olcsóbb?
  • Pacal17
    mer' a gamestore olcsóbb :D Tudod én is csak magyar vagyok...
  • Istencsászár
    Már leirtuk, über, platinum. Miért ezeket kell állandóan kérdezni? -.-
  • csoola
    and a golemkonzol?
  • Pacal17
    gamestore.hu megbízható?
  • MaSzKa
    X-media -át is ki lehetne rakni a FAQ-ba 3ledes MSgépes x360 javítás hivatalosan
  • Katun
    Itt