176895

-
Skyline #41975 Nomeg oké,ha van is ilyen kábel,ráköti a monitorra...hangja hogy lesz? Rálehet dugni jack dugós számítógépes hangcuccot a boxra? (3 jackdugó front,rear center 5.1...) -
Skyline #41974 Gyors kérdés sry..:)
Haverom akar venni egy 360-at melyiket érdemes most? Arcade/premium?Úgyis tudom hogy jó ha 1 eredeti játékot fog látni az a gép életébe...szóval melyiket?
Valamint: Lehet kapni olyan átalakító kábelt ami DVI (HDCP -s) bemenetes monitorra megy rá ?:)
Thx! -
ha matrica rajta van és ép akkor javítják vagy cserélik -
"Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra."
És mi lett a vége, visszaküldték?
-
Az alapelyzet ez
Ezt dudog a tévébe, vagy ahova akarod -
Xbox 360on a hang hogy van megoldva mert itt olvasgatom de nem értem.
Nem csak simán beledugom pl a hangfalcsatit aztán szól is?? -
Igen. -
#41951 vki válaszoljon légyszi. THX! -
csoola #41967 ha még ennyire sem lehet beszélni erröl, akkor legyen már egy warezos topik ahol nem kurnak seggbe ha kérdezek vagy beszélek erröl (mindamellett h warezolni képtelen vagyok Xbox nélkül, de feneottüsse) -
Én szétbaszodott drival küldtem vissza a flash-es Xbox-omat az MS-nek javításra. -
felesleges a warezrol beszelni de fyi : ha egyszer szetnyitottak a boxodat mar elvesztette a garit!!!! tehat a hackelt xbox meg 3 ev gari az KAMU hogy te nyugodtan megvedd.... -
Deviance #41964 banhammer --> csoola -
csoola #41963 ...és te veszel nekem majd játékot rá?:D a nagyobb gamékat ugyis megveszem, de szeretnék elökörködni minmdennel! majd ha lesz saját keresetem annyi h tudjak venni játékot akkor veszek majd... de részemröl lezárva a téma :) -
Deviance #41962 -
van rá 3 év MS garancia is, de lóf*szt nem ér, mivel flashelt a gép. Vissza lehet flashelni, de a legjobb ha nem gányolva veszed. -
csoola #41960 hát legalábbis idézek golemkonzolrol (Arcade pakk 48000)
"Viszi a backup (írott) lemezeket"
"+1 év golemkonzol, +3 év microsoft garancia" -
ja,az "egyes helyen" mondja a boltos, hogy persze kiscsávó van flesseltre is gari, ms meg majd jól visszaküldi, hogy ez szétvan flesselve kiscsávó, forrasztópákázd meg magadnak
-
csoola #41958 akkor talán az összeköttetésben van a hiba :S
de jo volnaaaa nekem is egy ilyen kés készség, eme téma apropojábol keresgéltem vaterán, hát ezek ŐRÜLTEK :D ha irsz nekik h 60 000 Ft-ért boltban nem arcade hanem premium van akkor egyböl sir a szájuk de beszámolni áhh semmit (mert van egy PC-s Logitech kormány + gamepad kombóm amit jo lenne elpasszolni vagy majdan boxba számitani, jah meg egy hátso gumi motorraXD) dce komolyan ha akartok egy jot röhögni menjetek fel és lessétek meg :D -
de lejátsza, de csak pendrive-ról vagy usb hdd-ről -
really?:D -
csoola #41955 egyes helyeken a flashelt gépre is adják a 3 év microfos garit -
retek683 #41954 ha scart csatin megy akkor jóa kép csak 480 p-s össz visz ha meg így akkor megy az 1080 i csak hát a piros az zöld lesz meg ha dvd-t lesek akor is - ja nem jácca le az avi-t az xbox mi?
-
fél éven belűl kicserélik még, sőt 3éven belül is, ha nem flashelteted... amúgy meg PS3 is megdögölhet, az is csak egy műszaki cucc:) -
csoola #41952 TV jó? ha igen akkor szvsza box grafikus egysége szar -
Hello! Sztetek működni fog
ezzela kábellel a Box, meg a DVI-s monitor összekötése? Mármint van különbség hogy a hdmi out vagy in? vagy ugyanaz,mert a leírásán elbizonytalanodtam: "Plazma/LCD TV HDMI aljzata és PC DVI-csatlakozója közötti kapcsolathoz használható átalakító kábel!"
Mert nekem ugye a box kimenete hdmi és a monitor dvi.
Szóval kéne egy kis help ezzel kapcsolatban. Köszi. -
ketszer annyi jatek van xbox360ra ami fasza....
ha beszarik INGYEN megjavitjak.. amugy ha a legujabbat veszed akkor valszeg nem lesz vele bajod. csak figyelj oda hogy olyat vegyel ami 175 wattos. -
retek683 #41949 vissza cseréltem de nincs kép akkor meg -
zee13 #41948 Na jó de ha megdöglik a BOX félév múlva akkor piszkosul nem érte meg... :(
akkor inkább kifizetem a 20K különbséget és veszek PS3-at...
-
Plussz egy Ikszbokoszos fórumon csak nem mondjuk azt az embernek hogy PS3 mat vegyen xD
Ettől függetlenül még én is gondolkozok, de 90% hogy 360 lesz. PS3 ra már nem fusssa -
XBoci - Próbáld ki a gulyások újgenerációs életét! -
zee13 #41945
Értem, köszi szépen ha van még reagálása másnak is akkor azt megköszönném!
De amúgy én is az XBOC Premiumot néztem! :)
Irjatok még!
Köszi szépen!
Zoli
-
Persze, hogy érdemes. A mostani gépeknél már kicsi a meghibásodási ráta, ergo megbízhatóak. Főleg ha nincsen pénzed a játékok megvásárlására akkor nem PS3. Szerintem jó gép az Xbox360, főleg a játék kínálatot tekintve. Ha meg fogod venni a játékokat akkor nézd meg milyen játékok vannak PS3-ra és milyenek Xbox360-ra és ez alapján dönts. -
gyuri12 #41943 Egyre kevesebb 3 ledes gép van, szinte nulla. Nagyon ritkán hallani róluk.
A játékkínálat miatt (szerintem) boxot érdemes venni, ps3-ra jelenleg alig van jó játék. Amik tényleg jók,azok meg vannak boxon is...
No meg az ár, 65 ezerért egy box premium rohadtul megéri!
Szerintem ikszboksz a jó választás. -
zee13 #41942 Sziasztok!
Most szeretnék konzolt venni, XBOX-ot akartam venni (mostanáig), de ezek az állandó meghibásodások, és hasonló lehangoló hírek teljesen megkérdőjeleznek a vásárlásban... :( :(
Kérlek segitsetek, hogy érdemes-e venni BOX-ot még? vagy inkább PS3?
Várom válaszaitokat!

Köszi szépen előre is,
Zoli -
Aleksz #41941 hello
nincs olyan kábel aminek hdmi a vége az eleje pedig boxos A/V? -
kurva egyszeru.. komponens kabeleknel felcserelted a keket es a zoldet... csereld vissza es jo lesz. -
huu de fasza nagyon kösz haverek vagytok :P -
#41932 -
Vagy a gép a hibás vagy a tv. Rakd a gépet másik tv re. Rakd a tv-t másik géppel össze. Jobb módszer a tuti kiszűrésre nem nagyon van. Illetve kösd össze HDMI kábellel a komponens helyett. -
retek683 #41936 help pls