176894
banner
  • Display
    GTA IV is van hozzá de az más árfekvésben:) Alapból Fight Night Round 3 vagy NBA Street Homecourt. Írj ha érdekel
  • crazyclone
    Szar TV be elég gyatra, nem nyujt igazi élvezetet kösd monitorra VGA csatival (amit ugyan nem adnak sem arcadehoz sem premiumhoz csakis az elithez, de vehetsz külön)
    vagy használhatod az én módszerem LCD monitor esetében...
  • crazyclone
    Nem jo mert a dvi csatlakozoja male annak femalenek kell lenni lásd.
  • totyak
    És ha nincs ilyen plazma, vagy HD tv-m az gond? Vagy gyakorlatilag nincs nagy különbség?
  • crazyclone
    amugy mit mondtatok a 16:10 es arányuu monitorokkal hogy elnyuulik a kép??
    ha 1080p n használom akkor arányosan beigazodik az 1920x1080 (16:9) as arány az 1680x1050es (16:10) be nem??? és lessz felül és alul egy vékonyka csiik, már miért nyujtaná ki?
  • Istencsászár
    Lehet, de ha veszel akkor prémiumot 65ért, azon a 15 ezren már nemfog múlni semmi és lesz mindened.
  • totyak
    Ok, értem. Tehát ha most nem akarok mondjuk százezret rákölteni és veszek egy Arcade-ot, amiben nincs vinyó, akkor abba még később lehet venni, vagy nincs neki hely? És ha lehet, belemegy a 20-as meg a 120-as is?
  • crazyclone
    de ha kérsz és közben használod is akkor igen XD
  • csoola
    sztem ö is igy gondolta, h a felszereltsége "gyenge" :)
  • csoola
    és milyen játék van hozzá? GTA 4?:D
  • Istencsászár
    Minden gép egyforma, nincs gyenge vagy jobb. Csak a felszereltségük különbözik... olyan mintha autót vennél, kérsz bele klímát? ha nem akkor sem lesz gyengébb az autó:)
  • totyak
    Tehát az Arkad a leg gyengébb, így gondolom a leg olcsóbb is, az Elite meg a leg jobb, tehát a leg drágább is.
  • totyak
    Kösz, valami ilyesmire gondoltam. THX

De azért köszi a többieknek is.
  • Laci08
    Hogy lehet az Nba Live 08 és az NBA 2k8 friss roostert betenni?
    LIve ról kell leszedni vagy hogy működik? Előre is köszi
  • Deviance
    PowerPC van a machintosokba is o.O
  • Display
    a lényeg annyi hogy 70K-ért eladó:) no more off
  • Kandurex
    ???

"ez a Grebber féle beszúrás megtévesztő, felesleges volt a többi specifikációt leírni, ha csak az egyikhez írja"

mit nem értesz rajta? minden x360 teljesen megegyező specifikációval rendelkezik, csak a core-premium-elite-arcade csomagokba különböző dolgokat csomagolnak, pl. az elitehez és a prméiumhoz jár winchester, viszont a core és az arcade -hoz nem, aztán ugyanúgy HD-SD kábelt kapsz, míg a core - aracade -hoz megint nem...de ott van alul a wiki link...
  • Minstrel
    Rendszer-összehasonlítási táblázat
  • Istencsászár
    Ez nem reklámtopik tisztelt júzer:)
  • gyuri12
    (De abból egy szót sem értek:D)
  • Kandurex
    csak 1 -et olvass vissza,
  • gyuri12
    A premium és az Elite processzora között mi a különbség? Nem úgy van,hogy már minden boxban ugyanolyat raknak?
  • Kandurex
    mindbe 10MB EDO RAM van, ez a Grebber féle beszúrás megtévesztő, felesleges volt a többi specifikációt leírni, ha csak az egyikhez írja
  • grebber
    Juj baszki mit vagy oda elírás nemkell egyből perelni az oldalt!
  • Deviance
    Elite:
    - videókártya memória: 10 MB?
  • grebber
    Microsoft Xbox 360 Premium

- processzor modellszám: IBM Power PC 3,2 Ghz
    - memóriaméret: 512 MB
    - videókártya: ATI
    - videókártyanmemória: 512 MB
    - meghajtó: DVD-ROM
    - merevlemezkapacitás: 20 GB
    - csatlakozók: 3 x USB 2.0, 2 x játékvezérlő csatlakozók, AV kimenet, HDMI kimenet, RJ-45
    - memóriakártyahely: 2
    - tartozék: Controller

Microsoft Xbox 360 Elite

- processzor: PowerPC 3.2GHz CPU IBM 1MB level2 cache
    - munkamemória: GDDR3 512 MB 700 MHz
    - videókártya: ATI grafikai chip
    - videókártya memória: 10 MB
    - meghajtó: DVD-ROM
    - merevlemezkapacitás: 120 GB
    - csatlakozók: 3 x USB 2.0, HDMI kimenet, RJ-45
    - memóriakártyahely: 2
    - játékvezérlő csatlakozók: 4
    - tartozék: kontroller, HDMI kábel, Xbox Live Headset

Microsoft Xbox 360 Arcade

- merevlemez nélkül
    - tartozékok: vezeték nélküli vezérlő, 256 MB-os memóriakártya
  • Istencsászár
    Ott van a szép színes táblázat, jobbat nem találsz máshol sem, minden bennevan...
  • Kandurex
    és még egy maláj kurvát is aki olvasás közben még le is szop nem?

:) egyébként meg google.hu!
  • totyak
    Nem így gondoltam, hanem mondjuk külön pontokba van szedve, hogy melyikhez milyen vinyó jár, milyen meghajtó van benne, mennyi memóriajár hozzá, vezetékes vagy nélküli a joy. És ezeket mindet szépen pontokba szedve premiumhoz arkadhoz meg ami még van.
  • Istencsászár
  • Deviance
    http://en.wikipedia.org/wiki/Xbox_360
    most irta Istencsaszar! (magyarul nemhiszem h talalsz)
  • totyak
    Én is éppen gondolkozom, hogy veszek egy boxot. Nekem olyan oldal kéne, ahol az összes kiadott típusról le vannak írva a lényeges dolgok. Ha lehet magyarul. (Ilyenre gondolok, hogy mit tud az elit meg a premium). Remélem érthető voltam. THX
  • Istencsászár
    Itt minden specifikációt megtalálsz:
    X360 wiki
  • red bull
    Sziasztok!

Én most szeretnék venni egy XBOX 360 PREMIUM-ot. Az lenne a kérdésem hogy ez a kis gép lejáccik dvd-t is meg mindent? Tehát divx et is? Meg hogy miket tud ez a gép még? Sorry de nem vagyok otthon annyira a témában és ezért kérem a segítségeteket. Előre is köszönöm a segítségeteket.
  • Display
    Eladó 2007.10.10.-ei (FDOU 0741) gyártású Falcon alaplapos, 175W-os, HDMI-s, 120GB HDD, XBox360 ELITE tökéletes állapotban, minden gyári tartozékával együtt, 3év garanciával.Nem flash-elt! Kipróbálható, letesztelhető! (Ajándék VGA kábellel és egy ajándék játékkal). ---> 74.000 HUF (érdeklődni privátban)
  • Istencsászár
    1, 20 GB csak ámítás, a gyárilag lefoglalt hely a desbórd s a visszafele kompatibilitás dolgait tartalmazza...
    2, kell venni WIFI adaptert hozzá csak utána fog menni
    4, aktiválni kell a Média centert és a Win Média Pléjerrel tudsz képeket, filmeket, zenéket sztrímelni ( http://support.microsoft.com/kb/909536/en-us?sd=xbox )
    5, sehogy!, csak demok, videók és egyéb letölthető dolgokra szolgál a vinyó
  • csoola
    amiket box nélkül én is tudok (mert olvastam vagy itt mondták régebben:))
    1. a játékok résézre alapbol lefoglal 7 gigát gondolom cache-nek meg hasonloknak
    2. wifihez kell adapter ami kb 20 000 Ft
    3. HDD-re kell másolni a videokat és akkor müködik
  • XeroX
    Új vagyok a konzolos témában, ezért kérném guruk segítségét.(Xbox360 premium)
    1.- 20GB HDD van a gépben, de a memory totalban csak 13.8Gb -ot ír és abból 11Gb Free, hol van a többi ?
    2.- WiFi -t hol kell bekapcsolni ? a network fülön inaktív az opció.
    3.- Hogy tudom lejátszani a divx -es családi videóimat DVD -lemezről ?
    4.- Lehet FTP szervert konfigurálni rá, hogy elérjem a HDD -t Pc ről?
    5.- Hogy tudom átmásolni a játékot HDD -re ? Mert iszonyat hangos játék közben az olvasó , este elnyomja a tv hangját is :((((( Gondolom lehet mert a HDD -n most is vannak demok amik onnan futnak.

Előre is thx.
    Ha lehet szájbarágós választ kérek, nem olyat, hogy 'lehet' :) hanem azt, hogy hogyan.
    Ami a legfontosabb : Divx lejátszád DVD lemezről, és a játék futtatása HDD -ről.
  • Alwares
    Persze, volt rajta matrica, ilyenkor meg kell csinálják. Én csak egy hülye user vagyok aki nem ért semmihez és annyit tudok, hogy garancia matrica és erre fel is hivták a manual-ban a figyelmem. Inenntől kezdve nem az én dolgom... ;)
  • Skyline
    Nomeg oké,ha van is ilyen kábel,ráköti a monitorra...hangja hogy lesz? Rálehet dugni jack dugós számítógépes hangcuccot a boxra? (3 jackdugó front,rear center 5.1...)