176895
banner
  • Alwares
    Ebben egyetértünk, bár én már CS-be rendesen belefáradtam, meguntam, de ez valószínüleg annak tudható be, hogy nem tudtam fejlődni(tudásilag) benne és az alaplap csere miatt elkezdett szaggatni :(
  • mucsácsó
    Öhöm. Hát én normálon toltam, szóval akkor lehet itt van a kutya elásva. Régen én is CoD 1-2-t azt toltam elég aktívan multiban...a 4 az kimaradt, mivel PC-men kb el se indulna, boxon meg nincsen LIVE-om. Viszont toltam már X360-on a multit, és tényleg fergeteges. De nálam továbbra is a No1 multi game a Counter-Strike...na AZ a megunhatatlan. ;)
  • Alwares
    Hát ha easy-in toltad akkor persze, hogy unalmas, viszont Heroic-on néha nagyon felpörögtem, míg normalon meg se nagyon haltam. Viszont nem gondoltam volna, hogy egy ilyen grandiózus single után még nagyon katarzist fog okozni a multi. Főleg mivel inkább a single játékokat komálom. De a multija a Halo 3-nak, áhh. Annyira tartalmas, lehetőségekkel teli, jól balanszírozott, hogy olyat még nem láttam. Az egyetlen multijáték amit igazán élvezek, mert minden egyes meccs után érzem, hogy fejlődök benne. De ha valakinek a Cod jön be én azt is megértem, régen én is nagyon cod-os voltam, de azóta felnőttem egy kicsit és rájöttem, hogy a multija az SD-ken kívül annyiról szól, hogy "érezned" kell, hogy hol spaw-olnak le az emberek, és folyamatosan ezekbe az irányokba rohnanni és ölni. Khm, no meg a negyedik rész hitbox-ával és falonkeresztül mindenkit kinyírokkal se vagyok kibékülve. Ellenben a single szerintem iszonyatkirály! Már többször is végigvittem, bár ez már Cod-nál nálam szokás.
  • mucsácsó
    Háát nem tudom...ízlések? :) Rengeteg embernek bejött/bejön a gáma, ez tény és való... Eleinte amúgy nekem is még bejött, meg a járműves részek tetszettek, viszont kövezzetek meg, de én szerintem egyszerűen unalmas az egész. A helyszíneken kívül számomra semmi változatos nem volt. Nem beszélve a tényleg kicsit kopottas grafikáról - bár a HDR azért odabaszott benne. :) Most nem akarom itt isteníteni a Call of Dutykat, meg mondjuk akár a F.E.A.R.-t / Condemnedeket, de én azokat személy szerint sokkal jobban élveztem. Dehát kinek a pap, kinek a paplan. :) +Kell negatív vélemény is a sok jó közé :P
  • Istencsászár
    Hülyeséget nem kell terjeszteni, lehet h nem a legszebb ám igyis elég pofás fps, de maga a singli kampány az egyik legjobb, legjobban balanszolt és változatos amivel valaha játszottam.
  • mucsácsó
    Én is amondó vagyok, hogy egyértelműen DMC4, ezen nincs is mit vitatni. Halo 3 amúgyis nevetséges egy FPS...legalábbis a single része. Nekem rohadtul nem tetszett. Volt 1-2 jó pillanat, de már kényszerből toltam, hogy eladhassam. :D Mocskosul untam. Aztán végülis végig se toltam, úgy adtam el.
  • Alwares
    Nem-nem, Halo 3, már nem csak azért meg a legjobb multi FPS, hanem azért is mert jó hosszú. DMC4-et végigtolod 3-szor, oszt csere halo-ra ;)
  • dienesoft
    DMC4, egyszerűen nem kérdés.
  • arty
    megveszed a halo3-at, hétvégén kijátszod, csere dmc4-re

ha viszont multizni akarsz haloval, akkor DMC4-nek szentelsz egy kemény hétvégét és hétfőn csere halo3-ra :D
  • Th0m
    hát ez van.. mind a két stílus totálisan bejön...
  • DanielT
    ÚRISTEN! Soha nem gondoltam volna, hogy valaki e két cucc között fog valaha vívódni

Utána kellene nézned szerintem erősen, hogy melyik való neked.
  • Th0m
    hali! melyiket érdemes inkább megvenni ? Halo 3 vagy Devil may cry 4? ezen a kettőn gondolkodom de nem tudok dönteni...egy kis help pls:D
  • Voltan
    Értem. Akkor ez már kb. a 40. átalakító, ami kelleni fog :D
  • Istencsászár
    Veszel egy átalakítót 200 ft.
  • Voltan
    A monitoromnak egyetlen vga "tüskés" kábele van, azzal csatlakozik a géphez, bemeneti csatlakozó sehol. És ahogy tudom az X-box VGA kábel is "tüskés". Akkor nem lehet őket összekötni, igaz?
  • Istencsászár
    Össze kellene hozni egy FAQ-t, amit megcsinálok szívesen, de jó lenne a kérdéseket összeszedni, akinek kedve van hozzá és mondjuk 10et össze tud kaparni az küldje el nekem ( mail az adatlapon ). Nem baj ha többen küldtök kb ugyan azt, mert mindig lesz uj 5let vagy uj kérdés, és valamit összehozok belőle. ( remélem:D )

Thx.
  • PoisonChihuahua
    "ahogy nézegettem 40-55 között adják".... ...az újat!
  • bajsz
    Ok érendben értem is csak haverom ahány boltot megkérdezett mindenki a flash gép céljából arcadet ajánlották.
  • krys002
    oks, kösz, akkor szerintem én majd beruházok egy használt arcade-ra szeptember körül:)
  • bajsz
    ahogy nézegettem 40-55 között adják.
  • PoisonChihuahua
    A HDD-nek és a Live-ról való bannolásnak nem sok köze van egymáshoz....
    Illetve a HDD-t nem csak a Demók miatt érdemes megvenni, de ezt hadd ne magyarázzam el, többször ki lett tárgyalva.
  • Kandurex
    30-40k max.
  • bajsz
    szóval premium mindenképpen jó legalább a 20gb vinyóval is akkor?
  • krys002
    használtan az arcade mennyibe kerül mostanság, tudjátok?
  • Pacal17
    hosszútávon igenis megéri a vinyó, ugyanis sok játék felmásol majd rá ezt, azt (a GTAIV már ezt teszi) ezáltal kevesebb lesz a pop-up, esetleg kicsit magasabb framemate stb.

Még én se döntöttem hogy flash vagy nem flash, de mindenképp premium pack lesz.
  • bajsz
    gondolom nem ide illik amit írtam de nem tok kihez fordulni.
  • bajsz
    Szeretnék hozzátok fordulni srácok haverom kicsit gondolkodóba esett és nemjut eszembe semmi meg nem vok nagy xbox ismerő.
    A lényeg ,hogy venni akar egy gépet ,1 gondja is van.
    1-Olyan gépet akar ami flash-elve van és ólcsó legyen ,ezért az Arcadet-gépet ajánlották neki, mivel ugyis bannolják live-ről, a flash miatt nem kell winyó ami a Premiumhoz jár.Szóval úgy mondták neki ,hogy mivel live-ra nem tud felmenni és nincs mit letöltsön ezért felesleges a drágább gép és semmiben nem külömbözik a gét gép ,csak a tartozékok.

ebben az infóban lécci segítsetek mert fejbe tudnám rugni haverom.
    Én azt javasoltam ,hogy vegye meg rendesen de neki nem mind1.
  • krys002
    hali! szerintetek szeptemberig meddig megy le az arcade ára?
  • Pacal17
    Kiegészíteném, ha lapos fing sikerül akkor abbol 6-7 is kell... Ez van az alattomos puki már nem divat. Microsoft meg egy kapitalista disznó cég.
  • Attila8805
  • Minstrel
  • Minstrel
    először is 220Volt-ra, nem Watt-ra és csak az irányítója megy elemmel
  • DanielT
    Rosszul hallottad. Emberi finggal működik. Elég 3-4x elfinganod magad a szobában ahol a gép van és azzal 24 óráig is működik aktív Gears of War közben.
  • Kalozoner
    ehhh, ez ütött, elemmel.
  • Attila8805
    1.Az nem W mint watt hanem v mint volt.
    2.az nem 220 hanem 230.
  • kriszkrisz
    :)
  • Stefibaba
    Akinek nem lenne világos: 220W-ra :D MEr úgy hallottam hogy elemmel megy :S
  • Stefibaba
    Ja és még egy kérdés: A boxot rá lehet nyomni a "konnektorra"? :D
  • Stefibaba