176890

-
mondjuk ugy, h a legtöbb szimes jellemzővel a Forza2 'büszkélkedhet' :) -
Lambo fan #42812 ugye jelenleg a Froza 2 a legjobb fizikájú autós szimulátor X360-ra? -
SilverStone #42811 Sz.tem is nagyon király!!
-
Húú halljátok, ez a Bourne Conspiracy kibaszottul fasza! Próbáljátok ki a demót! Ennél a játéknál tényleg olyan érzésed van, mintha egy filmet irányítanál! Legutóbb ilyen érzésem a Fahrenheit-nál volt...nagyon klassz játék, hatalmasat csalódtam pozitív irányba. Semmi elvárásom nem volt, és mégis nagyon jópofa.
ITT egy kis ízelítő a demóból. 3 pályás egyébként, szóval annyira nem is rövid. Van benne bunyó, sunyizás, lövöldözés, autókázás...ez bizony mászthev cucc lesz, várjuk! -
Ha ez már Wareznak számít, akkor pardon. -
Ezt értem, de a patchelés miatt kibannolhatnak? Vagy egyáltalán kell ahhoz live, vagy hogy lehet megoldani? (Bocsi, de zöld vagyom még...) -
Nem tudok róla. -
banános joe #42806 Csak golddal lehet. -
snoop dog #42805 Az xbox live silver programmal tudok a neten más játékosok ellen játszani vagy csak a golddal? -
jepy #42804 sima dvd-re elég. -
amdrula #42803 Demo-t felesleges DL lemezre írni -> nem... -
Valaki aki ráménre magyarázza el pls hogy mi kell hozzá és mit hogyan ? :) [email protected] -
Demo kiírásánál kell állítani Layer Break-ot ? -
Akkor neked még sosem fájt igazán a fogad ezek szerint...:] -
hogy probaljam ki azt?:D huzzam ki az xboxot mikor jatszok vagy mi???????????
amugy ez hulyeseg... arra koncentralsz amire kell ha ez nektek nem megy akkor ez van... ha faj a fogam is akkor sem erzem ha belemerulok a jatekba... vagy ez is igenytelenseg??????
nem zavar az xbox zaja... ha titeket zavar akkor olyan jatekkal jatszatok inkabb ami lekot.. vagy vegyetek igenytelensegi leckeket:D -
Lambo fan #42798 átmásolni nem lehet cuccokat? -
Mit szeretnél tudni? Milyen tepesztalat? Én még régen kipróbáltam egyszer. Már nem igazán emlékszem rá, hogy miylen volt, de csak annyi, hogy a PCre vagy egy program, ami olyasmi, mint a 360 menüje. Ott vannak a videóid, zenéid, képeid és onnan meg tudod nyitni úgy, hogy a 360 játssza, vagy ilyesmi. Nem angy szám. -
Lambo fan #42796 sziasztok,
van itt olyan, aki már össze tudta kötni az Xbox360-asát a PC-jével? Szeretném összekötni, és kíváncsi volnék a tapasztalatokra, ha vannak, köszi előre is. -
SilverStone #42795 Nagyvonalakban igaz,hogy hangos de ha azért ugye nézzük ezt a teljesítményt amit kapunk ebben az árban akkor sz.tem hamar elcsendesül:D
Az X360 nagy vétel mostanában annak aki szereti a játékokat főleg full felbontásban nézni! -
Nem kicsit :)
Az, hogy elnyomod a hangjat a jatek hangerejevel, meg magat a hangzast csunyan 'bepiszkolja'.
Probald ki egyszer, hogy milyen hallgatni a cuccost ugy, hogy mellette kuss van :)
Ha tehetnem, kicserelnem kapasbol egy Piora a driveot. -
és meni is fog? -
de a live-n még nem látaom...vagy ha UK-s accal regisztrálok akkor akkor azzal tölthetem? -
Most írtam ki egy DVD-re (RW), minnyár próbálom :)
Állítólag meglepően jó lett, csak piszok sokat tölt a demó...meg valami autós rész lett benne gyatra, vagy mi.. -
már vagy 1 hete tölthető Live-ról
(bár asszem csak UK accal) -
mikor jön már a Bourne Demo ? -
És ez biztos? Letölti a memkarira az update-et? :D Én még nem próbáltam, viszont olyan volt már, hogy CD-ről/USB-ről updatelt, és nem kellett semmiféle vinyó neki. -
ahhoz sem kell :) -
Igen. Ez a baj. Illetve nem baj, neked jó. Én meg igényes vagyok és engem zavar. KURVÁRA. -
kurva eletbe:( gondoltam hogy ez lesz a baj................... -
igen? akkor elnezest ugy emlekeztem hogy ehhez vincsi kell.. akkor csak a dashboard updatehoz kell vincsi?.. -
snoop dog #42783 Hello mindenkinek! viszonylag uj vagyok még itt ... végülis segitséget szeretnék kérni egytapasztaltabb játékostol. a segitség az xbox 360 live hoz kapcsolodna. aki segitene nekem amit nagyon megköszönnék az dobjon már egy üzenetet az msn cimével és akkor ott kérdeznék .. kösz mindenkinek! -
Az a baj, hoyg a Logitech Chillstream még úgy is világít, mintha tényleg működne... -
csatlakoztatni lehet, csak működni nem fog. -
nyullabsheriff #42780 Hy!
Lehet az XBox-hoz csatlakoztatni egy PC-s Gamepad-ot hogy tudjunk egymás ellen pl.: Fifázni? -
Bocs, tudom, hogy nem aprohirdetés topic, de ha kell valakinek Arcade gépből bontatlan, teljesen használatlan táp, 256os memkártya, wireless joy, AV kábel vagy az átalakító (neve nem jut eszembe, SCART-ot csinál a piros, fehér, sárga vezetékekből), írjon PMet. Valamint van egy használt PC olvasófejes flashelt samsung drive is eladó, kb 1 éves, de a fej alig használt, az nemrég lett kicserélve, kb 3 óra játék megehett vele. -
de jó a memóriakártya is -
Freedy #42777 nekem amíg csak memkarim volt, addig tökéletesen telepítette a frissítéseket. -
hat nem...
(sajat tapasztalat)
laza szepen leirta. a legjobb amit elerhetsz hogy keveredik a zaj a jatek hangjaval... -
Eléggé. -
akkor agyhugykoves a geped.. ..... az en gepemben a hutes hangosabb mint a drive mivel 5 ezren porog a harom venti... de igy sem zavar jatek kozben.. meg este sem ejfel korul mikor alig hangositom fel a tevet.. igenytelen vagyok-e?:D