176895

-
Magát a gépet bannolják a gamertag megmarad.:) -
Egy kérdés:
Ha bannolnak LIVE-ról akkor a Gamertag-em is ugrik? Tehát ha vennék egy új gépet és regelek ugyanazzal a névvel vagy nyomok egy Recover Gamertag-et vagy pl. memkarin átviszem az accoutot az nem fog működni? Csak azért kérdezem, mert ha igen akkor kétszer is meggondolom, hogy a LIVE-on barangoljak. :) -
ilyen távolságra tökmind1 -
Skyline #42895 Akkor sztetek ez:
http://www.edigital.hu/product.php?productid=28749&cat=611&page=1 vagy amit elöbb írtam?:D -
goldnarmz #42894 Bár, számít a kábel minősége. Én úgy emlékszem, 7e körül vettem... -
goldnarmz #42893 Ez az. Ilyet használok én is. ;) -
Skyline #42892 Még1 utsó kérdés!
Ez jó nekem,vagy nem mind1 a kábel sem?
http://www.220volt.hu/HDMI+-+DVI+kabel+3m
Thx! -
Skyline #42891 Oksa thx az infókat!:) -
goldnarmz #42890 Helyesbítés: a csatlakozója a sokkal vékonyabb, így elfér a HDMI csati felett úgy, hogy mind2 kábel be van dugva. -
goldnarmz #42889 Ha nem akarod szétberhelni a csatlakozót, kapsz csak audio kábelt, ami sokkal vékonyabb, mint a 6 csatlakozós. Én is olyat használok. -
stheal banhammer -hez firmware update -
amdrula #42887 1. warez téma
2. így írva leginkább semmi :D -
nem fér be a hdmi és a másik egymás mellé :)
-
Skyline #42885 Na akkor ha monitorra kötöm HDMI-DVI kábellel a motyit és hangot is akarok,elég bedugni a szélesebbcsatis káűbelt a boxba a hdmi fölé,és azt rádugni a hangtechnikámra? Vagy valamit molyolni is kell hogy íghy működjön?
Thx!
-
mi az a stheal patch?? -
nyullabsheriff #42883 Nekem a gép karácsonyra megvolt ezért nincs pénzem box-ra és nyerni akarok, majd a oénzemet meg box-gémre költöm:D -
Skyline #42882 ?? -
én is azt akarok nyerni, és akkor ballagásra nem boxot veszek hanem gépet :) -
VGA nem szerepelt a felsorolásban. -
amdrula #42879 Elméletileg igen, de csak ha leszeded a szürke burkolatot a komponens kábelről :D -
nyullabsheriff #42878 Vlaki nyer már Pepsi-s Xbox-ot? Úgy láttam a képen no vinyó ezek szerint Arcade lehet, jah és van rajta pepsi matrtca:
D -
Wááá....
Amióta frissítette a boxom a GTA4 ....Azóta nem játsza le a HD-t (wmv) Formátumot..... :(
Van valakinek valami ötlete ,hogy mi a gond...vagy esetleg megoldás?
Előre is köszi! -
Skyline #42876 Háh!
Akkor megoldható úgy a monitorozás,hogy HDMI-DVI kábel monciba,xboxba HDMI fölé plusszba berakom a szélescsatis 6rca-s kábelt és abból 2 hang be az erőlködőbe?:) -
HDMI szebb, de pl gta jobb szerintem VGA-val. -
érdemes, HDMI jobb -
nono77 #42873 Ez most egy hülye kérdés következik!
Melyik ad szebb képet Komponens vagy HDMI? de ugy hogy szemmel is észrevehető!!! :D természetesen xboxom a lcd tvbe komponensbe van bedugva érdemes hdmi-s kábelt? köszi a láma kérdésre a válaszokat !!!
Üdv! -
goldnarmz #42872 Van hozzá külön audio kábel. Amit bedugsz a HDMI felett lévő csatlakozóba, annak van 2 RCA és egy optikai kimenete. Tehát nálam pl. TV-n jön a kép, hangfalszetten a hang. ;) -
Jaigen, köze nincs a monitor natívjának, de még képarányának sem ahhoz amit a box nyom, vagy ami a szabvány. Így nem csoda.
Ez a kábel a KÉPET bontja, a hanghoz nem nyúl hozzá. -
Sasmsun 206 bw....Analógon minden picit szellemképes,dvi-on tűéles...
720p-ben és feljebb próbáltam,mindig szellemképes...
Engem az sem érdekel ha nem hdmiín megy ki a cucc,hanem a másik foglalaton,csak ne analóg vga legyen a kábelvég...
Ez esetleg megoldás lehet a gyári rca-s kábelköteget rákötve (2 hang erőlködőbe,kép bele adapterbe és be monitor) ??
http://www.pixmania.com/hu/hu/269253/art/hama/dvi-dugo-3-rca-yuv-aljzat.html -
Nincs ilyen kábel sem megoldás. Ha tévéd lenne, akkor abba mehetne a HDMI kábel és a tévéből tovább az erősítőbe a hang RCA kábelen. Monitoron nem megoldható.
A szellemképesség elég furcsa jelenség, milyen kábel, milyen monitor, milyen felbontásra állítottad a dashboardot? -
Fasza,akkor egy olyan kábel kell amivel DVI-os monitorra tok kötni xbox360-at és egy erősítős cuccba 2 rca-t...Van ilyen kável? Az analógjeles vga szellemképes,átalakítóval szintén... -
Nem, a hdmi viszi a hangot, nincs rca. -
Hol lehet beszerezni ezt a hdmi-dvi kábelt?:)
Ebből is ugyanúgy rca-n jön a hang,és erősítőre kel rakni? Thx! -
Nem vártam sokat a Codemasters-től irányíthatóságban (Colin3-5, dirt) ezért meglepetésként ért, hogy önnmagukhoz képest jobb kezelhetőséget tettek a gépekre...na. -
Eddig nem purcant ki semmi ilyen okból. Ha majd igen akkor mérlegelem én is a beszerzését. Amúgy sokszor még a lámpák is pislákolnak :D -
goldnarmz #42863 Én olyan kábelt használok, amit DanielT is írt. HDMI - DVI kábel. -
Hajaj. Majd 1x ha lesz időd méregesd végig tárolós szkóppal, vagy amivel jólesik, hogy miylen TRÉ a hálózatod. Most ultraérzékenyre konfigoltam az UPS-t és ez már aktív zavarszűrős is. Így a kis feszültség ingadozást is kompenzálja és folyamatosan kiszűri a dúrva tranzienseket. -
Volt már hogy szükséged volt rá? Nekem még nem nagyon. -
Nekem bazi nagy UPS-en csücsül az összes konzol+pc. Kell az. (na nem a hűtés miatt, hanem az aktív zavarszűrés mián) :D -
Kár volt a hűtésmod. Inkább a garid maradt volna meg. Most komolyan mi lenne ha áramszünet lenne? Szted akiknek rendes buhera mentes gépük van azoknak leég? Hát nem... Amúgy hűtésmoddal is ugyanúgy beadja a kulcsot. Nem sokat oszt/szoroz.