176890
banner
  • FRe4k
    Üdv!
    A minap vettem egy Samsung 2032 MW moniort.
    Komponens kábellel rákötöttem a boxot ,a konzol beállításánál 720p-t adtam meg,de a játékok nagyon "recéssek".
    Kérdés:Milyen kábelt használjak hogy simább legyen a kép?Hdmi?
  • nono77
    nah elirtam...1080i-t X en lehetet kiválasztani ezt a funkciót is :D
  • james69holden
    srácok megvette valamelyikőtök a Mass Effect kiegészítőjét, amit Live-ról 400pontért le lehet tölteni? érdemes annyit kiadni érte? milyen hosszú küldetés(ek)ről van szó?
    a játék amúgy nagyon bejött anno
  • nono77
    LG 32LB76-os HDREADY támogatja az 1080i -t is szal én tudom komponensbe van bedugva az X és a tv a játéknál 1029i-t mutat...sztem nemsok értelme lenne vennem egy HDMI kábelt...
  • DanielT
    Persze.
  • Johnny23
    a dashboard update tartalmazza az előzők tartalmát is?

szal ha most felrakom a legujabbat akkor az elég, ugye?
  • amdrula
    Kétlem, mert xbox1-es HL2-ről beszél, nem az Orange boxról...

Xbox kompatibilitist lehet kéne updatelni, ha az sem segít, legjobb venni egy orange boxot :D
  • LordAndrew
    Ha update kellene neki, rajta lenne a lemezen
  • amdrula
    Tényleg, de azzal nem is olyan fun :D
    (GH-t nagyon sokáig azzal nyomtam, de Gitár sokkal jobb)
  • Örm
    Hello!
    A Rock Bandel tényleg nem lehet játszani hagyományos kontrollerler?
  • goldnarmz
    Egyetértek. ;)
  • léri16
    hali nekem megvan a half life 2 gamma sima xes és nem játsza le kell valamit uptatelni?mert nem akarja lejátszani! [spoiler]a lemez bizt.másolat [spoiler]
  • Skyline
    Nállam analógon a szgép is,a box is szellemképes picit....Mivel boxnak hdmi-dvi-al jóval szebb lett a képe mint vga kábellel így maradt az (főleg hogy pc-n pangás van) hogy pc ment analógra..:)
  • goldnarmz
    "PC-n a pixelpontos betük olvasása esetén..."
    Aha. Biztosan így van. Nekem most is VGA-ra van kötve a PC-m, és nem (azaz NEM) látok pixeleket a képernyőn. És IGEN, kipróbáltam DVI-on is...
  • arty
    milyen tévéd van? hdready? akkor 1080 szóba sem jöhet
    komponensen 720p-t kell allitanod és HDMI-n szintén azt kellene

"© goldnarmz
    Én pont fordítva ajánlanám. Ha már megveszed a HDMI-DVI kábelt, akkor a DVI-D-re mehet az X, és a D-SUB (VGA) csatlakozóra a PC. "

Az jonagy butaság lenne. PC-n a pixelpontos betük olvasása esetén a VGA analog átviteléből adódó problémák sokkal zavaróbbak, mint mondjuk a burnoutban 300km/h-s száguldás közben.
  • atessz79
    Eladó Eredeti Gamék
    x360 PGR4 5k PAL, vagy cserélném --> Stranglehold -ra
    x SplinterCell-ChaosTheory 1,5k PAL
    Posta van! PM.
  • goldnarmz
    Én pont fordítva ajánlanám. Ha már megveszed a HDMI-DVI kábelt, akkor a DVI-D-re mehet az X, és a D-SUB (VGA) csatlakozóra a PC.
  • james69holden
    amik rajt vannak a kompatibilitási listán, azokat le
  • grebber
    xbox 360 lejátszza a sima xboxos gameket?
  • Skyline
    hdmi-dvi...Nállam ez megoldott mindent,tökéletes lett a kép 20as monitoron,a vga kábelhez képest (azzal is szép volt de szellemképes,bár nem annyira észrevehetően,de pl a gta4 sokkal randább volt vga zsinórral..)
  • Blekk Síp
    Ha augusztusban szeretnék boxot venni az új szériából, miből tudom majd, hogy az már új? Fel lesz vhogy tüntetve?
    Illetve addig várható árcsökkenés? (nem tudom eddig mennyit csökkent az ára)
  • nono77
    De ha lcd tv max 1080i a felbontása komponensbe akkor HDMI be mennyivel lesz szebb?ugyanugy 1080i e fogja vinni...mert a tv nem támogatja a 1080p-t!
  • SilverStone
    De biza,sőt Ninja Gaiden 2 társaságában.
    Alone release Június mert eltolták pár héttel.Várjuk...
  • Tucker Case
    Illetve csak hogy biztosra menjek.

15-pin D-Sub, DVI-D with HDCP - ezeket tudja a monitor, akkor a DVI-Dbe kössem a pc-t, és a D-subra pedig a konzolt, igaz?
  • Waczkor
    Ezt kifejtenéd bővebben?Milyen felbontáson használod a boxot a monitoron?
    Mert nekem egy 22-es samsung van és itt írta vki hogy a 16.10 es felbontás miatt nem volt vmi fényes a gta grafja,meg úgy a Fight Night 3-at leszámítva semmi sem.Pár gém volt szebb mint a 15-ös szintén samsung monitoron amin most használom.
  • kvanta
    Nekem sima VGA kábellel is tökéletes a kép a Samsung 223BW monitoron. A hangot a Logitech X-230-as nyomja tehát azzal sincs problémám. Most váltottam erre a monitorra a régi TV-ről és tényleg eszméletlen különbség van. De mint írtam nekem nem tűnt fel szellemkép vagy hasonló dolgok minden éles és gyönyörű.
  • Skyline
    Köszönet a sokhelpet,összeraktam a HDMI-DVI megoldással + hanggal a boxot a monitorral...
    Azt kell mondjam (nemtom sima tft-n,egyéb monitoron ugyan ez -e a helyzet,ez egy hdcp-s 2ms-os moncsi:) ) a microsoft vga kábele és a HDMI közt ezen a monitoron ÉG ÉS FÖLD a különbség..:)
    Végre nincs szellemkép,nincsenek elmosott arcok,tűéles képet kaptam!:)
    Vga kábel felejtős nállam ezekután:)
  • Tucker Case
    Kösz, már tiszta minden! :)
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!
    Nem mostanság jön valamikor az Alone In The Dark Demo ? :)
  • nyullabsheriff
    Tucker Case arra gondol hogy a monitorján működhet-e két cucc(gondolom én).
    A válasz persze: DE kell lennie a moncsin 1DVI és 1D-Sub csati és akkor a gép a DVI-on a Moncsi a D-sub-on.
  • nyullabsheriff
    hali!
    Persze ez megoldható, de venned kell hozzá egy vga kábel:
    http://matrix68.hu/shop/components/com_virtuemart/shop_image/product/0085820e48f3b35c4acad94399f3545e.jpg
    Ami így vég mindig semmit se ér(kép van hang nincs)és még párszáz forintba venned kell 1 RCA-Jack átalakítót(azt a két színes RCA-t alakítja át):http://edifier.ca/eshop/images/L221MF.jpg
    és ha jó hangot akarsz akkor ezt a hangfalat ajánlom (10000ft nekem ilyen van):http://imgs.inkfrog.com/pix/jimmyguan/Genius1000w2.JPG
    és látod ott van a 3jack 2hangszóró-ism2, és a center meg a mélynyomó rész(na abba kell dugni és szép hangzás lesz) ENNYI!
  • arty
    - igen
    - vga kábelt kell venned
    - egyszerre akkor lehet rákötni, ha a pc másik bemeneten lóg (dvi) -> ez komolyan ennyire nem egyértelmü ? vagy mire gondolsz? hogy befér-e egy vga bemenetre két kábel? öö... 1 konnektorba be tudsz dugni két dugaljat? és 2 konnektorba?

....

:O
  • nyullabsheriff
    hali!
    Persze ez megoldható, de venned kell hozzá egy vga kábel:

Ami így vég mindig semmit se ér(kép van hang nincs)és még párszáz forintba venned kell 1 RCA-Jack átalakítót(azt a két színes RCA-t alakítja át):http://edifier.ca/eshop/images/L221MF.jpg
    és ha jó hangot akarsz akkor ezt a hangfalat ajánlom (10000ft nekem ilyen van):http://imgs.inkfrog.com/pix/jimmyguan/Genius1000w2.JPG
    és látod ott van a 3jack 2hangszóró-ism2, és a center meg a mélynyomó rész(na abba kell dugni és szép hangzás lesz) ENNYI!
  • Tucker Case
    Sziasztok, gondolkodok xbox vásárlásán, de nem tiszta pár dolog. Van egy 22"-os dell flat monitorom, arra szeretném rákötni a konzolt, ez megoldható? Ha igen akkor milyen kábellel? (plusz ügye külön hangfal)

Az is megoldható, hogy a monitorra egy pc is rá legyen kötve? Persze csak ez egyik üzemelne egy adott időben.
  • PoisonChihuahua
    Kösz!
  • Kaplan
    Magát a gépet bannolják a gamertag megmarad.:)
  • PoisonChihuahua
    Egy kérdés:
    Ha bannolnak LIVE-ról akkor a Gamertag-em is ugrik? Tehát ha vennék egy új gépet és regelek ugyanazzal a névvel vagy nyomok egy Recover Gamertag-et vagy pl. memkarin átviszem az accoutot az nem fog működni? Csak azért kérdezem, mert ha igen akkor kétszer is meggondolom, hogy a LIVE-on barangoljak. :)
  • arty
    ilyen távolságra tökmind1
  • Skyline
    Akkor sztetek ez:
    http://www.edigital.hu/product.php?productid=28749&cat=611&page=1 vagy amit elöbb írtam?:D
  • goldnarmz
    Bár, számít a kábel minősége. Én úgy emlékszem, 7e körül vettem...