176890
banner
  • Alwares
    Hát én éjjel-nappal fenn vagyok live-on, eddig minden tiszta.
  • rooney8
    Hali!

A új xbox-os kábel jó a régihez is? :D Tehát ha veszek egy vga kábelt, akkor az jó lesz a régi x-hez is?
  • Kalozoner
    driving fx kormányról mi a vélemény? akinek van az mit mond? megéri, vagy inkább +10K és rendes x360-as kormány, a vezetéknélküli?
  • marcix0
    vki nem jön pgr4?ezni marcix0 nickem! vegyetek fel!
  • Skyline
    Nincsmit,így egyszerübb mint amikor bunkók elkezdenek anyázni warezelleneskedni meg hőbörögni és csata indul belőle..:)
  • cr2k1
    Bocs, Neked is kösz, goldnarmz :))
  • cr2k1
    Skyline, köszi a gyors és kimerítő választ :)
  • Skyline
    Elméletileg,hangsúlyozom,elméletileg,flashelt xboxal live-ot tolhatsz,le fel tölthetsz,ban nem lesz,játszani viszont ha stealth cucc és vagy egyéb kutyapöcs akkorsem ajánlott backup cuccal...
    Úgyse minden játékkal tolja az ember online,ami érdemes rá célszerü megvenni.
  • goldnarmz
    Bejelentkezhetsz. Majd egy idő után fognak bannolni. Ha épp fejvadászt játszik a M$. Egyik boxom nekem is illegal , de voltam live-on párszor, és még nem bannoltak. Azóta megtértem , a nem flashelttel tolom.
  • cr2k1
    Hali!
    nemtom, mennyire warezemlítés ez, remélem nem az, de a kérdésem: most vettem új xboxot, flashelve. ezekután XBOX live-ra már egyáltalán nem jelentkezhetek be, anélkül, hogy bannelnének?
    vagy igen, de csak eredeti játékkal?
    vagy esetleg igen, akár backup-kópiával is? :)

köszi a válaszokat!
  • Alwares
    Hát az inkább csak multi. Kiegészítő egyébként.
  • rambuu
    Hali!
    Az uj Lost Planetrol mit tudtok, ez a folytatása az elsőnek, vagy csak ilyen Multiplayeres rész lessz?!
  • Pacal17
    Majd ha Xbox Live accountot csinálok, akkor az nem kavarhat be hogy mondjuk HUN_Pacal17 leszek nem csak simán Pacal17? Szal, hogy bannolnak mert fél legálisan csatlakozok...
  • bastard187
    Tenchu Z-vel játszik még valaki online? Ha igen dobjon plz egy privit, coopra keresek társat!
  • deep
    Hmm, nekem is ugyanez a felállás volt és engedte. Bizti ugyanazzal az accountal próbálod?
  • Jissi
    Hm, ez érdekes. Nekem is ez lett volna logikus, de az új Arcade-ra átrakva a régi winchesteremet nem engedi letölteni a korábban már megvásárolt XBLA játékokat és csak a trial verziókat mutatja a gépen.
  • goldnarmz
    Engem marhára nem zavar, de biztos én vagyok a balf_...
    Ja, és nem zúzok 300-z(!)al a Burnoutban. Majd kipróbálom. Lehet, hogy akkor máshogy fogom látni a világot.
  • arty
    a komponensel is a rece a baja, a még élesebb hdmi-t imádni fogja, az recében utolérhetetlen :D
  • arty
    2-3 méter távolságban nem kell a kábel minőségén agódni, vedd azt, amit közel és olcsón megkapsz :)
  • Lambo fan
    hát ez nagyszerű!

köszi szépen a gyors választ!
  • deep
    Gamertag-hez kapcsolódnak a letöltések, mindent újra le tudsz ingyen tölteni, amit már egyszer kifizettél.
  • Lambo fan
    Sziasztok!
    Le szeretném cserélni régi Xbox360-om egy HDMI-s modellre. Gondom a következő: hogy a fenébe tudom a régi konzolon lévő elmentéseim meg mindent átmásolni az újra? Mert pl nem nagyon szeretném újra megvásárolni a különböző add-onokat a játékokhoz drága Microsoft pontokért!
    Előre is köszi!
    Üdv
  • nono77
    Juhhh,ahogy leirod most már leesett,értem és köszönöm hogy leirtad!!
    Akkó szaladok HDMI kábelt venni,de nemtom hogy 1.1-est vagy 1.3-as kell vagy hogy jobb,az LCD-s tv-m sehol sem irja milyen kell hozzá!
    Igazábol nemrég vettem a tv-t meg az xbox ezért vagyok tapasztalatlan :)
  • MaSzKa
    hdmi
  • Evogordon
    Hát úgy hallom szoktak..
  • 0ckH4M
    Hdmi chip nem szarik be? Mert állítólag arra is kell hűtőborda.
  • Evogordon
    Ja fleshelteted? Akkor rakjál bele hűtés mod-ot ha akar így is úgyis meghal aztán javíttathatod...
  • 0ckH4M
    Csak mert nem akarom szervizbe cipelni. Inkább belepakolok ha kell.
  • Evogordon
    Ó bazd nem jó most nézem voice: korean az gáz :S
  • Evogordon
    Jaja találtam ilyet is: Language Voice: Korean; Subtitles: English, Korean

Ez meg gondolom a kiszállítás ára: Shipping at US$ 3.40

Köszi
  • arty
    ennek mondjuk ellentmond a komment a play-asian: "JUST GET IT!!!!
    Great game with a great metal box.And also bonus disk and bonus features are really entertainement.Fully English and so cheap!!!!JUST GET IT!!!" - szal szerinte totál angol...
  • arty
    a japán az tuti japánul beszél, a spanyol pedig spanyolul - szal, a koreai ugyan menne a boxodban(nincs rajta régiozár), de gondolom vszeg azon koreaiul megy a duma
  • Evogordon
    Ne rakjál bele semmit..
  • 0ckH4M
    Hali!

Ha hdmi-s boxot veszek, akkor elég ha hűtésmodot, és hűtéskésleltetést rakok bele? Valahol olvastam, hogy az új HDMI chip-el bajok szoktak lenni.
  • Evogordon
    Play-asia.com-ról vett már valaki játékot? 20 dolcsiért van most Halo 3 de nem tudom menyibe van a posta költség meg mennyi idő mire megérkezik? Meg hogy angol nyelven van e a játék?
    meg ha ez van oda írva akkor megy a PAL-os gépemen? No Region Protection more choices
  • arty
    vga, 1280x720ba allitsd a boxot
  • arty
    bár már picit unom, de leirom még1x:
    tévéd felbontása: 1366x768
    játékok felbontása: 1280x720 (általában)

1080i komponens beállitás esetén:
    - 1280x720as játék box által felskálázva 1920x1080ra
    - az 'i' miatt ezek csak félképekként mennek át, tehát az 1080 soros kép átalakul két 540 sorossá
    - tévéd megkapja a két félképet, deinterlaceli (félképek visszafésülése 1080sorossá)
    - az igy létrejött 1920x1080as képet a tévéd leskálázza 1366x768ra (saját panelméretére)

A sok átalakitás miatt jonagy fost kapsz kép helyett, amit megfejel a komponens átvitel tömöritése/analog zajérzékenysége, stb.

Mi történik HDMI esetén?
    a.) box felskálázza a képet 1360x768ra és 1:1-ben átkerül a tévédbe, minden konverzio nélkül
    b.) box kiadja 720p-ben, és a tévéd alakitja 1360x768ra

Minimális belenyulás a képbe, digitális átvitel érzéketlen a zajra.

Remélem érthető... ahogy te használod jelenleg a cuccot, a lehető legrosszabb. Nemértem miért sajnálod a pénzt egy ezerötszáz forintos hdmi kábelre ...

---

Skyline & goldnarmz:
    amikor pécén forumozok, ahol 1 pixel széles a betük vonala és akár orákig is nézem, sokkal zavarobb az analog átvitelből eredő szellemkép, szinpontatlanság, mint amikor burnoutban 300al zuzok ... ;) Ha ti ezt birjátok, hajrá. De erre biztditani bárkit: felelőtlenség.
  • FRe4k
    ja szerintem is ,csak sajna nem tudom hogy milyen kábellel kössem össze hogy a lehjobb képet kapjam
  • MaSzKa
    ez fasza moncsi tv
  • FRe4k
    egyébként ilyen a 2032 Mw hátulja