176890

-
Hát én éjjel-nappal fenn vagyok live-on, eddig minden tiszta. -
Hali!
A új xbox-os kábel jó a régihez is? :D Tehát ha veszek egy vga kábelt, akkor az jó lesz a régi x-hez is? -
Kalozoner #42972 driving fx kormányról mi a vélemény? akinek van az mit mond? megéri, vagy inkább +10K és rendes x360-as kormány, a vezetéknélküli? -
marcix0 #42971 vki nem jön pgr4?ezni marcix0 nickem! vegyetek fel! -
Skyline #42970 Nincsmit,így egyszerübb mint amikor bunkók elkezdenek anyázni warezelleneskedni meg hőbörögni és csata indul belőle..:) -
cr2k1 #42969 Bocs, Neked is kösz, goldnarmz :)) -
cr2k1 #42968 Skyline, köszi a gyors és kimerítő választ :) -
Skyline #42967 Elméletileg,hangsúlyozom,elméletileg,flashelt xboxal live-ot tolhatsz,le fel tölthetsz,ban nem lesz,játszani viszont ha stealth cucc és vagy egyéb kutyapöcs akkorsem ajánlott backup cuccal...
Úgyse minden játékkal tolja az ember online,ami érdemes rá célszerü megvenni. -
goldnarmz #42965 Bejelentkezhetsz. Majd egy idő után fognak bannolni. Ha épp fejvadászt játszik a M$. Egyik boxom nekem is illegal
, de voltam live-on párszor, és még nem bannoltak. Azóta megtértem
, a nem flashelttel tolom.
-
cr2k1 #42964 Hali!
nemtom, mennyire warezemlítés ez, remélem nem az, de a kérdésem: most vettem új xboxot, flashelve. ezekután XBOX live-ra már egyáltalán nem jelentkezhetek be, anélkül, hogy bannelnének?
vagy igen, de csak eredeti játékkal?
vagy esetleg igen, akár backup-kópiával is? :)
köszi a válaszokat!
-
Hát az inkább csak multi. Kiegészítő egyébként. -
Hali!
Az uj Lost Planetrol mit tudtok, ez a folytatása az elsőnek, vagy csak ilyen Multiplayeres rész lessz?! -
Majd ha Xbox Live accountot csinálok, akkor az nem kavarhat be hogy mondjuk HUN_Pacal17 leszek nem csak simán Pacal17? Szal, hogy bannolnak mert fél legálisan csatlakozok... -
Tenchu Z-vel játszik még valaki online? Ha igen dobjon plz egy privit, coopra keresek társat! -
Hmm, nekem is ugyanez a felállás volt és engedte. Bizti ugyanazzal az accountal próbálod? -
Jissi #42958 Hm, ez érdekes. Nekem is ez lett volna logikus, de az új Arcade-ra átrakva a régi winchesteremet nem engedi letölteni a korábban már megvásárolt XBLA játékokat és csak a trial verziókat mutatja a gépen. -
goldnarmz #42957 Engem marhára nem zavar, de biztos én vagyok a balf_...
Ja, és nem zúzok 300-z(!)al a Burnoutban. Majd kipróbálom. Lehet, hogy akkor máshogy fogom látni a világot.
-
a komponensel is a rece a baja, a még élesebb hdmi-t imádni fogja, az recében utolérhetetlen :D -
2-3 méter távolságban nem kell a kábel minőségén agódni, vedd azt, amit közel és olcsón megkapsz :) -
Lambo fan #42954 hát ez nagyszerű!
köszi szépen a gyors választ! -
Gamertag-hez kapcsolódnak a letöltések, mindent újra le tudsz ingyen tölteni, amit már egyszer kifizettél. -
Lambo fan #42952 Sziasztok!
Le szeretném cserélni régi Xbox360-om egy HDMI-s modellre. Gondom a következő: hogy a fenébe tudom a régi konzolon lévő elmentéseim meg mindent átmásolni az újra? Mert pl nem nagyon szeretném újra megvásárolni a különböző add-onokat a játékokhoz drága Microsoft pontokért!
Előre is köszi!
Üdv
-
nono77 #42951 Juhhh,ahogy leirod most már leesett,értem és köszönöm hogy leirtad!!
Akkó szaladok HDMI kábelt venni,de nemtom hogy 1.1-est vagy 1.3-as kell vagy hogy jobb,az LCD-s tv-m sehol sem irja milyen kell hozzá!
Igazábol nemrég vettem a tv-t meg az xbox ezért vagyok tapasztalatlan :)
-
hdmi -
Hát úgy hallom szoktak.. -
0ckH4M #42948 Hdmi chip nem szarik be? Mert állítólag arra is kell hűtőborda. -
Ja fleshelteted? Akkor rakjál bele hűtés mod-ot ha akar így is úgyis meghal aztán javíttathatod... -
0ckH4M #42946 Csak mert nem akarom szervizbe cipelni. Inkább belepakolok ha kell. -
Ó bazd nem jó most nézem voice: korean az gáz :S -
Jaja találtam ilyet is: Language Voice: Korean; Subtitles: English, Korean
Ez meg gondolom a kiszállítás ára: Shipping at US$ 3.40
Köszi -
ennek mondjuk ellentmond a komment a play-asian: "JUST GET IT!!!!
Great game with a great metal box.And also bonus disk and bonus features are really entertainement.Fully English and so cheap!!!!JUST GET IT!!!" - szal szerinte totál angol... -
a japán az tuti japánul beszél, a spanyol pedig spanyolul - szal, a koreai ugyan menne a boxodban(nincs rajta régiozár), de gondolom vszeg azon koreaiul megy a duma -
Ne rakjál bele semmit.. -
0ckH4M #42940 Hali!
Ha hdmi-s boxot veszek, akkor elég ha hűtésmodot, és hűtéskésleltetést rakok bele? Valahol olvastam, hogy az új HDMI chip-el bajok szoktak lenni. -
Play-asia.com-ról vett már valaki játékot? 20 dolcsiért van most Halo 3 de nem tudom menyibe van a posta költség meg mennyi idő mire megérkezik? Meg hogy angol nyelven van e a játék? 
meg ha ez van oda írva akkor megy a PAL-os gépemen? No Region Protection more choices -
vga, 1280x720ba allitsd a boxot -
bár már picit unom, de leirom még1x:
tévéd felbontása: 1366x768
játékok felbontása: 1280x720 (általában)
1080i komponens beállitás esetén:
- 1280x720as játék box által felskálázva 1920x1080ra
- az 'i' miatt ezek csak félképekként mennek át, tehát az 1080 soros kép átalakul két 540 sorossá
- tévéd megkapja a két félképet, deinterlaceli (félképek visszafésülése 1080sorossá)
- az igy létrejött 1920x1080as képet a tévéd leskálázza 1366x768ra (saját panelméretére)
A sok átalakitás miatt jonagy fost kapsz kép helyett, amit megfejel a komponens átvitel tömöritése/analog zajérzékenysége, stb.
Mi történik HDMI esetén?
a.) box felskálázza a képet 1360x768ra és 1:1-ben átkerül a tévédbe, minden konverzio nélkül
b.) box kiadja 720p-ben, és a tévéd alakitja 1360x768ra
Minimális belenyulás a képbe, digitális átvitel érzéketlen a zajra.
Remélem érthető... ahogy te használod jelenleg a cuccot, a lehető legrosszabb. Nemértem miért sajnálod a pénzt egy ezerötszáz forintos hdmi kábelre ...
---
Skyline & goldnarmz:
amikor pécén forumozok, ahol 1 pixel széles a betük vonala és akár orákig is nézem, sokkal zavarobb az analog átvitelből eredő szellemkép, szinpontatlanság, mint amikor burnoutban 300al zuzok ... ;) Ha ti ezt birjátok, hajrá. De erre biztditani bárkit: felelőtlenség. -
ja szerintem is ,csak sajna nem tudom hogy milyen kábellel kössem össze hogy a lehjobb képet kapjam
-
ez fasza moncsi tv -
egyébként ilyen a 2032 Mw hátulja