176890

-
Újabb kérdésem lenne: régiókódos az xbox360? (pl a gép itthon vásárolt, akkor ntsc-s játékokat le tud játszani? - (Warez mentes gép, eredeti játék)) -
Ja ez így van. Én se szeretem a teljes képernyőseket, amiatt amit írtál, szerintem se olyan szép. -
1280x1024 esetén csomo játék 1024x768ban indul el, és a box/kijelző méretezi át 1280x1024re, sztem elég randa lesz. Ami széelsvásznuan fut, alul felül fekete csikkal, az viszont ezeken a kijelzőkön a legszebb (nativ felbontás) -
cr2k1: beallitasz fix ip-t és ezekután (feltéve h azonos alhálozatban vannak, (azaz az ip pl pc: 192.168.0.5 box: 192.168.0.6) és a mask is jol van beallitva, akkor a boxodnak képesnek kell lennie kapcsolodnia a pécédhez, ha azon be van allitva a wmp11 streamelésre. Ezután fos minőségben bizoynos fájltipusokat le fogsz tudni játszani a boxon...
de minek is kell ez neked? :D
Red Devilsza: a legtöbb játék 1280x720 felbontásu. Ergo h teljesen kihasználd a box adta lehetőséget, minimum ilyen felbontásu, 16:9 képarányu kijelzőt kell venned. Ilyen monitor nincs, mivel a képarány 16:10 pc monitoroknál és a felbontás is nagyobb, tehát a boxnak vagy a megjelenitőnek át kell méreteznie a saját felbontására (minőségromlás). Minden azon mulik, mennyit tudsz rászánni... -
nono77 #43050 Sziazstok,torrentről leőltött demojátékok csak flaschelt ill chippeltetettt gépeket megy? vagy rendes gyári gépen is futnak? -
én ebayt ajánlanám!
én is meg sokan mások is onnan vették, marha jó áron
enyém pl. 7K volt (12+1 hónapos)
vásárlás után kb 1 órával e-mailbe meg is küldték a kódot
másik alternatíva: https://www.gamepointsnow.com
(ez lényegesen drágább ebay-nél, de még mindíg olcsóbb mint itthon) -
Sziasztok!Bocsi, lehet hogy ez napi kérdés és már a tökötök kivan vele,de nem tudjátok hogy ezt a live-t hogy kell beállítani?Mert én csionáltam neki egyet, beállítottam minden hülyeséget(Mondjuk azt nemvágom hogy telefonszám meg utca házszám mia ****nak neki...)És azt hallottam hogy ha chip-elt a géped és felmész a live-ra akkor letiltják a gépedet, de ha falsh-elt a romod azt nemigen tudják meg ugye?Akkor nemkell ffélni??Válaszoljatok légyszives,előre is köszönöm!! -
turho #43047 Többnyire valamilyen konzolkiegészítőhöz járó, gyakran csak papírtokos, ily módon megkülönböztetett, de gyakorlatilag teljes értékű játékok. Tovább nem értékesíthetőek (elvileg :D) és a nevük alapján kifejezetten valamihez társított, ún. csomagakciós termékek. Kereskedelmi értékük kisebb mint a "teljesértékű" külön megvett önálló játékokéi...erre (is) utal a megkülönböztető felirat. -
Hali!
Hol lehet manapság legolcsóbban Live kártyát venni, vagy lehet valahol neten keresztül venni, hogy ha ugy olcsóbb egyáltalán.?! -
1 év teljes körű garancia, 3év 3ledes granacia ( de ez már a falconos gépeknél elenyésző )... vedd meg és élvzed, ne törödj semi mással. -
Ez tetszik, és garanciális hibának számít, vagy fizetni kell érte? -
Megbízhatóbbak, és ha esetleg meghal a MS szervíz házjön érte, és házhoz hozza... -
Sziasztok,
tervezek venni egy xbox360-at / ps3-at. Szívem inkább az xbox-hoz húz, csak egy dolog nem hagy nyugodni. Ebben kérném a segítségeteket: az új premium pack-ok mennyire megbízhatóak túlmelegedés szempontjából? Nyugodtan meg lehet már ezeket venni, vagy ezek is megfőnek extra hűtés nélkül? -
1280*1024 okés mert megvan az 1280 (ami a 720p másik fele) így jól lehet rajta játszani, fekete csik lesz alul felül. Mellesleg némelyik plazama tv felbontása is az 1280 vagy az 1024, emiatt pár játék meg van csinálva erre a felbontásra is, így pár teljes képernyőben fut. -
Ja úgy. Hát azt nem tudom. Nem tudom a HD felbontásokat, de szeritnem igen. -
Úgyértem ez a felbontás megfelel a HDTVk felbontásának? tehát hogy semelyik játék em legyen szélesvásznú -
Bőven. Én egy 21'-os XEROX LCD-n tolom 1280x1024es felbontásban. -
És ha teljesen ki akarom használna akkor miylen monitort kéne vennem? 1680x1050 pixeles 22"-os már jó? -
cr2k1 #43036 manuálisan lehet IP-t beállítani, és aztán hogyan tovább? :))
felbontástéma: be lehet állítani, hogy az XBOX milyen jelet küldjön kifelé, a 640x480tól kezdve 1600-valameddig, a felbontások között vannak szélesvásznúak is. -
cr2k1: fix IP-t nem lehet beallitani a boxnak? ha az megy, akkor talán meg lehet oldani... (esetleg vmware+srv oprencer+dhcp szerver :D )
Red Devilsza: játékfüggő. Van ami teljes képernyőn megy, van ami alul felül fekete csikkal - monitoron és tévén egyaránt. -
Ez változó, van játék, ami támogatja a monitorok felbontásait (pl Halo 3, Gears of War, asszem GTA 4 is, stb) vagy szélesvásznú lesz, azaz fent-lent fekete csík. -
Sziasztok! Xboxot szeretnék venni, de sok dologtól félek. A TVnk nem HD, elég régi 4:3-as sztem, hallottam monitorra is rá lehet kötni átalakítóval de az is 4:3-as. Ilynekor mit csinál az xbox a játékokkal? szélesvásznú lesz? vagy tud ilyen felbontásokat is? -
cr2k1 #43032 köszi a válaszokat!
ez sajnos egy switch, csak netmegosztásra vettem anno. routerem nincs. természetesen az oprendszerem se szerveres :) amúgy t-onlineom van.
akkor így nincs megoldás a problémára? :( -
biztos switch? nem router?
ha nincs routered a hálózatban, akkor nem is kaph DHCP-s ip-t a géped, hiszen semmi nem oszt neki :) ill. ha a gépeden server oprencert használnál, az is tud DHCP szerver lenni ... de sztem az bonyolult lenne most ;) -
Bocs, nem úgy értettem, csak számomra amít írtál egyértelmű volt! 
Peace!
-
Ha teheted inkább használj routert, az csinál IP címet mindennek rendesen. -
Aleksz #43028 csá. ha t-onlined van akk az a baj. nekem se talál ipt -
Képzeld, semmi más ezen kívül. Azért normális hangnemen, köszi. -
cr2k1 #43026 sziasztok!
egy switch-csel van megosztva a net XBOX és PC között. Eddig nincs is probléma, a net tökéletesen megy, ellenben az istennek nem bírom a PC tartalmát megosztani, folyton azt írja az X, h a DHCP nem adott IP-t a konzolnak. Windows Media Centerrel sem müxik. az IP-felismerés automatikusra van állítva.
Azért nem működik, mert sima switch-et használok, és soha nem fogom tudni megosztani a dolgokat ily módon (?), vagy vmi konfigurációs hiba? Ha az utóbbi, hogy tudnám működésre bírni?
Köszi a válaszokat előre is. -
Ehhhhh
, képzeld ezt észrevettem de ezen kívül???
-
Olcsóbbak és a DVD tetején bundle copy felirat van. -
Szevasztok!
A "Bundle Copy" feliratos játékok miben különböznek hagyományos társaiknál? Előre is kösz! -
Egyébként nagy fasság, hogy a G25-öt nem támogatja a 360, mert szvsz az a legjobb kormány, ezerszer jobb mint a Ms-es... -
360hoz csak a hivatalos MS részing wheel
És a Formula Force 360as verziója dugható
Más NEM! -
Lambo fan #43020 Sziasztok!
Van egy Logitech G25 kormányom. Nah, ezt szeretném ráköti erre a konzolra. Lehetséges működésre bírni? Pc és PS3 alatt autómatikusan felismeri, de itt sajna nem megy. Valakinek volna valami ötlete esetleg? Elsősorban Forza 2-höz kéne
Köszi
Ádám -
Eladó XBOX360 tartozákok:
- 256MB memkártya
- Tápegység
- AV kábel (sárga, piros, fehér végű, nem HD)
- Wireless Joy
A tartozékok új Arcade géphez voltak, azért eladók, mert feleslegesek, már van belőlük. Mivel a gép mellett voltak, ezért dobozuk nincs, de a zöld zacskójuk rajta van, bontatlan mind, egyszer sem voltak használva.
+ eladó egy keveset használt flashelt Samsung X360 drive PC-s olvasófejjel. Minden lemezt beolvas, ez a legjobb olvasófej, amit rakatni lehet egy ilyenbe.
Érdeklődni PMben vagy az [email protected] címen lehet, árakat megbeszéljük. -
tökéletes -
Tisszi #43017 Hy!!!
egy ilyen monitor jó lesz a box-hoz? -
SilverStone #43016 Kész is vagy.Veszel vga kábelt hozzá azon van hangkimenet beállítod a felbontást monitorodhoz bekapcsolod játszol kikapcsolod ha nem játszol:) -
Gordon88 #43015 Hali
PC-ről térnék át Konzolra, de még satu vagyok mindenhez konzol terén...:S
Van egy 22"-os Samsung szélesvásznú LCDm 5ms-válaszidővel. Hogy tudom rákötni az XBOX-360-t? Remélem nem gond hogy szélesvásznú, befolyásólna valamit is?