176890

-
Szép képek, főleg az első. 
Ingame? -
Ragnar360 #43093 HÁTHA VKIT ÉRDEKEL!
Végülis kedvenc masinánk egyik SYSTEM SELLER! címe lenne ez-e :DDD GEEEEEEEEEEARSSSSSSSSSSSSS 4EVA...szét fog gyalulni mindent :P
Ami idén még tényleg gec* jólesz az a gow2...akárki akármit mond INNEN !
FORRÁS: my360.hu
Új információk érkeztek a Gears of War 2 multiplayerel kapcsolatban, lássuk akkor a listát:
Új fegyver Scorcher (Lángszóró) legvalószerűbb tűz egy játékban, amit valaha láthatunk.
5 Vs. 5 a multiplayer meccsek során.
Az “Assasination” játékmód megváltozik, mindenki respawnolhat addig amíg a vezető (Leader) él. Ha a vezető (Leader) meghal akkor leáll a respawn és a mérkőzés az utolsó emberig megy. Így már nagyon bitang lesz szerintem.
A játékmód változásával a neve is változik majd “Assasination”-ről átkeresztelve “Guardian”-ra.
Új játékmódok “Wingman”, “Ordeal”, En-Garde” és új CTF alapú játékként a “Meatflag”.
Új “Matchmaking” rendszer. (Remélhetőleg sokkal személyre szabhatóbban mint korábban.)
A kivégzések annak függvényében fognak változni hogy milyen fegyvert tartasz a kezedben. (Pl. sniper fegyver kivégzése az hogy megfordítja a fegyvert a kezében a karaktered és majd mint egy golf ütővel lecsapja a locust ellenfél fejét.)
A rajongók miatt visszakerült az eltaposás (Curb Stomp).
Az “Y” lenyomásával a megfektetett ellenfelet ökölharccal is ki lehet végezni. (Ez az egyik korábbi gameplay videóban is látható.)
Az “A” gomb lenyomásával felkaphatod a földön fekvő ellenfeledet és pajzsként használhatod. Az így pórul járt játékos ilyenkor már respawnolni fog.
A speciális fegyverek forogni fognak a helyszíneken, így valószínűleg kevés alkalommal lesz olyan hogy kétszer veszel fel egy fegyvert ugyanazon a helyen.
Futás (Rodie Run) közben ha az ellenféllel szembe haladsz és a mellkasodat lövik le fogsz teljesen lassulni.
Nem csak fűrészpárbajra lesz lehetőséged a Lancer-al hanem ugyanilyen párbajhoz használhatod a Hammerburst-öt is.
Hammerburst jelentős változtatásokon ment keresztül. Gyorsabb lett a lövése és gyorsabb lett az ütése a fegyvernek mindazonáltal sokkal jobban visszarúg így nehezebb lesz vele a célzás.
Új fegyver Medusa nagyon erős fegyver, egyszerre hat golyó kilövésére lesz képes.
Golyóálló és nagy acél pajzsok már felvehetők lesznek amelyek megállítják az ütéseket is de a földbe leszúrva fedezékként is lehet használni azokat.
A gránátot bárhová fel lehet majd tapasztani nem csak az ellenfélre, pl. földre, falakra, ajtókra stb.
A füst gránát a begyulladást követően be fog egy pillanat alatt robbanni ami egy lökéshullámot hoz létre és félrelök mindenkit a közelben mint egy rongybábút.
Új harci mérges gáz-gránát. Az eldobást követően a gránátból kifakadó méregfelhő megmérgezi az ellenfelet aki hamarosan meg fog halni. Azok akikbe ezt a mérges gáz-gránátot beletapasszák saját csapat társaikat is megtudják mérgezni a közelükbe érve.
Azokban a játékmódokban ahol nincs respawn amikor te halott vagy arra lesz lehetőséged hogy szellem módban repülhessél a pálya felett és mindeközben képeket csinálhass a meccsről majd azokat feltölthesd a közösségi részbe.
A “Gridlock” multiplayer pálya visszatér bár jobban benőtte a fű és megmarta az idő foga.
Új pálya “River” egy szimmetrikus pálya közepén átszelő folyóval és két sniper toronnyal.
Új pálya “Security” hosszú vékony pálya lépcsőkkel és egy lézer védelmi rendszerrel mely ha elkap megöl azonnal a pálya közepén egy kapcsoló szabályozza majd a védelmi rendszert és az mozgását.
Új sáska harcos: Grenadier és Hammerhead (Utóbbi sáskánk sisakjában úgy néz ki mint egy pöröly cápa.)
Már lehetőség lesz arra hogy akár két ember fűrészeljen egyet.
Új COG karakterek multiban Tai és Dizzy illetve Cole aka Cole the Train is visszatér.
+ új képek ASDASD Ass!+!!! (nem mindet linkelem akit érdekel az ITT megnézi a többit)
-
kriszadon1985 #43092 Köszi szépen a választ...A másik dolog meg az, hogy ha kiválasztom, hogy optimalizálja a Boxot akkor 1080 i re teszi?!?!Na mind 1 akkor HD AV kábel és 1280x720p és reménykedünk, hogy eltűnik a rece:) -
Aleksz #43091 http://www.ciao.co.uk/JVC_LT_20B60SU__6488845 ilyen tvm van és van rajta -
Aleksz #43090 igen van me eddig monitorként használtam
-
Olyan mint a sima boxnak? kis felbontás, sok rece. -
Azokon van egyáltalán vga bemenet.....??
-
Aleksz #43087 Egy 51centis sd tévén milyen a képe a boxnak vgan? -
kriszadon: a box 'agyában' a játékok legnagyobb része 1280x720ban renderelődik, nagyon ritkán kisebb-ben, és még ritkábban (1-2 cim) 1920x1080-ban. Ergo 1-2 játékon kivül az 1080p beallitassal rosszabb képet kapsz a dupla átméretezés miatt. VGA kábel az egyetlen reményed, h a recéből tünjön el, igen :)
RedDevilsza: Monitoron a legjobb képet olyan 24"esen kapod, ahol az 1920x1200as felbontásán az 1920x1080asra beallitott xbox képe alul felül fekete csikkal, képarányhelyesen (16:9) jelenik meg. pl BenQ G2400W, de ezt csak kevés monitor tudja, a elgtöbb széthuzza 1920x1200ra a képet és az csunyán ront a minőségen. -
Kontraszt arány - 700:1, hmm, hmm...
-
kriszadon1985 #43084 Egyébként, elvileg nem minden játék renderelődik 1280x720 ban. Van amelyik támogatja az 1080i vagy akár az 1080p-t. Ha jól sejtem akkor ha 1080 p re állítom akkor csak ezt az 1080p-t (1920x1080) listázza le az én felbontásomra nem? -
Minél többet olvasok róla, annál inkábbb összezavarodom :S Szal akkor az xbox monitorra kötve sehogy se lesz jó? vagy van olyan monitor aminek a felbontása megegyezik? (ha van milyen?) Mondjuk egy ilyenen milyen lenne a kép? -
kriszadon1985 #43082 Igen,Igen HDMI-n 1080p-t állítottam, de sajna 720p-n is "recés" volt az éle a textúráknak. De akkor veszek inkább egy VGA-HD kábelt, a csatlakozón áthúzom VGA-ra, plusz a felbontást beállítom 1280 x 720-ra és akkor elvileg jó lesz ugye? Nem lesz ilyen recés bohóckodás?:):) -
1280x720, a játékok is ebben renderelődnek, igy a monitorod méretez egyszer (1080p esetén a box felméretezi 1920x1080ra az 1280x720as játékot, majd azt a monitorod vissza leméretezi 1680x1050re - a lehető legrosszabb kombinácio)
hdmi esetén gondolom nem 1280x720at állitasz, hanem 720p-t -
kriszadon1985 #43080 Ha jól gondolom akkor a VGA-HD kábelen felbontást kell állítani, vagy nem? Az én felbontásom 1680x1050. Úgy tudom, ezt a felbontást nem támodatja a Box asszem.Milyen felbontáson lenne a legjobb?Köszi a segítséget... -
- először is, a monitorodat 720p-ben kellene hajtani
- másrészt a VGA kábel jótékonyan homályosit a képen, talán valoban az is segitene -
kriszadon1985 #43078 Lehet, hogy inkább VGA-HD kábelt használjak? -
Micsu #43077 http://www.gamespot.com/features/6191251/index.html?om_act=convert&om_clk=multimodule&tag=multimodule;picks;title;1 -
Lambo fan #43076 nincs véletlen valakinek Forza 2 mentése? -
kriszadon1985 #43075 Bocs, nem akép recés, hanem az élek...:) sorry -
kriszadon1985 #43074 Sziasztok!
Van egy óriási problémám:)A játékok nagy részénél "recés" a kép. Mitől lehet ez, van vmi tippetek? Egyébként egy samsung syncmaster 225MW típusú monitoron használom HDMI-HDMI kábelen 1080p-n. Előre is köszi a segítséget. -
NG2, mármint, ofkorz. -
Első Ninja Gaiden mádzsár nyelvű teszt
-
nem, csak az MS winyora cachel -
cr2k1 #43070 mondjuk avi-hoz nekem letöltött a box vmi update-et...
mivel pénteken vettem, ezért még keddig próbálgatom, ha megint megtörténik ez, visszaviszem 3 napon belül. -
Skyline #43069 Vidd vissza akkor nállad gebasz van... -
ugyanez nálam is van... 2 hete vettem a boxot... nemtom miért. Sőt nekem az avi-t se játsza le csak a wmv-ket.. Van hogy kifagy a játék, meg unreadable discezik soxor.. -
léri16 #43067 hali!a gta 4 nél ugye másol valamit a vincseszterre!namost ha nekem van 1 külső vinyóm és rádugom a boxra akkor arra is másolhat??? -
amilyen a projektorod
ha hádé, akkor hádés, ha sd akkor esdés... -
nasum #43065 Udv kerdesem lenne, de sejtem a valaszt:( Gta 4 eztem nem sokat kb 45 percet amikor elkezdett vibralni a kep pontosabban feheren csikozodni fel percenkent. Gep leallit kabelek be ki dug vartam vagy 2 orat volt mas dolgom most ujra belottem a gepet mar a dashbordon is vibral tok minde1 milyen felbontast allitok be. Ilyenkor mi van? -
és akkor kb. milyen lesz a képi világ? SDTV-s? HDTV-s? szar?:D -
Lehet. -
projektorral lehet xboxon játszani?
-
cr2k1 #43061 hali
#42965-67es válaszokat kaptam erre a kérdésre.
-
cr2k1 #43060 RT, köszi, sztem hagyom a csipába egyelőre a dolgot. csak kényelmi szempontból lett volna jó, ugyanis egy monitoron használom ezt is meg a PC-t is.
viszont!
pénteken vettem a cuccot, erre ma játék közben kis nyüglődés után behalt a DVD-olvasó és lefagyott a gép. Újraindítom, lefagy indítóképernyőnél, (Burnout Paradise, backup verzió) berakom a GTA4et, szintén nem megy, berakom a Live Arcade-ot, kiírja h olvashatatlan. Aztán később mégis megy, de a "normál" játékok még midnig nem. Nyugtázom, h vihetem vissza a gépet. Utolsó próbának berakok egy dvd-t XVID-ekkel, hát az megy. az összes film. Visszarakom a Burnoutot, megint müxik!
Hát mi van itt? Soxor lesz még ilyen/tipikus? Vigyem vissza cserére? Persze hibát nem tudnám reprodukálni mert most megint müxik... -
Hát, azért óvatosan, nehogy kiderüljön, hogy a gép már egyszer 3 ledes volt.. -
üdv!
megéri a pspm elcserélni egy premium xboxra (flash), 15 játékkal, moddal, winchesterrel, 20 ráfizetéssel? (vagy 10-15, mert azt mondta alkuképes) -
Hát ok THX!
Őszintén még sose használtam az Ebay-t, meg nem is tudom hogy is kell, vagyis hát az alapokat tudom, de komolyan nem ismerem.
De majd még utánna nézek, őszintén nem akarok 1 éves kártyát venni, egyrészt ugye bár "nagyon bisztos az xbox meghibásodás téren"!
másrészt meg ha véletlen megcsinálják velem azt a bizonyos B betűs dolgot a Microsoft akkor ne veszítsek sokat. -
amdrula #43056 WTF???
Erre az a válasz, hogy rohadtul játék függő...
NEM megy csak NTSC-s játék PALos gépen... -
Persze, nekem van/volt több NTSC játékom is, tökéletesen ment.