176892
banner
  • DanielT
    Eternal Sonata
    Blue Dragon
    Lost Odyssey
  • Inferno
    Sziasztok,X360-ra tudnátok rpg-s játékokat sorolni(ilyen körökre osztott pl: Final Fantasy stílusú).
  • DanielT
    Nincs. Vedd fentebb a nehézséget Hardcore szintre.
  • deep
    Nincs, addig játszod, amig akarod:)
  • Leky
    Megtudná nekem valaki mondani, hogy a PGR4-ben a karriernek van-e valamikor vége? Már rég első vagyok a ranglistán és új évad kezdődött (azt hiszem az 5.).
  • arty
    sztem, nem rossz. ez a kieg inkább csak multizásra jobb, mint a régi, tehát sokat nem veszitesz bármelyiket is szerzed be

amugy arra kiváncsi lennék, hogy megy a pc vs x360 multi, hiszen a bill+egér sokkal pontosabb. annak azért örülnék, ha a különböző platformosok együtt játzhatnának minél többféle cimmel
  • morgomedve
    Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition

ez jó játék, mert a Lost Planet valahogy kimaradt az életemből?...
  • PoisonChihuahua
    Na az nem semmi!
  • Istencsászár
    Én láttam a megjelenés után 1 évvel sima Gears Of Wart, 21 ezerért osanba... most ebből induljak ki?
  • PoisonChihuahua
    Én egyszer láttam God of War II-t 16k-ért, de 20k-ért sosem láttam játékot max díszdobozt....
    Egyébként erről a flashelés dologról csak annyit, hogy nem akartam felhozni a warez VS. no warez témát, csak szerintem amennyit nyersz az egyik oldalon (másolt cuccok futtatásának képessége), ugyanannyit vagy többet vesztessz a másikon (LIVE, garancia) és valljuk be, a boxnak egyik fő erénye a LIVE, minőségéből adódóan pedig a garira is szükség lehet.
    Szal aki warezolni akar, annak ezt is figyeklembe kell vennie.
  • Waczkor
    Bazzeg nem igaz hogy nem lehet utána nézni hogy mennyi egy k*rva eredeti játék.Ettől őrülök meg,hogy jönnek az ilyen hszek,hogy 16-18 20 000 egy játék.
    Nem a lehúzós 576-ban,mediamarktban kel venni játékot.A legújabb játékok még ha Angliából rendeled és plusz postaköltség se kerül többé,mint 14-15.Kivétel a gyűjtői kiadások.
  • Kandurex
    20huf? az jó lenne, de gondolom 20k forintra gondolsz, de annyi meg soha nem volt,..nézelődj a game.co.uk, jatekaim.hu stb., ...könnyen találsz játékot pár ezer forintért is, akár a legújabbakat is, aztán mehet a csere és az eladás...ha 1-2 ezer forintot is sajnálsz,...
  • stonesour
    Éljen, kössz!
  • stonesour
    Ok, tudom, hogy szemét dolog, de, ha egyszer 20 huf egy eredeti game...
    IGEN,ez Nemigazország

Na mindegy KanderEX, te szerencsés vagy, ne itt írogass, GO PLAY
  • DanielT
    jatekaim.hu

Használt játékok jó áron. Ha meguntad eladod, veszel másikat. Így fillérekből lehet játszani legálisan.
  • stonesour
    Ma vettem meg.
  • Kandurex
    ha nem tudod finanszírozni akkor add el,
  • stonesour
    De már megvan a box.
  • Kandurex
    válasz más hobbit, annyi mindent lehet még csinálni
  • stonesour
    Tehát a játékok nagy része nem teljes képernyőn megy? Hanem szélesvásznon, mint egy film O_o
  • stonesour
    Oké, de nincs pénzem eredeti játékokra.
  • PoisonChihuahua
    Köszi a segítséget.
    Sejtettem, hogy régiózáras...
  • PoisonChihuahua
    Szerintem nem érdemes flasheltetni....
    Bár az új szériás gépek megbízhatóbbak, de a garancia elvesztésével lőttek a 3 év 3Led-re vonatkozó ingyenes javításnak, amit egyébként futár hoz-visz.
    Plusz a LIVE-ról is lemondhatsz!
  • Alwares
    Nem lesz recés kicsit sem, mert natív 1280*720-ban fognak futni a játékok. Némelyik teljes képernyőn fog menni.
  • donidarko
    Szeretnék vásárolni egy x-box gépet! Fogalmam sincs mire kell figyelni? Melyik fajtát érdemesebb megvenni? Jó lenne 1 kis segítség....Nagyon megköszönném...
  • stonesour
    kép*
  • stonesour
    Lehet 720p-s HD felbontásban? És nem lesz recés, levágott stb a lép?
  • Alwares
    Igenjó, én is így használom.
  • stonesour
    Ja, és a 1280x1024-es monitorra a VGA kábellel rákötöm, akkor milyen minőségű lesz a kép?
  • stonesour
    Hello mindenki, megvan az xboxom.

1. Hogy lehet flasheltetni?
    2. A flasheltets után elveszti a garanciát. Utána, ha behal, hova tudom vinni megjavítani?
  • trick daddy
    ninja gaiden 2 alig várom + még a don KING prizefighter-t
  • Alwares
    Azzal sem lehet, meg régiózáras.
  • Istencsászár
    USA accountal lehet csak leszedni.
  • PoisonChihuahua
    Mindegy, így is nagyon jól fog kinézni.

Egyébként, a box miért nem enged bizonyos tartalmakat letölteni?
    Pl.:Stranglehold demo, The Bourne Conspiracy demo, I am Legend trailer, stb.
    Azt írja ki, hogy: "This item is not available from your current location."
  • arty
    Nem! :)
    Xboxon 1280x720 lesz a felbontás és kicsit recésebb is lesz ... (ergo promocios képek vannak belinkelve, javitott minőségben)

Zigginator: mi a hibaüzenet angolul?
  • Waczkor
    Game.co.uk-n egész pofás a Grid exclusive slip case
    Ára sem rossz,gyűjtőknek kötelező:)
  • PoisonChihuahua
  • Zigginator
    Sziasztok.
    Lenne egy olyan problémám hogy az xbox360.t nem tudom a netre csatlakoztatni. Bedugom a kábelt, felismeri a kapcsolatot, megkapja az ip cimet is de utána nem ismeri fel a modem sebességét. Azt írja hogy kérdezzem meg a szolgáltatómat. Megtudjátok mondani hogy ilyenkor mi a teendő?
    Ziggy
  • Kandurex
    nem tudjátok, van tervben Lost Odyssey 2, esetleg bejelentve? hm?
  • CSOCSO
    nah ez nem is egy rossz otlet:

"Az “Assasination” játékmód megváltozik, mindenki respawnolhat addig amíg a vezető (Leader) él. Ha a vezető (Leader) meghal akkor leáll a respawn és a mérkőzés az utolsó emberig megy. Így már nagyon bitang lesz szerintem."

minden korben az a leader akinek a legtobb pontja van? merthogy ez igy lenne fasza.. ket dolgot ernenek ezzel el.. a leaderek mindig campelnenek ami vegulis nembaj mertha nem lovoldoznek nem nyirnak ki senkit akkor
    1) mas lesz a leader nagyon hamar
    2) kevesebb utoero igy masik csapatnak tobb az eselye a nyeresre.