176892

-
Eternal Sonata
Blue Dragon
Lost Odyssey
-
Sziasztok,X360-ra tudnátok rpg-s játékokat sorolni(ilyen körökre osztott pl: Final Fantasy stílusú). -
Nincs. Vedd fentebb a nehézséget Hardcore szintre. -
Nincs, addig játszod, amig akarod:) -
Leky #43132 Megtudná nekem valaki mondani, hogy a PGR4-ben a karriernek van-e valamikor vége? Már rég első vagyok a ranglistán és új évad kezdődött (azt hiszem az 5.). -
sztem, nem rossz. ez a kieg inkább csak multizásra jobb, mint a régi, tehát sokat nem veszitesz bármelyiket is szerzed be
amugy arra kiváncsi lennék, hogy megy a pc vs x360 multi, hiszen a bill+egér sokkal pontosabb. annak azért örülnék, ha a különböző platformosok együtt játzhatnának minél többféle cimmel -
Lost Planet Extreme Condition Colonies Edition
ez jó játék, mert a Lost Planet valahogy kimaradt az életemből?... -
Na az nem semmi!
-
Én láttam a megjelenés után 1 évvel sima Gears Of Wart, 21 ezerért osanba... most ebből induljak ki? -
Én egyszer láttam God of War II-t 16k-ért, de 20k-ért sosem láttam játékot max díszdobozt....
Egyébként erről a flashelés dologról csak annyit, hogy nem akartam felhozni a warez VS. no warez témát, csak szerintem amennyit nyersz az egyik oldalon (másolt cuccok futtatásának képessége), ugyanannyit vagy többet vesztessz a másikon (LIVE, garancia) és valljuk be, a boxnak egyik fő erénye a LIVE, minőségéből adódóan pedig a garira is szükség lehet.
Szal aki warezolni akar, annak ezt is figyeklembe kell vennie. -
Bazzeg nem igaz hogy nem lehet utána nézni hogy mennyi egy k*rva eredeti játék.Ettől őrülök meg,hogy jönnek az ilyen hszek,hogy 16-18 20 000 egy játék.
Nem a lehúzós 576-ban,mediamarktban kel venni játékot.A legújabb játékok még ha Angliából rendeled és plusz postaköltség se kerül többé,mint 14-15.Kivétel a gyűjtői kiadások. -
20huf? az jó lenne, de gondolom 20k forintra gondolsz, de annyi meg soha nem volt,..nézelődj a game.co.uk, jatekaim.hu stb., ...könnyen találsz játékot pár ezer forintért is, akár a legújabbakat is, aztán mehet a csere és az eladás...ha 1-2 ezer forintot is sajnálsz,...
-
Éljen, kössz! -
Ok, tudom, hogy szemét dolog, de, ha egyszer 20 huf egy eredeti game...
IGEN,ez Nemigazország
Na mindegy KanderEX, te szerencsés vagy, ne itt írogass, GO PLAY -
jatekaim.hu
Használt játékok jó áron. Ha meguntad eladod, veszel másikat. Így fillérekből lehet játszani legálisan. -
Ma vettem meg. -
ha nem tudod finanszírozni akkor add el, -
De már megvan a box. -
válasz más hobbit, annyi mindent lehet még csinálni -
Tehát a játékok nagy része nem teljes képernyőn megy? Hanem szélesvásznon, mint egy film O_o -
Oké, de nincs pénzem eredeti játékokra. -
Köszi a segítséget. 
Sejtettem, hogy régiózáras...
-
Szerintem nem érdemes flasheltetni....
Bár az új szériás gépek megbízhatóbbak, de a garancia elvesztésével lőttek a 3 év 3Led-re vonatkozó ingyenes javításnak, amit egyébként futár hoz-visz.
Plusz a LIVE-ról is lemondhatsz! -
Nem lesz recés kicsit sem, mert natív 1280*720-ban fognak futni a játékok. Némelyik teljes képernyőn fog menni. -
donidarko #43112 Szeretnék vásárolni egy x-box gépet! Fogalmam sincs mire kell figyelni? Melyik fajtát érdemesebb megvenni? Jó lenne 1 kis segítség....Nagyon megköszönném... -
kép* -
Lehet 720p-s HD felbontásban? És nem lesz recés, levágott stb a lép? -
Igenjó, én is így használom. -
Ja, és a 1280x1024-es monitorra a VGA kábellel rákötöm, akkor milyen minőségű lesz a kép? -
Hello mindenki, megvan az xboxom.
1. Hogy lehet flasheltetni?
2. A flasheltets után elveszti a garanciát. Utána, ha behal, hova tudom vinni megjavítani?
-
ninja gaiden 2 alig várom
+ még a don KING prizefighter-t
-
Azzal sem lehet, meg régiózáras. -
USA accountal lehet csak leszedni. -
Mindegy, így is nagyon jól fog kinézni. 
Egyébként, a box miért nem enged bizonyos tartalmakat letölteni?
Pl.:Stranglehold demo, The Bourne Conspiracy demo, I am Legend trailer, stb.
Azt írja ki, hogy: "This item is not available from your current location."
-
Nem! :)
Xboxon 1280x720 lesz a felbontás és kicsit recésebb is lesz ... (ergo promocios képek vannak belinkelve, javitott minőségben)
Zigginator: mi a hibaüzenet angolul? -
Game.co.uk-n egész pofás a Grid exclusive slip case
Ára sem rossz,gyűjtőknek kötelező:) -

-
Zigginator #43099 Sziasztok.
Lenne egy olyan problémám hogy az xbox360.t nem tudom a netre csatlakoztatni. Bedugom a kábelt, felismeri a kapcsolatot, megkapja az ip cimet is de utána nem ismeri fel a modem sebességét. Azt írja hogy kérdezzem meg a szolgáltatómat. Megtudjátok mondani hogy ilyenkor mi a teendő?
Ziggy -
nem tudjátok, van tervben Lost Odyssey 2, esetleg bejelentve? hm? -
nah ez nem is egy rossz otlet:
"Az “Assasination” játékmód megváltozik, mindenki respawnolhat addig amíg a vezető (Leader) él. Ha a vezető (Leader) meghal akkor leáll a respawn és a mérkőzés az utolsó emberig megy. Így már nagyon bitang lesz szerintem."
minden korben az a leader akinek a legtobb pontja van? merthogy ez igy lenne fasza.. ket dolgot ernenek ezzel el.. a leaderek mindig campelnenek ami vegulis nembaj mertha nem lovoldoznek nem nyirnak ki senkit akkor
1) mas lesz a leader nagyon hamar
2) kevesebb utoero igy masik csapatnak tobb az eselye a nyeresre.