176890
banner
  • Istencsászár
    Azt a szemetet? kizárt hogy valaki pénzt adjon ki érte.
  • arty
    nekem a pc demo bőven elég volt... :)
  • Alwares
    Emberek lassan itt a Quake Wars. Fogjuk tolni online?
  • rambuu
    JamesHolden!!!
    PLZ Segíts az Ebaybe!!
  • CSOCSO
    garis meg a geped? ha igen semmi ertelme ventizni.. nem fogja tovabb birni.. ha nem garis akkor csinalj azt amit akarsz de ugyis keteselyes hogy bedoglik vagy nem. ( tapasztalat)

attol hullik ki majd a hajam ha az en xcm es gepem is bepusztul majd.
  • CSOCSO
    egyik kedvenc jatekom xbox360ra.. gyonyoru es fasza atvezetok.. jo sztori es kurvajo a jatek vege... es persze maga a jatek is nagyon elvezetes.
  • james69holden
    Far Cry 2 Ubidays 2008 Teaser Trailer
  • rambuu
    Hali!
    Aki jártas az Ebay vásárlásba, az plz. válaszoljon privibe!!

Különben az érdekel, hogy megvettem 9.50 euroért egy 3 hónapos Live előfizetést, vissza is igazoltam hogy bisztossan akarom, de most meg küldtek valami oldalt, ami nem tudom hogy mi...
  • Gideon Wieth
    szia!
    Elvileg nem! De fontos hogy ne legyen lemez a gépbe.Semmilyen lemez.
    És amig nem gamelsz addig valszeg nem vagy csak minimális esély van a bannra
  • Istencsászár
    Amugy nem mindegy? felmész és megtudod:D
  • léri16
    [spoiler] hali ha én flashelt géppel felmeek live-silverre akkor is bannolnak?? [spoiler] és a silver mit takar???
  • Istencsászár
    Berakod az eredeti lemezt és magától elindul.
  • Sir Quno Jedi
    Haverod tud olvasni??? Mert te nem, ahogy elnézem... :D
  • evilscorpio
    eccer probáltam a sima modembe belekötnia x boxot, lehet nagyon hülyeség volt dee nem igazán ettszett neki, valami ip-vel volt baja vagy csatlakozással. ez mi volt? vagy ha itt állítgatni kell azt hol ienkor, nekem DSL es netem van mindig csatlakozni kell a gépen, ezt a x boxon is kell ha router nélkül akarok csatlakozni?
  • evilscorpio
    ééértem, szal egy router kell, bele a gépet, bele a boxot, és indit, igy nem kelll állítgatni, éss én multizni szeretnék live-on, ienkor ebben a gold ban hol kell regelni? ha inditom a live-ot a boxon? ésss a lovét hogy fizetem vagy hol kell?
  • Kandurex
    csak spotán válaszok:

1, kaptál hozzá "patch" kábelt, ..vagyis kutyaközönséges UTP kábelt, azt dugd a boxba, a másik végét a router -be (ez esetben nem kell pöcsölni a beállításokkal, mindent maga végez a box), vagy a modembe, ebbe az esetben szükséges lesz a szolgáltató által kapott név + pass belépőkre. Valamint megoldás még, ha külön használod egy számítógép internet kapcsolatát, ebben az esetben is minden automata.

2, havidíja nincs a live -nak, illetve akkor van, ha multizni is akarsz, ez esetben goldba kell aktiválni a hozzáférésed, egyéb esetben silver elérés (gold kb. 1100Ft havonta) (silver: ingyenes, különbség a gold -hoz, hogy nincs netes játék)

minden infot és lehetőséget megtalálsz a box dashboard beállításainál, valamint a live is fogni fogja majd a pöcsöd, szóval nagyon elbaszni nem lehet,...minden egyértelmű lesz
  • Gideon Wieth
    én is megköszönném erre a választ :) Mikor Lesz Alone in the Dark demo ???

Amugy live-ra nemtok segíteni én csak PC-n multizok
  • evilscorpio
    Hy all!
    valaki segítsen léci. szeretnék live on játszani, de lövésem sincs hogy kezdjem el. mi kell hozzá? hogy kezdjem el? hogy kötöm a gépet a netre? hogy fog müködni? mennyi a havidijja a live-nak? regelni kell? léci valaki le tudná nekem irni lépésröl lépésre hogy mit csináljak, és mi kell hozzá? elöre is megköszönném.
  • Kandurex
    nem a herma dolog, meg annyira nem is homár style, hanem valahogy nem üt át a hangulat, meg a játék,..franc se tudja,..demo kellene
  • CarajoEsp
    Én nem olyan régen vittem végig, ha a "Buzis" szál tartana vissza, akkor kár kihagyni, az 50+ óra játékidőben, kemény 1-2 óra az ahol szerepelnek ezek a jelenetek.
    Egyébként, egész jó játék nekem baromira megtetszett a végére.
    Csak ajánlani tudom.
  • Gideon Wieth
    nem Május 22re kellett volna jönnie az alone in the dark demonak ?
  • Kandurex
    Ez a Enchanted elég kiábrándító, megnéztem pár review -ot is,...brrr :/
  • tomi890125
    ilyen 6cmes ventillátort szeretnék az oldalára feltenni hogy ne csak hátul tolja ki a levegőt
  • Skynet
    No azt meg minek?:D
  • tomi890125
    üdv! megtudna valaki dobni pár képpel hogy ha mondjuk egy pc ventillátort akarok rászerelni az xboxra pluszba mit hogy kéne kötni, forrasztani?
  • Skynet
    Használtba 3-12ezerig bármelyik játékot megkapod 360-ra cserehelyeken,ha szép a doboz,megvan leírás,nincs karc a lemezen ki a francot érdekel hogy használt??
    Legújabb game-k is értelmesebb helyeken max 15ezer újban...
  • Kandurex
    :DDDDDD
  • Sir Quno Jedi
    megvót
  • Tinman #43146
    Ez vár minden Box tulajra?
  • DanielT
    SOHA nem elég :D sg nickem @sgmail.hu ra tolhatod :D
  • Sir Quno Jedi
    Háak elküldeném mailbe, mert csak egy két képes pps. De az elég is.
  • DanielT
    Azonnal forward nekem :D
  • Sir Quno Jedi
    Nem akarom ismerni őket. teknap is kaptam jóak hermis képeket és el is ment az étvágyame... :D
  • testerlnx
    Ha HongKong-ből akkor meg megáll 10k-ban is postaköltséggel!
  • DanielT
    "Élőben én is seggbe rúgnám őket"

Elsőre az "r" betűt "d" nek néztem és helyeselni is akartam :DD

Nincs jobb mint egy fincsi kis hermafordítva :D Pl Miriam(ha ismered) :D
  • Sir Quno Jedi
    Te nem is vagy jRPG-s, mit ugázol bele?!!? :DDD Buziak és fiúlányok, meg lányfiúk azok kellenek egy jRPG-be (esetleg hermafroditák is), mer az mán sokezeréves japó hagyomány. Naés. Élőben én is seggbe rúgnám őket, de a nippohumorral (vanolyan???) fűszerezve elviselhetőek. ÉS általában porrá alázzák őket, meg kifigurázzák másságukat ugyebár...
  • DanielT
    Az nem ment át a buziszűrőmön :DDD
  • Sir Quno Jedi
    Enchanted Arms
  • DanielT
    Eternal Sonata
    Blue Dragon
    Lost Odyssey
  • Inferno
    Sziasztok,X360-ra tudnátok rpg-s játékokat sorolni(ilyen körökre osztott pl: Final Fantasy stílusú).