176890
banner
  • Harkat 89
    Most olvasom hogy hangos az XBOX 360, meg hamar felmelegszik,
    ez igaz? És lehet ellene teni valamit?
  • Skyline
    Hát....Jólenne...Van pár pgr-es meg forzás képem amit beszerkesztenék háttérnek:)
  • KILLER2
    Szerintem sehogy. Vagy mégis? Én is szívesen látnám a Halo 3-as képeimet PCn.
  • Skyline
    Valaki büfizze már el nekem értelmesen hogyan lehet a játékból kimentett képeket átrakni pc-re a boxról...:)
    Egy értelmes leírást nem találok hogyan lehet összehozni a boxot a pc-vel...
  • Oszi
    A 2 játékos xbox premium packből is van olyan amiben nincs hdmi kimenet?
  • zaki
    igen, de az én plazma tv-mnek nincs.
    és az hogy analóg nekem nem mond semmit. lesz HD-s képminőség, vagy nem?
  • Lambo fan
    sziasztok!
    kérdés: nem tudok dombornyomott bankkártyámmal Microsoft pontokat venni, eddig hónapokon keresztül működött. A kártyám júniusban jár le, de ennek nem kéne gondnak lennie, nap mint nap vásárolni tudok vele mindenhol. MS pontokat pedig nem enged venni :( Nem tudom va e köze hozzá.

Azonban!
    arra gondoltam lehet az a baj hogy angliai cimre vagyok X360-on beregisztrálva hogy legyen Live magyarországon és már nem tűrték tovább az ilyen kamu regisztrációkat és igy válaszoltal MS-ék hogy nem lehet akkor pontokat venni kamu regisztrációval? Gondolom ti is külföldi cimen regisztráltatok hogy legyen Xbox Live. Nektek sikerül a konzol felületéről pontokat vásárolni? Nem tudok mire gondolni...
    Valkaki valami okosságot tudna mondani nekem?

köszi Ádám
  • Örm
    Úgy, hogy a 2. lemezen vannak azok a tartalmak amiket eddig kiadtak a játékhoz és a Live-on fizetős tartalmak. A lemez behelyezésekor ki lehet választani azokat a tartalmakat amiket feltelepítsen a HDD-re.
  • Istencsászár
    Hogy másolod fel?
  • Oszi
    Most vettem forza2-es xbox premium packot,aminek ugyebár nincsen hdmi kimenete,most componens kábelről tolom ha vennék egy vga kábelt sokkal jobb képminőséget kapnék?( 32"os lcd tv-m van hd)
  • Örm
    Hello!
    Az egyik ismerősőmnek megvan a Ghost Recon Advanced Warfighter 2 Legacy Edition. A kérdésem az lenne ha a 2. lemez tartalmát felmásolom a HDD-re akkor azt a tartalmat én fogom tudni használni az alap Ghost Recon Advanced Warfighter 2-vel?
  • PoisonChihuahua
    Láttátok, ahogy a nővel ketten a levegőben forogtak?
    Co-op multi jelek???
  • Istencsászár
    Lényeg hogy nem a a játékból van:) majd ingém.
  • PoisonChihuahua
    1. VGA bemenete nem csak monitoroknak van.
    2. "komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t"
    Igen csakhogy az analóg....
  • aricsi
    jaah,prince of persia trailert láttátok?Szép. teaser
  • aricsi
    Miről lenne nyújtott a kép 16:10-es moncsin?Úgy tom pont azon a jó,a simán meg fekete csík alul-felül.
  • zaki
    vga kábelt? én plazma tv-n akarok játszani, nem monitoron... :)
    komponens kábellel mi a baj? az is meg tudja jeleníteni a 720p, 1080i, meg 1080p-t...
  • daneszbaby
    Jó jó.
    Boccs.
    Akkor HDMI-set veszek =D
  • arty
    dede van haszna, ha zavar a dvdolvaso porszivohangja, majd elnyomja a két felhuzott venti turbinahangja ...

istenem, napi 5x le lett irva, hogy UJONNAN CSAK HDMI-s, 175W foygasztásu boxot veszel - VILÁGOS ????!?!?!?!??!?!??!?!?!?!!??!

de ha ki akarsz b*szni magaddal, akkor rendeld csak meg...
  • daneszbaby
    Én is onnan fogom rendelni.
    Premium nem HDMI-s packet hütésmodosítással meg VGA kábbelt rendelek hozzá.
    Télleg semmi értelme a hűtésmodosításnak?
  • arty
    -ujonnan CSAK 175W-os(dobozon matrica, azon a Watt szám), HDMI-s gépet vegyél (megbizhatóság, ugye...)
    -ha nincs hdmi bemeneted, akkor vegyél VGA kábelt az xboxhoz, komponensnél bármin jobb a kép :)
  • morgomedve
    Én is a Gólemkonzoltól rendeltem a boxomat, kb egy éve, nincs rajta semmi hűtésmod, nincs is semmi baja.
    Szerintem nyugodtan vehetsz tőlük gépet, de ezeket a plussz hűtéseket egy óriási nagy baromságnak tartom...
  • Istencsászár
    Ami nincs azért nem kellizgulni... 3 év gari van 3 ledra hogy ha addig nem jön ki akkor már nemfog, kár ilyeneken stresszelni. ( egy autóba beülsz azon kezdesz el izgulni mikor kapsz defektet? )
  • Kemuri
    Falconos gépet minek hütésmódosítatsz? Golemkonzoltol akkor kaptam hányingert mikor a gyerek annyira eröltette a hütésmodjait mintha az élete múlva rajta, mikor meg mondtam, hogy nem kell nekem ez a sufnituning kicsit lekezelő lett a hangja. Nanáhogy, így már nincs rakta neki 10k extra haszon. Ha flasheltetsz ugrik az Ms garancia meg ami a RROD-ra is vonatkozik. Vegyél olcsón használt de eredeti játékokat, így tudsz LIVE-on játszani ami eléggé kitolja egy egy játék élvezeti idejét.
  • Kaplan
    Imádkozni lehet, de ha van rá MS gari akkor semmi gond nincs.
  • Stefibaba
    helló megint!
    Barátom pár napja vásárolt egy xbox 360 Premiumot, és az lenne a kérdése, hogy ki lehet-e küszöbölni azt, hogy előjöjjön a RROD (3ledes hiba) mer kb 1 évig spórolt hogy összejöjjön rá a pénz, és nem szeretné ha a kukában landolna. Valaki tud segíteni?:)
  • zaki
    Hali.

Hdmi jobb, mint a sima Component HD-Av kábel? Van különbség? Pana 94cm-es plazmán tolnám. Csak azért kérdem, mert hdmi csatlakozóm csak 1 van (ami már használva van, a pc van rákötve), és akkor kéne venni elosztót, meg +2 kábelt, ami már 10 rongy pluszba kerülne, ráadásul a hdmis gép 3k-val drágább.

Gólemkonzolnál venném a gépet. Keresőben rányomtam, de sokat nem tudtam meg róluk. Biztos már 100-an megkérdezték, de érdemes ott venni gépet? Náluk a legolcsóbb újonnan flashelve, legalábbis én nem találtam ennél lejjebb. 58-ért lehet kapni új premiumot flashelve (+2k hűtésmód, +4k hűtéskésleltetés), hdmiset meg 61ért. Aki vett náluk, annak hogy bírja a gépe? Nyáron 40 fok melegben fosok, hogy elszáll 3 leddel... És akkor most mire is van 1 év gari náluk? És a MS gari is kuka, ha már bele van nyúlva a gépbe, nem?
    És akkor hogy működik a dolog? Blahán találkozom a sráccal, ő odaadja a gépet, én a manit, és köszipuszi viszlát? Számlát kapok? Ki sem próbálhatom?

Ja és a component hdav kábelen van ugye optikai kimenet is a hangnak?

Köszi a válaszokat előre is...
  • Waczkor
    Teszteket is olvasd el róla^^
  • kriszadon1985
    Köszi szépen
  • Bogdogege
    XCM XFPS Xbox 360 adapter ,vagy micsoda
  • Brash
    Az árára is kérdezz rá.. Egyébként azthiszem XFPS a neve.
  • kriszadon1985
    Tyűű ez komoly!!Köszi...Mi a cucc neve?
  • Bogdogege
  • kriszadon1985
    Sziasztok! Lehet hülyeséget kérdezek, de lehet csatlakoztatni egeret a Boxhoz?(Az FPS miatt kérdezem, mert kontrollerrel célozni eléggé nem egyszerű:))
  • Istencsászár
    Mi a baj az Ms kontrüllával? amugy nemlétezik, mert felesleges.
  • zottyantas
    Valaki mondja már meg létezik e boxhoz valami olyan kontroller, ami esetleg nem microsoft-os és ha igan akkor mi a neve?
  • amdrula
    Valszeg nyújtott.
  • Kokesz02
    Csá ha a monitorom 16:10-es és rákötöm a boxot akkor milyen lessz a kép?
  • Waczkor
    Akit esetleg érdekel,ma lesz uberbe grid.Most szólt a srác,hogy nem soká hozza a futár 2-3 körül,de majd dob sms-t:)
  • Gideon Wieth
    nem tudja valaki alone in the dark demo mikor jön ?