176890

-
:DDD
hidd el, magaddal cseszel ki, ha a régi boxot veszed... régit használtan kell venni, olcsón, ott opcio... szmájli lemaradt előbb, sry :) -
Victorpictor #43254 Szerintem rettenetes, de sokaknak tetszett. Nekem nem jön be, ha időnként felvillanó gombokat kell hirtelen megnyomkodni. -
tudja vki,hogy a vinyó cache tisztításával törlődnek-e azok a frissítések,amik nem játék peccsek,hanem pl a divx meg ilyesmihez van?
gondolom nem,mert ezek dashboard dolgok,de azért kérnék egy megerősítést:) -
Brash #43252 Én még nem mertem kií..öhm.. Mert én sem hallottam még semmit. :) -
na sikerült!!!:) leszedte a kodeket a box. köszi a segítséget -
Páran tolták, de hamarosan itt a teljes. Sőt itt van. -
Kérdezősködj a PS3 topikban, mert 360on csak az amcsiföld szülöttei élvezhetik. -
Hello!
A Bourne Conspiracy demot próbálta már valaki? Aki igen az tudna írni róla egy pár szót? Kösz! -
senkinek sincs ötlete :( sajna semmivel nemmegy.DVD-t viszi ugye, de hiába rakok be olyat amin van avi, egyszerűen mintha nemis lenne :C, a videos mappáva nemlát semmit így nemtdu kodeket szedni neki -
Nincs ötlet, rakj be egy dvd-t amin van divx film és a videok közt ott kell lennie. Aztán rányomsz, leszedi a kodeket és play. -
rajta vagyok neten... :S amikor először ráraktam frissítette magát. szerinte az megvolt.Holden mondta hogy rakjak be egy cd-t vagy dvd-t amin van avi vagy wmv és felfrissíti magát.Beraktam de semmi, csak kiírja hogy mixed media disc...Egyszerűen nemtudom mivan, videos menüben sem lát semmi videot:( valami ötlet? -
Skyline #43244 Lehet kapni átalakító motyit hogy xbox 360 hdd-t rákösd pc-re STA-n keresztül,és progi is van amivel így tudsz mahinálni le fel...a gond csak annyi hogy én még nemtaláltam itthon ilyen átalakítót..:D
Pl ehun-e:)
http://games.gearlive.com/playfeed/article/xbox-360-sata-adapter-03311407/ -
Dashboard update kellene. Kösd netre. -
Jissi #43242 Milyen oldalt küldtek miután megvetted? -
:( néztem volna olyat hogy pendriveról rámásolni hdd-re de olyat sem találtam :( a pd-s dolog mondjuk jó, de nekem nemjeleníti meg az avikat -
Nem sajnos.Pendrive-ról viszont tudsz lejátszani. -
szóval akkor avit nemtok rárakni hdd-re? vagy mp3makat? -
HDD-re csak live-ról tudsz. Lejátszik avi-t és wmv-t lemezről. -
Valaki tud nekem segíteni egy pár dologban?Nemtom hogy lehet filmeket rakni az xbox360 hdd-jére, vagyis hogy tudok rámásolni cuccokat, zenéket videókat, mien kiterjesztést tud lejátszani stb!Légyszi aki tud segíteni írjon egy pm-et! -
Én is arcade-on gondolkodtam,premium lett belőle,nem bántam meg,azthittem én is hogy nem live-ozok,ehhez képest már vagy 2 gigát szedtem le live-ról ingyé..:) -
Xbox360 Room
beteg :) -
Hát a fő xbox360 oldalon nem írja hogy mikor lessz...
Én meg továbbra is kérdezem, hogy aki ismert az ebay-be az segítsen plz! -
a kérdésem még mindig változatlan. MIkor lesz Alone in the Dark demo ? -
Hali!
Erről a Monster Jam-rőltudtok valamit?
Me én akárhol nézelődök, mindenhol csak a síma xbox-os verzióról találok képeket és videót rolla! -
meg a winchester is kezd fontossá válni, jövőbeni játékoknál meg lassan kötelező lesz... -
Azért a LIVE-ról ne mondj le ilyen gyorsan, rengeteg lehetőség van benne hidd el. -
Köszi. Akkor még gondolkodom a dolgon, lehet hogy arcadeot veszek, mert a liveot úgyse használnám, a különbségből meg megveszem a hdmi elosztót meg a plusz hdmi kábeleket. -
Skyline #43228 Oksa azt úgyis megvettem az mehet:)
Forzánál amúgy leragadtam a driftelgetésnél,mérföldekkel komolyabb mint eddig bármely más game drifüzemmódja...:D
Hogy hol van benne drift üzemmód? Nincs....De a 790 kilós ~400 pacis hacsiroku minden segítséget,kipörgésgátlót és egyéb szart kikapcsolva maxihangulatosan műveli amit kell padlógázadásra 4.-ben is:D
Nade most sleep bb -
Most vettem egy Viva Pinata + Forza2 double packot, jelenleg a VP-t nyomom, gondoltam először kijátszom az egyiket aztán jön a következő, úgyhogy Forza-ban még kicsit kezdő vagyok, de ha kicsit belejövök akkor valamikor versenyezhetnénk egyet úgy barátiból. 
-
Skyline #43226 Oksa csak ezt a galériát pc-n ellehetne érni felhasznévvel/jelszóval..:) -
Az igaz, viszont így van egy közösségi oldal ahol van galériád, megoszthatod a képeidet másokkal stb, szal szerintem nem nagy gond. -
Skyline #43224 Jajaja,csak azt sajnálom hogy agyonkörülmény pc-re tolni képeket játékból... -
Egyébként az tetszik még, hogy például a Forza2-ben aukcióra bocsáthatsz kocsikat amit más megvehet, a Viva Pinata-ban meg küldözgethetsz másnak pinatat vagy tárgyakat. Szal bejön, hogy manapság az "online feature" nem csak a X számú ember tömeghentelésében merül ki. -
Skyline #43222 Na annak nemtalálok kommunitit pedig bebaxnám pc topikba csöpögjön a konzolrühellő csürhe:) -
-
Skyline #43220 rumble roses xx?:D:D:D -
Nem tudom, de valószinüsítem.
-
Skyline #43218 Minden game-nak van ilyen community basz?:D -
Van PGR és Forza community website ahol, ha bejelentkezel (PC-n) megnézheted a képeidet aztán azt csinálsz velük amit akarsz. -
Lesz, viszont lényegesen szebb képet kapnál vga-val de mivel olyan bemenete nincs a tv-dnek, így marad a HDMI.