176890
banner
  • arty
    :DDD

hidd el, magaddal cseszel ki, ha a régi boxot veszed... régit használtan kell venni, olcsón, ott opcio... szmájli lemaradt előbb, sry :)
  • Victorpictor
    Szerintem rettenetes, de sokaknak tetszett. Nekem nem jön be, ha időnként felvillanó gombokat kell hirtelen megnyomkodni.
  • ThugEdge
    tudja vki,hogy a vinyó cache tisztításával törlődnek-e azok a frissítések,amik nem játék peccsek,hanem pl a divx meg ilyesmihez van?
    gondolom nem,mert ezek dashboard dolgok,de azért kérnék egy megerősítést:)
  • Brash
    Én még nem mertem kií..öhm.. Mert én sem hallottam még semmit. :)
  • butyokanime
    na sikerült!!!:) leszedte a kodeket a box. köszi a segítséget
  • Alwares
    Páran tolták, de hamarosan itt a teljes. Sőt itt van.
  • Istencsászár
    Kérdezősködj a PS3 topikban, mert 360on csak az amcsiföld szülöttei élvezhetik.
  • Örm
    Hello!
    A Bourne Conspiracy demot próbálta már valaki? Aki igen az tudna írni róla egy pár szót? Kösz!
  • butyokanime
    senkinek sincs ötlete :( sajna semmivel nemmegy.DVD-t viszi ugye, de hiába rakok be olyat amin van avi, egyszerűen mintha nemis lenne :C, a videos mappáva nemlát semmit így nemtdu kodeket szedni neki
  • deep
    Nincs ötlet, rakj be egy dvd-t amin van divx film és a videok közt ott kell lennie. Aztán rányomsz, leszedi a kodeket és play.
  • butyokanime
    rajta vagyok neten... :S amikor először ráraktam frissítette magát. szerinte az megvolt.Holden mondta hogy rakjak be egy cd-t vagy dvd-t amin van avi vagy wmv és felfrissíti magát.Beraktam de semmi, csak kiírja hogy mixed media disc...Egyszerűen nemtudom mivan, videos menüben sem lát semmi videot:( valami ötlet?
  • Skyline
    Lehet kapni átalakító motyit hogy xbox 360 hdd-t rákösd pc-re STA-n keresztül,és progi is van amivel így tudsz mahinálni le fel...a gond csak annyi hogy én még nemtaláltam itthon ilyen átalakítót..:D
    Pl ehun-e:)
    http://games.gearlive.com/playfeed/article/xbox-360-sata-adapter-03311407/
  • deep
    Dashboard update kellene. Kösd netre.
  • Jissi
    Milyen oldalt küldtek miután megvetted?
  • butyokanime
    :( néztem volna olyat hogy pendriveról rámásolni hdd-re de olyat sem találtam :( a pd-s dolog mondjuk jó, de nekem nemjeleníti meg az avikat
  • deep
    Nem sajnos.Pendrive-ról viszont tudsz lejátszani.
  • butyokanime
    szóval akkor avit nemtok rárakni hdd-re? vagy mp3makat?
  • deep
    HDD-re csak live-ról tudsz. Lejátszik avi-t és wmv-t lemezről.
  • butyokanime
    Valaki tud nekem segíteni egy pár dologban?Nemtom hogy lehet filmeket rakni az xbox360 hdd-jére, vagyis hogy tudok rámásolni cuccokat, zenéket videókat, mien kiterjesztést tud lejátszani stb!Légyszi aki tud segíteni írjon egy pm-et!
  • Skynet
    Én is arcade-on gondolkodtam,premium lett belőle,nem bántam meg,azthittem én is hogy nem live-ozok,ehhez képest már vagy 2 gigát szedtem le live-ról ingyé..:)
  • james69holden
    Xbox360 Room

beteg :)
  • rambuu
    Hát a fő xbox360 oldalon nem írja hogy mikor lessz...

Én meg továbbra is kérdezem, hogy aki ismert az ebay-be az segítsen plz!
  • Gideon Wieth
    a kérdésem még mindig változatlan. MIkor lesz Alone in the Dark demo ?
  • rambuu
    Hali!
    Erről a Monster Jam-rőltudtok valamit?
    Me én akárhol nézelődök, mindenhol csak a síma xbox-os verzióról találok képeket és videót rolla!
  • Kandurex
    meg a winchester is kezd fontossá válni, jövőbeni játékoknál meg lassan kötelező lesz...
  • PoisonChihuahua
    Azért a LIVE-ról ne mondj le ilyen gyorsan, rengeteg lehetőség van benne hidd el.
  • zaki
    Köszi. Akkor még gondolkodom a dolgon, lehet hogy arcadeot veszek, mert a liveot úgyse használnám, a különbségből meg megveszem a hdmi elosztót meg a plusz hdmi kábeleket.
  • Skyline
    Oksa azt úgyis megvettem az mehet:)
    Forzánál amúgy leragadtam a driftelgetésnél,mérföldekkel komolyabb mint eddig bármely más game drifüzemmódja...:D
    Hogy hol van benne drift üzemmód? Nincs....De a 790 kilós ~400 pacis hacsiroku minden segítséget,kipörgésgátlót és egyéb szart kikapcsolva maxihangulatosan műveli amit kell padlógázadásra 4.-ben is:D
    Nade most sleep bb
  • PoisonChihuahua
    Most vettem egy Viva Pinata + Forza2 double packot, jelenleg a VP-t nyomom, gondoltam először kijátszom az egyiket aztán jön a következő, úgyhogy Forza-ban még kicsit kezdő vagyok, de ha kicsit belejövök akkor valamikor versenyezhetnénk egyet úgy barátiból.
  • Skyline
    Oksa csak ezt a galériát pc-n ellehetne érni felhasznévvel/jelszóval..:)
  • PoisonChihuahua
    Az igaz, viszont így van egy közösségi oldal ahol van galériád, megoszthatod a képeidet másokkal stb, szal szerintem nem nagy gond.
  • Skyline
    Jajaja,csak azt sajnálom hogy agyonkörülmény pc-re tolni képeket játékból...
  • PoisonChihuahua
    Egyébként az tetszik még, hogy például a Forza2-ben aukcióra bocsáthatsz kocsikat amit más megvehet, a Viva Pinata-ban meg küldözgethetsz másnak pinatat vagy tárgyakat. Szal bejön, hogy manapság az "online feature" nem csak a X számú ember tömeghentelésében merül ki.
  • Skyline
    Na annak nemtalálok kommunitit pedig bebaxnám pc topikba csöpögjön a konzolrühellő csürhe:)
  • PoisonChihuahua
  • Skyline
    rumble roses xx?:D:D:D
  • PoisonChihuahua
    Nem tudom, de valószinüsítem.
  • Skyline
    Minden game-nak van ilyen community basz?:D
  • PoisonChihuahua
    Van PGR és Forza community website ahol, ha bejelentkezel (PC-n) megnézheted a képeidet aztán azt csinálsz velük amit akarsz.
  • PoisonChihuahua
    Lesz, viszont lényegesen szebb képet kapnál vga-val de mivel olyan bemenete nincs a tv-dnek, így marad a HDMI.