176890
banner
  • Gideon Wieth
    Jah és nézzetek Prince Of Persia Prodigy Trailer-t :D Kurva szép Kurva Jó És még milyen messze van :(:(
  • Gideon Wieth
    Nah én most hagytam picit piheni Bourne-t :) Meg a Box-t :)
    A videók nagyon jók meg az egész játék is nagyon faxa. Néhány apróbb hiba van. Ha értékelnem kellenne olyan 88-92 körüli lenne a játék. De tényleg csak a sok apró nem zavaró hiba, meg a kocsikázás húzza le. :) Apróbb hibák nálam pl... A grafika picivel lehetne szebb,//bár ehhez a játékhoz ez elég// Kissé nehézkes célzás// A verekedések fantasztikusak, de jöhetett volna több Combo :)

Nekem ennyi... De nagyon tetszik és el leszek vele Alone In The Dark ig.. Amiből még mindig nincs DEMO :( Pedig május elejére igérték és senki nem tzd semmit. Vagy ha igen nem mondja :P
  • trick daddy
    junius = Ninja gaiden 2 , Grid , don king (Prizefighter)... a juniusi felhozatal elég jóó lesz
  • Alwares
    Most játszok a Bourne játékkkal. Szerintem ez tök jó. Nemhivatalos rajongóként azt mondom, hogy jók ezek a kimaradt jelenetek, a zene meg a szokásosan jó. Még az elején vagyok, kiváncsi vagyok mik lesznek itt a továbbiakban. A közelharc kicsit egyszerű, de látványos és nagyon filmszerű.
  • Skyline
    Rádughatod tv-re de nemfog lejönni a játékok 90%-ánál a nagy nextgen látványosság...
  • cr2k1
    heh... akkor remélem megoldják okosba...
  • arty
    sima is jo :) (bár azon is csak 50hz lesz, mint a tévéden, ergo vibrálni fog)
  • qper
    nincs sajnos LCD monitorom sem :(

• PoisonChihuahua
    "kaptam egy cd-t is, amin az eredeti flash van, gondolom azzal vissza
    tudják állítani az eredeti állapotot, ha vissza kell küldeni MS-nek, nem?"
    Nem, hacsak nem adtak mellé Microsoft holgrammos matricát is....
  • arty
    wow, hogy jutottál hozzá? :) és mire 'jó' ?

qper: a szöveg xboxon is szöveg ;) ergo lesz ami olvashatatlan lesz... monitorod nincs? azon jobb képet kapnál SOKKAL (vga kábel 2-5ezer!)
  • Istencsászár
    Boxal sem fogod látni, vagy csak rosszul, ha van LCD monitorod akkor inkább arra kösd VGA kábellel.
  • qper
    Érdemes bebugázni egy X360-at sima 51cm-s SDTV mellé?

Tavaly nyár óta "konzoltalan" vagyok, és erős játszhatnékom támadt. 60.000-et még kiadnék egy gépért de mellé 130-150-et egy HDtévére most nem szeretnék szánni.
    //a kérdés abból fakad, hogy tavaly még bőszen használtam PS3-at HD tv-n és sima SD-n is, viszont sok olyan problémám volt hogy pl. az 51 cm-s tv-n nem láttam az alfanumerikus karaktereket, mert azok olyan picik voltak (gondolok itt pl. a játékok alatti szövegek/missziók kiírására, feliratozásásra//

• cr2k1
    ahol vettem, azok flashelték, és adtak egy év garit is, mire vonatkozna az, ha pl ilyeneket nem javítanak? kaptam egy cd-t is, amin az eredeti flash van, gondolom azzal vissza tudják állítani az eredeti állapotot, ha vissza kell küldeni MS-nek, nem?
  • Olcsi2
    japan boxon lehet.. (nekem van.. :), sajnos tenyleg regiozaras es csak japan/azsiai gepeken megy.
  • arty
    csak ez az MSnek sokba kerül... nem csak anyagilag sok pénz a durva szervizhálozat, de iszonyat presztizsveszteség is a minőségietlen hw, rengeteg laikusnak emiatt a ps3 mellett sosem jut eszébe a box, mivel az egy "szar"
  • arty
    attol függ, NTSC-J vagy NTSC_U regios(japan v. usa)
  • deep
    Ez szopás. Ezért nem éri meg elcseszni a garit.

Egyébként így is meg lehet oldani a warez ellen küzdést, mint ahogy az MS csinálja:)
    Megbízhatatlan gépet kell gyártani és a nép az elszaródástól való félelem miatt nem módosítja:D
  • Zodd
    Sajnos region locked :( utána néztem. Ilyenkor lehet valamit kezdeni?
    Egy Japán xbox360-on lehetne vele játszani?
  • butyokanime
    Nekem is arcade-om van, semmi gond vele, LIVE-on is fentvagyok!
  • Aguinaga
    csak ha region free verzió
  • Zodd
    Kérdésem van felétek.
    Ha szeretnék játszani, Japán: "The Idol Master"-al és megveszem ott, azt magyarországon vett Xbox360-al le tudom játszani?
  • dienesoft
    Ez egy kicsit drága lesz, ha tényleg nincs már rá garancia..
  • PoisonChihuahua
    Azzal a géppel valami komoly probléma van...
    Egyébként garancia nincs, mert ha jól veszem ki a szavaidból akkor flash-elt és így ugrott az MS gari!
  • Voltan
    Én úgy tudom, hogy régebbi olvasóknál ez megesett időnként. Az újabbak már elvileg jók, de mondjuk lehet, hogy gyári hibás az olvasó...
  • cr2k1
    a konzol márciusi gyártmány, egy hete van használatban... ez garanciális probléma? hogy bizonyítom be, azontúl, h mutatom a lemezeket? mert ezek képesek és ráfogják, h én karcoltam össze... :S ja és hozzátartozik a témához, h 3-4 óra játék után szinte bármit teszek be, pár perc után lefagy. sajna egyelőre csak backup játékaim vannak, de a múltkor még az eredeti Live Arcade dvd-re is azt írta, hogy unreadable...
  • KILLER2
    Az a géptől függ, amúgy lehet. Persze nem a kicsit karcolásokat csinálja, mint amilyeneket te, de nagyon is tudja karcolni. Ha régi a gép, akkor valszeg a drive-ja is régi és ha már kezd tönkremenni az olvasója, akkor megeshet, hogy mikozben próbál fókuszálni, hozzányomja a lemezhez a fejet.
  • Skyline
    Nállam negatív,egy lemezembe sem karcolt bele...
  • cr2k1
    hülye kérdés, de szerintetek lehetséges, h az X360 "összekarcolja" a lemezeket? ugyanis 2 (backup...) lemezem is már teli van karcokkal, pedig alig egy hete használom őket, és vigyáztam rájuk. és nem 1-2 karc, hanem nagyon sok.
  • Lambo fan
    légyszi valaki reagáljon a #43209-re
    köszi
    Ádám
  • galmat
    ha nem lesz netre kötve, nyugodtan vegyél arcade-ot,Vinyót mentéseknek nem fogod kihasználni. Persze, ha van píínzed vehetsz premiumot is. Amúgy nekem nem laggolnak arcadon a játékok. GTA a kivétel, de ott popup van.
  • Kandurex
    demók, patchek, videók stb. LIVE!
  • Alwares
    Mert sok játék laggol winyó nélkül...
  • butyokanime
    miért hanyagolja az arcade-ot?:)
  • Mateus007
    srry már látom sikerült!
  • Mateus007
    rámész arra h. video ott kihozza h. nem ismeri fel v. vmi ilyesmit ekkor kell nyomni 1 x-et, és kihoz 1 menüt ahonnan le lehet szedni 1 2mb-s updatet, azt kell leszedni utána már megy is az avi-s dvd!
  • PoisonChihuahua
    Már nem azért, de ott van fent a link...
    Xbox 360 kiszerelések
  • ual
    Köszi a választ!

Még annyit h mi a különbség az arcade és a prémium alatt.

Meg h adnak hozzá 5db arcade játékot is..?

Ez mit jelent?
    Köszi!
  • Kandurex
    már rég bízhatóak, viszont az arcade -ot hanyagold, prémium alá ne add!
  • ual
    Sziasztok!

Erről az arcade pack-ról szeretnék érdeklődni ami 50.000 ft.

Vki legyenszíves egy pár gondolatot írni róla. Jó és rossz értelemben is. Meg hallotam h ezek a 360-ak nem a legmegbízhatobb szerkezetek..??

Válaszotokat előre is köszi!!
  • arty
    gitárhiró? :D