176890

-
donidarko #43375 Köszi szépen...Gondom az, hogy volt ps2 konzolom, és chipes volt. 6 hónap alatt meghalt.Garancia szevasz!!! Félek nagyon, hogy a boxal is így járok. Napi 6óra játszás tuti van nálam egyhuzamban... Basszus 2 HETE rágódom, hogy FLASH, VAGY GARI???? A LIVE SILVER(ingyen)demok is nagyon kecsegtetők.. 

-
3ledes hiba a következőt jelenti. ---> szervízbe kell küldened
Namármost a tapasztalatok a következőt mutatják. Flash nélkül / és flash-sel is rendes használt alatt nem gyakori.Értsd : Szellőző tág tér, 2,5-3 óra játék egyhuzamban óránkéénti pihenővel :) nekem egy éve van Boxom így használom és semmi baja :) Amúgy meg a gépben lévő magas hőmérséklet okozza, melyben egyes alkatrészek megolvadnak, majd használhatatlanná válnak. ///ez nem kiszámítható probléma//
Flash: Azt jelenti hogy egy olyan firmwaret raknak a gépbe az eredeti helyett ami lehetővé teszi másolt lemezek használatát:
Live: tulképpen az Xbox360 különbejáratú Internete. Csak ezzel kapcsolatos dolgok vannak fennt. Hátterek Demok játék trailerek mostmár filmek is és régi teljes játékok. Két verzíóval Silver és Gold. A gold fizetős de cserébe multizhatsz. A silver Ingyenes de multi nélkül :) A faqban olvashattok, csak ez a két különbség van köztük. Remélem segítettem :) -
ual #43373 Akár csak az előttem szóló, egy kis felvilágosítást adhatnátok nekem is a 3led-es hibáról!!!
Köszi előre is
(a többivel képben vagyok) -
donidarko #43372 Sziasztok...Kis segítségre szorulnék...Vásárolni szeretnék egy xbox360-at!!Nem igazán vagyok tisztába a géppel. ValAki küldhetne 1 linket ahol nagyjából mindent megtudhatok... PL: LIVE,FLASH,3LED HIBA,STB...Előre is köszi... -
Ez égő. -
A második tetszik
-
Elkészült a helghast festés, bár lehetne jobb is, de ez van:
Ezt meg levezetésképpen alkottam:
-
Megjelent...
Csak nem ugy ahogy te gondolod
-
Egyébként volt ez a rinya az NG II körül, hogy ez túl könnyű lesz, meg minden... Hát nem easy-in kell nyomni bakker! Én warior-ra (a második nehézség) állítottam és az első pálya főbossa, hát nem könnyű eset, már csépelem egy jó ideje de nem akar összejönni. Lényeg ami lényeg, ez nem egy könnyű játék, van benne kihívás és nem azért mert csal az ellenfél mint sok játékban, hanem mert jól be lett lőve! Bár szeritnem páran úgyis morogni fognak, hogy a legnehezebb fokozat kapásból nem elérhető. Én se értem mért nem.
Másrészt rég játszottam ilyen jót. Ritka élvezetes egy játék. Sok ilyet még! (pedig én mondhatom szívből utálon a hack'n'slash játékokat) -
tyrant71 #43366 itt megtalálod -
Hello!
A PGR 4-ben a puzle-s archivementeket, hogy lehet kiszedni? -
Király, kár hogy még meg sem jelent. -
Aztakurva...Ninja Gaiden 2-ben, a chapter 3 végén alig szopatós boss van.. :D Én megszenvedtem vele rendesen... Mellesleg iszonyat jó game, még a DMC4-től is pergősebb (szinte túl pergős néha már..), és kellően véres, nyamm! ;) Csomó fejleszthető fegyver és raklapnyi durvábbnál durvább kombók vannak benne...de nem akarok spoilerezni. :) Néha állejtős már komolyan. Na, szóval ilyen játék kellett nekem már régóta.. ;) -
Nem mondod, hogy akkora láma vagy, hogy veszed az elemeket és nem tölthetőset használsz
-
milyen monitort ajánlanátok vagy tv-t amin jol néznek ki a játékok, 60-70e között? -
Thx! -
Tölsd fel az elemet ;) 
Gratulálok mindenki nevében
-
Th0m #43358 nekem is ezt csinálta.. pedig mutatta h az elem is jó. kicseréltem és nincs gond többet.. az elem hibája 100% -
"elem is bőven jó még"
szerintem itt szar van a palacsintába -
Tölsd fel az elemet ;) Az azt jelzi, hogy merül, fogy a nafta! -
Kb. egy hónapja vettem az x360-at, és most egy pár napja néha a kontroller elkezdi "keresni" a boxot, az miért van?(körbevillog, néha disconnect game közben
, elem is bőven jó még)
-
-
Nem tudom a gametrailers-es review alapján nekem még mindig jobban bejön a DMC4,annak ellenére,hogy nem vittem végig.Majd talán ha mindenki végigvitte,és lemegy az ára,akkor adok neki egy esélyt:) -
Wipeout csapatok, logok -
Mondjuk én valami egyszerűbbre gondoltam, de majd meglátom. Egy kis kihívás sosem árt.... 
Elég csábító, jól nézne ki egy kocsin.
Amint végeztem a helghast trooper-rel nekiállok, de ez nem egy 2 napos munka lesz... Szerintem egy hétig nem láttok.
-
Jó, de miért lett volna pont ez exkluzív? Nem is nagyon emléxem rá, hogy szó lett volna ilyesmiről.
Amúgy ne mondd, hogy értesz hozzá, hanem bizonyítsd!;D -
Így van, 
És ezért örvendezünk vala;) -
Megtarthatták volna PS3 exkluzívnak. Volt PS múltja elég a játéknak.
Egyébként minden nagykép platformon(kivéve N64) minden rész végigjátszva/nézve, szal konyítok valamit a témához. :D -
A lényeg a lényeg hogy ezuttal amcsi konzolra is kijön először a világon. -
BuktaXbox360 #43346 Szinte minden rész kijött a Nintendó gépeire, nem csak kitérő az...
Arról nem is beszélve, hogy a RESi4 milyen késéssel és vért izzadással készült el a Low-End Ps2re. -
Ja én is pont ezt mondom!
Max elsődleges platform volt eddig a PS. Bár volt jó pár rész, ami nem is jelent meg rá.
Szal DT "bebukták" beszólása helyett lehet, hogy jobb lenne az a kifejezés, hogy: az érdemtelenül hanyagolt X platformra is megérkezett, végül!;) -
GamesName Year of Release Original Platforms Ported/Remake Platforms
Resident Evil 1996 PlayStation PC, Sega Saturn, GameCube, Mobile Phone, Nintendo DS,
Resident Evil 2 1998 PlayStation PC, Game.com, Nintendo 64, Dreamcast, GameCube
Resident Evil 3: Nemesis 1999 PlayStation PC, Dreamcast, GameCube
Resident Evil: Survivor 2000 PlayStation PC (China only)
Resident Evil Code: Veronica 2000 Dreamcast PlayStation 2, GameCube
Resident Evil: Survivor 2 Code: Veronica 2001 Arcade PlayStation 2
Resident Evil Gaiden 2001 Game Boy Color None
Resident Evil Zero 2002 GameCube Wii (Japan only)
Resident Evil Outbreak 2003 PlayStation 2 None
Resident Evil: Dead Aim 2003 PlayStation 2 None
Resident Evil Outbreak File #2 2004 PlayStation 2 None
Resident Evil 4 2005 GameCube PC, Wii, PlayStation 2, Mobile Phone (Japan only)
Resident Evil Confidential Report 2006 Mobile Phone None
Resident Evil: The Umbrella Chronicles 2007 Wii None
Resident Evil: Genesis 2007 Mobile Phone None
Resident Evil 5 2009 PlayStation 3, Xbox 360 TBA
Erőteljesen PS frencsájz, pár pécés portal és 1-2 kitérő a nincsendó gépére
-
LOL
Na szakértők megbeszélték a RE sorozat PS exkluzivitását!
Had idézzek az üvegtigrisből:
"Sose vót!";) -
ŐŐŐŐt:)
-
Valszeg holnap teljesen elkészül. 
Milyen festést csináljak legközelebb? -
Tényleg gecijó :) Bár God of War-t még szerintem ez sem übereli, bármennyire is jó :) De azért valóban egy gyöngyszem, az hétszentség. -
Jóvanmégkisejött
-
Nagyon jó! Te profi vagy bazzeg!
Emberek ez a Ninja Gaiden II valami eszméletlen jó játék, a legjobb kaszab amivel valaha játszottam. -
Majd ha elkészül átrakosgatom/forgatom/méretezem, csak gyorsan kellett valami nagy felület.
-
hosszaban jobb lenne a tetejen szvsz
amugy faxa