176890
banner
  • arty
    hjaaa, ha azt lebillented, úgy könnyűűűűű...
  • Minstrel
    gondolom a tokból nehéz kivenni, tényleg beleszorul, de azért nem szenvedés
  • Brash
    Én annyit tudok mondani módosított gépem van, eléggé nyúzom.. még melegbe is. :) Ja és ahol csinálták ugye adtak fél év garanciát magára a flashre valamint a (kis fényes matrica) garancia jel is rajta maradt az elején, megmentették rajta. Szóval.. a lemez meg jelentősen olcsóbb. Egyedül a Liveról kell lemondanod, de egyébként hallom sok embertől, hogy éjjel-nappal fentvannak tört gépekkel is és semmi bann nincs.. szóval az ezekszerint szerencse kérdése. Én magam még soha nem csatlakoztam. Viszont a hűtésmódosítást nem tennék a gépembe, ismerősömébe van egy XCM rendszer, hangra óriási, de egyébként eddig más haszna nem volt, majd később lehet jóljön. :)
  • Istencsászár
    Benyomod a gombot és kibillented az elemet tartó tokot:) durván hangzik, de megutod csinálni! :D
  • Minstrel
    Hát igen, a nagy szenvedések közé tartozik az xbox controllerből kivenni az elemeket. Támogassa adója 1%-ával azokat akik ettől szenvednek, egy élhetőbb xbox controllel elemcserélő világért! Köszönjük..
  • deep
  • arty
    nekem szarrá volt moddolva a gépem és mégis meghalt (akkor én is ugy gondolkodtam mint te) - az uj hdmi-s gépeknél olyan kicsi az esély a 3ledre, h nem éri meg szétmoddolni
  • Jissi
    Ráhúzol egy nejlonzacsit és suhintassz vele egy kurva nagyot (értelemszerűen ne engedd el se a zacskót, se a tartót). Alternatív megoldás ugyanez egy paplan/takaró alatt, zacskó nélkül.

Ha nagy kerted van akkor szabadtéren segítőeszközök nélkül is csinálhatod, külön point/click adventure utánérzést adhat az elszállt elemek keresgetése a bokrok alatt.
  • BONO
    Sziasztok! Lehet, hogy hülye a kérdés de megtudná nekem valaki mondani, hogyan lehet kiszedni az elemet könnyen a box wless kontorlleréből, mert nekem nagyon nehezen jön ki mindig sokat szenvedek vele. Vmi egyszerű módszer kéne amivel az elemet is könnyödén kitudom szedni meg a joy elemtartóját sem baszom szét? Előre is köszi!
  • LordAndrew
    Annyira kicsi eséllyel, hogy semennyire nem :) Valamit valamiért...
  • deep
    Viszont szarrámodolva sokkal kisebb eséllyel javítja az MS, he mégis behal.
  • LordAndrew
    Vagy nem hal meg és boldogan élsz, amíg meg nem halsz. Sokkal kisebb eséllyel hal meg, mint gyári hűtéssel vagy moddolt hűtéssel.

A turbiahang sajna stimmel.
  • arty
    aztán amikor a vizhűtés alatt vagy a turbinaként pörgő venti mellett meghal a box 3 LEDdel, akkor rájössz, h felesleges volt a csodamodokkal szarakodni :( és csomo pénz/idő elment a moddolásra, szétment a fejed a zajtol, félelemtől h behal, stb ...
  • Dodey
    http://www.konzolokszervize.hu/product.php?id=318

Nem a táphoz kell csatlakoztatni,de egy csak 1 ötlet
  • LordAndrew
    A külső hűtővel lehetnek bajok. Láttam képeket összeégett csatlakozókról, amiket a külső hűtés tett tönkre.

Ha nincs zsé vízre, akkor fordulatszámemeléses hűtésmod és plusz hűtőbordák néhány helyre. Ezt 4000 forintból meg lehet úszni.
  • LordAndrew
    Vízhűtés. Drága, de a legjobb hatásfokkal rendelkező hűtés a már nem szűz gépekhez...
  • deep
    Én még pozitív visszajelzést (a tieden kívül) még nem láttam netszerte. Mindenhol tesztekben lehúzták és sok esetben elégette a box tápcsatiját. Szóval inkább az ms szervízre bízom, ha tönkremegy...
  • Dodey
    Ez érdekes mert nekem egy dragon külsö hütöm van amiben állitva van a box és semmi bajom nincs vele!Söt!!!Mióta megvan a hütö azota egy hosszabb játék után semmi probléma nincs(nem forró a kiáramló levegö,nincs szaggatás ...stb)Ja és 2006-os a box lehet nagyon szerencsés vagyok kitudja
  • deep
    Nem javaslom a módosítást. A külső hűtőt meg pláne nem! Ez többnyire épp az ellenkezőjét teszi a géppel, mint szeretné a kedves vásárló.

Az xbox360 annyira lutri a minőség szempontjából, hogy gyakorlatilag öngyilkosság garanciát bukni.
  • Fido4life
    Nos előreleszögezem a nem tetszik irományom szó nélkül lehet törölni, ha elfér akkor viszont a sgítségeteket szeretném kérném egy apróbb döntésben. A helyzet az hogy miután szinte mindenemet odaadtam a GTA 4-ért (egy joy, 4 játék+2500 ft -.-) és ezekután csak két hétig kötött le, és mivel nem dísznek vettem az xboxt hanem játékra, ezért meghoztam a döntést: elveszem játékkonzolom szüzességét. Mivel netem sincs otthon, és most megannyi jó játék részese lehetek fikarcnyi pénzért, egyetlen problémám van: a garancia elvesztése miatt a 3 led miatti aggódás. A gépem HDMis Arcade a kérdés az hogy a madaras tescoban vagy a "hülye azért nem vagyok"ban látott külső hűtőt (6000 huf) érdemes e megvenni hogy óvva legyek a 3 ledtől főleg hogy meleg van és a sok játék miat hétvégén szinte egésznap tolom, vagy felesleges. Köszi a valaki válaszolna.
  • Kokesz02
    a goldal tudsz játszani, de akkor a silver mire jó?
  • kakaoskalacs
    de azért vehetsz hd-tv-t :DD
  • Brash
    #43379 - ebbe ugyan ezt írták le.
  • Mordoc911
    SIKERŰLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    PUSZI A HASADRA!!!!!!!!!!!!!!
    VÉGRE VALAKI A ÉRTETTE MIRŐL BESZÉLEK...
    ÖRÖK HÁLA
  • szabzol
    "Scart csatlakozója van és hiába dugtam jó helyre (pirost-pirosba stb) nem jött be a kép bár hangot azt ad ki"

A Scart-nak nincs piros csatlakozója... Az a kompozit "átalakító" lesz a 3 RCA dugóval. Kapcsold át a kis kapcsolót a csatlakozó tövében, ott ahol a Box-ba dugtad!
  • testerlnx
    De, ne flash-eld és lesz 3 év garanciád a 3led-re. Szerintem megéri, +még a live-on is tudsz majd játszani, már ha veszel gold-ot.
  • kakaoskalacs
    vegyél HD ready tv-t az a tuti
  • Mordoc911
    ha új tv-t veszek honnan tudom hogy megy vele az xbox?
  • Mordoc911
    150ezer forintos tvn
  • kakaoskalacs
    akkor egyértelmu hogy rossz a tv-d FAIL (egyuttérez)
  • Mordoc911
    legalább is egy 150000 lcd samsung tvn ment :)
  • Mordoc911
    más tv megy...csak nálam nem
  • kakaoskalacs
    Viddvissza, probaldk i masik tv-n, monitoron
  • Mordoc911
    Ha bárkinek van ötlete vagy egy kósza gondolata üzenje meg...
    Köszi
  • mucsácsó
    Szerintem is hihetetlen jó, nagyon el van találva. Vannak jó kis rejtvényes részek is - Onimushát idézi számomra (meg úgy stílusilag is valamelyst) - meg ugrabugrás részek is, nem csak a hent. Kombók hihetetlen látványosak, és mindezt megfűszerezi a töménytelen mennyiségű fröcskölő vér :) Még ilyet, így van! (én szeretem a hack 'n slasht)
  • Mordoc911
    Egyszerű scart kábel van hozzá
  • amdrula
    Ha komponens kábeled van, akkor a kapcsolót rajta kapcsoldát HD-ről SD-re. (első tippem ez lenne)
  • Mordoc911
    Hali, ma vettem egy x-box 360-at. Kipróbáltam a helyszínen és ment rendesen. Mikor hazaértem össze akartam dugni a viszonylag régebbi normál (nem lcd vagy plazma) tv-vel de nem csinál semmit. Scart csatlakozója van és hiába dugtam jó helyre (pirost-pirosba stb) nem jött be a kép bár hangot azt ad ki... Mit tehetek? Új tv kell, egy modernebb? Ha igen honnan
    fogom tudni hogy megy-e majd vele az x-box? A boltban tudnak majd segíteni? Előre is kösz a válaszokat!!!
  • donidarko
    Úgy értettem, hogy ha flashelik akkor ugrik a garancia...Vagy nem???
  • james69holden
    gari