176890
banner
  • zole72
    Üdv.
    Demo-t hogy kell kiírni mert én próbáltam de nem ment.:(
  • Alwares
    Hát szerintem nem mardsz le semmiről se. A történet független, önmagában is élvezhető. Főleg azt tekintve, hogy az utolsó rész 2001-ben jelent meg és az Atari nagyot akar vele szakítani.
  • VLB
    nézz meg egy angol bolt honplaját, s annak címét. stíulosas konzol, vagy húsbolt legyen.
  • tomi890125
    mert tök muris?
  • PoisonChihuahua
    Miért kell különböző account-okat létrehozni, ha vannak cuccok amik így is úgy is régiózárasak?
  • webadam
    A PlayStation 3 topikban van egy oldal ahol véletlenszerűen kiad egy címet,nevet stb.
  • AntiHero
    Szeretnék segitséget kárni hogy most akarok csinálni egy UK profilt. De ahoz hogy kell beírni ezeket: - Irányítószám (ZIP-Code):?
    - Telefonszám (Phone number): ?

EU-hoz tudom mert levan írva dreampage oldalán.

előre is köszi.
  • Evogordon
    ÁÁ a picsbe a PS-eseknek van BF BAD COMPANY demó ÁÁÁ
  • arty
    350mb, még cédére is kifér :D
  • Ragnar360
    Hát az AC minden csak nem a legjobb gém boxra...sztem te még nem láttál jópár címet :D...nekem is tetszett, hisz megvettem kitoltam 1000-re, de ennyi, számomra semmi HÚDEE GECIJÓ dolog nem volt benne, a történeten kívül. Ez a mászkálás, minden interaktivitás nem nagy szám, Prince of Persia stb. gémek után...pedig azzal reklámozták a játékot.

Alone in the Dark-ra kivi vagyok, videók faszák...kérdésem ezzel kapcs.-ban, hogy mivel nem toltam az elöző részeket, lemaradok vmiről ? vagx ez teljesen új sztori rész, hiszen nincsen számozva sem.
  • Ragnar360
    Persze mikor beirtam nem mondta senki, nekem meg eszembe sem volt...FAKK, tegnap hallottam Guardian Hero-tól, mikor megkérdeztem, h hát ő hogy nyomja a demót, az még nekem is új volt, h akár sima lemezre is kilehet irni ha rámegy a demo...
  • Ragnar360
    Hehe, én is sokszor használom a KMPlayert, számomra az 1ik legjobb lejátszó...nagyon profi, rengeteg mindent tud, amit én spec nem használok v nem értek annyira hozzá...
  • Kandurex
    SEGGítségről már nem is beszélve :D
  • kriszadon1985
    Na szóval megtalálni, megtalálni, egy kicsit sokszor írom le, de tudjátok be annak, hogy reggel van.:)
  • kriszadon1985
    Ne haragudj tegnap már nem tudtam válaszolni,de sikerült megtalálni:)Valóban nem volt nehéz megtalálni:)Köszi a seggítséget neked meg Silverstone nak is.

Csákó
  • SilverStone
    Lehet még 24h-s live-ot szerezni?Ha igen akkor hol és hogyan?
  • SilverStone
    Van 2 ugyanolyan a többinél kisebb gomb.1-ik a gépen másik a kontrolleren.
    Ezekre ha rámész egyszerre akkor...
  • Istencsászár
    Kis kerek gomb, nem nehéz megtalálni:)
  • kriszadon1985
    kntroller hatuljan? a gepen?
    Ne haragudj de nem vagom:(
  • Istencsászár
    meg a kontroller hátulján is
  • Istencsászár
    a gépen is megkell nyomni a gombot...
  • kriszadon1985
    Sziasztok!
    Segítsetek légyszi ha tudtok.Ma vettem egy plusz kontrollert a box-hoz de amikor csatlakoztatnam (megnyomom a kozepso X-et)csak villog, nem erzekeli a gep, nem csatlakozik.mi lehet a problema?vagy egyaltalan ez az jelenti,hogy nem csatlakozik?vagy vmi mast?
    Elore is koszi a segitseget.
  • dienesoft
    Én meg sajnos az Assasinba csalódtam de angyon...semmi ötletességet nem látok benne, semmi eredetit. Csak van egy nagy fagyi, ami csomagolva van és ha kinyitod, nincs benne semmi, pedig jól néz ki.Bár ez szubjektív talán..
  • dienesoft
    Csak a tömörítése jó...Ha kibontod, akkor 7 és fél giga.
  • Gideon Wieth
    A ninja Gaqiden 2őt most néztem. Csak 4 giga a játék. Vagyis akkor sima DVD-re is ki lehet írni ????
  • Gideon Wieth
    nekem azért a bourne bejöm :) Vártam is tetszik is . Alone in the Dark-ig leköt a GTA 4el és a Dragon Ballal együtt. De a legjobb game boxra még mindig az Assassin Creed, Nagyon Eredeti Nagyon Ötletes Nagyon gyönyörű és Nagyon Imádom :D:P
  • arty
    demot szedd le torrentről és ird ki egy ujrairhatora :)

dienesoft: sztem az irányitást csunyán elrontották/elbonyolitották. feleslegesen kell sokszor sokféle bill-t használni, nameg amit irtál, h mennyit kell lőni egy embert :( pedig a gfx 10/10, játékmenet is tetszik, de igy ez nekem felejtős :(
  • DanielT
    Pc, KMPlayer.
  • Xenu
    min nézed a filmeket?
  • DanielT
    Gyakori? Elég finoman fogalmaztál :D Az én filmjeim több mint 99%-a mkv :D
  • dienesoft
    Végigvittem a The Bourne: Conspiracy-t. Érdekes kis játék volt. Nagyon tetszett benne a verekedés (pedig nincs olyan sok mozdulat, de nem lehet ráunni), nagyon jók a belassítások, effektek (van, hogy megáll a kép és ritmusra rá kell nyomnod az adott szituációra) is benne. Aránylag elég szép grafikája van, bár jobbat is ki lehetett volna hozni. A lövöldözős részek is izgalmasak voltak, bár azért zavaró volt, hogy a 2 tárnyi golyó kellett a testre míg szegény-szerencsétlen ellenfél belehalt.A realisztikusság nem igaz a játékra, inkább "filmszerű" (eminens, mert a Bourne első résézt dolgozza fel). Összeségében egy izgalmas, erős akciójátékot kaptunk, amit érdemes végigvinni a nagy játékdömping közepette...az már nem biztos, hogy mégegyszer előlröl végigviszem, de lehet, hogy esős napokon azért előkerül. 90%
  • Xenu
    igen, az mkv eléggé gyakori!
  • DanielT
    mkv-t nem, ez gondolom kapásból érzékenyen érint :) Szinte minden egyebet visz, de csak lemezről. avi, wmv, mpg, satöbbi.
  • Xenu
    Az lenne a kérdésem, hogy az X360 milyen HD videókat játszik le? Milyen kiterjesztésűek lehetnek a filmek? Van valami felső határ (bitráta), aminél már szaggat a kép/hang?
  • tréj
    sziasztok az lenne a kérdésem hogy mi külömbség van a premium és az elite pack között.És megéri az xboxot hütés modolni?(avval ell lehet kerülni a 3ledes hibát?)
  • PoisonChihuahua
  • DanielT
    Van multiplayer, miközben te nyomod, a haverok szurkolhatnak neked akár több ezren is egyszerre.
  • Gideon Wieth
    Olvastam dolgokat meg láttam videót de mégis. Mennyire jó ez a Ninja Gaiden 2 ???? ránézésre elmegy kategória, de demo hijján nem tom kipróbálni. A DMC 4 pl tetszett de főleg a környezete miatt. Ez is tetszik de nemtom kéne valami támogatás :P Van multiplayer??
  • Minstrel
    méred valamivel? tudjon szellőzni normálisan és játssz vele, nem kell hűteni meg leállítani dashboard-ra meg ilyen marhaságokat.
  • zole72
    Az jó hogy nincs probléma az új gépeknél de sajna nekem még a régi fajta van és sztem nem vagyok egyedűl:)