176890
banner
  • Freedy
    a dobozon van egy kis címke, amin fel van tüntetve, hogy 175W. Ebből fogod tudni, hogy falcon
  • Atika :o)
    ja es meg annyi hogy bemegyek uzletbe es aztmondom hogy nekem falcon gep kell akkor fogjak tudni hogy mirol beszelek vagy hogy lehet eldonteni hogy mar falcon geprol van szoo?
  • Freedy
    175W-osat:D
    koszi
  • Istencsászár
    Falcon gépet kell venni 65nm CPU, 176w fogyasztásút.
  • james69holden
    létezik
    Letezik olyan premium ami HDMI-s es meg oreg kiadas vagy az osszes HDMI-s premium mar az ujabb kiadasu? (gondolok itt a tapra meg a melegedesre)
  • trogerzsiger
    Húhúúú nekem holnap jön az xboxom! Csak játék nincs hozzá:D
    W77d! én most vettem vga kábelt, 3000 ezer forint a konzolozz.hu-n
    Halljátok a cod4-et lehet tolni 4-en egy gépen?
  • Freedy
    Egy Xbox FAQ-on dolgozok, ami általában foglalkozik a konzollal. PÜ-ben szeretnék kérni néhány tanácsot, hogy mi legyen benne. Már nagy része kész van, de van még némi hiányérzetem. Segítségeteket köszönöm!
  • Istencsászár
    1, igen

Xbox 360 VGA kábel ( pár ezer )

2, ott a kimenet a VGA kábelen, csak egy toldó kell neki hogy ha messzebb van stb...

3, Prémium HDMI 2007es gyártású vagy későbbi

4, nemfog működni, mert csak hivatalos MS-Logitech X360 kormányokat lehet használni hozzá
  • DanielT
    Van egy kis felnyitható fülecske a dobozon. Ott körömmel addig húzod a fóliával a gépet amíg meg nem tudod pillantani a dátumot. Elég nehéz , ha ki tudod nyitni könnyebb a dolgod, de egyébként sem megoldhatatlan.
  • w77d
    aham...
    az hol van feltüntetve, hogy mikor gyártották a cuccot??
  • DanielT
    1. VGA
    2. RCA kimeneten igen
    3. 2008 után gyártott Premium
    4. Nem.
  • w77d
    Sziasztok! Xbox 360 vásárlás előtt állok. A következő kérdéseim lennénnek:

1. Samsung Syncmaster 710T típusú PC monitoromon működtetném a boxot. Milyen kábelt kell plusszban vennem hozzá?

2. Rendes PC-s hangszórókat ugye lehet csatlakoztatni boxhoz?

3. Melyik Xbox verzió a legjobb??

4. Logitech MOMO kormányom működik boxal??
  • Piko888
    itt van elég jó áron http://www.uberkonzol.hu/index.php?data[mid]=2&data[cat_id]=10
  • Ragnar360
    Tudom, hogy jó brand...de nem hinném, hogy 1 évnél több gari lenne rá. Igyis már legalább 2 éve megvan.
  • Tinman #44008
    Gamez 2000-be jön ki a pakkban, de DanielT már meg is győzött... nem kell nekem az a 2 játék annyira, inkább normális hw legyen.
  • Istencsászár
    Mennyiért vesztegetik a gépet? mert Viva Pinata + Forza2őt bontatlanul lehet kapni max 5ezerért vagy kevesebbért. Inkább nézz ki egy vadi új gépet, akár 2007 végi, 2008as gyártásut.
  • Tinman #44006
    Köszi srácok!
  • DanielT
    Optical/RCA audio adapter néven emlegetik hivatalosan.
  • Tinman #44004
    Vááááá köszi
    Már mondom is le de azonnal!

Keresek valahol újabb kiszerelést... erre nem is gondoltam :-/

Esetleg még a kábel nevét meg tudnád mondani, mert elképzelésem sincs, hogy mit keressek... ez nem píszi, ebben hót' looser vagyok.
  • guardian hero
    1. Nem érdemes boltba vinni gariztatni (max. amíg él a három nap), az MS ügyfélszolgálat intézi neked a szervízt (futár jön, gépet viszik, futár hozza). A számlát őrizd meg, és akkor a vásárlástól 3 év gari van RROD-ra, egyéb hibára 1 év.

2. szerintem igen.

3. Ehhez spéci MS HDMI kábel kell, amin külön van kivezetve toslinken az audio. Gondolom van utángyártott is ilyenből olcsóbban, mivel mindkét kimenet digitális a minőséggel sem lehet gond.
  • DanielT
    1. Csak a 3 piros ledre van +2 év gari és nem kell vinni sehová, csak felhívni az Xbox zöld számot, jön érte a futár.

2. 99.9999%, hogy régi cucc, lehet, hogy még HDMI sem lesz rajta. SEMMIKÉPP nem venném meg, hiába van a 2(ráadásul szinte fillérekért kapható) játék. A a gép hátulján nem 2007 decemberi gyártásnál újabb van, hagyd ott.

3. Igen, lehet, van hozzá egy kábel ami az Elite kiszereléshez alapból jár, Premiumhoz külön tudod megvenni. Érdemes vaterán, vagy hasonló helyen, mert boltban 10ezer körül van.
  • Tinman #44001
    Minőségi router = sok év garancia = nem kéne kidobnod ^^
  • Tinman #44000
    Kérdésem lenne... elég láma vagyok XBOX téren:

1. A bolt ahonnan rendeltem a cuccot 1 év garit írt. Ha ez letellik és garis gondom lesz, akkor hova kell vinnem a gépet? Elvégre a 2 év MS gari kell, hogy éljen nemde?

2. HDMI-s, 2 játékkal (Forza 2 + Viva Pinata) megpakolt cucc. Mit tudtok róla? Ez a széria már 175 Wattos?

3. A HDMI-ről ugye tudjuk, hogy olyan adatátviteli interfész, mely egy kábelen továbbítja a nagyfelbontású sokcsatornás audió és video információt.

A monitoromon VAN HDMI bemenet, de NEM szeretném, ha a hang a gagyi kis hangszóróin szólalna meg. Nem lehet azt megoldani, hogy a kép a HDMI-n menjen át, a hang meg menjen az 5.1 erősítőmbe?

Előre is thx a válaszokért!
  • Brash
    Köszönjük Emese!
  • Ragnar360
    OFF
    Farkam bele a *(*)MÁSZ-ba (áramszolgaltató)... karbantartást végeztek, mondom oké, addig olvastam, olyan fél 4 körül vissza is jött az energy...de nézem, modemen nem világit a LED, amit elöször elnéztem, mert a megszokott a DSL led...aztán kiderült, hogy az Ethernet nem vilagitott, ekkora vágtam már, h milehet a gond, persze eddigre már 20 percet diskuráltam az TvNet-es faszival, nameg a T-com-al, hogy nem-e ők kapcsolták le a vonalat mert...(volt egy kis huzavona)

Aztán nézem, router nem világít, se kép se hang...adapter elosztóba bedugva, minden stimm, de semmi, egyszerüen a router nem kapcsolt be...próbáltam 3 konnektorba, de semmi...na mondom verem a nagy DICKet a kedves áramszolgáltató pofájába...DE a mesének még ezzel nincs vége, mondom kipróbálom másik adapterrel...azzal egyböl müxik, de sajna ismét korai volt az öröm, mert miközben nagyba dugogatom vissza a PATCH kábeleket a routerbe, ismét elszált...nézem mijjjaz annyád van...hát kb. 3 perc alatt az "új" adaptert hazavágta, nézem, hát tűzforró volt (egyébként az dapter jó lett volna, anno a Switché volt, watt, amper felvétel leadása minden stimmelt a D linkével) na ezek után még csekkoltam a modem adapterével, persze azzal ismét jó volt...
    Konklúzió: dobhatom ki a routert -.- , szal kénytelen voltam most direktbe felkapcsolódni ^^ szánalom...
  • Voltan
    Úgyis feltörik hamarosan.
  • Zozo76
    Hala az egnek! Remelem nem torik fel ezt is. Azert a vinyorol valo jatek-futtatast megcsinalhatna az MS tenyleg. Ez sztem eleg jo lehet a PS3nal.
  • Th0m
    köszi, pont az a game érdekelt a legkevésbé!
  • RedDevilsza
    Annyi hogy nem fogsz tudni Team Fortress 2-zni, mert az csak multis, de a többi részét kiélvezheted net nélkül is!
  • deep
    Dehogy kell. Csak a multihoz.
  • Th0m
    Hali! gondolkodom az orange box megvételén. Írják h Internet kell. Tényleg szükséges még a single player részhez is ? vagy hogy van ez? bocsi a hülye kérdésért:) köszi (csak azért mert nincs már goldom, csak silver)
  • Minstrel
    és a hangjáról nem írnak semmit? maradt a régi?
  • Denes888
    Akkor mostmár ne is bannoljanak senkit XD
  • MaSzKa
    ezt a fost mikortól lehet kapni?
  • Rena11
    így van
  • Aleksz
    nem kell 3 hónap és ezt is flashelik
  • rastaman
    remélhetőleg ezzel a warez témát egy jó időre sikerült lezárnunk.
    eredeti software RLZ
  • Kandurex

végre,..