176889
banner
  • rooney8
    Üdv!

Ha most lenne rá lehetőség, hogy tudnék venni egy 360-at, akkor arcade-ot, vagy premium-ot? Olvasgattam, és múltkor írtatok valamit, hogy az újabb játékoknak kell a hdd, mert azon tölti be a textúrákat vagy mifene :)
  • PoisonChihuahua
    a content mappát kell kiírni.
  • PoisonChihuahua
    Ez egy külső hűtő, többet árt mint használ!
  • PoisonChihuahua
    Ez azt jelenti, hogy a Windows Live ID-dben megadott lakhely-en nem elérhető a LIVE szolgáltatás. Ez azért lehet, mert gondolom ott Magyarország van megadva ahol ugyen nincs LIVE hivatalosan. Annyit kell csak tenned, hogy a számítógépeden bejelentkezel itt és USA vagy UK lakcímet adsz meg. Vigyázz, mert a zipcode-ot leellenőrzi, magyarul valódi zipcode kell (pl. egy étterem, múzeum, stb a google segít).
    Így biztos működni fog, mert öcsémnek is dettó ugyanez volt a problémája, mert ő neki korábban volt Windows live id-je (msn-hez) így amikor azzal akart bejelentkezni neki sem működött.
  • KeKKSZike
    Remélem, hogy ez nem számít Warez-nak!!
    Azt szeretném kérdezni, hogy... Van egy flash-elt gép, de aki csinálta az nem értett a hűtéshez... Ha egy ilyet veszek és "beszerelek", az megfelelő szerintetek??
    LINK
    Köszi a segítséget!
  • kakaoskalacs
    megtettem lett belole egy rendszerinformacio fajl és egy Content nevu mappa--amiben megegy mappa--abban megegy-ésmégegy mappa-ésabban ott lapul egy fájl :D
    question: Content mappat irjam ki vagy csak azt az egyetlen fájlt

bocs csak nemértem...
  • Istencsászár
    Csomagold ki szvsz...
  • kakaoskalacs
    VKI válaszoljon máár pliiiz
    :DDDD
  • Pacal17
    NO WAREZ!!!
  • jakucs
    pontosabban egy "emulátor csomag"
  • jakucs
    ok :D
  • bubu13
    nem
  • jakucs
    hotmailes nem jó? mert azzal próbáltam
  • bubu13
    Csinálj egy gmaileset
  • jakucs
    ezen nincs mit átgondolni mert jó email címet adok meg és jelszót és nem enged be a live -ba és már több email címet is csináltam de mégse enged be, nemtudod mi lehet a baj?
  • trogerzsiger
    az hogy itt nincs live. ember bocs az utobbi 4 post a hülye problémáidról szól, és mint leírtad megoldottad őket. Mért nem lehetne picit átgondolni a hibát és probálkozni és utána írni ide?
  • jakucs
    jaaah erre is rájöttem de van mégegy hiba:S amikor beírom az email címet rendesen és a pw -t akkor azt írja hogy "Xbox LIVE is notcurrently available in the locale associated with this Windows Live ID. Please use a different Windows Live ID." nemtudja valéaki hogy mi lehet a baj ?
  • jakucs
    uu volna még egy kis gond, én csináltam a www.passport.hu -n egy windows live ID -t és amikor az xbox -on beakarok azzal jelentkezni akkor azt írja hogy "The e-mail address or password you entered is not valid. Please Try again." nemtudja valaki hogy mi lehet a gond?:S
  • jakucs
    jaaah már rájöttem a hibára, bocsi a láma kérdésekért de annyira kezdő vagyok hogy most kedden vettem az xbox -omat XD
  • jakucs
    én azt olvasom és azt írja hogy bármit írhatok a gamertag -hez és írok is egy szót de arra azt írja hogy: "The gamertag jakucs does not exist on Xbox LIVE. If you have a linked gamertag, you can recover it using your Windows Live ID." <-- ezt írja szó szerint pedig én mindent úgy csináltam ami oda levan írva:S nemtudod mi lehet a baj? amugy köszi hogy segítesz:D
  • Istencsászár
    Reménytelen :I
  • Pacal17
    Olvasd már ez azt a kibaszott bannerban lévő oldalt!!
  • jakucs
    amugy most viccen kívül de a gamertag -nak egy email címet kell megadni vagy egy szót? úgyértem nick
  • Pacal17
    Ja és:
  • Pacal17
    * CryEngine Sandbox
  • Pacal17
    Hát, azért mert az isten aszonta neki amiko a Cry Enige Sanbox-ba megteremtette a földet hogy KAABBBBBEE nem leszel krumpli. És nem lett az. Egyéb kérdés?
  • Istencsászár
    Teljesen mindegy.
  • jakucs
    jaa ok thx de van még egy valami amit nem írnak ott:S valaki megtudná mondani hogy a nyúl mért nem krumpli? :S
  • Pacal17
    Szerintetek USA vagy UK accountot csináljak?
  • kakaoskalacs
    nah vki help plz :)
    leszedtem a BF:badCompany demo-t. .Rar fájl azt csomagoljam ki és ugy irjam ki , vagy a .rar fájlt egyazegyben irjam ki dvd-re? kössz
  • Pacal17
    Tao Restauran New York hivatalos X360-a lesz az enyém

Kösz a tippet!
  • Istencsászár
    Google? beírid hogy London Hotel vagy Restaurant vagy akármi... és találsz ezret.
  • Pacal17
    csinálj pár új emal cimat, mondjuk hotmailosat. Próbálgasd.
  • Istencsászár
    Az értelmezés nem az erősséged, vagy csak átsiklottál felette...

Tehát a banner, ahol szinte mindent megtalálsz ami az Xbox360al kapcsolatos, FAQ leírás, s ezek közt az első link az Xbox LIVE rendszere, ami részletesen kivesézi és mellesleg leirja a regisztráció menetét => http://xboxlive.uw.hu/regisztracio.html
  • Pacal17
    Valaki tudna nekem írni USA címet, irányítószámot, telefonszámot stb?

Hétfőn már nem szeretnék ezzel szarakodni a Live accountom létrehozásánál :)
  • jakucs
    baszus segítsen már valaki pls help
  • trogerzsiger
    Ám melyik xboxos oldalt ajánljátok?
  • Istencsászár
    Banner!
  • jakucs
    Akkor érdemes volt premiumot vennem XD amugy demókat Live -ról szeded le? és ha igen akkor hogy tudsz felmenni Live -ra? mert nekem sehogyse sikerült, arra mentem hogy csináljon új fiókot kitöltöttem mindent és utána az email címet nem fogadta el:S nemtudod mért lehet?
  • PoisonChihuahua
    A HDD-re se videót, se képet nem lehet tenni külsőleg (pl. USB), csak zenét tudsz cd-ről rippelni. Gyakorlatilag semmit nem tudsz felmásolni a merevlemezre. Két kivételt tudok: az egyik a fent említett CD rippelés, a másik pedig ha képet állítassz be háttérképként, akkor azt is a HDD-n tárolja, de megnézni nem tudod, a Picture menüpontban nem jelenik meg, csak a háttérben. Így multimédiázásra a HDD használhatatlan x360 esetében. Én is csak a demók miatt használom.