176883
banner
  • Adi
    Mi történt, h eladod?
  • cenobite
    Elnézést ha off:

Eladó 2007 decemberében vásárolt, tökéletes állapotban lévő XBox 360 Premium gép. A következő játékokat adom hozzá:

Blue Dragon (bundle)
    Dead Or Alive 4
    Dead Rising
    Elder Scrolls IV : Oblivion
    Fight Night 3
    Forza 2 (bundle)
    GTA 4
    Guitar Hero 3 (gitár nélkül)
    John Woo - Stranglehold
    Mass Effect
    PGR3
    PGR4
    Rockstar Games - Table Tennis
    GRAW
    Viva Pinata (bundle)
    WWE Smackdown vs Raw 2007

A géphez van még kb. 10 hónap Live Gold is, és a szükséges kütyük természetesen (headset, wireless joy, RGB kábel). 3 ledes sohasem volt, teljesen megbízhatóan működik.
    Lehetőleg egyben, ára: 110.000 Ft

Érdeklődni privátban. Köszi!
  • Istencsászár
    2006os gép első széria potenciális 3 led függő:) hogyha csak egy fagyás is előjön vagy 3led hívd az MSt vigyék el...
  • Zozo76
    Nyugodtan irhatjatok hogy udv a klubban, mint a tobbi "szerencsesnek" akinek mar beszart...
  • Zozo76
    Tegnap este a melobol hazaerve gondoltam, megerdemlem hogy kikapcsolodjak, irany Liberty City. Utozgatok, csinalom a kuldiket meg minden, aztan valamiert kileptem a desktopra. Utana mennek vissza a jatekba de nem akarta tolteni, lefagyott a gep. Jo, volt mar ilyen, kikapcsoltam. Vartam par masodpercet aztan start. Hat nem kinyomta nekem is a 3 ledet! Pont most amikor mar van GTAm! Utana idegessegemben kicsit pihentettem a gepet es most EGYENLORE mukodik, de gondolom mar csak ido kerdese meddig. Amugy premium gep, tavaly vettem, es asszem 2006 valamikori.
  • tomi890125
    közben megvan a megoldás
    az volt a baj hogy ilyet vettem hozzá
    klikk
    és olyan kell aminek jack aljzata van szóval bemenetes az rca dugók is meg a jack dugó is
  • kvanta
    Nekem X-230 van és semmi gondom nincs az összekötéssel. Adtak hozzá egy átalakítót, ez megy a vga kábelen lévő hangimenetre a másik végébe meg megy a hangszórók zöldessárga vége és kész is, szól a cucc.
  • trogerzsiger
    Nekem x530-al faszán szól, igaz ahhoz alapból járt átalakító
  • tomi890125
    valakinek sikerült már egy logitech x230as hangfalat megszólaltatnia vga kábellel? mármint sikerült ugy összekötni valakinek hogy adjon hangot? mert én ma kaptam a vga kábelt és ugye 1 jack kimenet van a hangfalon, vettem ilyen rca -->jack átalakítót és bedugtam de nem szólt se a játékban se a dashbordban a hangfal
  • cenobite
    Vagy ez.
  • rambuu
    Hát ezek nagyon durvák!
  • Brash
    Pl.
  • torrente
    Tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol meg lehet nézni, hogy a közeljövőben melyik játék mikor jön ki? Kíváncsi vagyok, hogy az elkövetkezendő 3-4 hónapban mi lesz a felhozatal.
  • warass
    Persze, értjük mi, és tudjuk is, h jobb lenne... De egyszerűen egy oldalon 30 hsz arról szól, h nem lehet...
  • deep
    És ez messze sokkal fontosabb mint az első két szempont:D
  • Freedy
    3.Használaton kívul marad a legnagyobb zajforrása a gépnek.
  • WhiteShark
    Két szempontból azért nem lenne rossz az install:

1. kímélné a fejet, ami így később mondaná be az unalmast

2. rövidebb lenne a töltési idő
  • WhiteShark
    Bocs.:)
  • tothadam923
    Beteg game controllerek
  • warass
    1.Lehet, h van egy 120 GB elit packos vinyója, és nem tud vele mit kezdeni 2.Nem akar DL DVDre költeni, így a kölcsilemezeket csak felzúzná. A lényeg, h tavaszi dásbódot Panzernek!
  • Alwares
    Egyébként én ezt nem értem. Minek akartok ti telepíteni? Ez konzol, örülj, hogy ilyennel nem kell törődni! Mondjuk lehet PS3-at is venni :D
    Ja és nem lesz tavaszi update, azok a hírek csak pletykák fake hülyeségek voltak.
  • arty
    Ez a lehetőség csak az olyan lámáknak van, akik 3x felteszik a hülye kérdésüket és hiába válaszolsz rá, csak ujra meg ujra megkérdezik ...

(tehát természetesen nincs ilyen lehetőség. viszont most miattad megint jön panzer1 és megkérdezi ujra :D )
  • Alwares
    Egyébként a Gears of War 2-es videó az fenn lesz(van) a lemezen.
  • Evogordon
    Mit kaptál a játék mellé esteleg hogyan készült DVD-t?
  • WhiteShark
    Ez engem is érdekelne. Hol van ilyen install opció a dashboard-on, mert én még ilyet nem láttam. Elméletileg a tavaszi dashboard update fogja tartalmazni a merevlemez install lehetőségét. Most már jöhetne lassan, mivel már bőven nyár van.
  • RedDevilsza
    Warez szagot szimatolok
  • Alwares
    Jah télleg. Mindegy nekem már megjelent..
  • tomi890125
    biztos fejlesztő vagy tesztelő a srác :D juli 7ig teszteli
  • Pacal17
    őőőő, már megjelent 360ra? :D
  • Alwares
    Hú srácok ez az UT3 nagyon durván jó játék! Imádom! Bár kicsit fura lesz átszokni, mert itt kényelmetlen folyton ugráni és én PC-én pedig folyton ugrálok fel-alá :)
  • bexinho
    Miért van az, hogy ha vmit beírok a keresőbe, sose ad ki semmit :/ (az oldal alján lévő keresőbe...)
  • tomi890125
    :D xD
  • avengir
  • Johnny23
    köszi
  • Brash
    #44575 és ettől visszább olvasható a válasz.
  • Johnny23
    Hali!

Mi a különbség az UK ill. az USA XboxLIVE gold előfizu között??
    Számít egyáltalán,hogy melyiket veszi az ember?
    SZal,ha nekem UK profile-om van akkor ahhoz az USA nem műxik?

(ahogy láttam nem azonos árban van a kettő)
  • tom1976
    köszi!
    átnyálazom még egyszer a menüt,mert sehogy sem találtam...
    csaó!
  • arty
    Reménykedem h ez a válasz a kedvére tesz és elhuz innen a vérbe.
  • tomi890125
    wtf?
  • goldnarmz
    Be tudod állítani, hogy melyik profillal jelentkezzen be automatikusan, amikor bekapcsolod az x-et. Valahol a Profiles, Automatic logon (vagy hasonló) menüben tudod ezt megtenni.