176883

-
Mi történt, h eladod? -
Elnézést ha off:
Eladó 2007 decemberében vásárolt, tökéletes állapotban lévő XBox 360 Premium gép. A következő játékokat adom hozzá:
Blue Dragon (bundle)
Dead Or Alive 4
Dead Rising
Elder Scrolls IV : Oblivion
Fight Night 3
Forza 2 (bundle)
GTA 4
Guitar Hero 3 (gitár nélkül)
John Woo - Stranglehold
Mass Effect
PGR3
PGR4
Rockstar Games - Table Tennis
GRAW
Viva Pinata (bundle)
WWE Smackdown vs Raw 2007
A géphez van még kb. 10 hónap Live Gold is, és a szükséges kütyük természetesen (headset, wireless joy, RGB kábel). 3 ledes sohasem volt, teljesen megbízhatóan működik.
Lehetőleg egyben, ára: 110.000 Ft
Érdeklődni privátban. Köszi! -
2006os gép első széria potenciális 3 led függő:) hogyha csak egy fagyás is előjön vagy 3led hívd az MSt vigyék el... -
Zozo76 #44706 Nyugodtan irhatjatok hogy udv a klubban, mint a tobbi "szerencsesnek" akinek mar beszart... 

-
Zozo76 #44705 Tegnap este a melobol hazaerve gondoltam, megerdemlem hogy kikapcsolodjak, irany Liberty City. Utozgatok, csinalom a kuldiket meg minden, aztan valamiert kileptem a desktopra. Utana mennek vissza a jatekba de nem akarta tolteni, lefagyott a gep. Jo, volt mar ilyen, kikapcsoltam. Vartam par masodpercet aztan start. Hat nem kinyomta nekem is a 3 ledet!
Pont most amikor mar van GTAm!
Utana idegessegemben kicsit pihentettem a gepet es most EGYENLORE mukodik, de gondolom mar csak ido kerdese meddig. Amugy premium gep, tavaly vettem, es asszem 2006 valamikori.
-
közben megvan a megoldás
az volt a baj hogy ilyet vettem hozzá
klikk
és olyan kell aminek jack aljzata van szóval bemenetes az rca dugók is meg a jack dugó is
-
kvanta #44703 Nekem X-230 van és semmi gondom nincs az összekötéssel. Adtak hozzá egy átalakítót, ez megy a vga kábelen lévő hangimenetre a másik végébe meg megy a hangszórók zöldessárga vége és kész is, szól a cucc. -
Nekem x530-al faszán szól, igaz ahhoz alapból járt átalakító -
valakinek sikerült már egy logitech x230as hangfalat megszólaltatnia vga kábellel? mármint sikerült ugy összekötni valakinek hogy adjon hangot? mert én ma kaptam a vga kábelt és ugye 1 jack kimenet van a hangfalon, vettem ilyen rca -->jack átalakítót és bedugtam de nem szólt se a játékban se a dashbordban a hangfal -
Vagy ez. -
Hát ezek nagyon durvák!
-
Brash #44698 Pl. -
Tudtok egy olyan oldalt mondani, ahol meg lehet nézni, hogy a közeljövőben melyik játék mikor jön ki? Kíváncsi vagyok, hogy az elkövetkezendő 3-4 hónapban mi lesz a felhozatal. -
Persze, értjük mi, és tudjuk is, h jobb lenne... De egyszerűen egy oldalon 30 hsz arról szól, h nem lehet... -
És ez messze sokkal fontosabb mint az első két szempont:D -
Freedy #44694 3.Használaton kívul marad a legnagyobb zajforrása a gépnek. -
WhiteShark #44693 Két szempontból azért nem lenne rossz az install:
1. kímélné a fejet, ami így később mondaná be az unalmast
2. rövidebb lenne a töltési idő -
WhiteShark #44692 Bocs.:) -
tothadam923 #44691 Beteg game controllerek -
1.Lehet, h van egy 120 GB elit packos vinyója, és nem tud vele mit kezdeni
2.Nem akar DL DVDre költeni, így a kölcsilemezeket csak felzúzná. A lényeg, h tavaszi dásbódot Panzernek!
-
Egyébként én ezt nem értem. Minek akartok ti telepíteni? Ez konzol, örülj, hogy ilyennel nem kell törődni! Mondjuk lehet PS3-at is venni :D
Ja és nem lesz tavaszi update, azok a hírek csak pletykák fake hülyeségek voltak. -
Ez a lehetőség csak az olyan lámáknak van, akik 3x felteszik a hülye kérdésüket és hiába válaszolsz rá, csak ujra meg ujra megkérdezik ...
(tehát természetesen nincs ilyen lehetőség. viszont most miattad megint jön panzer1 és megkérdezi ujra :D ) -
Egyébként a Gears of War 2-es videó az fenn lesz(van) a lemezen. -
Mit kaptál a játék mellé esteleg hogyan készült DVD-t?
-
WhiteShark #44685 Ez engem is érdekelne. Hol van ilyen install opció a dashboard-on, mert én még ilyet nem láttam. Elméletileg a tavaszi dashboard update fogja tartalmazni a merevlemez install lehetőségét. Most már jöhetne lassan, mivel már bőven nyár van. -
Warez szagot szimatolok
-
Jah télleg. Mindegy nekem már megjelent.. -
biztos fejlesztő vagy tesztelő a srác :D juli 7ig teszteli -
őőőő, már megjelent 360ra? :D -
Hú srácok ez az UT3 nagyon durván jó játék! Imádom! Bár kicsit fura lesz átszokni, mert itt kényelmetlen folyton ugráni és én PC-én pedig folyton ugrálok fel-alá :) -
Miért van az, hogy ha vmit beírok a keresőbe, sose ad ki semmit :/ (az oldal alján lévő keresőbe...) -
:D xD
-
-
köszi
-
Brash #44675 #44575 és ettől visszább olvasható a válasz. -
Hali!
Mi a különbség az UK ill. az USA XboxLIVE gold előfizu között??
Számít egyáltalán,hogy melyiket veszi az ember?
SZal,ha nekem UK profile-om van akkor ahhoz az USA nem műxik?
(ahogy láttam nem azonos árban van a kettő) -
tom1976 #44673 köszi!
átnyálazom még egyszer a menüt,mert sehogy sem találtam...
csaó! -
Reménykedem h ez a válasz a kedvére tesz és elhuz innen a vérbe. -
wtf? 
-
goldnarmz #44670 Be tudod állítani, hogy melyik profillal jelentkezzen be automatikusan, amikor bekapcsolod az x-et. Valahol a Profiles, Automatic logon (vagy hasonló) menüben tudod ezt megtenni.