176884

-
Scott8 #44837 Erről mi a véleményetek?
Samsung 226BW 22" -
nekem nem faj a fejem de neha kettoslatasom lesz ( minden homaly)
szal inkabb villany mellett jatszom es orankent egy kis szunet.
amugy siman lehet a tv hibaja....
uj tv-d van vagy regi? -
Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de nekem a TV-n való játsszáskor elkezd piszkosul fájni a fejem és a szemem. Elkényelmesedtem a VGA-miatt? :] Mert én is monitorrral küldöm neki. -
Brash #44834 Nekem is ilyen volt a mostani előtt. Annyira nem csúnya csak az írások olvashatatlanok. Viszont egy HDTV-től fényévnyire van. Tegyük az élvezhető kategóriába. -
Scott8 #44833 Ilyen a Televisiom =)
Ezen normál szép grafikán vinné?
http://www.goodbuy.hu/szorakoztato_elektronika/tevek/samsung_cw_29m024n/reszletes_informaciok.html -
Scott8 #44832 Mind1.
Úgyis TV-n fogom nyomni:D
-
Nekem is ilyen moncsim van! csak nekem 940NW nem 940N. :) -
Mért van az hogyha le akarom tölteni a bourne demót, és a gowhoz a két mappackot, azt írja hogy egy jelenlegi helyemen nem elérhető?
Másnál is már kiírta :/ Ausztrália van megadva tartózkodási helynek.
-
Scott8 #44829 Samsung SyncMaster940n 19"
-
volt már 17' és 19'-es monitorra is kötve! de 15'ösre is ugyanúgy rákötheted ha netán attól félsz hogy 15 coloson rossz a kép
olvasd el a kijelző faq-t
Xbox 360 KIJELZŐ FAQ -
Scott8 #44827 És milyen Monitorra, hány colos?
-
Hát nem csak az igazsághoz
-
Brash #44825 Ez nem elég bizonyíték a türelmedhez, se a tehetséghez. :) -
Elég szomorúnak tartom, hogy ilyen idős korban a megvásárolt konzolok mennyiségével akarod bizonyítani, hogy neked van igazad és mindenki hülye... 

-
vagy ez arcade gép volt és később vettél rá winchestert? -
minek a memkari a boxba ha van vinyód? :D -
Befigyel a háttérben a figura :D -
Az az helyzet , hogy én sem tegnap keztem, a megadrive-m már nincs meg ,sem a ps-m 
-
Brash #44819 Lenne egy olyan kérdésem, hogy az XCM 360 High Speed Air Cooler nevezetű hűtőben, amit a gyárit cseréli le, abban hány cm-es ventillátor van? Egyik barátomnak az van benne és az egyik megadta magát a 2-ből, nem forog, cserélni kellene. Szóval a mérete érdekelne, köszönöm. -
Amikor megkaptam az Xboxot, az első demo a FEAR:Files volt...na azóta tudom irányítani az FPS-eket :] -
Nekem soha semmi gondom nem volt a gamepaddal, pedig igen régóta játszom konzolokkal. A gamepadot mint ahogy a neve is mutatja játékra tervezték, ezzel szemben a billentyűzet gépelésre való, az egér pedig egy mutatóeszköz, szal nem játékra való. Továbbá nem működnek "keresztben", vagyis a gamepaddal pl. nehezen írsz szöveget.
Egyébként is a mai konzolos FPS-ekben rengeteg rásegítés található és itt nem csak az auto aim-re vagy aim assist-re gondolok, szal lehet olyan jól irányítani mint PC-n. Ha én mindig is PC-s játékos lettem volna, akkor nekem is nehéz lenne az "átállás", de nem 5-6 perc játék után kellene véleményt mondani, mert akkor én is a falhoz vágtam volna a kontrollert. Bele kell rázódni és akkor talán jobban be fog jönni neked mint a bill.&egér páros. -
Ez csak gyakorlás kérdése.. Kicsit több mint 1 hete van boxom, kezdetben télleg furcsa volt és nem tudtam célozni, de aztán belejön az ember :) -
Haver ha nem tudod megszokni a kontrollert akkor mit lámázol itt mindenkit? Istenem. Add el az egész konzolt, ahogy van és menjél vissza PC-re Cod2-özni... -
Brash #44814 Semmi probléma nincs a Bad Companyval. Nagyon jó játék. Tényleg benned van a hiba. Gyakorlás.. gyakorlás.. -
kinek mi tetszik ugye! ezt az állítást hogy "FPS nem konzolra való" ezt azért nem így mondanám, hanem hogy az fps konzolra is jó, csak a tehetségesebbeknek való :) -
A Bad Company kegyetlen jó. Az hogy
vagy és nem tudsz lőni egyéni szoc. problem, de sztem itt az ideje, hogy vissza száguldj a BeJeweled 2 Arcade game mellé, mert az kihasználja a te és a konzol maximális tudását.
-
Jól van akkor nem láma hanem mazoista , kontrollerel csudajó irányítani a játékot. FPS nem konzolra való.
Ha a Bf2-re gondolsz ott aztán mindent lehet csak lőni nem.
Ezt a sz@rt majdnem megvettem még egy XFPS360 is kinéztem magamnak, de aztán kiprobáltam a demot. Ez a Battlefield Bad company egy nagy rakás szar ahogy van .
1.
2.
3. b34 -
hát én is sima tv toltam 1 hete és ugy is szép volt a grafika, de aztán megjött a vga kábelem és monitoron tolom! hááát eddig szép volt minden játék grafikája de mostmár überfasza nagyon durva éles kép éles betük nagyon szép! -
Szerintem nem arra gondolt mien hátránya van annak h nem kap hozzá winyót.Amugy énis arcade-ot vettem aztán vettem hozzá winyót de semmire se jó szinte, zenét tudok rá rakni (ripelni vagy mi a fene) de nekem csak van.GTA4 is meg winyó nélkül is, semmi haszna.Mer ha lehetne játékokat rakni a winyóra akko azt mondom h jóvan, megéri, de így?!Eddig nemis találkoztam olyan játékkal ami cach-elne.A gta4re mondták de az meg...Szóval arcade pack-nak semmi hátránya nincs, annyi hogy winyót nemkapsz!Minden game ugyanugy fut az arcade-on. -
deka82 #44808 Én is
-
Én
-
Scott8 #44806 Valaki nyomja sima TV-n és nem LCD-n?
-
Hogy a francba ne lenne? Nem tudsz demókat letölteni, nem tud a gép a vinyóra cachelni. Ha ezek nem nagy hátrányok akkor semmi nem az. -
1: attól mert valaki singlebe tolja a bf bc-t nem láma szóval ezért vagy idézem "hülye buta"
2: másrészt nem kell leszarozni a játékot mert nem tudsz lőni benne, legalábbis ezt feltételezem, szar auto aimhoz vagy szokva mi? egy ilyen játékban amiben neked kell célozni még érvényesülni sem tudnál -
Miért is ? -
Hülye buta vagy. -
A Single-t csak
játszák , a Bf a multiról szól ebben az esetben egy butított nulla
-
De jó lenne az EA be épített embere lenni... 
Különben szerintem is a Bad Company-t játszd me valami, nagyon állati egy játék, csak kicsit rövid a Single-je, a Multy-hoz meg még Live-ot kellene vennem! -
Scott8 #44799 Az XBox 360 Arcade packnak ugye semmi NAGY hátránya nincs? -
Persze hogy az a király de multiba csakis a BF :D