176882
banner
  • xAttilax
    én anno Gamecubra warezoltam, de rákellet jönnöm, hogy a warez elrontja az élményt, ha játszok valamivel és nem tetszik annyira akkor csak berakok egy másikat, vagy ha elakadok akkor sem nyúzom tovább, így megfogadtam, hogy ha új gépet veszek nem lesz warez. nem is lett és ki is pörgetem a játékokat :D amúgy meg fóliás Turokot vettem 8-ért, magyar crackdown (fóliás) 5-ért és úgy vagyok vele, hogy ha ez a hobbim akkor áldozok rá....
  • xbox attilaK
    Próbáltam persze, mert két joyom van és átraktam a másikból. Arra sem reagált :(
  • tomi890125
    másik elemmel próbáltad? vagy akksival próbáld ki
  • xbox attilaK
    Ismertek valakit aki szerel joy-t. Elem be és nem kapcsol be. Nem hiszem, hogy nagy baja lenne, de elég hülye csavarhúzó kell hozzá ami nekem nincs... érdemes szétkapni valami villanyossal vagy ez meghótt....
  • Scotty99
    Itthon is találsz 8-9 ezerért vadi új játékot. Nem a megjelenés napján annyi, hanem mondjuk egy hónappal utána, de akkor is találni. Meg a külföldi rendelés sem lehetetlen, mivel a legtöbb ember rendelkezik bankkártyával, valamint a postaköltség is nagyon kevés.

Az a baj, hogy a legtöbb csak kifogás, bemagyarázás, hogy miért is nem vesz az ember eredeti játékot. És akkor megint visszaérkezünk a DöflingR által is emlegetett elvi kérdéshez.
  • DöflingR
    Ezen elvitatkozhatunk egy jó darabíg, de az az igazság,hogy nem anyagi hanem elvi kérdés,hogy megveszed-e a játékokat vagy sem (alábbiakban is írták). Nem kell pénzesnek lenni ahoz,hogy valaki eredeti játékokat vegyen, szerintem 1-2 játék árát össze lehet spórolni.
    GTA4-et 12 ezerért vettem ami azt hiszem meg ér ennyit. Jó gondolom sokan mondják azt,hogy "Wazze játékért mért adnék már ki pénzt". De azt is figyelembe kell venni,hogy egy adott játékkal valaki nagyon sokat dolgozott.
  • Örm
    Talán ha itthon is 8-9 ezer forint lesz egy játék mint külföldön akkor lehet, hogy többen fognak erdeti játékot venni. Külföldön is megy a warez pedig ott egy átlagfizetésből kb. 30 játékot tusz venni, szemben az itthoni átlag 5-tel.
  • dienesoft
    Én meg pont a szöges ellentétével értek egyet. :] De abban már kár belemenni, hogy kinek mennyi pénze van.
  • Scotty99
    rooney8: Nem rosszmájúságból, de akkor ez most téged feljogosít arra, hogy lopd a játékot? Mert ha igen, akkor én gyorsan "beszerzek" egy BMW-t, mert nem engedhetem meg magamnak. Én azt nem értem, hogy te mit nem értesz?

Egyébként elég hülyeség játékot 15-16 ezerért venni. Nem 576-ban kell játékot venni. Rengeteg üzlet van, ahol a játékok újonnan 12-13k, máshol vannak már régebbiek 5-6 ezerért is. De van külföldi rendelés is, ahol akciók vannak, pl. Game-en most egy Assassins Creed CE 6 ezer forint, igaz, PS3-ra, de boxra is vannak akciók.

"pénzt kiadni egy játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés"
    Ezzel teljesen egyetértek, visszabb kifejtettem, miért.
  • DöflingR
    "játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés" Ott a pont :)
  • PoisonChihuahua
    Nem kellene ebbe megint belemenni, mert már volt róla szó, hogy eleve pénzt kiadni egy játékért nem anyagi, hanem elvi kérdés. Egy Matchbox-autóban is van aki gyermekjátékot, van aki pedig gyűjteményt lát, tudod ezért van az, hogy vannak olyanok akiknek megér ennyit "egy korong meg egy darab papír, tokkal együtt".....
  • tomi890125
    ehhh :D nálam még nem volt ilyen de tesztelem majd hátha lesz ilyan bug nekem is :P
  • Minstrel
  • bexinho
    ez igaz, de vannak olyan játékok, amikhez boltban, tehát nm használtan hozzájuthatsz 7-8-10 ezerért. Az meg sztem nem olyan rossz ár. Nekem 6 játékom van, abból 5öt vettem 16ért. Persze én úgy is veszek, hogy előre meggondolom, hogy használni fogom e mondjuk fél-1 év múlva. Sztem Fifa az alap, CoD4 Liveon alap, GTa4, nem részletezem, GoW is ugyanaz, egyedül az assassin's creed amit "csak" single-ben lehet tolni. De az viszont felemelően jó :) Így hogy kivan teljesen pörgetve, sztem eladom isminek 14ért. Jól jár vele,mert olyan mintha új lenne. Egyedül a boxban volt, na meg a tokban:D Nem szoktam "kintfelejteni" porosodni meg ilyesmik.
  • rooney8
    Ez csak mégjobban ront a helyzeten :/ Veszek 3 játékot és visszajön a box ára...
  • dienesoft
    Újonnan megjelent játék 16-nál kezdődik.
  • rooney8
    Nekem még nincs xboxom, de nagyon szeretnék én is egyet, de én még nem dolgozok, a szüleim meg nem nagyon engedhetik meg maguknak, hogy 50ért vegyenek nekem x360-at. De ha kapnék is, akkor se vennék eredeti játékokat, mert nem lenne rá pénzünk (10ezer egy újonan megjelent játék). Ha pénzesek lennénk akkor kit érdekel, megveszem azt cső (Habár nem értem miért kell 10ezerért adni egy korongot meg egy darab papirt tokkal együtt. És kb. használom egy hónapig aztán kész, ott porosodik a polcon. Tudom lehet cserélni, meg olcsóbban hozzájutni meg ...stb. de ezt akkor sem értem).
    De nem akarok többet warezról írni, csak leírtam az én véleményemet.
  • tomi890125
    na egy régebbi futamot megnyertem és kaptam egy pöpec ami kicsi motor tuning után elég jól süvít

• dienesoft
    Igen, ebay-en ki lehet fogni jó dolgokat :]...5800 forintért rendeltem egy új vezeték nélküli kotrollert (azért ilyen olcsó mert egyszer ki lett nyitva, amúgy gyári). Mondjuk dobálták az árakat a végén rendesen... :]
  • Scott8
    Csak nem erről van itt szó? http://www.addel.hu/template/temp1/products.php?storeid=2228&productid=354076

Ja, és nagyok a képek:)
    Halo 3 shotokat nemtud valaki csinálni? :D
  • Alwares
    Én most vettem ebayen egy 1 hónaposat mert sürgős volt. 700 forint volt :D
    De hamarosan veszek egy éveset és akkor kira lesz minden :)
  • DöflingR
    Jaja.. nekem is lassan lejár a gold
  • tomi890125
    kár hogy a silveres nem tudja tolni online :S :)
  • tomi890125
    hát már nagyon gondolkodom egy live előfizetésen!! :D
  • Alwares
    Huh tényleg most jut eszembe, szombaton forza bajnokság van Ferrari F430-asokkal. Jujj nehéz, de jó lesz :)
  • Freedy
    Ha van még valami olyan kérdés, amit fontosnak találtok, hogy bekerüljön a faq-ba, nyugodtan szóljatok, és berakom. vagy ha bármilyen egyéb hibát találtok, szóljatok, és azonnal kijavítom!
  • tomi890125
    mindenkinek silver van na :)
  • tomi890125
    hát de én is ezt mondtam elején :D hogy mindenkinek free van
    mondjuk azt elfelejtettem hozzátenni hogy kivéve aki előfizet goldra
  • DöflingR
    Na ugye hogy megtaláltad :)
  • tomi890125
    jaja volt tempó a pályán :D biciklivel gyorsabban körbementem volna :D
  • arty
    iszonyat jo! de ennek a pályának a variácioit gyűlölöm, van amikor fél percig szerpentin és lehet menni 40-el :D

(na, ezeket dobáld screenshotok topikba :D )
  • tomi890125
    "Van kétféle előfizetés: Silver és Gold. A Silverrel csak letölteni lehet, és a demok egy héttel később válnak elérhetővé. Ez ingyenes.
    Az interneted játékhoz GOLD előfizetés szükséges, amivel a demok azonnal letölthetők."
  • DöflingR
    "de logikus hogy ha free a silver akkor miért ne lenne mindenkinek az"

Olvass faq-t!
  • tomi890125

• tomi890125
    talán mert eleve ingyenes? amugy foggalmam nincs hogy működik ez szal
    de logikus hogy ha free a silver akkor miért ne lenne mindenkinek az? vagy ez mi alapján sorolódik?
  • DöflingR
    Mért lenne az mindenkinek?
  • tomi890125
    silverem van de mindenkinek az van nem? mert az amugy is free
    nem nagyon értem :S
  • PoisonChihuahua
    Marketplace fül > Account Management > Membership alatt tudod megnézni, hogy jelenleg milyen tagságod van.
  • Skyline
    Most kajakra ez az egyetlen módja annak hogy veszek egy fejhallgatót és minden egyéb szar nélkül ráköthessem boxra (Sharkoon Xtatic 5.1 / http://www.hoc.hu/index.php?p=articles&cid=&y=269&z=6) vagy valaki tud emberi áron értelmes 5.1-es fejest amit csakúgy (mint ezt) rálehet csapatni?:)
  • tomi890125
    fotomod nélkül is bejövős :D nnah estére csinálok majd pár shotot :)