176882
banner
  • McKalton
    srácok nem tudjátok honnan tudnék venni vagy rendelni XCM XFPS V3.0 Sniper Plus-t? Szeretnék billentyűzettel és egérrel játszani Bad companyt.
    Ha esetleg valakinek van eladó az is szóljon. Előre is kösz a segítséget.

Ui.: platinum shop és apronetes hirdetéseket néztem de hiánycikk.
  • LordAndrew
    Ha egy BMW "beszerzése" csak annyi lenne, hogy kettőt klikkelek és letöltöm a garázsba (és 99.999% esélyem van arra, hogy ezen aktusra a rendőrségen senki sem mozdul rá), akkor már egy csomó béemvém lenne... Sőt, minden nap másmilyen BMW-t töltenék le
  • SpeedXHUN
    De a játékban hol lehet új profilt csinálni?
    mert sima xbox gamer profilnak beírtam de semmi változás:(
  • Minstrel
    ezt írd be névnek az új profilhoz: tEAm4za
  • rooney8
    Jó, ezt egy kicsit eltúloztam...
    De tök mind1, mert akkor se lenne pénzem eredeti játékra.
  • Muukee
    Elkektronikai Fórum!
    Akit az XBOX 360 érdekel nézze meg!
    http://muki.forumx.hu
  • SpeedXHUN
    Köszi,de még mindig nem értem,tehát vajon milyen passwordot írjak be a profileba nah majd még szarakodok vele.
    Köszi!
  • SpeedXHUN
    Nálam fasza.szép kép.nem torzul
  • arty
    sajnos nálam is igy volt, ezért kellett tévét vennem

;-)

(rühelltem a benagyitott sz*r képet)
  • Scott8
    Amúgy tessék: http://onlinefordito.micom.hu/fordito.php
    Nemsokat nyújt, de valamennyire érthető lesz :)
  • SpeedXHUN
    Nálam a több játék teljes képet ad csík nélkül 1280x1024 be pl gta 4,nfs-ek.
    Nem kell semmit venned,így is fasza minden.
  • Scott8
    Köszönöm
    Akkor nemkell monitort vennem. huh.
  • Scott8
    ez egy mondatforditó eredménye :D

Játékos Profil Csalás
    a profil kiválaszt menü, kiválaszt 'NEW PROFILE' és belépés a következő (csak 1 jelszó per profil)
  • arty
    játékfüggő

van ahol a 940N szebb lesz, mert 1:1 nativan adja ki az 1280x720as játékot az 1280x1024es kijelzőjén, alul felül fekte csikkal

van játék, ami mindkettőn csunyácska lesz: a 940N-en 1024*768ban, teljes képernyőn fut méretezve, mig az 1440x900 es kijelzőn nem csak méretezett, de kicsit torz is lesz

összességében nem lesz rossz egyiken sem :)

kijelzőfaq? ;)
  • SpeedXHUN
    forza 2 cheat
    nem értem mit kell csinálni benne.
    Valaki nem tudja lefordítani,hogy mit kell átírnom?
    A játékon belül nem lehet átírni+ ez vmilyen passwordot ír nem nevet.
  • Scott8
    Itt is egy kérdés!
    Samsung 19" SyncMaster 940N-en ugyanolyan szép mint a 940NW-n?
  • dienesoft
    Ha a saját példámból indulok ki, nem is én vettem a konzolt mivel ajándék volt..
  • DöflingR
    Lenne egy kérdésem!

Amikor Multiplayerezek akkor csak annak a hangját hallom headset-en aki felvan véve a friend listára. Aztmondják,hogy valami el van állítva,de ők se tudják hogy mi. Valaki tudja mit kell beállítanom ahoz hogy mást is haljak ne csak a friendeket???
  • tomi890125
    hát ha nagy sebességről fékezel le akkor felhevül
  • Scotty99
    Ott a pont.
  • Scott8
    Az a piros cucc ott a kerékben az a fék?
  • tomi890125
    visszatudtam hozni egyenesbe igen! és szoktam állítgatni mivel full hun az egész így bazz már elnézést de kurvajó!
  • Minstrel
    Jók:)
    Amikor Lambo-t igy megcsúsztattad akkor visszatudtad hozni egyenesbe? drift-hez állítasz valamit car setup-on vagy csak simán mész?
  • Skyline
    3000-5000 pénz között lehet fél-1 éves játékokat szerezni használtan,akinél ott figyel az 50k-s konzol szerintem inkább ne emlegesse hogy nincs pénze,mert akkor ne legyen pénz bulira cigire piára semmire....
  • SpeedXHUN
    kööössz kipróbáloM:::D:D
  • tomi890125
    persze én cheat nélkül vittem eddig és szerintem ezután is annélkül fogom csak neked segítettem :)
  • tomi890125
    nekem is csak ahhoz lenne kedvem :D
    én is kerestem cheatet és találtam is de angol nem az erősségem
    cheat forza 2
    na ezt találtam és asszem ugy kell hogy kell 1 profielt csinálnod azzal a kóddal amit ott ír mármint az legyen a neve és lesz 999.999.999....... cr-ed
    de a kocsikat nemtudom hogy kell unlockolni
  • arty
    "(Habár nem értem miért kell 10ezerért adni egy korongot meg egy darab papirt tokkal együtt. És kb. használom egy hónapig aztán kész, ott porosodik a polcon. Tudom lehet cserélni, meg olcsóbban hozzájutni meg ...stb. de ezt akkor sem értem)."

Az a korong és a papirfecni minimum 50 ember 3 évi munkája.

Mindent alálőttem, h lásd ez a MINUMUM + számoljunk forintban:
    - 12 havi fizetés 50 embernek 400k/hó fizu mellett 240.000.000 milla * 3 év = 720 millió forint.
    - plusz vedd hozzá 50 gép árát, operácios rendszerrel, durván drága felhasználoi programokkal, devkittel, licenszjogokkal.
    - hogy kerek számokkal dobálózzunk, legyen igy a teljes összköltség 1 milliárd ft
    - reklámköltségek/promózás, de az egyszerűség kedvéért ezt most hagyjuk ki

Mondjuk, hogy 10ezer ft lenne egy játék megjelenéskor. Ebből a fejlesztőcsapat lát kb. 3-4ezret, azaz 3-400ezer példányt el kell adniuk, ha nullszaldóra szeretnének kijönni. Mennyit tartanál reálisnak egy játékért? 3ezret? ahoz 1.2 milliót kellene eladni belőle, ami ilyen kicsi studionál (50 ember!) kb. reménytelen...

Ehez érdemes hozzávenni, h néha 1-1 játék bukta lesz, tehát sok sok nyereség kell egy-egy játékon, h néha ez is beleférjen a csőd nélkül.

Fenti példa a valoságtól elrugaszkodott, tudom. A valóság ennél sokkal 'drágább', millió költséggel nem számoltam :)
  • SpeedXHUN
    A legalsó a legszínesebb kép .
  • DanielT
    Expanded.
  • galmat
    A az X360 system beállításainál mit jelent a DISPLAY részen belül a Reference levels?? Mire kell állítanom, ha 22"-es LCD-monitorom van?
  • SpeedXHUN
    Ott a bmw e46 azéé:D
    Kár h nincs semmi pénz kód forzához...versenyezni nincs kedvem csak hülyülni és tuningolni.
  • xAttilax
    veled is 1-et értek, ezért nem adok el semmit és nem cserélek, szénné játszok 1 játékot azt veszek egy másikat. ami nagyon nem tetszik max azt cserélem el. nincs minden héten új játékom de ami meg van azt "nagyon" vágom. de nem akarok itt nagy warez ellenek látszani, mert amig az átlag fizú 100 ezer addig legyen is csak warez.
  • tomi890125
    kár hogy nem minden játékban van ilyen funkció mint a forza 2ben :S mármint képek kimentése terén

• tomi890125
    hát én is láttam népszerű meg magyar szinkronos asszem de nekem vidik alapján nem jön be :S
    érkeznek a forza 2 nürburgringes szabadfutamos drifelgetős képek ;) :)
  • xAttilax
    igazad van és 1et értek veled, MO-n a fizukhoz kurva drága egy játék. anyádat is megértem... én is inkább cipőt vennék a kölkömnek ennyiért + egy olcsobb játékot
  • xAttilax
    Nekem bejönn, nem egy oblivion de a végén jó duma van
  • SpeedXHUN
    Teljesen igazad van.
    Viszont az is igaz,hogy sokan játszani szeretnének nem a cserlégetéssel és eladással bajlódni,talán ezért választják az egyszerűbb módszert és töltenek le játékokat.
  • dienesoft
    Persze, én értem. De én továbbra is azt mondom, ember legyen a talpán, aki pénzt rá tud áldozni...sajnos neke nincs miből "spórolnom", a szülőknek meg lehetne magyafrázni, hogy de anyu csak ezt az egyet és akkor ő meg rákérdez, hogy "miért ilyyen drágán?" A szülők csak az árat látják benne, természetesen..
  • SpeedXHUN
    Mit gondoltok érdemes beszerezni a Crackdown-t?
    Elég eszeveszett játéknak tűnik,de elég népszerű ahogy nézem.