176882

-
Kornelka00 #45195 Hello!
Az lenne a kérdésem hogyha 1 éves az xboxom és nincs semmi féle kodom regisztráli xboxlivera akkor is tudom használi a silvert és hogy?!
-
Zarache #45194 sorry a dupla posztert de emg azt is szeretnem tudni hogy esetleg lightgun van e esetleg lesze meg1* koszi -
Zarache #45193 hali all kezdo vagyok meg konzolkon teren reg volt mar hogy vettem egyet de most haveral elszantuk magunkat hogy veszunk 2-t csak azt szeretnem tudni hogy a Naruto Ultimate Ninja Stormnak van-e online resze illetve meg par jateknal erdekelne ez elore is koszi a helpet
Tekken 6 (esetleg van e XBOX360-ra vagy lesz e)
Virtua Fighter 5
DoA 4
Street Fighter 4
Soul Calibur 4
Mortal Kombat VS DC (ha joltudom ez meg nemjottki)
Dragon Ball Z Burst limit
elore is koszi a helpet vagy ide irjatok vagy akar privatban
es bocsi a kerdesert :/
ui.:Ninja Gaiden 2 az only solo vagy van Vs resze is esetleg lehet e online nyomni
elore is koszi meg1* -
:O bazze télleg 
-
veszel egy dvd felvevőt pl. :) akkor még videót is tudsz felvenni játékokból -
kár :S jó lenne tudni hogy lehet képet kimenteni játékokból
pl amit belinkeltél kettőt gondolom azt se gépen csinálták :D szal valami trükkje csak van -
arty: te úgyis ilyen szakértő vagy a kábelek körében :) Ha veszek egy dvi - hdmi kábel, akkor a hangot hogy tudom "kivezetni" a boxból? :) -
tomi: nem, mindkettő ua. a kép, csak ott rászántam az időt a logo eltüntetésére :)
scott8: vegyél egy VGA kábelt az xboxhoz.
-
Scott8 #45187 Én ehez hülye vagyok.
De hogy össze tudjam majd dugni ahoz majd mien kábel kell? -
csak mert látom képfeltöltő oldalra te toltad fel a képet és abból következtetek hogy te csináltad
és ha télleg akkor elárulhatnád hogyan :D msn vagy pmbe vagy itt csak áruld el :D -
jaja én is beláttam az alsó jobban bejön :D
amúgy a fenti nyújtott képet te csináltad?
-
Scott8 #45184 oké, asszem már értem -
Scott8 #45183 Már régóta elolvastam, de sokat nem értettem meg belőle. -
"bár ilyenkor átállítom 1280*720ra és nyujtott lesz igaz de teljes és szerintem így is fasza "
ugye csak viccelsz?

nálad tehát igy néz ki a játék:
aminek igy kellene:
???
---
Ewergo: igen, lesz ilyen játék. Hó végén jön ...
---
Scott8: olvasd már el ezt könyörgöm :)
vagy ha akarsz, vehetsz DVI->dsub kábelt is, max képed nem lesz :D -
LOL! Én is besírtam kicsit... :D -
ha már van vezeték nélkülid olcsóbb azt az átalakítót megvenni mint 1 vezetékes joyt -
kompatibilis a vezeték nélküli is csak kell venni ilyen 6ezer forintos cuccot amit bedugsz a pcbe és fogja a vezeték nélküli joy jelét
most hirtelen nem találom de magyarországon is kapni azt a cuccot csak nemugrik be most a neve
-
hol lehet fifa 08hoz online ligákat találni? úgyértem, neten hol találhatok iylet? ...tudom .... google... de ha vki tud egy télleg jó oldalt, az megírhatná, mert nem biztos h a kereső azt dobja ki az 1. 3-4 oldalba. -
csak a vezetékes xbox kar kompatibilis a PC-vel -
zole72 #45176 Üdv.
Vezeték nélküli xbox360 joy-t lehet e használi géphez vagyis pc joy ként? -
Nagyon érdekes kérdés. Nem is tudom mire vélni... -
Szerintetek a "SoulCalibur IV." hivatalos gém? Valoban van, lesz ilyen 360-ra?
-
Kornelka00 #45173 Hello!
Az lenne a kérdésem hogyha 1 éves az xboxom és nincs semmi féle kodom regisztráli xboxlivera akkor is tudom használi a silvert és hogy?!
Elöre is kössz... -
algor91 #45172 oké kösz -
location* -
1: a dashbordon a lokésönt állítsd hungaryra és elvileg magyar nyelvű lesz majd
2: nem tudom -
algor91 #45169 tudna válaszolni valaki előző kérdéseimre? -
én is ezen tolom a boxos gamékat :P amugy 1280*1024be van a gta4 tök jó ahogy írtad de a bf meg naruto meg még nem tudom mi széles vásznas :S
bár ilyenkor átállítom 1280*720ra és nyujtott lesz igaz de teljes és szerintem így is fasza
pl bf bc-t most toltam végig így hangulat volt a köbön :D
-
ehhh ugyanilyen a monitorom :P -
Xabinho87 #45166 Egy kis segítséget szeretnék kérni. Egy haverom szeretne liveon játszani, de előtte bekellene regisztrálni a D-link márkájú routerét. Tudnátok adni egy linket vagy tanácsot hogyan csinálja. Sajnos nem tudok neki segíteni, mert nekem nem voltak gondjaim anno a SMC routerem beregisztrálásával. -
algor91 #45165 sziasztok
1.van pár játékom ami elméletileg magyar nyelvű is, hol kell beállítani, hogy magyar nyelvű legyen?
2.a lost planet című játékhoz megvettem a colonies editiont, úgy hallottam, hogy egy helyre menti az alap és a kiegészítő részt is, ha berakom majd és elkezdem a kiegészítést, elveszik az eddigi alapjáték mentett állása? -
Scott8 #45164 ez hülye kérdés volt :D
gondolom DVI-DSUB Kábel -
Scott8 #45163 15 Pin D-SUB bemenetre milyen kábel kell? O_o -
Scott8 #45162 :D -
ja és utángyártott 3ezer volt újonnan.
Nálam kapható RCA aljzat -Jack aljzat átalakító 1000Ft-ért:D -
Nekem egy 17" es Samsung 730BF 4ms nem a legnagyobb,de én megszoktam és a képe csodás.Vga kábellel van rákötve. -
Scott8 #45159 SpeedX neked milyen monitorod van? -
Valaki plz! még mindíg fennáll a próbléma!
Amikor Multiplayerezek akkor csak annak a hangját hallom headset-en aki felvan véve a friend listára. Aztmondják,hogy valami el van állítva,de ők se tudják hogy mi. Valaki tudja mit kell beállítanom ahoz hogy mást is haljak ne csak a friendeket??? -
Skyline #45157 A hangsúly azonvan hogy ha van pénz bulira csajokra cigire piára akkor nemtudom elhinni hogy nincs pénz szaros 3-5000ft-os játékokra,ha meg azokra van pénz akkor gyüjtéssel van pénz drágább game-kra is..:)
-
Nem szó szerint értendő, valamihez hasonlítanom kellett. Arra utaltam vele, hogy ha megengedheted magadnak ezt a luxust, mint a konzol, akkor megengedheted a játékokat is, ha pedig nem engedheted meg magadnak, akkor meg ne "lopd" el a játékot sem. Nem a 15-16 ezres árakat kell nézni, mert buta, aki annyiért veszi. Szerintem aki megengedi magának a 40-50-60 ezres konzolt, annak nem a játék áraival van baja, hanem magával a ténnyel, hogy venni kell. Aki pedig azt mondja, hogy alig bírta összekapargatni a pénzt konzolra, annak szerintem kár volt menni, mert akkor az a pénz sok más helyre jó lett volna.
Persze nem nekem kell mások pénze felett ítélkeznem, csak elmondom a véleményem.