176889

-
Üdv a klubban!
-
Kijelentettem, hogy a DOA nem reális és sztem kezeltesd az összeesküvés elméleteidet, mert sehol nem írtam, hogy vmeik verekedős játék reális lenne. -
Nemigazán értünk téged, most meg a realitás hiányára panaszkodsz, de a DBZ-t + ajánlod?
-
Gratulálunk
-
Néhány menne. EA játékok biztos nem. Ami régiófüggetlen az igen. -
Na várunk csak.
Tehát, most az apám Kanadában van, és látott 10 dolcsiért kibaszott sok X360 játékot. Akkor az menne az én LCD monitorra rákötött PALos X360nomon is? -
természetsen igen:D
hajjaj játszhatok biza:)
azért az bejön a bxba, hoyg mindjárt egy hd kábellal van eygbekötve a sima sd kábel így van sztereo hangocsak és hd képem is:), igaz ehhez egy LCD tv szükséges, de sebaj, mert jövő hét végén megjöna tv is:)
MLÉG eyg psp-t is beszereztem igaz, azért ehhez van mit pakolgatni még, mert csak a készülék van meg:) -
A VGA kábel végén van egy piros és egy fehér kábel, azt bekötöd a hangrendszeredbe, és csak átváltasz a megfelelő funkcióa, és máris szól a box. Egyébként ha nem olyan a hangrendszered, amibe bemegy a piros, fehér kábel, akkor nem tudom, majd akik értenek hozzá jobba, azok megmondják.
Tarti19: Gratula, akkor mostmár játszhatsz mindkét konzolon :) (PS-ed megvan még, ugye?) -
Laci08 #45657 A pc monitorával használom a boxot és 5.1 es kreativ hangrendszert szeretném ráeszkábálni valami módon mert íyg nincs hangja. A hangrendszer a pcre van kötve és aza kérdésem hogy valamilyen átalakítóval nem lehetne e hangra bírni az xboxot. előre is köszi -
Srácok x360 tulaj lettem a mai nap :) -
miért is kedves ragnarka? -
DOA 5 év után kurva unalmas és annyi köze van a realitáshoz, mint nekem a harangöntéshez. A verekedj az analog karral szvsz halál, de bízunk az új csöcs kaliburba, hogy 2 hét múlva mindent lemos. -
én csalodtam a FN3-ban, a 2 gc-n rogyásig játszotam és imádom, de a 3 lassú és azt nem tudom +szokni. ki nyomtam az 1000 gs azt pihen a polcon. -
Teknóban fejlettebb, de összhatásban a DOA jobb, meg harc mechanikában, meg hangulatban, meg "reálisabb" stb DOA FWT az a lényeg:) jöhetne az 5 valóban:I -
sztem DOA4 szebb, VF5 halál statikus könyezet :(
miért nincs DOA5 ??? :)
FN3-at sima boxon láttam, vicc, h ahelyett vki egy VF5-öt ajánl: eleve kb. semmi közük egymáshoz, az egyik box-szimulátor, a másik árkád verekedős :) -
xbox1-et vettem ott, olcsók és segitőkészek voltak, garis gondom is orvosolták
x360at javittattam náluk, korrektek és gyorsak voltak
mondj már jobbat, pls... -
Tőled is óvjon:)
FN3 egy szimuláció, nagyon szép és reális vétek kihagyni, minőségi AA EA játék.
Ha már a VF5öt ajánlgatod akkor inkább DOA ami sokkal jobb igaz grafikában egy kicsit gyengébb. -
De lehúzós, inkább játékaim.hu !!! -
-
Isten óvjon FN3tól szvsz szar. Virtua Fighter 5 powa ha fasza verekedős kell, ha látványos akkor az új DBZ. -
Fight Night 3 -
Melyik bunyós játékot ajánljátok?
-
http://www.jatekcsere.hu/
ki használta ezt az oldalt? -
dehogynem, csak személyesen kell bemenni és telefonba tagadnak mindent.... nem véletlen ők javítottak először RRODs boxot... -
Brash #45641 Nem vállalnak gép pimpelést?
-
Ragnar360 #45640 legxarabb hely, grat :D -
console corner -
Melyik Budapesti szervizben erdemes elvinni a boxot hogy megnezzek ezt a olvasofejes dolgot? -
Xbox 360 Premium Pack Eladó! (1 hónapos)
-Minden megvan hozzá
-Nem flash-elt
-Van még 3 év garancia rá
+GTA4
+Race Driver: Grid
Játékokkal együtt 69.000, nélkül 55.000! Egyik ismerősőm árulja, infót tőlem pmben! -
Mást nemtudsz vele kezdeni... wrong region vagyis azzal a géppel te nemfogod használni azt soha az életbe, boltba vetted? mert akkor vidd vissza és reklamálj, ha netről akkor utána kellett volna nézni, ha használtan valakitől akkor szopóka. -
GRID-nek van a leg rosszabul kivitelezett belsőnézete, játszhatatlan belőle, élvezhetetlen, az autót nem lehet érezni, egysezrűen hót gagyi, akárcsak a Colinba... ha neked ez reális és élvezetes akkor ajánlom próbálj ki egy rFactort vagy LFSt vagy akármi mást.
PGR4 árkéd olyan fizikával ahol az autót lehet érezni, a féktávokat a kigyorsítást a dölöngélést... a GRID ebben is pocsék, mert a fizikája inkább hasonlít egy ufóhoz mint egy autó viselkedéséhez. A karrier felépítése a GRIDben nagyon jó, akárcsak az előző Toca részekben is , a PGR4 ebben más vonalat követ... arról nemis beszélve hogy PGR4 szebb, az egyetlen játék a piacon amibe ilyen időjárás szimuláció van, a pályák reálisak és gyönyörűek ( GRID ebben is messze elmarad ) stb...
GRID jó csak pocsék az irányítás, fizika, belsőnézet... vagyis az a része amitől egy autós játék autós játék. -
rolek #45634 köszi akkor kidobom a lemezt. -
"PGR4 a GRID-hez képest elég gyenge"
fura izlésed van ;) sztem a pgr4 belső nézete élethűbb, de a GRID is élvezetes - csak tul árkádos. de a játékmenet nem rossz, legalább nincs bójás baromgkodás, mint a pgr-ben
---
rolek: mert az x360ad regioja más, mint a játéké. nem tudod megnézni a mostani gépen! sehogy! -
rolek #45632 miért? -
Veszel egy másik X360at ;) -
köszi! -
rolek #45629 hi.segítséget szeretnék kérni.letöltöttem a space chimps nevü játékot.kiírtam de a box azt mondja wrong region.tudok ezzel valamit kezdeni? előre is köszi a segítséget. -
Élethű? Mire gondolsz? :D -
nem, több kárt okoz mint hasznot! felejtsd el -
Bocsi, itt a jó link:
Papírtokos
Fémdobozos