176889
banner
  • avengir
    Üdv a klubban!
  • avengir
    Kijelentettem, hogy a DOA nem reális és sztem kezeltesd az összeesküvés elméleteidet, mert sehol nem írtam, hogy vmeik verekedős játék reális lenne.
  • warass
    Nemigazán értünk téged, most meg a realitás hiányára panaszkodsz, de a DBZ-t + ajánlod?
  • warass
    Gratulálunk
  • Alwares
    Néhány menne. EA játékok biztos nem. Ami régiófüggetlen az igen.
  • Pacal17
    Na várunk csak.

Tehát, most az apám Kanadában van, és látott 10 dolcsiért kibaszott sok X360 játékot. Akkor az menne az én LCD monitorra rákötött PALos X360nomon is?
  • tarti19
    természetsen igen:D
    hajjaj játszhatok biza:)
    azért az bejön a bxba, hoyg mindjárt egy hd kábellal van eygbekötve a sima sd kábel így van sztereo hangocsak és hd képem is:), igaz ehhez egy LCD tv szükséges, de sebaj, mert jövő hét végén megjöna tv is:)
    MLÉG eyg psp-t is beszereztem igaz, azért ehhez van mit pakolgatni még, mert csak a készülék van meg:)
  • Scotty99
    A VGA kábel végén van egy piros és egy fehér kábel, azt bekötöd a hangrendszeredbe, és csak átváltasz a megfelelő funkcióa, és máris szól a box. Egyébként ha nem olyan a hangrendszered, amibe bemegy a piros, fehér kábel, akkor nem tudom, majd akik értenek hozzá jobba, azok megmondják.

Tarti19: Gratula, akkor mostmár játszhatsz mindkét konzolon :) (PS-ed megvan még, ugye?)
  • Laci08
    A pc monitorával használom a boxot és 5.1 es kreativ hangrendszert szeretném ráeszkábálni valami módon mert íyg nincs hangja. A hangrendszer a pcre van kötve és aza kérdésem hogy valamilyen átalakítóval nem lehetne e hangra bírni az xboxot. előre is köszi
  • tarti19
    Srácok x360 tulaj lettem a mai nap :)
  • james69holden
    miért is kedves ragnarka?
  • avengir
    DOA 5 év után kurva unalmas és annyi köze van a realitáshoz, mint nekem a harangöntéshez. A verekedj az analog karral szvsz halál, de bízunk az új csöcs kaliburba, hogy 2 hét múlva mindent lemos.
  • xAttilax
    én csalodtam a FN3-ban, a 2 gc-n rogyásig játszotam és imádom, de a 3 lassú és azt nem tudom +szokni. ki nyomtam az 1000 gs azt pihen a polcon.
  • Istencsászár
    Teknóban fejlettebb, de összhatásban a DOA jobb, meg harc mechanikában, meg hangulatban, meg "reálisabb" stb DOA FWT az a lényeg:) jöhetne az 5 valóban:I
  • arty
    sztem DOA4 szebb, VF5 halál statikus könyezet :(
    miért nincs DOA5 ??? :)

FN3-at sima boxon láttam, vicc, h ahelyett vki egy VF5-öt ajánl: eleve kb. semmi közük egymáshoz, az egyik box-szimulátor, a másik árkád verekedős :)
  • arty
    xbox1-et vettem ott, olcsók és segitőkészek voltak, garis gondom is orvosolták
    x360at javittattam náluk, korrektek és gyorsak voltak

mondj már jobbat, pls...
  • Istencsászár
    Tőled is óvjon:)

FN3 egy szimuláció, nagyon szép és reális vétek kihagyni, minőségi AA EA játék.

Ha már a VF5öt ajánlgatod akkor inkább DOA ami sokkal jobb igaz grafikában egy kicsit gyengébb.
  • avengir
    De lehúzós, inkább játékaim.hu !!!
  • avengir
  • avengir
    Isten óvjon FN3tól szvsz szar. Virtua Fighter 5 powa ha fasza verekedős kell, ha látványos akkor az új DBZ.
  • warass
    Fight Night 3
  • Blekk Síp
    Melyik bunyós játékot ajánljátok?
  • bexinho
    http://www.jatekcsere.hu/
    ki használta ezt az oldalt?
  • avengir
    dehogynem, csak személyesen kell bemenni és telefonba tagadnak mindent.... nem véletlen ők javítottak először RRODs boxot...
  • Brash
    Nem vállalnak gép pimpelést?
  • Ragnar360
    legxarabb hely, grat :D
  • james69holden
    console corner
  • Sephi
    Melyik Budapesti szervizben erdemes elvinni a boxot hogy megnezzek ezt a olvasofejes dolgot?
  • DöflingR
    Xbox 360 Premium Pack Eladó! (1 hónapos)
    -Minden megvan hozzá
    -Nem flash-elt
    -Van még 3 év garancia rá
    +GTA4
    +Race Driver: Grid

Játékokkal együtt 69.000, nélkül 55.000! Egyik ismerősőm árulja, infót tőlem pmben!
  • Istencsászár
    Mást nemtudsz vele kezdeni... wrong region vagyis azzal a géppel te nemfogod használni azt soha az életbe, boltba vetted? mert akkor vidd vissza és reklamálj, ha netről akkor utána kellett volna nézni, ha használtan valakitől akkor szopóka.
  • Istencsászár
    GRID-nek van a leg rosszabul kivitelezett belsőnézete, játszhatatlan belőle, élvezhetetlen, az autót nem lehet érezni, egysezrűen hót gagyi, akárcsak a Colinba... ha neked ez reális és élvezetes akkor ajánlom próbálj ki egy rFactort vagy LFSt vagy akármi mást.

PGR4 árkéd olyan fizikával ahol az autót lehet érezni, a féktávokat a kigyorsítást a dölöngélést... a GRID ebben is pocsék, mert a fizikája inkább hasonlít egy ufóhoz mint egy autó viselkedéséhez. A karrier felépítése a GRIDben nagyon jó, akárcsak az előző Toca részekben is , a PGR4 ebben más vonalat követ... arról nemis beszélve hogy PGR4 szebb, az egyetlen játék a piacon amibe ilyen időjárás szimuláció van, a pályák reálisak és gyönyörűek ( GRID ebben is messze elmarad ) stb...

GRID jó csak pocsék az irányítás, fizika, belsőnézet... vagyis az a része amitől egy autós játék autós játék.
  • rolek
    köszi akkor kidobom a lemezt.
  • arty
    "PGR4 a GRID-hez képest elég gyenge"

fura izlésed van ;) sztem a pgr4 belső nézete élethűbb, de a GRID is élvezetes - csak tul árkádos. de a játékmenet nem rossz, legalább nincs bójás baromgkodás, mint a pgr-ben

---

rolek: mert az x360ad regioja más, mint a játéké. nem tudod megnézni a mostani gépen! sehogy!
  • rolek
    miért?
  • avengir
    Veszel egy másik X360at ;)
  • bexinho
    köszi!
  • rolek
    hi.segítséget szeretnék kérni.letöltöttem a space chimps nevü játékot.kiírtam de a box azt mondja wrong region.tudok ezzel valamit kezdeni? előre is köszi a segítséget.
  • Alwares
    Élethű? Mire gondolsz? :D
  • james69holden
    nem, több kárt okoz mint hasznot! felejtsd el
  • PoisonChihuahua
    Bocsi, itt a jó link:

Papírtokos

Fémdobozos