176881
banner
  • Sund
    nekem még anno a ps3-on úgy volt, hogy HDMI a képnek+optikai is bedugva, és menüből kiválaszottam, hogy hogy optikain küldje a hangot. Azért pislogok most értetlenül.
  • warass
    TV-n is VGA kábellel tolod? Mert ha zsír hiszek Neked, lecserélem, HDMI-m is van 720p-n nekem nem tetszett jobban, sőt...ez van.
  • arty
    ősztől 15 játékot felinstallálhatsz egy 120asra, mig a 20asra felfér 2 - szerencsével :(
  • arty
    Komponensnél nem csak a HDMI jobb, de a VGA is - SOKKAL. Ég és föld, mondhatni.
  • arty
    baromság, hangsulyozom: baromság :)

1. a tul eles hdmi kep miatt a 22" monitoron gusztustalanul cakkosak lesznek az élek - a vga jótékonyabb homálya ezt részben képes kiküszöbölni
    2. DVI-ra pécét kell kötni, mert ott a nativ hajtás (1680x1050) + apro feliratok (pl. net) miatt KELL a tűéles kép

---

vinsanity15: vedd meg a hirdetett premiumot 52-ert ;)
  • Alwares
    Tényleg, azt nem tudod, hol lehet külön gitárt kapni? Mert 9k-át simán megérne nekem is.
  • DöflingR
    Használtan láttam 16-ért gitárral :) teljesen korrekt
  • Istencsászár
    Itthon 22000 angliából 18 ezer... játék + gitár, 9+9 ezer, egyátalán nem drága, teljesen rendben van.
  • DöflingR
    Én anno pc-n toltam billentyűvel végig hardon. (néhány szám experten is kész) Én is gondolkoztam a beszerzésén boxra:D
  • dienesoft
    Szerintem valami írtó drága hozzá a gitár..
  • Ragnar360
    kontrolerrel is fun, de gitárhoz képest 0 :) - ha teheted guitar-al szerezd be, akár használtan (is)
  • Sephi
    Ez Xbox360?
  • DöflingR
    Rock band inkább :)
  • Pacal17
    Gyerekek leszedtem a Gitar Hero 3 demójár Liveról. és.. és... teljesn beleszerettem abba a gémbe :D Amint tehetem megveszem a fullost. Gitárt majd kerítek, de kontrollerrel is jó sztem :D
  • tarti19
    2006 októberi gyértású az x:) mondjuk ezért hangja az van:) abban üti a ps3-t, menüben sajnos elég harmat, viszont padban picivel jobb...
  • Istencsászár
    Kell a pénz a VGA updatre... :)
  • Istencsászár
    Azt hogy te elhitted a tebajod.. fail ( bannerba kivan vesézve ), amugy a VGA legjobb.
  • SD456
    Pont ezért akarok venni :) Meg azért is mert kevés az olyan játék PS-re ami érdekel. Inkább az ilyenek jönnek be mint a GoW, vagy a Forza 2. Akkor az új modellben semmi újítás nincs a vinyón kívül ? Régen hallottam pletykákat arról, hogy új alaplap lesz bennük. Na majd kiderül...
  • tarti19
    megy rendesen arra értem:) Azt elismerem, hogy a pad valamivel jobban fekszik az ember kezébe mint a ps3-as pad, persze ez sem vészes..
  • trogerzsiger
    Eszem faszom megáll, vesz xboxot és egy hónapa
    múlva eladja :C
  • bertino
    "szaggatja"
  • tarti19
    Ki a faszom találta azt ki hogy HDMI-n jobb a kép mind a komponens kábelen amit mellékel a ms alapból:D teljesen 720p-t szaggatja a boxocska, tiszta jóleső érzés:) aMúgy finom ez a DArk SEctor:)
  • Istencsászár
    120 mire elég?
  • daneszbaby
    Igaz =D
    Öhmm vegyél de ha nem elég a 20 gb akkor lehet venni 120gb-os vinyót azt kb 30000FT-ért vehetsz.
  • Istencsászár
    Kár lenne kihagyni a generáció legjobb asztali gépét...
  • daneszbaby
    PS3 mellé minek?
  • SD456
    Hi all!

Mostanában akarok Xbox 360-at venni. De nem tudom, hogy érdemes lenne e megvárni a 60GB-os modellt, vagy most venni egyet ? Lesz a HDD-n kívül valami újítás ?
  • DöflingR
    gta 4 miatt vette, 100%-ra ki van akasztva, most meg kell másra a pénz neki.
  • warass
    Ha van Microfos HD/AV vagy HDMI(tehát nem sima), akkor azokon van és egyes utángyártottakon is láttam.
  • Blekk Síp
    Miért akarja eladni?
  • Sund
    van ezen a dobozon optikai kimenet vagy csak én vagyok vak? (hogy a hang az erősítőn át jöjjön, ne a tv-n keresztül)
  • DöflingR
    Xbox 360 Premium Pack Eladó! (1 hónapos)
    -Minden megvan hozzá
    -Nem flash-elt
    -Van még 3 év garancia rá
    +GTA4
    +Race Driver: Grid

Játékokkal együtt 65.000, nélkül 52.000! Egyik ismerősőm árulja, infót tőlem pmben!Sűrgős lenne neki, több fórumon is hirdetve van:D
  • fishBNS
    Es egy kep az altaluk vegzett munkarol... magaert beszel...
  • fishBNS
    Tapasztalat alapjan.
  • bertino
    miért ?
  • fishBNS
    Ova intek mindenki a KS-tol!
  • Sephi
    Mit lehet tudni a Konzol Studio szervizerol?
  • avengir
    GTA IV csak a szarult megírt warez verziókkal popupos....
  • rambuu
    De pl. Nekem DVI-s monitorom van, de DVI van kötve a PC-re, a VGA meg ugye a Box-ra, de nekem még a régi Premiumom van, ami nincs HDMI akkro cseszhetem ezt a megoldást mi?
    Hogy HDMI-DVI kábellal kapcsoljam rá.
  • Skyline
    Ha a monitorod nem csak Analóg,hanem DVI csatis is akkor NE hangsúlyozom NEEEE vga kábelt vegyél hanem HDMI--DVI kábelt,mert sokmérföldekkel jobb képet ad. Sima Boxhoz kapható VGA kábel amúgy 3-4 pénz,hdmi cucc szintén.
    És premiumot vegyél mert vinyó nélkül elöbb utóbb baxhatod,de ha netezni is akarsz,letöltögetni,stb akkor főleg..:)