176882

-
munkát :DDDDDDDDDddddddd
hát akkor maradok ameddig jolesik, remélem jo lesz -.- -
teljesen mind1, ok-okozat.
ha nincs hibás box, nincs probléma.
van hibás box, van probléma.
ennyi. -
Itt nemfogsz hülyézni és kavarni a szart... ne csinálj nekem feleseleges munkát. -
CSak ilyenkor ha én lennék a Microsoft helyében, azonnal adnék egy cseregépet, és nem szopatnám az ügyfelet (lassan egy hónapja)
De azt veszem észre, hogy leszarják mivan.
-
Aztmondja a Microsoft hogy idáig 4 xbox tűnt el így, és mindegyik Magyarországra tartott... Ez is picit érdekes. Elvileg más országban még nemfordult ilyen elő. csak a Magyarokkal... -
jajj basszus :D ez olyan szintű volt hogy elkövetek egy bűncselekményt és anyám a hibás mert megszült... -
Ms megcsinálta neki pár nap alatt ( első szériás gépe volt ), visszaküldte és UPS elkavarta... itt egy hibás van az UPS. -
az xbox hibája miatt kellett a ups.
innentől teljesen mind1 mi okból... a lényeg, hogy csak a baj van vele.
de ami a fő: az üf. jol járt, hogy megvette, ugye ?
bár ezt is ugyis megmagyarázod, szal teljesen mind1 :D -
Értelmezd ujra. A UPS vesztette el. -
pff... Xbox rulz. -
ÁÁáá szopás ez a gar! a tetű UPS "elvesztette" a csomagomat, és most a fene sem tudja mikor lesz újra xboxom
Microsoft is csak húzza a dolgot.. a büdös életbe nemveszek mégegyszer Xboxot az tuti..
-
köszi
-
merül az elem -
Üdv! Az mit jelent, ha játék közben a kontrolleren a fénygyűrű elkezd forogni?
-
Van ilyen átalakító, mert én is ilyennel tolom ;) -
ok, köszi. Marad a vga kábel, mert ahogy írtam is, csak 720p, így vhogy nem az igazi a HDMI, főleg élsimítás-problémákat fedezek fel, még komponenshez képest is. Vagy a kijelző faqban is említett fekete kontúr ilyen zavaró távolabbról nem tom, de vmi nem ok. De minden szavahihető emberke egyöntetű véleménye a vga, úgyhogy ma be is szerzek egyet :) -
Még a végén én leszek itt a picasso
De amúgy nem tudjátok hogy van-e ilyen átalakító? -
mindkettő amit linkeltem speedlinkes cucc :D szal akkkor a fekete a jo vagy a szürke :D -
Ragnar360 #45800 LOOOOOOOOOOOOOl XD jólett :DDDDD igy hajnali fel 2 kor legalább jót röhögök rajta, de 1ébként ötletes, tényleg :) jó8 -
Nem tetszik?
-
:D milyen rajz:D -
Rosszul fogalmaztam :) Inkább lerajzolom :)
-
Szerintem amúgy a SpeedLink es jobb. HDMI meg nem olyan jó monitorhoz, ahogy olvastam a kijelző faq ban. -
Én is ezek között vacilálok, h melyik legyen , nemtom mi a különbség a 2 között . Valaki ? -
Próbáld meg egy ilyen átalakítóval. Nekem a PS3 pl úgy van megoldva, hogy a hangkártyába megy be a 2 rca egy ilyen átalakítón. -
Az lenne a kérdésem, hogy az x360-hoz lehet venni valami átalakítot ami nemtudommi - jack ? Mert a minihif a a gépre van kötve, de ha veszek vga kábelt akkor nem akarom minden 360-azás után a minihifi hátuljábol kivenni a 2 rca-t és vissza... Hanem csak kihúzom a pc-ből a jack végét és valami átalakítóval be a box-ba :) -
Hi all!
Az Xbox-hoz érdemes venni ilyen VGA kábelt? -
"na igen, de az account a winchesteren van. nemde?"
Az account igen, de a Gold előfizetésed, MS pontjaid NEM! Gondolj bele, ha új boxot veszel és eladod a régit wincsivel együtt akkor buktad a goldot, meg a levásárolható pontokat? Vagy ha "meghekkelem" a winyót akkor generálok magamnak végtelen goldot, meg pontokat? Nem, ezt központilag ellenőrzik! Az előfizetés és a pontok ÁTVIHETŐEK másik gépre, nem csak dísznek van ott a Recover Gamertag gomb.... -
egy lcdtv-t használok monitorként is, a hdmi bemenetére megy egy DVI->HDMI kábel a pc-ből, a vga bemenetén pedig a box (mindkettő 1360x768as felbontásra van allitva, pc és box is)
ha neked az lcdtévén nincs PC vagy több HDMI bemenetről is képes nativ képet adni a tévéd, akkor használj HDMI-t (1360x768 vagy 1920x1080-ban, attol függöen h hdready vagy fullhd a tévéd!)
viszont ha választani kell, akkor a pécé menjen a digitális bemenetre(HDMI) és a box az analogra(dsub/vga)!
ha a tévé a hdmi bemenetén csak 720p jelet fogad, nativ felbontást nem, akkor szintén jobban jársz a VGA-val, ha azon viszont megy a nativ 1360x768/1920x1080 -
Ragnar360 #45789 bekaphatja a ups meg a szervíz is -.- -
na igen, de az account a winchesteren van. nemde? Amúgy tudom h nem bill gates munkatársai jönnek ki, hanem egy futárszolgálat,de most a lényeget írtam le. Amúgy már megvétel után 4 nappal már voltak kint nálam a táp zárlatossága miatt. -
Konzol átlagos életkora 6 év, az Xboxnak még van 3 éve. -
Ha a grai lejárta után, nekem elromlik a gép, akkor már én biztos nem vennék újat. Bár ki tudja mikor fog megjönni az új Xbox. De 4 évre már biztos nincs. Vagyis inkább csak annyira van. -
csoola #45785 és amikor elbaszodi ka box, aztán megcsinálják akkor ha addig be van fizetve a gold akkor meghosszabitják? :P -
Hét hónapja van meg a gépem. Remélem addig kibírja, amíg nem jön az új Xbox. :] -
á ez hülye ötlet volt, hirtelen fellángolás :-) enyém most lesz éves, szal mire sztem letelik a 3 év jön is az új xbox. -
Enyém is régi és nincs semmi baja, ha baja lesz ( feltehetőleg nem ha eddig nemvolt ) akkor javítva lesz vagy 40ért veszek újat jövőre:D -
előző generációs. Azt hátha kapok fasza új gépet :D -
Tökéletesen működő gépet mi értelme lenne elrontani? :)
Pár nap, 1 hét... a többi a futárszolgálaton múlik hogy elveszítik e vagy nem. -
És mennyi idő a gariztatás? Meg is nézik hogy mehetett galyra, vagy csak javítják? Mert akkor hazavágom. Bár nem merem annyira kockáztatni.