176882
banner
  • tootaal
    fáj a szívem mikor ilyeneket olvasok és nincs pénzem... :(
    na de majd talán ősszem már...
    :D
  • warass
    "szabályos kör alakú karcolás" általában akkor szokott keletkezni amikor mozgatják a dobozt, ha van benne lemez...szerintem Te mozgattad direkt. Lehet én is megteszem, elegem van a Viva PinatabólMinden új box tulajnak mondom, ha van csaja, NE is említse, h létezik a VP, nem értem haveroknál is probléma, a nők jobban kockulnak tőle, mint mi pl. a GTAIV-től.
  • Örm
    Hello!
    Egy ismerősőmnek, egy "szakember" javította a 3 LED-es gépét, és úgy néz ki, hogy alaplapot kellene csereélni rajta. Ebben az esetben a régi Hita meghajtót gond nélkül át lehet szerelni?
  • tarti19
    én inkább az asszonytól félnék:D
  • detoxic
    Sziasztok!
    A boxom tegnap este csinált egy szabályos kör alakú karcolás szerű valamit az egyik lemezre....
    Azóta semmi gond vele,bár a lemez(asszony vivapinata-ja)így már nem működik,azzal történt a baleset.
    El fog romlani?
    Tegnap bele raktam egy tisztító DVD-t is,hátha a fej kinlódik.....
    Valakinek volt már ilyen?
  • Adi
    samsung lcd tv tunning!:)
  • Pacal17
    én mindig kitépem a lemezt :D
  • Scooby87
    akkor gondolom úgy a legkimélőbb,ha dashboardra ki aztán kikapcs.
  • Scooby87
    thx.
  • warass
    Gémből kilépés: kört megnyomod(röviden)->y->yes. Kikapcsolás jó így, ha nem akarod taperolni a konzolt
  • Istencsászár
    Y-nal kilépsz a desbórdra
  • DanielT
    Sehogy nem kell kilépni, kiveszed a lemezt és kész.
  • Vinsanity15
    okes thx
  • Scooby87
    vki az enyémre is :D
  • DanielT
    Nem kell DVI. A VGA tökéletes.
  • Vinsanity15
    vagy szted nemérdemes a DVI vel szarakodni ?
  • Vinsanity15
    Elolvastam perszehogy , ez volt az első dolgom :D csak azt szeretném megtudni h a DVI t meg e lehet odlani ezen a monitoron , a lin kalján ha megnézed a features ban ott az van irva h DVI- Option mert amuigy a moncsi hátulján nicnsen port de van egy plé akármi
  • DanielT
    Olvass!
  • Scooby87
    egy láma kérdésem még lenne:
    amúgy a gémből,hogy kell kilépni?vagy csak simán ki a menübe aztán ki a lemez és kész?---ekkor kerülök a dashboardingba...vagy lehet ezt másként is?...
    még úgy szoktam kikapcsolni,hogy a joyon hosszan megnyomva a kört és console shut down.

nézzétek el,ha vmi idiotaságot kérdeztem...nemrégen van boxom.
  • Vinsanity15
    http://www.progamingshop.sk/xbox-360-xbox-360-prislusenstvo-c-593_595.html
    amugy ez az az oldal
  • Vinsanity15
    Szasztok
    XBOX vásárlás előtt vaok , vagyis hát jövö héten megjön és szeretnék rákérdezni pár dologra, ha nemgond még vki szájbarágosan elmondhatná h h lenne a legjobb összeállitanom a rendszert.Előre is nagyon köszönöm.
    1.Monitorom
    ez lenne a monitorom - namost VGA kábellel kell gondolom rápakolni VGA kábelen meg ha joltudom van két rca ami mehet a mélynyomómba. elvileg ennyi elég nem ?
    2. milyen lenne a kép VGA kábellal ? mert egy forumon gyerek irta h DVI-HDMI vel jobb lenne a kép , namost DVI asszem nincs a monitoron , de pl. ahogy a link alján is láthatjátok oda van irva h DVI- Option szal elvileg lehet bele rakni vagy mi ? mert ha télleg annyival jobb lenne a kép akkor ezt jo lenne megoldani vhogy. amugy premium pack lesz.

Monitorom
  • Vinsanity15
    nekem azt állitja h nincs benne, külön az oldalon meg nemlátok sehol se.
  • deep
    Hogy a vérzivatarba ne lenne a premiumhoz komponens kábel. Át akar ejteni csúnyán.
  • luckyboi
    Ugyan ! Nekem az asszony máris jó kockulást kívánt Jóéccakát helyett!
  • warass
    Szerintem Bécsben is sok lesz, inkább pesti konzolboltokra keress rá gugliban, ott az árlistákon már lathatod majd a 20 k körüli difit...Jah Force Unleashed ütni fog, csak attól félek, h bekockulok majd, mert se barátnő, se család, senki nem lát, amíg fel nem tűnik majd a creditslista
  • warass
    Ki fogsz nevetni, de Tecsoban láttam, nem gazdaságos, eredeti, original 9k, az alatt csak rendelésre láttam én is(pl. ebay). Ha esetleg vezetékes is jó az 7k volt.
  • CSOCSO
    van olyan atalakito ami normalis (piros/feher) RCA-t alakit at a tipikus pc-s 5.1 hangcuccosra ( tehat van rajta fekete/zold es narancs kimenet)

mukodik!!! ocsemnek ugy kotottem ossze a cuccost, hogy a tv bol jon az elol torteno hangok es hatulrol jovo hangok a rocker szekbol jonnek ( ilyen tv jatek szekecske amibe bele vannak epitve a hangszorok.. kiprobaltam: NAGYON ZSIR!
  • tarti19
    te erősítő nélkül nem fogsz semmilyen hangdobozt meghajtani:) Gyári csomagban van komponens kábel a kompozittal egybekötve:) Igaz itt Sztereo hangzást tudsz kicsikarni a gépezetből, esetleg optikán már 5.1 7.1 akár 9.1-t is:)
  • Minstrel
    talán a moddolás még nem is zavarná őket a controller esetében, de a lejárt garancia az szívás, szerintem arra csak 1 év jár, de megpróbálhatod, hátha valami jó sztorit adsz elő és küldenek egyet, annyi controller-jük lehet, mint a sz@r
  • Adi
    Nincs erre sok gari sztem. Szét van modolva a gépem!:O
    De 2007.02.26-án vettem a gépet konzolboltba.
    Amúgy megfrankón szar a joy.
  • Minstrel
    Ha még garanciális a gép akkor felhívod ügyfélszolgát, elsírod neki, hogy az pl. RB gomb nem működik rendesen az irányítón és erre ők küldenek postán cserébe egyet. A régit nem viszik el csak mondják, hogy tartsd meg, ne dobd ki, ne add el bla bla..
  • Ragnar360
    sry :)
  • Vinsanity15
    és amugy lehetséges h a forgalmazo aszondja h nemjár a premium packhoz ilyen gyári kábel ? mert aztmondta nekem , ezt amit mutatsz meg kulon asszem nemlehet az odlalon venni
  • Adi
    Azért kérdeztem meg, mert gondoltam hátha tud vki vmi akciót vagy akármi.
    És pont vett joy-t vagy vmi.. ennyi.. ebbe nem tom mi az owned.
  • Vinsanity15
    a monitorbo lamugy nem hdmi/dvi kábel vagy VGA megy ki ?a piros,kék, zöld hova megy bele... ?
  • Vinsanity15
    amit én linkeltem az nemjo ? mert csávesz aztmondta h a premium pack ban nicnsen ilyen komponens kábel és h kulon lehet venni...itt qa cég oldala , de ott én csak ezt találtam amit betettem képet.

kábel
  • Denes888
    Nem!!! A gyári az componens kábel. piros,kék,zöld rca megy a monitorba, és a másik szálon piros és fehér a hangfalba. De létezik google is.
  • Vinsanity15

Szasztok, ez akar lenni a gyári kábel ami mehet a hangfalba ?
  • Ragnar360
    owned :DDD - a kérdés is értelmes volt, lol :)

tételezzük fel, h vki beírja, h 6k itt és itt, de lehet nem az a legolcsóbb, viszont ő nemtud más helyet, neki is szétkéne nézni, h a 6k-s ár helyett van e olcsóbban vhol bp-n
    (hülye kérdések = azonnali ban 4!44aS TÉK :D)
  • james69holden
    akkor miért nem nézed meg a pesti konzolboltok árlistáit?