176879
banner
  • PoisonChihuahua
    "warez= Az összes platformhoz tartozó illegális másolási, átalakítási tevékenység. Tehát magyarul tiltott dolog. ban= Kitiltás az oldalról. Avagy ha az illegális dolgokról elkezdesz beszélni (pl:"hogy kell kiírni dvd-t, hogy kell flashelni az xboxot"), akkor azonnal ki leszel tiltva ebből a topikból."
  • Istencsászár
    Amig nemtudod addig nincs semmi baj... ne törődj vele.
  • morgomedve
    azt szeretném kérdezni, hogy mit jelent az hogy warez, és mi az a ban?
    köszi
  • LordAndrew
    Pusztán teoretikusan írtam. Természetesen csak a második verzió jöhet szóba. Garancia+Mod mentes gép
  • deep
    Mi az a flash? Ilyesmiről még csak nem is hallottunk!
  • LordAndrew
    Ha flash is van, akkor javasolt valamilyen plusz hűtés beszerelése. Ha már úgyis ugrott a gari, legalább ne pusztuljon el a box (az újabbakban is a "régi" féle GPU van, illetve van valami HANA csip, ami szintén hajlamos az elpusztulásra). - A vízhűtés a legjobb, a venti felhúzás nagyon (!) hangossá teszi a gépet.

Ha nincs flash, akkor ne engedd, hogy hozzányúljanak, hiszen a gari (ahogy hallottam) kényelmes, házhozszállítós fajta...
  • DöflingR
    garis gépre nemtudom minek veszel ilyet.. mire ideér amerikábol +20k-ba fog fájni sztem:D
  • arty
    ha lenne valami megoldás, a 60hz-et mondjuk 120hz-en nézni, seperc alatt cserélném az LCD-t vissza egy 21"-es CRT monitorra :)

---

sephi: én sem huznám fel a ventit. majdnem egy év hűtésmoddolt 360 van mögöttem, soha többet akkora zajt ...
  • Pacal17
    Neki már mindegy, mert rábeszélték a hűtésmoddot a kis cigóra(175 ös gépe van) :D (bocsi XD)
  • Sephi
    Koszi!
  • Minstrel
    Semennyire nemfontos, ez nem pc, hogy szerelgessük meg ventilátorokat tegyünk bele, aki ezt teszi az már tényleg "idióta barom". xbox-ot meg kell venni és használni. Mondjuk engem is érdekelt a belseje, de inkább megnéztem videón meg képeken :)
  • Aleksz
    ha ilyet felteszel a boxra nem ugrik a gari? me le kell szedni az oldalát és az nem túl előnyös:D
  • dienesoft
    Minek olyanba belenyúlni, ami amúgy is megállja a helyét? Ha nem, hát van rá garancia..
  • deep
    Konzol bolt persze hogy mondja, az ő zsebüket adómentesen tömi ez a faszság. Aki HDMI-s boxba bármilyen szinten belenyúl, az egy idióta barom. Azonnal bukja a garit és semmi haszna, mert ezeknek már javított hűtésük van. Ennyi.
  • xAttilax
    azt elhiszem, a helyükben én is mondanám. amúgy szerintem 175 hdmi már csak nem kell buhera.
  • Sephi
    Cikket írok és szeretnem a véleményeteket kikérni arról, hogy szerintetek mennyire fontos az, hogy overclock-oljuk a ventilátort egy HDMI-s boxnal.

Kíváncsi vagyok, mert sokan mondtak, hogy nem kell, mások meg, hogy kell.

(főleg a konzol boltok mondjak, hogy kell :D)
  • Zozo76
    en szivesen kuldenek, mert erdekelnek az ilyen szarakodasok, de se HDTVm, se XBOXom nincs jelenleg... :)
  • deep
    Mert a játék felbontása nem változik, az konstans. Csak jobban (1080p) vagy kevésbé(720p) skálázza a képet a TV.
  • Denes888
    Valaki tudna küldeni egy full hd tvről játék közben egy közeli képet 720p-ben és 1080p-ben? Én át raktam 1080p-re,de ugyan olyan a játék.Azt hittem legíalább valamivel élesebb lenne de nem. Próbáltam componensen és hdmin is.
  • daneszbaby
    JAh =)
  • Zozo76
    "azt SDTV-re szokták szajkozni ... aki CRT monitoron látta a boxot 1280x720-ban, az befogja a pofáját és szépen lesajnálja MINDEN más megjelenítő képét, mert überelhetetlen"

Ezt en is alatamasztom! Utanad, hogy a multkor irtad, en is kiprobaltam egy LG 19" Flatron CRT-t a GTA4-el. Baromi jo volt a kep. Ugyan nekem HDTVm nincs, igy egy Samsung 19" TFT szelesvasznu monitorhoz tudom hasonlitani, illetve egy Thomson 82-es szelesvasznu SDTVhez. A boxot 1280x720-ra allitottam es manualisan nyomtam ossze a kepet a monitoron (szemre, figyelve hogy lehetoleg az arany megkozelitoleg jo legyen), illetve kicsit csaltam mert visszintesen kihuztam a kepet a kepernyobol igy mindket oldalon lelogott egy kicsi (nem sok!), cserebe nem volt olyan veszesen keskeny a kep amiatt hogy nem szelesvasznu a monitor. ISTENI! Persze a 60Hz miatt ugye csak hagyja a fenebe az ember. Tudom hulyen hangzik, de en inkabb viszatettem a kepet a jo kis Thomsonra mert az megsicsak feelingesebb mint hogy a TFT elott kuksoljak mint egy PCs. Akarmilyen jo is a kep a monitorokon, hianyzik a nagy kepmeret ami a konzolozas egyik alap epitokove!

Tessek, lehet fikazni meg anyazni...
  • trick daddy
  • xAttilax
    enyém is, de tudom, hogy füllent :D
  • arty
    gyönyörű kép <> prezis proji ;)

de azért a méret sokmindenért kárpotol... (párom is mindig ezt mondogatja :D )
  • xAttilax
    juuuj az nagyon jó muri ha elég setét van.
  • Loufee
    én meg egy HP xp8020-as projectoron tolom a gameket gyönyörű kép mellett
  • xAttilax
    én 80 hd ready tv-n nyomom hdmi-vel, de 1x kíváncsiságból benyomtam sd-re és nekem nem tünt olyan rossznak (sokkal rosszabat vártam)igaz, hogy nem volt olyan kidolgozott és nem "élt" annyira a kép..... de ps2/gc/x-nél fényévekre volt. ja meg olvashatatlan írások a menűben :D
  • DöflingR
    Akkor ugye tudod,hogy nem 7336 Ft lesz?
  • arty
    ... azt SDTV-re szokták szajkozni ... aki CRT monitoron látta a boxot 1280x720-ban, az befogja a pofáját és szépen lesajnálja MINDEN más megjelenítő képét, mert überelhetetlen.

De! Szépen elfogadja, h a 60hz szétcseszi a szemét és visszaül az lcd elé és megszokja a sz*rt ami sok sok hónap után már nem is tünik olyan sz*rnak, miután az emlékek halványultak :))
  • daneszbaby
    Jah xD
  • trick daddy
    amerikábol rendeled ??
  • FZoleee
  • daneszbaby
    Csak nekem kell összeszerelnem =) de aztírták hogy nemnehéz =)
  • daneszbaby
    http://www.extreme-mods.com/Xbox-360-s/1.htm
  • trick daddy
    yap erre én is kiváncsi lennék

Daniel T átváltozott de a modora megmaradt
  • DanielT
    A következő beszarásnál is írj!
  • Aleksz
    honnan rendelted linket tudsz adni?
  • daneszbaby
    Nah jövőhéten rendelem a feketét amiben van egy szép X kékkel.
    7336FT.
  • Örm
    Hello!
    Ma kaptam vissza a Wadarr által felélesztett 3 LED-es gépemet. 5 óra folyamatos játék után semmi gond a géppel megy mint új korában. Egyébként 2006. 06. havi volt és hűtésmód nélkül múlt hétig bírta.
  • Istencsászár
    És hány éves vagy? tizenhat? majd 5-10 év mulva erre térjünk vissza...