banner
  • Zozo76
    "azt SDTV-re szokták szajkozni ... aki CRT monitoron látta a boxot 1280x720-ban, az befogja a pofáját és szépen lesajnálja MINDEN más megjelenítő képét, mert überelhetetlen"

Ezt en is alatamasztom! Utanad, hogy a multkor irtad, en is kiprobaltam egy LG 19" Flatron CRT-t a GTA4-el. Baromi jo volt a kep. Ugyan nekem HDTVm nincs, igy egy Samsung 19" TFT szelesvasznu monitorhoz tudom hasonlitani, illetve egy Thomson 82-es szelesvasznu SDTVhez. A boxot 1280x720-ra allitottam es manualisan nyomtam ossze a kepet a monitoron (szemre, figyelve hogy lehetoleg az arany megkozelitoleg jo legyen), illetve kicsit csaltam mert visszintesen kihuztam a kepet a kepernyobol igy mindket oldalon lelogott egy kicsi (nem sok!), cserebe nem volt olyan veszesen keskeny a kep amiatt hogy nem szelesvasznu a monitor. ISTENI! Persze a 60Hz miatt ugye csak hagyja a fenebe az ember. Tudom hulyen hangzik, de en inkabb viszatettem a kepet a jo kis Thomsonra mert az megsicsak feelingesebb mint hogy a TFT elott kuksoljak mint egy PCs. Akarmilyen jo is a kep a monitorokon, hianyzik a nagy kepmeret ami a konzolozas egyik alap epitokove!

Tessek, lehet fikazni meg anyazni...