176880

-
Már megnéztem 3 webáruházat és még 1ikbe se találtam
-
SlickAdam #46258 Nekem is sípol és hiába hívtam öket, azt mondták müködik a gép szóval nem hiba. Érdekes viszont hogy egy srác ugyanezzel kapcsolatban felhívta öket innen a fórumról, és neki viszont küldtek újat szó nélkül. .... -
Zöldségesben nincs, de minden műszaki bótba van. -
'Madden NFL 09' (ALL) Demo On Xbox Live
Madden NFL 09 marks the 20th anniversary of the franchises, and the game will feature adaptable gameplay tailored to every type of gamer, online enhancements and a broadcast style presentation delivering an authentic NFL experience.
'FaceBreaker' (ALL) Demo Punches Its Way On Xbox Live
Created by the Fight Night Round 3 team, FaceBreaker offers irreverent fun, immersive gameplay and eye-popping stylized graphics. In this in-your-face, arcade world full of ego-wielding characters, each boxer comes to life with unique attributes and distinct personal style. -
Isten vagy
Már csak azt kéne kitalálni hol lehet ilyet kapni...
-
Hogyadákóbane.
-
Olyan kábel létezik, hogy rca anya - jack anya ? gugli nem talált nekem :) -
Brash #46252 Ne várd meg míg kigyullad és leég a házatok. :) -
Call MS Service, hogy szar a tápod. -
táp hibája.. állitólag néhány gépnél előfordul. -
csak Malajziában lehet venni, és nem is küldik el, ki kell menni személyesen és csak akkor kapod meg ha bemutatod a személyidet -
1 problémám van mikor ki van kapcsolva az xbox360am sípol halkan!miért van ez!várom a válaszokat. -
fakúbaisbennevanvaze
-
ok -
Speciális, xbox360-hoz való VGA kábellel. Gyári 6-8ezer, utángyártott 2-3 ezer. Utánygártottbol ha jot fogsz ki, akkor olyan lesz mint a gyári.
Hangot pedig vagy optikán viszed erősitöbe, vagy sztereo RCA vezetéken a tévébe/monitorba. Ha a megjelenitőn csak jack bemenet van, kell venned egy átalakitot. (melynek végei: RCA anya -> jack apa). -
Valaki tudja hogy hogy lehet rányomni monitorra a boxot? -
ilyet akarok már régóta
hol lehet vennei ezt? -
Biztos van csak 3x annyi -
terminator39 #46241 amugy mondtad hogy ami a #46233-nál van kép az a legegyszerűbb de annak a kábelnek két féle a csatolófelülete és a monitornak és az xbox vga kábelnek is ugyanolyat tehát az egyik kábel végébe belemenne de a másik vége továbbra se fog passzolni, tehát azzal hogy lehetne összekötni ha nem találok olyat ami a #46240-nél van ? -
terminator39 #46240 öö jah azt gondoltam azért gondoltam a saturnra mert ott is ilyesmiket szoktak árulni szal gondoltam ottis kapható -
Vmelyik nagyker számtech boltba +kapod ócsoé sztem. -
terminator39 #46238 okk thx csak még arra se jöttem rá hogy mi az a faq xD de szép lassal rájövök mindenre -
Azért írtam nézz be a kijelző faq-ba, mert ha szánsz rá kis pénzmagot, akkor a legjobban 1 hdmi-dvi kábellel jársz pl., amennyiben a box és a monitor támogatja azokat. -
terminator39 #46236 wow nagyon köszönöm, ha egy utolsó kérdésem lehet hogy ilyet lehet -e kapni a saturnba ? nemkell válaszolni mert ígyis már nagyon sokat segítettél -
De a #46233-ban megadott a legegyszerűbb, és legolcsóbb. -
Kijelző faq jobbra a banner alatt. -
Igen veszel egy ilyet
200 forint..
-
terminator39 #46232 akkor ebben a témában senki nem tud segíteni ? -
Ez odabaxott, köszönjük, h megosztottad
-

-
Sund #46229 Legalább negyed óráig idegeskedtem és próbálgattam a legkülönbözőbb beállításokat a TV-n és a PGR4 menüjében: Mi a fenéért nincsen motorhangja az autónak futam közben?
Aztán rájöttem, hogy éppen egy Tesla Roadstert hajtok.
-
jaja
4. rúgásra elhallagatott:D
-
terminator39 #46227 öööö és akkor így van megcsinálva a vga kábel hogy mindenféleképpen kell külön venni egy ilyen átalakítót ? ez elég hülyeség -
-
Köll egy ilyen:
-
Hát igen...és hányszor rúgtam bele ilyenkor a gépbe, hogy ezt a sz*rt..
-
terminator39 #46223 Hi all, most vettem xbox360hoz 'Vga HD AV' kábelt és a kimenete ugyan olyan mint a monitor csatlakozójának, tehát nemtudja valaki hogy hogyan tudnám összekötni az xboxot az én 17" os monitorommal ? -
Egy élmény lehet ezen gémelni, a füles itt bizony kötelező maxon :)
Amúgy látom még csillapítja is a zajt, úgy h jó szokás szerint begyógyította az állványba, még véletlenül se szellőzzön hátul, aztán sír vmelyik fórumon, h xar box hangos is volt és most még eljött a Vörös Halál is...typical, congrats :) -
aztakurva :D -
Hányszor adott ilyen hangot a pécém a sok év alatt:), ventillátorgaliba...