176884

-
Mert már sokszor hallottam erröl de egyszer sem volt valós. -
nono77 #46302 őőő...és akkor kell a RCA+Jack átalakitő azt bedugni a komponens/kompozit kábel RCA-ba és igy lesz a hang? jolértem?
amugy nagyon köszönöm! -
Miért ne lenne hibátlan? Mostaninak van baja? A 2.40-et szúrták el, a többinek semmo gondja. -
szétszeded a komponens/kompozit kábeled müanyag részét, igy azt be tudod dugni a boxba a hdmi kábel fölé. azon pedig már jön is a sztereo hang RCA-kon ... -
nono77 #46299 LG 32LB76 :S
amugy énis átalakitokra gondolkodom csak fingom sincs mien,de utána nézek... mert az xboxom és a tv HDMI - HDMI kábellel van összekötve,hanis onnan jön akkor az RCA+Jack hogy dugjam be? hogy kapjak hangot meg képet?Köszi -
Igen, és nálam kapható:D:D:D -
sztereo RCA kimenet van a boxba dugott kábelen, nem? arra veszel átalakitot, nemrég linkelték hogy néz ki! (2xRCA anya -> 1xjack anya -> ebbe bedugod a fülest) -
hogyhogy nincs rajta? milyen tévé?
-
nono77 #46295 Sziasztok!
Lenne egy óriási kérdésem...Ugyan nemrégen vásároltam egy 32"LCD-s tv-t és xbox-ozom rajta...kiderült hogy a tv-n nem találom a fejhallgató dugóját,mert este fejhallgatóval szoktam nyomni...
Szerintetek mien megoldással lehetne megcsinálni hogy fejhallgaton legyen hang?mert se box-on nincs jack dugó,se tv-n... :S
Köszi a válaszokat! -
nemjó, a monitorod DVI bemenete csak digitális jelet fogad. vegyél a boxhoz 3-4ezerért egy VGA kábelt, allitsd a dashboardot 1280x1024re és örülj :)
---
jaszy: mindenesetre valoszinübb, minthogy a 2.43FW plésztésönre hibátlan lesz ... :D -
Tényleg? Mé'? -
Ez még korán sem biztos........... -
Mindegyik gép kussolós lesz, mert ősztől fel lehet másolni a játékokat a vinyóra. -
Kalozoner #46290 én is most adtam el a gépemet..és majd egy gow2 limited editionos kiadásra pályázok, addigra remélem lesz kussolós drive + ultra megbízható gép. -
Végre észhez tér az MS is, s jóféle gépeket ad ki.
Mondjuk megint terjed a piacon a régi, nem HDMI-s kiadás, horroráron ügyesítve sajnos.
Játszatok, Liveozzatuk együtt, szépen, tisztességesen:)
Amúgy ősztől újra veszek harminchatnullát, nagyon meggyőzött az idei őszre várható felhozatala... csak győzzem, mert még pótolnivaló is lesz sok :) -
Akkor felesleges, kösd a VGA kábellal és jó lesz. Egyébként ajánlom figylmedbe a kijelző FAQ-t (banner alatt, jobbra), abban találsz sok érdekes dolgot a megjelenítőkkel és a megjelenítéssel kapcsolatban. -
TNormi #46287 pardon nem a sárga és piros hanem fehér és piros -
TNormi #46286 Sziasztok
Azoknak nyújtok 1 kis segítséget akiknek a hangfalrendszerén nincs bemenet hogy rákössék az xboxot...és persze van a közelbe 1 számítógép.
Működik mert én is így használom.
Szóval adott ugye 1 VGA kábel 1ik megy a monitorba a sárga és a piros dugót átalakítod 1 kábellel hogy 1 fülhallgató 3,5 mm csati legyen, azt bedugod a hangkártyádon a bemenethez"LINE IN"(piros)ba.majd kettéosztod 2 3,5 jackra az első hangszórókat. egyikbe bedugod az első hangfalat a másikra a mélynyomó és center.Igaz így nem 5,1 mivel a hátsó nem szól.
De teljes basszusnál 40% hangerőn a Burnout Paradiseban remeg az ablaküveg 1-1 ütközésnél szóval meglehet mindent oldani :) -
van -
Van itt olyan akinek sikerült összehoznia a 360-at és egy Vistás PC-t (Windows Media Player)? -
Már több mint valószínű a buherálhatatlan meghajtó lesz benne szerencsére, gondolom a kérdés erre irányult. -
dawids #46282 DVI bemenet van a monitoromon de nem biztos hogy tudok HDMI - DVI kábelt szerezni.Viszont úgy jó hogy VGA kábellel és DVI-VGA átalakítóval összekötném?Nem rontona a kép minőségen? -
dawids #46281 Ez adja a legszebb képet ebben az esetben?És a hang:)? -
Ha HDMI-s lesz a boxod és a monitorodon van DVI bemenet, akkor egy HDMI - DVI kábel kell, ellenkező esetben egy VGA kábel. -
dawids #46279 Melyik a legjobb megoldás arra hogy rákössem a LCD monitorom(LG L1900),és a szteró(Labtec Pulse 285 2.1) hangcuccom a boxra? -
dawids #46278 Van benne valami:).Köszi.
-
Nézd dawids. Ha megveszed a gépet, és arra van 3 év garancia, akkor mi a jó fenéért kell arra cooler? Ha elromlik, futár viszi-hozza. Ilyen vackokkal csak tönkreteszed, kár ilyennel vergődni. Millió + egy ember van, akinek nem lett semmi problémája a géppel, ha elromolna mégis, akkor MS kicseréli. Kérdem én, akkor mi haszna az ilyennek? Megmondom: semmi a világon. -
dawids #46276 De gondolom a doboz nem átlátszó csomagolásban van.Na mind1 ezt majd velük kell megbeszéljem,azért kössz
.Másik kérdés.Ha HDMI-s premium packot veszek azt kérdezzem meg hogy milyen olvasó van benne vagy az nem olyan fontos?Ja és elég 1 cooler ha falconost veszek?(ilyet:http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/20952.jpg)
Köszi előre is
-
Kalozoner #46275 hogy működne? kihozza neked a futár, kifizeted a dobozt és ő megy tovább te örülsz, játszol, erős kétségeim vannak, hogy zsákbamacskát adnának, de ha nem bízol akkor kérdezz rájuk, hogy neked ez kell ezzel, és hhogy tuti hogy ezt küldik-e... -
dawids #46274 azt ne mond már hogy 25ezer+nitrogén fecskendezés nem elég.XD.És a futáros dolog hogy működik léci valaki írja le.De komolyan 
De tényleg komolyan.......
-
dawids #46273 hahaha -
Én megoldottam ötvenötezerrel is. -
Nem elég egy cooler. Ötvenkilencezer darab kell belőle. Jaaaa, Falconos? Akkor elég ötvennyolcezer. Kicsit szorosan, de ha ügyes vagy, bele tudod tenni mindet. -
dawids #46270 Csak az a gond hogy én elég messze lakom a bolttól(ha van nekik:))és csak futárral tudják elküldeni a boxot.És a futár gondolom egy becsomagolt dobozt hoz(nem átlátszót) és azt meg nem lehet kinyitni csak ha kifizetem[szóljatok ha tévedek)(magyarul zsákbamacska).Amúgy szerintettek az elég ha veszek a premium packra egy coolert(mivel már falconos)?Köszi előre.
Üdv. -
külön tápot nem is tudok hozzá venni? 1 újat! -
mivel a garit az MS adja, természetesen nyugodtan vedd meg :) -
dawids #46267 Napot!
Xbox 360 vásárlás előtt állok és hosszas keresés után erre akadtam: http://www.madpixelz.net/kepfeltoltes/images/5636box.jpg a Golemkonzol.hu-n
Van valakinek valamilyen tapasztalata velük,vásárolt-e valaki náluk.Szerintetek vásárolhatok-e ott?Véleményeket várok !
Előre is köszi.
Üdv.dávid -
... komolyan aggódom az emberiség jövőjéért, ha már két kábelvég közé valo átalakitohoz is segitség kell ... meg rossz fajtát vesztek ... :O -
Mozes13 #46265 Saints row-ról és a Crackdownról vmi vélemény? -
terminator39 #46264 Hi all megint hát vettem egy olyan átalakítót a vga kábelhez mint ami van a képen van (az a sárga) és kurvásul nemvolt jó, de lehet hogy én értem félre vagy ti de a monitoromnak és a vga kábel végének UGYAN OLYAN a csatlakozója ilyen tüskés szal még mindig szar:S