176878
banner
  • jaszy
    10 éves konzolos tapasztalattal én vagyok itt a leg komolytalanabb:)
    Haggyuk már :)
  • Istencsászár
    "Engem meg a te flegma lenézős szövegelésed zavar."

azt hogy te hogy érzed az engem nem igazán zavar, de még mindig csak a szád jár a semmibe... tudod mit ne irkálj többet ide, az itteni emberek erre nem vevők, komolytalan vagy
  • theone91
    Csakmert láttam egy videót, ahol a frissen kicsomagolt 360-ba beteszi a lemezt, és van rajta egy Viva Pinata és egy Surf Up demó.
  • PoisonChihuahua
    Akkor pár random tény (ami eszembe jutott ) csak itt, csak most, csak neked:
    A PS3-ban jobb a "zenei rendszer", 360 esetében csak egy listát látsz a hdd-n vagy pen-en lévő zenékről, míg PS3 esetében mutatja a hozzá tartozó album covert is ha van. Tudom icipici különbség, de akkor is sokkal szebb így a zenei gyűjteményed. Telepíthetsz rá legálisan linuxot ha akarsz, bár használhatósága megkérdőjelezhető, de a lehetőség (és ez itt a lényeg) adott. A PS3-ban cserélhető a hdd garivesztés nélkül, ez 360 esetében nem kivitelezhető, pedig a 20 GB-os hdd (ami igazából nem is 20 hanem csak 13,5GB), hipp-hopp betelik ha pl. demókat szedsz le. A menürendszer (XMB) is sokkal átláthatóbb a PS3-on, bár igaz ez személyes vélemény. Itt van még egy észrevétel, 360-nál ha beraksz háttérképet akkor össze vissza húzza, nyújtja, direkt kipróbáltam egy szabályos hálórácsos képpel, plusz ha a méret nem stimmel akkor alul-fölül csíkokat tesz be. PS3 esetében továbbá mindenképp meg kell említeni az ingyenes online játékot, tudom ez övön aluli a 360-nak de hát te akartál tényeket... Nekem pl. megvan a BF:BC 360-ra és amíg még tartott az ingyenes 1 hónapom nagyon megszerettem ezt a játékot, de mivel perpill nincs pénzem LIVE Gold-ra így sajna a netes játékról le kell most mondanom, persze ha lenne PS3-mam akkor akár most is nyomathatnám.
    Igazából ne értsük félre egymást én nem azt mondom, hogy a PS3 mérföldekkel jobb a 360-nál, met ez egyáltalán nem igaz, hanem csak arra akarok rávilágítani, hogy a PS3 szerintem (hangsúlyozom, szerintem) egy sokkal jobban összerakott rendszer és én ezt úgy mondom, hogy 360-om van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, sőt PS3 vétele egyenlőre nincs is tervbe véve.
  • jaszy
    Nem demók hanem "kis" 2D-s arcade játékok.
  • deep
    Ok, akkor szerintem meg a 360 a jobb! Pont.
  • LeWyTy
    Ideges-e vagy?

• jaszy
    Ember, olvass vissza. Persze hogy nem, nem akartam(akarok) jobban a tüzet szítani.
    Jobb és PONT .!
  • trogerzsiger
    Most ember, én sem nagyon emlékszem hogy mondtál valami konkrét dolgot miért jobb a ps3...
  • jaszy
    Engem meg a te flegma lenézős szövegelésed zavar.
    Csak aki nem ért hozzá annak levegőbe beszélés!
  • Istencsászár
  • Istencsászár
    Akkor ne irkálj... engem zavar hogy ha valaki a levegőbe beszél és nem fejti ki.
  • trogerzsiger
  • LordAndrew
    Kinek a pap, kinek a papné. Neki speciel a PS3. Ne bántsátok, éljünk békében és frageljünk sokat.

Pláne, hogy sem a box, sem a PS3 nem tud X264-es Matrjoska fájlokat kezelni, ezért ha médiacenter kell, akkor kell csinálni egy HTPC-t vagy venni egy ilyen célból gyártott célhardvert.

Peace.
  • PoisonChihuahua
    Jaszynak igaza van, a PS3 szolgáltatások terén jobb a 360-nál, ezen nincs mit vitatni, hanem el kell fogadni.
  • deep
    "Nem értem az embernek a mért kell indokolni a saját véleményét?"

Mert ez egy fórum, ráadásul az Xbox360 topic, ahol épp egy másik gépet állítottál be jobbnak valamiben. Ne csodálkozz, ha rá fognak kérdezni, hogy mivel indoklod:)
  • jaszy
    Ha azt ide kiírnám (kiírtam volna) akkora parasztgyalázat és anyázás lenne hogy nocsak.
    Na ezt akartam elkerülni. Több hozzászólásomban is írtam hogy HAGGYUK MÁR !!

Még mindig nem vagyok felháborodva, szerintem még mindig keversz valakivel, vagy ez nálad megszokás?

Nem értem az embernek a mért kell indokolni a saját véleményét?
    Enyém,nem adom
  • Istencsászár
    Mittudomén ki kezdte, te többre tartasz valamit, amit itt hangoztattál, de érveket nemigen sorkoztattál fel, amit meg igen az máris megdőlt ( ha boltod van akkor illene tudni mind a két gép erősségeit, gyengeségeit ( mert ezt is te hangoztattad hogy nagyon tudod ), mert én bevallom nemtudom, de kiváncsi vagyok rá te hogy látod ) ebből eddig semmit mutattál, de még te vagy felháborodva...

biztos énvagyok a hülye, elfogadom...
  • theone91
    Az Arcade lemezén vannak demók?

(Véletlen a PS2-topicba ment... :D)
  • jaszy
    Ehez indok kell?
    Használtam / használom mindkét gépet és a Ps3 média centere meggyőzőbb, szebb, áttkinthetőbb és könyebben kezelhető.
    Nekem így tünik, és netes oldalakon és a vevőim visszajelzéséböl ezt szűröm le.
    Nem 1 360 ast számoltam be Ps3 ba, viszont fordítva nem nagyon van rá példa. Legalábbis nálunk....
    Ennyi!
  • avengir
    Nézd hozzászólni a dolgokhoz a rendes emberi társadalomban nem azt jelenti, hogy a te répád szar de a józsi kecskéje olyat tejet ad, hogy a jobb répa lesz belőle mint amit te tenyésztettél. Tudom hülyén hangzik, de amikor mindenki azt mondja, hogy tévedsz nem indokolsz és te erre csak azt válaszolod, hogy de igazam van mert csak, akkor lehet nem a többséggel van a probléma.
  • jaszy
    Ezt nem hiszem.
    Te nem olvasol csak írsz?
    Miért nem nézted meg hogy először hozzászoltam egy dologhoz amit NEM én hoztam fel? Ajánlom hogy olvass vissza és ne vagdalkózz.
    Menj ki az utcára és ott is köss bele valakibe.

Felháborodva én? Keversz valakivel.....

Ez olyan mint ha a BMW szalonba mennék győzködni hogy az AUDI a jobb.
    Nem győzködtem, nem példálóztam csak hozzászoltam egy dologhoz.
    Én nem néztem le senkit, senki weblapját, üzletét nem kritizáltam.
    Te nem vagy egyszerű eset.
    HAGGYUK................JÓÓÓÓÓ????
  • Istencsászár
    Egyátalán minek hoztad a fel a témát hogyha nemérdekel ( mármint nemigen akarsz konkrétumokkal előállni amit meg mondtál azt az X is tudja sőt..., szóval hallagtunk türelmesen, vagyis nem türelmesen mert csak a levegőbe beszélsz :( )? nemértem, aztán te vagy felháborodva...
  • rooney8
    az lehet...
  • rooney8
    ja értem :D

theone: csak kíváncsiságból :D
  • theone91
    Konzol nem. És hülye vaty... :D:D:D
  • theone91
    De lehet szervernek a mai napig is használni. [úgyhallotta]
  • rooney8
    most lehet hogy én vagyok a nagyon hülye, de akkor xboxnál előb nem volt microsoft termék? :D vagy pedig a sega-ból lett a microsoft, vagy lekoppintották a sega-t? :D
  • theone91
    Mért kéne annyira az (elsőgenerációs) Xbox-nak az elődje? Amúgy nincs.
  • jaszy
    Mert a microsoft al kóperálak.

[IMG][/IMG]
  • Pacal17
    sega konzolok - leginkább a dreamcast
  • rooney8
    és télleg akkor mi az xbox elődje?
  • theone91
    SEGA!... Nem MICROSOFT... :D
  • rooney8
    deaz is microsoft termék?
  • deep
    Ja. Előbb volt, mint az Xbox, az tuti
  • rooney8
    és az az xbox elődje?
  • jaszy
  • arty
    Az egész azért lett, mert nem mentél bele.
  • jaszy
    Na látod abba a "csak" ba emiatt nem mentem bele.
  • Pacal17
    román import