-
Akkor pár random tény (ami eszembe jutott
) csak itt, csak most, csak neked: 
A PS3-ban jobb a "zenei rendszer", 360 esetében csak egy listát látsz a hdd-n vagy pen-en lévő zenékről, míg PS3 esetében mutatja a hozzá tartozó album covert is ha van. Tudom icipici különbség, de akkor is sokkal szebb így a zenei gyűjteményed. Telepíthetsz rá legálisan linuxot ha akarsz, bár használhatósága megkérdőjelezhető, de a lehetőség (és ez itt a lényeg) adott. A PS3-ban cserélhető a hdd garivesztés nélkül, ez 360 esetében nem kivitelezhető, pedig a 20 GB-os hdd (ami igazából nem is 20 hanem csak 13,5GB
), hipp-hopp betelik ha pl. demókat szedsz le. A menürendszer (XMB) is sokkal átláthatóbb a PS3-on, bár igaz ez személyes vélemény. Itt van még egy észrevétel, 360-nál ha beraksz háttérképet akkor össze vissza húzza, nyújtja, direkt kipróbáltam egy szabályos hálórácsos képpel, plusz ha a méret nem stimmel akkor alul-fölül csíkokat tesz be. PS3 esetében továbbá mindenképp meg kell említeni az ingyenes online játékot, tudom ez övön aluli a 360-nak de hát te akartál tényeket... Nekem pl. megvan a BF:BC 360-ra és amíg még tartott az ingyenes 1 hónapom nagyon megszerettem ezt a játékot, de mivel perpill nincs pénzem LIVE Gold-ra így sajna a netes játékról le kell most mondanom, persze ha lenne PS3-mam akkor akár most is nyomathatnám.
Igazából ne értsük félre egymást én nem azt mondom, hogy a PS3 mérföldekkel jobb a 360-nál, met ez egyáltalán nem igaz, hanem csak arra akarok rávilágítani, hogy a PS3 szerintem (hangsúlyozom, szerintem) egy sokkal jobban összerakott rendszer és én ezt úgy mondom, hogy 360-om van és tökéletesen meg vagyok elégedve vele, sőt PS3 vétele egyenlőre nincs is tervbe véve.