176877
banner
  • avengir
    De nem amerikai konzolt, egyébként mivel ez licit sztem vhol 230$ lesz a vége.
  • james69holden
    amit írt az csak arra a termékre vonatkozik
    nyilván van olyan ember is, aki hajlandó lenne neked postára dobni egy xboxot
    de! ha tengeren túli az eladó, akkor itthon számolnod kell azzal h megvámolják, plusz kifizeted rá az áfát
    EU-n belül meg nem fogsz tudni olyan gépet rendelni, ami szállítással együtt megérné neked
  • rooney8
    Aha... De itt többen írták, hogy rendeld meg ezt meg azt ebay-ről
  • DanielT
    Felejtsd el. EU-ban nem szállít. Egyébként sem jó neked az USA konzol. Meg nem is ennyibe kerül.
  • rooney8
    Hy!

Valaki nem tudja nekem leírni, hogy hogy működk ez az ebay? Mert van ez a x360 és ha jól számoltam csak 15000Ft. Sztem ez kcsit kevés egy 360 ért, nem?
  • tarti19
    és olyat merre veszel? na meg milyen áron?
  • avengir
    Ha dobozosat veszel és nem zacskósat akkor elvileg igen.
  • tarti19
    AZt mondod? Szal ha boltba veszed a padot akkor jár hozzá alapból reciver?
  • tarti19
    na ez már baráti:P Ez már érdekelne:P
  • avengir
    1290Ft ebayről házhoszállítással....
  • avengir
    Működik pcn, reciver kell hozzá. A boxos kontrollerek mindegyikéhez adnak, az OMSekhez nem jár. Ha vezetékes akkor meg csak simán rádugod.
  • Scooby87
    valamint a tescoban szerintettek meddig lehet még kapni 8ezerért vezeték nélküli joyt?
    tegnap még volt
  • Scooby87
    szerintettek érdemes xbox360-ra megvenni a half life 2 orange boxot?
  • tarti19
    ennyiért kapok egy Logitech ChillStream-t is:P
    AZért köszönöm, de nem jutottam így sajnos előbbre
  • trogerzsiger
    tessék
  • skate00
    Valaki nemtudja CONSOL ra van MMORPG game (pl WOW ...)??????????????
  • tarti19
    Vezeték nélküli kontrollert nem lehet semmi okossággal rávenni, hogy működjön Pc-n?
  • tarti19
    ha RPG akkor PC és ott is igyekszem szinkronosan vagy magyarítással jétszani...
  • Scotty99
    Akkor jó
  • Pacal17
    Nem irónikusan értettem, talán az írásmódból úgy látszott, de komolyan gondoltam.
  • Olcsi2
    Elso nap 70,000 ment el Japanban (!) a Tales of Vesperiabol.. :)
  • theone91
    (Lábassal a fejin'... :D)
  • Olcsi2
    szep nagyon... :) az a baba mi a franc hozza?
  • theone91
    Lehet jögy jövő hét elején lesz egy kis plusz pénzem és kedden vagy szerdán, GoW-al veszem meg a 360-t.
  • avengir
    Igaz.
  • warass
    Látom ezt a jrpg-témát nagyon magyarázzátok...Megértem, hiszen LO, most meg Infinite Undiscovery. Megértem a frusztráltságot,hiszen ez a sérthetetlennek tűnő japán piacot támadja, és igen, ez a MS célja...És azt is megértem, h boxod is van, hiszen szeretnél velük játszani
  • Evogordon
    Remélem minnél hamarabb elterjednek a lite-on -os xbox-ok és egyre kevesebb warezos lesz. Meg ha jól tudom ha valakinek meghal a box-a annak már lite-on olvasót tesznek bele ez igaz?
  • avengir
    Nem kiforratlan a Pses BR olvasó, csak tetű lassú, azért is van rajta kötelező install.
  • avengir
    "X-nek van még maximum 2 éve s utána már át kell állni a a BD-re és az új szériára" Ó te jövőbe látó messiás, a lottó számokat is ha kérhetném... Emlékszem én még a 6-7 disces ps2es játékokra, akkor se zavart kutyát se a dolog...
    "PS3-nál legalább elismerték, hogy elkúrtak valamit "
    Ezt honnan szülted? Nem emlékszem, hogy a Sony elismerte volna, hogy pl.: a visszafele kompatibilitás csak népátverés volt az első 10 000 usernek járt a többi bekaphatja....
    "Játékkínálat? Ha nem létezik valami , akkor arra hogy fejlesztenek? "
    Szerinted, hogy lesz nyitócím egy konzolhoz? Megcsinálják aztán majd 3 év múlva lesz játék is rá? Értem én, hogy Pséknél majdnem ez lett, de azért ott is volt vagy 3 játék a gép megjelenésekor.
    Nem tudom mi köze a wareznak a konzolhoz, a warez rossz, ezért megy át a pc mmo játékplatformá, továbbá jelenleg se xre se psre nincs warez...
    Angolul illene legalább egy minimális szinten tudni, de jó még az orosz vagy német is. Ilyen nyelvekre is kijönnek ezek a játékok.
  • balljuggler
    Igaza van tarti "gólvágó" barátomnak....
    ugyanis elavultnak mondható a tech amit optikai meghajtó részén használ a box,de....és most jön a nagy DE...
    ...jelenleg a bd a világ talán leg fejletlenebb optikaija és ezt valljuk be így is van!Abból a szempontból szerencsés lesz majd a box , hogy kiforrott bd fog majd kapni mert minden hibát ki fognak küszöbölni a nagyokosok...
    a xarezolásrol annyit hogy 10 emberből 7!!!! tutkó csinálja , mert ez így helyes???!!!nézzük csak meg azt hogy a csóvó boxon a megjelenés előtt már tolta a gta4-t...
    de ehhez senkinek semmi köze hogy ki miként mire használja a személyes konzolát(megjegyzem ha nálunk is lenne xarez akkor nálunk is ugyan ez az arány lenne)
    de ez így fog maradni...ez már-már olyan mint egy Fradi-Újpest vagy River-Boca meccs...
    Ui.: engem nem nagyon érdekelnek az exklusív cumók mert mindenki tudja miért...Igaz tartikám?
  • tarti19
    X-nek van még maximum 2 éve s utána már át kell állni a a BD-re és az új szériára, hogy majd versenyre tudjon kellni a a piacon...
    Addig meg HD-DVD-t licenszelni, új winyókat kell vásárolniés az egyéb marketinges dolog amit az MS nem fog bevallani, mennyire is lehúzás a X360 jelenleg...
    PS3-nál legalább elismerték, hogy elkúrtak valamit amit most nagyon próbálnak visszahozni sezt nagyon nem eredménytelenül, hiszen az E3-on mit is láttunk? PS3 copy-k szimbólumait 360-ra átültetve :)
    Játékkínálat? Ha nem létezik valami , akkor arra hogy fejlesztenek? Mellesleg a mostani exkluzív címek közül több jelenik meg ps3-ra.
    Persze Magyaorországon a 360 hw-es gyenegségei miatt , véléeményem szerint a 75% körüli a warezolás... PS3-nál mennyi is? 0% Akkor számít , hogy letöltesz 30 gémet és kíirod 10-12k-ba vagy 1 gémet veszel annyiért? ÁTlagfizu 100k de sokat isi mondtam szerintem, ebből pedig következik, hogy hiába van sok gém nincs rá elegendő pénzed... (ez az esetek 80%-a körül így van)
    Saját ismerőseim között akiknek van boxjuk számszerint 18 abbból 17-nek okosítás figyel a gépbe... Akkor köszönöm szépen:)
    AKi meg azzal akar meggyőzni, hoyg ez enm így van az gondolkodjon el az árakon a megélhetésen majd pedig azon, hogy most akkor kinek is hazudjon a továbbiakban.
    Ettől nekem, nincs bajom a x360-nal de alapvető indok volt nálam is hogy ne kelljen játékokra költeni... AKi úgy érzi, hogy más véleménye van ezzel kapcsolatban az írjon minednképpen :)
    JRPG akkor ezt most úgy értsem, hogy Magyaorországon minden egyes x360 júzer , akinek fut egy ilyen stuff is, közép- vagy felsőfokú nyelvtudása van? Nem hiszem. Ezen a téren is csúnyán el vagyunk maradva. ÉLvezzük idegen nyelvvel az JRPG-t? Köszönöm szépen

• balljuggler
    Jóóóóóóóóóóóóóóó reggggggggeeeeeeelllttt!
    Szóval a háború folytatódott....
    na ahogy visszaolvastam a "küldetésekben"
    az alapján várok a box vételével, és lehet november környéke lesz a dátum.
    addigra minden kitisztul és több info is lesz illetve több hsz...
    na jó háborúzást!!!
    Ui.: szeretkezz, ne háborúzz!!!
  • Sund
    azt amúgy nem értem, hogy miért a hardver alapján próbáljátok eldönteni, hogy melyik gép a "jobb". Mikor megvettem a ps3-at, minden szart csináltam vele, csak h bebizonyítsam magamnak, hogy bizony megérte az a halom lóvét: Divx film, képek, SACD stb. Pedig azelőtt jól megvoltam ezek nélkül is.

Aztán azon kaptam magam, hogy JRPG bubus vagyok, szóval eladtam a ps-t, és mióta megvan a box, azóta boldog vagyok. És tutkó vannak olyanok, akik meg pont fordítva jártak. Majd talán a következő generáció lesz a mindet vivő svájci bicska, ezek a gépek még messze vannak tőle.
  • avengir
    Nem a szidás a lényeg, csak amikor szisztematikusan kijelenti valaki, hogy ez jobb. A PS3om nem jobb mint a box és vica versa, nekem mikor konzolt vettem a megjelent játékok mennyisége volt a szempont.
  • Scotty99
    Igen, több van X360-ra. De bele kell számolni, hogy mennyivel később jelent meg a PS3. Szerintem nincs sokkal lemaradva a kínálatot tekintve.

Más: Egyébként elég idiótaság ez a vita, igazából csak az mondhatja meg melyik játék mire is jobb vagy rosszabb, aki rendelkezik mindkét konzollal, s megvan mindkét verziója az adott játéknak. Az ilyen vitáknál a legtöbb ember úgyis a saját konzolját fogja a legjobbnak tartani, néhány kivételtől eltekintve. Ideje lenne felnőni, s mindenkinez azzal játszani, ami van neki (konzolra gondolok :) ), nem pedig egymást szidni.
  • arty
    "Szebbek?" "összes multiplatform játék közt egyből külüönbséget tudsz tenni?"
    van sok cim, ahol nem szebb, van sok ahol meg sokkal szebb. láttam DT videoit, nekem az egy életre elég volt a péesből: 360on is akadozik néha, ehez képest a ps3-on SZAGGAT :(

"Olcsó? 400$-os ps3-hoz képest amiben BD és 80G-s winyó kukucskál?"
    hamár ma jártam a consolecornerben(tudod, az overcool miatt ;) ): x360árkád 48k, ps3 40g 95k - ez a magyar realitás. usaban más a helyzet, és az engem érdekel???

"Játékok? 12, 5 éáv előnnyel és warezhuszárkodással is már a Sony van előnyben."
    ahol én néztem a játékokat (használtan) ott a 360ra nagyobb/olcsobb választék volt: mivel többeknek van ilyen gépe, több játékot vesznek a 360as gémerek, stb ...

"Most tényekről vagy fanoskodásról beszálünk? MErt a kettő nem mindegy, de látom azért sokaknál eza két ügy egy s uyganaz:)"
    Ezt akár én is irhattam volna neked ;)
  • FoToS
    boxnak 1 év előnye van a ps3 szemben!!
  • avengir
    Igazad van mindennel együtt 136 PS3on. X360on 261.
  • Minstrel
    amúgy szeptember-október körül már jön, talán.
  • Scotty99
    ThugEdge, bocsánat, elírtam a neved.